2020-2021学年新教材英语人教版必修第一册课时作业:UNIT 2 TRAVELLING AROUND SECTION ⅠLISTENING AND SPEAKINGREADING AND THINKING WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材英语人教版必修第一册课时作业:UNIT 2TRAVELLING AROUND SECTION LISTENING AND S
- 资源描述:
-
1、课时作业9基础检测1If you want to apply (申请) for a job at the office where I work,Ill put in a good word for you.2The rent (租金) must be paid in advance.3I havent packed (收拾) my suitcase yet.4The most amazing (令人惊奇的) thing about nature is its variety.5She worked extremely (极其) hard though still rather poor in
2、 health.6The only way to their house is along that narrow (狭窄的) road.7For years the army was the most powerful (有权势的) political force in the country.8The risk is not higher than it was for the Olympics in London,said an American official (官员)9It is recognised (承认) that environment pollution has beco
3、me one of the most serious problems.10I often use the computer and I type (打字)very fast.11The authority(当局) must make suitable accommodation (膳宿) available to the family.12Everyones fingerprints are unique (唯一的)13Everybody admires (钦佩) him for his fine sense of humour.14A city has to be packaged (包装
4、) properly to be attractive to tourists.15I must contact (联系)my lawyer before I make my final decisions.1You cant apply this rule to every case.2She applied for a job as an English teacher.3It was amazing (amaze) that the boy was able to solve the problem so quickly.4Ill arrange for a car to pick yo
5、u up.5The school is widely admired for its excellent teaching.6The college has brought me into contact with Western ideas.7Enemy forces are in control of the city.8I must look through these bills and check them before I pay them.9We have to get in the wheat as soon as possible because a storm is on
6、the way.10If it is the case,I cannot do anything other than say sorry to you!11I would buy a computer rather than a motor bike.12It was three years ago that I first met him.13Middle school students should spend their time learning (learn) what is useful.14New York is a nice place to_visit (visit)15M
7、ost children need encouragement in time of failure so that they can cheer up again.能力提升Good afternoon,and welcome to England.We hope that your visit here will be a pleasant one.Today,I would like to draw your attention to a few of our laws.The first one is about drinking.Now,you may not buy alcohol
8、(酒) in this country if you are under 18 years of age,nor may your friends buy it for you.Secondly,noise.Enjoy yourselves by all means,but please dont make unnecessary noise,particularly at night.We ask you to respect other people who may wish to be quiet.Thirdly,crossing the road.Be careful!The traf
9、fic moves on the left side of the road in this country.Use pedestrian crossings (人行横道) and do not take any chances when crossing the road.My next point is about litter (throwing away waste material in a public place)It is an offence (违法行为) to drop litter in the street.When you have something to thro
10、w away,please put it in your pocket and take it home,or put it in a litter bin.Finally,as regards something,it is against the law to buy cigarettes or tobacco (烟草) if you are under 16 years of age.Id like to finish by saying that if you require any sort of help or assistance,you should contact your
11、local police station,who will be pleased to help you.Now,are there any questions?文章大意:本文是英国的警察给那些来到英国旅游的游客提出的5个需要注意的建议。1The main purpose of this speech would be to _.Aprepare people for international travelBdeclare the laws of different kindsCinform people of the punishment for breaking lawsDgive ad
12、vice to travelers to the country答案:D解析:推理判断题。根据文章第一段Good afternoon,and welcome to England.We hope that your visit here will be a pleasant one.Today,I would like to draw your attention to a few of our laws.说明本文是给那些来英国的游客提建议的,故D正确。2How many laws are there discussed in the speech?AThree.BFour. CFive.DS
13、ix.答案:C解析:细节理解题。文章26段每一段都是一个建议,共5个。故C正确。3The underlined word “contact” in the seventh paragraph means_.Akeep in touch withBjoinCreportDget in touch with答案:D解析:推理判断题。根据最后一段Id like to finish by saying that if you require any sort of help or assistance,you should contact your local police station,who w
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-440161.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
