2020-2021学年新教材英语人教版必修第一册课时作业:UNIT 3 SPORTS AND FITNESS SECTION Ⅱ DISCOVERING USEFUL STRUCTURES WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材英语人教版必修第一册课时作业:UNIT SPORTS AND FITNESS SECTION DISCOVERING USE
- 资源描述:
-
1、课时作业14基础检测1Any one can join the club,cant_they?2Tell me how to operate the electronic computer,will_you?3Magaret scarcely comes to visit you on Christmas Day,does_she?4Lets listen to the radio program that the teacher mentioned,shall_we?5You think youre funny,dont_you?6He has his hair cut every mont
2、h,doesnt_he?7Your friend needs to come earlier,doesnt_he?8The little boy dare not go to church,dare_he?9Susand have worked abroad if shed had the chance,wouldnt_she?10Everyones having a good time,arent_they?11You must have made the mistake,havent_you?12Learning how to repair computers takes a long t
3、ime,doesnt_it?13Jack has coffee with breakfast,doesnt_he?14They must have stayed at hotel last night,didnt_they?15There isnt anything wrong with the radio,is_there?1Wed better discuss everything in detail before we work out the plan.2Lets make it at 8:30.Is that all right for you?3A teenage girl in
4、the US has set an example to others of her age around the world.4Its already 10 oclock.I wonder how it came about that she was two hours late on such a short trip.5Take care,and not to be lost in the woods again.6If she had had to give up riding (ride) she might have taken up sailing.7He cant compet
5、e in math with his sister.8Honestly,there are so many beggars who are pretended to_cheat (cheat) the passerby.9Your story doesnt make sense to me.10Anyhow,you can try,even if theres not much chance of success.能力提升Most young people enjoy some forms of physical activity.It may be walking,cycling,or sw
6、imming,or in winter,skating or skiing.It may be a game of some formsfootball,basketball,hockey,golf or tennis.It may be mountaineering.Those who have a passion of climbing high and difficult mountains are often looked upon with astonishment.Why are men and women willing to suffer cold and hardship,a
7、nd to take risks in high mountains? This astonishment is caused,probably,by the difference between mountaineering and other forms of activity to which men give their leisure.Mountaineering is a sport and not a game.There are no manmade rules,as there are for such games as golf and football.There are
8、,of course,rules of different kinds which would be dangerous to ignore,but it is this freedom from manmade rules that makes mountaineering attractive to many people.Those who climb mountains are free to use their own methods.If we compare mountaineering with other more familiar sports we might think
9、 that one big difference is that mountaineering is not a “team game”We should be mistaken in this.There are,it is true,no “matches” between “teams” of climbers,but when climbers are on a rock face linked by a rope on which their lives may depend,there is obviously teamwork.The mountain climber knows
10、 that he may have to fight forces that are stronger and more powerful than man.He has to fight the forces of nature.His sport requires high mental and physical qualities.A mountain climber continues to improve his skills year by year.A skier is probably past his best by the age of thirty.But it is n
11、ot unusual for men of fifty or sixty to climb the highest mountains in the Alps.They may take more time than younger men,but they perhaps climb with more skills and less waste of effort,and they certainly experience equal enjoyment.文章大意:这是一篇说明文。文章介绍了登山这项运动吸引人的地方和在登山运动中对登山者的要求。1What sports are popula
12、r among people in winter in the passage?ASoccer and golf. BSkiing and skating.CCycling and hockey. DMountaineering.答案:B解析:细节理解题。根据第一段It may be walking,cycling,or swimming,or in winter,skating or skiing.可知在冬季,人们最喜欢滑雪和滑冰,故选B。2What does the underlined word “passion” in Paragraph 2 mean?AStrong emotion.
13、 BGood way.CBetter skill. DGood reason.答案:A解析:词义猜测题。画线部分句意是那些对攀登又高又难的山有激情的人经常被大家吃惊地仰视。此处画线词意思是“激情、热情”,只有A项“强烈的情绪”符合语境,故选A。3Why does the author think mountaineering is a sport,not a game?ABecause it has manmade rules.BBecause it is too dangerous for climbers.CBecause it cant bring people joy or leisu
14、re.DBecause it is free for climbers to use their own methods.答案:D解析:细节理解题。根据第三段There are no manmade rules,as there are for such games as golf and football.及Those who climb mountains are free to use their own methods.可知作者认为登山是一项运动,而不是一种游戏是因为登山没有人为制定的规则,登山者可以自由选择自己的方式,故选D。4What can we learn from the p
15、assage?AMountaineering is not attractive to people.BPhysical quality is more important than mental one for climbers.CA mountain climber passes his best by the age of thirty.DIt is possible for an old man of fifty or sixty to climb the Alps.答案:D解析:细节理解题。根据第二段中“Those who have a passion of climbing hig
16、h and difficult mountains are often looked upon with astonishment.”(那些对攀登又高又难的山有激情的人经常被大家吃惊地仰视),可知登山运动也是很吸引人的,因此A项错误;根据倒数第二段中“His sport requires high mental and physical qualities.”可知,这项运动要求精神和身体的高素质,因此B项错误;根据最后一段中“A skier is probably past his best by the age of thirty.”可知,一个滑雪运动员可能在三十岁时就已经过了他的黄金年龄,
17、而不是登山者,因此C项错误;根据最后一段中“But it is not unusual for men of fifty or sixty to climb the highest mountains in the Alps”可知,五六十岁的男人爬上阿尔卑斯山的最高峰也不是不常见,因此D项正确。故选D。One of my favorite things in life is my monthly date with my daughter.Now it has become our_1_to include some kind of Smile Card activity whenever w
18、e can.Its very _2_ today,so we planned to make our _3_ act something cool.We went to an ice cream shop,_4_ at the table near the counter.As we _5_ our ice cream,we said that wed like to _6_ ice cream for the next person who came to the counter.After knowing my intention,the cashier was so excited an
19、d couldnt _7_ for the _8_ person.My daughter was also excited to _9_ our target person secretly.About five minutes later the cashier told us,“Oh,a mother and two little kids are coming!” As the woman _10_ their ice cream and _11_ for her wallet,the cashier told her that someone wanted to buy her fam
20、ilys ice cream.She couldnt _12_ it.“Seriously?” she asked with _13_.Rachel and I _14_ not to notice.The cashier came over to “wipe our table”,leaving our _15_ without being seen.She was as _16_ as we were about our act of kindness.We took a piece of paper and _17_ a note to the cashier thanking her
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-440172.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
