2020-2021学年新教材英语人教版必修第一册课时作业:WELCOME UNIT SECTION Ⅲ LISTENING AND TALKINGREADING FOR WRITING WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材英语人教版必修第一册课时作业:WELCOME UNIT SECTION LISTENING AND TALKINGREADI
- 资源描述:
-
1、课时作业3基础检测1He ran forward (向前) to get his things.2He is busy in the organization (组织) of the football club.3We all want to grow up happily and healthily,and for this goal (目标) we must do several things.4The most appropriate(恰当的) strategy (策略) may simply be to walk away from the problem.5The United St
2、ates has always been Chinas third major trade partner (伙伴)6People have always been curious (好奇的) about how living things on the earth exactly began.7Looking ahead,I think the company (公司)needs to develop some new services.8Jack and his brother,Jim,have a lot in common in personality (性格)9The two for
3、eign students were both dressed in Chinese style (风格) clothes.10Thank you for taking the trouble to revise (修改) my composition.1My mother said she was looking forward to meeting (meet) you.2She organised (organise) the class into four groups yesterday.3He was curious about everything the first time
4、he went abroad.4His business began to take off when he was in his forties.5The meeting took up the whole morning.6Take your (you) places.We are about to start.7I intended to catch the early train,but I didnt get up in time.8While I worked as a volunteer for the Asian Games in Guangzhou,I came across
5、 a friend of mine,who I hadnt seen for a long time.9After leaving university,he decided on a career in publishing.10As he wasnt ready in time,we went without him.11My classmates and I are talking about what to do during the holiday.12What about going (go) to see a movie this evening?13He became a co
6、llege student by working hard.14Either the headmaster or you are (be) to hand out the prizes to these gifted students at the meeting.15With winter approaching,many coldblooded animals are busy storing (store) food.能力提升Grownups are often surprised by how well they remember something they learned as c
7、hildren but have never practiced ever since.A man who has not had a chance to go swimming for years can still swim as well as even when he gets back in the water.He can get on a bicycle after many years and still ride away.He can play catch and hit a ball as well as his son.A mother who has not thou
8、ght about the words for years can teach her daughter the poem that begins “Twinkle,twinkle,little star” or remember the story of Cinderella or Goldilocks and the Three Bears.One explanation is the law of overlearning,which can be stated as follows: Once we have learned something,additional learning
9、trials(尝试) increase the length of time we will remember it.In childhood we usually continue to practice such skills as swimming,bicycle riding,and playing baseball long after we have learned them.We continue to listen to and remind ourselves of words such as “Twinkle,twinkle,little star” and childho
10、od tales such as Cinderella and Goldilocks.We not only learn but overlearn.The multiplication tables(乘法口诀表) are an exception(例外) to the general rule that we forget rather quickly the things that we learn in school,because they are another of the things we overlearn in childhood.The law of overlearni
11、ng explains why cramming(突击学习)for an examination,though it may result in a passing grade,is not a satisfactory way to learn a college course.By cramming,a student may learn the subject well enough to get by on the examination,but he is likely soon to forget almost everything he learned.A little over
12、learning,on the other hand,is really necessary for ones future development.文章大意:本文是一篇说明文。短文讲述什么是超量学习及超量学习(学习到熟记的地步)法则。超量学习法则就是:一旦我们学习了一些东西,额外对某学习的尝试能够增加记忆的时间。1What is the main idea of Paragraph 1?APoem reading is a good way to learn words.BChildren have a better memory than grownups.CPeople remember
13、 well what they learned in childhood.DStories for children are easy to remember.答案:C解析:段落大意题。第一段主要讲述大人们在儿时学会的东西,即使多年不复习还是可以记得很清楚。故选C。2The author explains the law of overlearning by_.Apresenting research findingsBsetting down general rulesCmaking a comparisonDusing examples答案:D解析:推理判断题。作者在解释超量学习法则的时候
14、,运用了乘法口诀和考试前突击学习的例子。故选D。3According to the author,being able to use multiplication tables is_.Aa result of overlearningBa special case of crammingCa skill to deal with math problemsDa basic step towards advanced studies答案:A解析:细节理解题。根据because they are another of the things we overlearn in childhood.“因
15、为这是我们儿时超量学习的另一个结果。”故选A。4What is the authors opinion on cramming?AIt leads to failure in college exams.BIts helpful only in a limited way.CIts possible to result in poor memory.DIt increases students learning interest.答案:B解析:细节理解题。最后一段解释考试之前的突击学习。By cramming,a student may learn the subject well enoug
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-440196.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
安徽省中考语文 第一部分 古诗文阅读 专题二 古诗文默写第15首 钱塘湖春行(知识)课件.pptx
