2020-2021学年新教材高中英语 Unit 3 Faster higher stronger Developing ideas素养评价(含解析)外研版选择性必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 Unit Faster higher stronger Developing ideas素养评价含解析外研版选择性必修第一册 2020 2021 学年 新教材
- 资源描述:
-
1、课时素养评价 九Unit 3Developing ideas.单句语法填空1.Those who lied and cheated(cheat) would never get away with it.2.After several months devotion, remarkable(remark) economic results have been achieved.3.Defoe vividly(vivid) narrated the adventures of Robinson Crusoe on his desert island.4.Fast as you do, you c
2、ant finish the assignment(assign) in two hours.5.Never corner an opponent(oppose), and always assist him to save his face.6.In the end, the hardware and software systems are designed, and the software is preliminarily(preliminary) tested.7.Sometimes a few words of comfort to the one who has just fai
3、led may encourage him to stand up and even try to make a comeback.8.They were defeated(defeat) in their attempt to reach the top of the mountain.9.Koreas coaches defend the action, saying they help develop courage and steely(steel) nerves.10.With time flying, there is a tendency towards regional coo
4、peration(cooperate).选词填空three-set victory; quarter-final; go wild; fighting spirit; ups and downs; start from zero; burst onto; roller skating; pay off; semi-final1.“We dont want to lose another semi-final to them, ” Cole said.2.I started every meeting with that line, and theyd go wild.3.Youll have
5、to pay off your old loan before being allowed a new one.4.We have to concentrate on every team in every round but were very happy to be in the quarter-final.5.A major new talent has burst onto the literary scene.6.I prefer a house with a large yard which contains a surface for roller skating.7.Chine
6、se women volleyball team made three-set victory which was impossible for others.8.Even if they were uninjured, their fighting spirit was influenced for days.9.Mr Gump always said that in the long life one will have had many ups and downs.10.Never lose heart, fellows, but I am sure you will have the
7、chance to start from zero.阅读理解AThe word “sport” first meant something that people did in their free time.Later it often meant hunting wild animals and birds.About a hundred years ago the word was first used for organized games.This is the usual meaning of the word today.People spend a lot of their s
8、pare time playing football, basketball, tennis and many other sports.Such people play because they want to.A few people are paid for the sport they play.These people are called professional (职业化的) sportsmen.They may be sportsmen for only a few years, but during that time the best ones can earn a lot
9、 of money.For example, a professional footballer in England earns more than 3, 000 a year.The stars can earn a lot more.International golf (高尔夫球) and tennis champions (冠军) can make more than 50, 000 in a year.Of course, only a few sportsmen can earn as much money as that.It is only possible in sport
10、s for individuals (个人), like golf, tennis and motor racing (赛车).Perhaps the most surprising thing about sportsmen and money is this: the stars can earn more money from advertising (做广告)than from sports.As an advertisement for sports equipment doesnt simply say “Buy our things.” It says “Buy the same
11、 shirt and shoes as .” Famous sportsmen can even advertise things like watches and food.They allow the companies to use their names or photographs and they are paid for this.Sports are no longer just something for peoples spare time.【文章大意】本文介绍了体育运动的发展演变。1.The word “sport” first meant _.A.something f
12、or peoples spare timeB.organized gamesC.hunting wild animals and birdsD.money【解析】选A。细节理解题。由短文第一段可知, “运动”一词最初的含义是“人们在业余时间里所做的事情”。2.It is only possible for champions of _to earn more than 50, 000 in a year.A.football B.volleyball C.basketball D.tennis【解析】选D。细节理解题。由第二段第三句知, 国际高尔夫球和网球冠军一年可以挣5万多英镑。3.Spor
13、ts stars can earn money from _.A.sportsB.sports and buying thingsC.advertisingD.sports and advertising【解析】选D。细节理解题。由第二段可知, 运动员一方面通过比赛成绩挣钱, 另一方面还可以通过拍广告挣钱。4.Sport is more for _than for anything else.A.healthB.moneyC.peoples spare timeD.peoples whole time【解析】选B。推理判断题。由短文最后一句可知, 体育再也不只是人们业余时间才做的事情。结合上文
14、提到的运动员挣钱可知, 答案为B项。BAthletics was a key part of ancient Greek life from the founding of the Olympic Games in 776 B.C.until the games in the late fourth century A.D.The games were held to honor the gods and during religious festivals.Athletic events such as running, jumping, discus throwing, javelin t
15、oss, boxing and wrestling are exceptionally well represented.ZeusZeus was considered the most important of all the Olympic gods.He was originally worshipped as a god of climate change.He quickly became the god of fertility (多产) however, and was worshipped as the “farmer” (georgos).As the possessor (
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-444838.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
