2019版一轮优化探究英语(人教版)(话题部分)练习:话题15 选修六 UNIT 2 POEMS WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019版一轮优化探究英语人教版话题部分练习:话题15 选修六 UNIT POEMS WORD版含答案 2019 一轮 优化 探究 英语 人教版 话题 部分 练习 15 选修 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、.阅读理解ADo Perus potatoes have the right stuff? Thats the question scientists will be asking in Lima next month, when a selection of potatoes will begin undergoing tests to determine whether they are fit to grow on Mars.NASA, the US space agency, is conducting the pioneering experiment together with L
2、imas International Potato Center.They will cultivate a hundred selected varieties in Marslike conditions that could eventually pave the way for building a dome on the Red Planet for farming the vegetable. Of the selected candidates,40 are native to the Andes Mountains, conditioned to grow in differe
3、nt ecological zones, can stand sudden climate changes and reproduce in rocky areas. The other 60 are improved varieties, able to survive with little water and salt. They are also immune to viruses.Those that pass the tests must meet a final criterionthey must be able not only to grow well on Mars bu
4、t also reproduce in large quantities. “Were almost 100 percent certain that many of the selected potatoes will pass the tests,” said Julio Valdivia Silva, a Peruvian NASA astrobiologist (太空生物学家)who is taking part in the ambitious project. The scientists plan to transport 100 kilos of soil to a lab i
5、n Lima that will simulate the complex Martian atmospherewhich contains mostly carbon dioxideand expose it to extreme ultraviolet(紫外线的) radiation. If the varieties selected for next months experiment dont adapt to the desert soil, the researchers will introduce nutrients, which will be provided by ra
6、diation.In future years, NASA plans to build a Mars research center in the Peruvian desert. It would create a perfect copy of the Martian landscape and atmosphere for future research into space farming that could serve manned missions to Mars and other planets in the solar system.语篇解读本文为一篇新闻报道。美国国家航
7、空航天局(NASA)将与国际马铃薯研究中心联手,进行一项开创性实验。1What is the best title of the passage?ATransport potatoes to PeruBDetermine the varieties of potatoes in PeruCNASA is to build a Mars research center in PeruDNASA is to simulate growing potatoes on Mars in Peru解析:标题归纳题。通读文章可知美国国家航空航天局(NASA)计划与国际马铃薯研究中心联手,进行一项开创性实验,
8、即在秘鲁培育可在火星上种植的土豆。故答案为D项。答案:D2According to the third paragraph, which of the following statements is TRUE?AForty kinds of potatoes can survive with little water and salt.BMany types of potatoes to be planted on Mars are developed in Peru.CSixty varieties native to the Andes Mountains can stand sudden
9、 climate changes.DThe final criterion is that all the candidates are immune to viruses on the earth.解析:细节理解题。根据第三段第一句“They will cultivate a hundred selected varieties in Marslike conditions that could eventually pave the way for building a dome on the Red Planet for farming the vegetable.”可知B项正确。根据第
10、三段中的“The other 60 are improved varieties,able to survive with little water and salt.”可排除A项;根据第三段中的“Of the selected candidates,40 are native to the Andes Mountains,conditioned to grow in different ecological zones,can stand sudden climate changes and reproduce in rocky areas.”可排除C项;根据第三段中的“Those that
11、 pass the tests must meet a final criterionthey must be able not only to grow well on Mars but also reproduce in large quantities.”可排除D项。答案:B3What if the selected varieties dont adapt to the desert soil in Peru?AAstrobiologists will be sent there to help.BNutrients will be provided to plants by radi
12、ation.CA Mars research center will be built for further study.D100 more kilos of potatoes will be directly sent to Lima.解析:细节理解题。根据第三段最后一句“If the varieties selected for next months experiment dont adapt to the desert soil,the researchers will introduce nutrients,which will be provided by radiation.”
13、可知答案为B项。答案:B4The passage may be in the column of China Daily.AscienceBsportsCtourismDentertainment解析:推理判断题。本文介绍的是美国国家航空航天局(NASA)将与国际马铃薯研究中心联手,进行一项开创性实验,属于科普类文章,故答案为A项。答案:ABSome people call it a traveling museum. Others refer to it as a living or openair museum. Built in Brazil to honor Columbus firs
14、t voyage to the New World, the Nina, a Columbusera replica (复制品) ship, provides visitors with an accurate visual of the size and sailing equipment of Columbus favorite ship from over 500 years ago.I joined the crew of the Nina in Gulf Shores, Alabama, in February 2013. As part of a research project
15、sponsored by my university, my goal was to document my days aboard the ship in a blog. I quickly realized that I gained the most valuable insights when I observed or gave tours to schoolage children.The fieldtrip tour of the Nina is handson learning at its best.In this setting, students could touch
16、the line, pass around a ballast stone (压舱石), and move the extremely large tiller that controlled the direction of the ships in Columbus days. They soon came to understand the labor involved in sailing the ship back in his time.I was pleased to see the students become active participants in their lea
17、rning process.The Nina is not the only traveling museum that provides such field trips. A visit to Jamestown Settlement, for example,allows visitors to board three recreations of the ships that brought the first settlers from England to Virginia in the early 1600s.Historical guides, dressed in perio
18、d costumes, give tours of the Susan Constant, Godspeed, and Discovery. These guides often portray a character that would have lived and worked during that time period. Students touring these ships are encouraged to interact with the guides in order to better understand the daily life in the past.My
19、experience on the Nina helps testify (证实) my longheld belief that students stay interested, ask better questions, and engage(参与)in higherorder thinking tasks when they are actively engaged in the learning process.The students who boarded the Nina came as passive learners. They left as bold explorers
20、.语篇解读本文介绍了哥伦布航海时的航船的复制品Nina,它是一个开放的博物馆。学生参观这一特殊的博物馆可以积极主动参与学习。5What occupation is the author engaged in?AShipping.BEducation.CEcological tourism.DMuseum administration.解析:推理判断题。根据第二段的第三句“I quickly realized that I gained the most valuable insights when I observed or gave tours to schoolage children.”
21、可知,作者在给学龄儿童介绍有关航船复制品Nina的历史知识;据此可以判断,作者从事的是教育行业,故B项正确。答案:B6Which of the following is true about the Nina introduced in the passage?AShe is a replica of a ship that Columbus built in Brazil.BShe is always crowded with foreign tourists during holidays.CShe is the boat Columbus sailed in his voyage to
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-439535.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
五年级下册语文课件-5.2种子的梦|北师大版 (共21张PPT).ppt
