2021-2022学年新教材高中英语 Unit 1 Teenage Life 高效作业7 PeriodⅡ ReadingandThinking(含解析)新人教版必修第一册.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 Unit Teenage Life 高效作业7 Period ReadingandThinking含解析新人教版必修第一册 2021 2022 学年 新教材
- 资源描述:
-
1、Period Reading and Thinking语言基础巩固.单词拼写1There was a book that I wanted to buy, but now I cant remember the title_2I couldnt follow the talk because he kept jumping about from one topic_ to another.3I am travelling to San Francisco for a business trip next week. Can you recommend_ a hotel nearby?4The
2、plane is running 30 minutes late, so we have to rearrange everything according to the new schedule_5Finding a cure for cancer is one of the biggest challenges_ facing medical researchers.6Her _fluent_ (流利的) ballet movements surprised all the students present at the party. 7Reading_literature_(文学作品)i
3、s considered to be important for the students.8The two _editors_(主编) are debating over the contents of the book.9Since I am a _freshman_ (新生) in a college in London, I have to start to learn everything like a new child. 10Smoking is doing great harm to your lung; youd better _quit_(戒掉) it right away
4、.单句语法填空1Hes been having treatment for two months now, but without any_improvement_(improve).2I can make myself understood in French, though I cant speak it _fluently_ (fluent). 3We havent found the_solution_(solve) yet, but Im sure were in the right way. 4_Obviously_ (obvious), he is interested in m
5、usic as well as in painting.5Its her _responsibility_ (responsible) to ensure the project finishes on time.6The project is divided into two parts, dealing firstly with basic courses and secondly with _advanced_ (advance) ones.7Attention, please! This programme will be broadcast half an hour later th
6、an the _scheduled_ (schedule) time.8Being short of money, at present the organisation has to rely on young, inexperienced _graduates_ (graduate).9Its recommended that he _stay_ (stay) in bed for more days until he feels better.10Seeing the belly getting bigger and bigger, he has decided to quit _dri
7、nking_ (drink).短语填空1She studied eight foreign languages but _is/was_fluent_in_(在流利)only six of them.2Can I _sign_up_for_(报名) this course in advance?3Bring it nearer_so_that_(以便于) I can see it more clearly.4You have the right to make a choice, but you should _be_responsible_for_(为负责)it.5She is _handi
8、ng_out_ (分发)oranges to thirsty kids in the kindergarten now. 6The upcoming football competition is said to be rather difficult, so wed better _be_well_prepared_for_ (为做好充分准备)it.7After going to college, I have to learn to live _on_my_own_(独自地) and become more independent. 8Penny had to work through h
9、er lunch hour in an effort to _keep_up_with_ (跟上;保持同步)her classmates.句式填空1It _is/has_been_ three years since I _graduated_ (graduate) from college.2Living abroad alone is no easy job, but I am ready to take on _whatever_ (what) comes in the future. 3I recommend you _to_think_twice_ (三思) before you m
10、ake any decision.4We are still confused _whether_ he will come or not. 5_As_scheduled/planned_(按照计划), we will have an English Talent Show today.课文语法填空Im Adam,1_a_ freshman at senior high school. The first week was a little 2_confusing_(confuse) for me. There are some 3_challenges_(challenge) I have
11、to face in my new school life. First, I had to think carefully about my courses. Chinese is hard to learn, but I hope I can speak it 4_fluently_ (fluent) when I graduate. My adviser 5_recommended_ (recommend) that I should sign up for advanced literature because Im good 6_at_ English. Second, I had
12、to choose my extracurricular activities. I tried 7_to_join_ (join) the school football team but the coach said that I couldnt do well in 8_it_. I joined a volunteer club.In order to be well 9_prepared_ (prepare) for university or whatever else 10_comes_(come) in the future, I make up my mind to stud
13、y harder and get used to new situations.话题语篇提升.阅读理解阅读下面短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。In America, when the eighth graders leave the middle schools, they are often worried about moving to the high schools. It is a hard time for them, but it can be an exciting one as well. To make it easier, students ne
14、ed to get familiar with their schools.Even though theyve done this already in the middle school, its still important to find where their classrooms are. Most schools take students to the high school for a visit at the end of their eighth grade year. And, most schools also have a freshman speech for
15、parents and students before the first year begins. Sometimes the main office will give away a map of the school. This can help students and parents to find different places in the school.One way to know your high school more and make new friends is to join a club or play a sport. Schools often offer
16、 chances to join different clubs and sports. Fall activities begin in August before the first day of school. If you are not interested in sports, there are clubs for any interest, such as drama, dance, chess, photography, community service, etc. These clubs accept students from different grades. By
17、joining an activity, students can find new friendships, not to mention improving their chances in future college applications (申请). The school office will have a list of activities offered at the school and information on how to join them.Whats more, to have a great start to a high school year, stud
18、ents can write down some of their worries, and ask for help from teachers and school workers.(B)1According to the text, most students feel _ when entering the high school.AexcitedBnervousClonely Ddisappointed(C)2When do many schools take students to visit their new high school?ABefore the eighth gra
19、de year starts.BRight after the high school year starts.CAt the end of the eighth grade year.DAt the beginning of the new term in the high school.(D)3What is the purpose of this text?ATo tell the new students how to learn in the high school.BTo introduce new schools.CTo give the teachers some advice
20、.DTo give advice to new high school students.答案及解析:【语篇解读】本文是一篇说明文,在美国,当八年级的学生初中毕业时,他们非常担心进入高中,文章介绍了如何让高中新生尽快适应高中生活。1B细节理解题。根据第一段中的In America, when the eighth graders leave the middle schools, they are often worried about moving to the high schools.可知,在美国,当八年级的学生初中毕业时,他们非常担心进入高中,故选B。2C细节理解题。根据第二段中的Mo
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-442148.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
高中语文新人教版必修3第四单元《动物游戏之谜》(42张).ppt
