四川省成都市2016高考英语阅读理解二轮基础训练80集连载(58)及(解析)答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 四川省 成都市 2016 高考 英语 阅读 理解 二轮 基础训练 80 连载 58 解析 答案
- 资源描述:
-
1、四川省成都市2016高考英语阅读理解二轮基础训练80集连载(58)及(解析)答案2016高考英语阅读理解集训。阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C、D)中,选出最佳选项。 Did you know that many people today are getting extra work by taking translating jobs online? Its true! And you can do it too. Many companies in the USA need translators now to translate simple documents onlin
2、e from Chinese to English, such as emails, website content, movie subtitles and more.Companies like Real Translator Jobs are actively seeking translators from China to fill demand. There are more translation jobs than people to complete them. This leaves a big opportunity for anyone to start doing t
3、his and earn extra money.Do you have to speak perfect English? No! Even basic knowledge of English is OK. This is really a job for anyone from China who wants to do it.We spoke to one student from Beijing, Harris, who has been doing this for 2 years now and is earning between $150 and $225 every day
4、. He completes about 3 to 4 jobs per day which takes him about 3 hours. Its an incredible amount of money to earn on your spare time!It is great that we now live in the “Information Age” and opportunities like this are available to people in China to earn extra money working from home over the Inter
5、net. Its something that our parents generation could have never imagined. This type of work is surely to do great things for young people in China.If you would also like to do this, its easy to get started. Just follow these steps:1. Sign up at Real Translator Jobs (where Chinese translators are nee
6、ded now), or a similar service.2. Review the job posting and complete the ones you like.3. Get paid once per month by cheque, PayPal or bank wire transfer.I hope you enjoyed this information and good luck earning extra money online translating documents.1Whats the best title of the passage?A. How to
7、 find a job on the InternetB. How to earn extra moneyC. Getting extra work by taking translating jobs onlineD. How to find a friend on the Internet2Which of the following is not mentioned about the documents online translated?A. Articles. B. Emails. C. Website content. D. Movie subtitles.3If one com
8、pany in the USA needs a translator, he or she _.A. should speak perfect EnglishB. can speak basic EnglishC. must come from China D. must come from Beijing4Which step is not followed if you get started the translating job online?A. Signing up at Real Translator Jobs.B. Reviewing and completing the jo
9、b posting.C. Getting paid once per month by cheque.D. Getting paid once a month in cash.试题分析:本文介绍了当今很多人正做网上翻译的额外工作,如电子邮件,网站的内容,电影字幕和更多。通过支票,信用卡或银行电汇每月一次支付。希望人们喜欢这些在网上赚外快的信息和好运。1C主旨大意题。根据第一段Did you know that many people today are getting extra work by taking translating jobs online?你知道今天很多人正通过做网上翻译工作
10、在做额外的工作吗?因此可知主题选C。2A细节理解题。根据第二段中的such as emails, website content, movie subtitles and more.如电子邮件,网站的内容,电影字幕和更多。因此可知A项没被提到。3B细节理解题。根据第四段第二句Even basic knowledge of English is OK.甚至基本的英语知识就可以了。故选B。4D推理判断题。根据第七段中的Get paid once per month by cheque, PayPal or bank wire transfer. 通过每月支票,信用卡或银行电汇,信用卡或银行电汇。因
11、此可知每月按现金付款没被提到,故选D。考点:考查说明文阅读。阅读理解。Diana Jacobs thought her family had a workable plan to pay for college for her 21-year-old twin sons: a combination of savings, income, scholarships, and a modest amount of borrowing. Then her husband lost his job, and the plan fell apart. “I have two kids in colle
12、ge, and I want to say come home, but at the same time I want to provide them with a good education,” says Jacobs.The Jacobs family did work out a solution: They asked and received more aid form the schools, and each son increased his borrowing to the maximum amount through the federal loan (贷款) prog
13、ram. They will each graduate with $20,000 of debt, but at least they will be able to finish school. With unemployment rising, financial aid administrators expect to hear more families like the Jacobs. More students are applying for aid, and more families expect to need student loans. College adminis
14、trators are concerned that they will not have enough aid money to go around. At the same time, tuition(学费)continues to rise. A report from the National Center for Public Policy and Higher Education found that college tuition and fees increased 439% from 1982 to 2007, while average family income rose
15、 just 147%. Student borrowing has more than doubled in the last decade, “If we go on this way for another 25years, we wont have an affordable system of higher education,” says Patrick M. Callan, president of the center. “The middle class families have been financing it through debt. They will send k
16、ids to college whatever it takes, even if that means a huge amount of debt.” Financial aid administrators have been having a hard time as many companies decide that student loans are not profitable enough and have stopped making them. The good news, however, is that federal loans account for about t
17、hree quarters of student borrowing, and the government says that money will flow uninterrupted.1. According to Paragraph 1, why did the plan of Jacobs family fail?A. The twins wasted too much money. B. The father was out of work.C. Their saving ran out. D. The family fell apart.2. How did the Jacobs
18、 manage to solve their problem?A. They asked their kids to come home.B. They borrowed $20,000 from the school.C. They encouraged their twin sons to do part-time jobs.D. They got help from the school and the federal government.3. Financial aid administrators believe that _.A. more families will face
19、the same problem as the JacobsesB. the government will receive more letters of complaintC. college tuition fees will double soonD. Americas unemployment will fall4.What can we learn about the middle class families from the text?A. They blamed the government for the tuition increase.B. Their income r
20、emained steady in the last decade.C. They will try their best to send kids to college.D. Their debts will be paid off within 25 years.5.According to the last paragraph, the government will .A. provide most students will scholarshipsB. dismiss some financial aid administratorsC. stop the companies fr
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-441400.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
