分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 11

类型2020-2021学年新教材高中英语 Unit 3 The world of science素养提升(含解析)外研版必修第三册.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:444961
  • 上传时间:2025-12-05
  • 格式:DOC
  • 页数:11
  • 大小:67KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021学年新教材高中英语 Unit The world of science素养提升含解析外研版必修第三册 2020 2021 学年 新教材 高中英语 science 素养 提升 解析
    资源描述:

    1、单元素养提升(三)Unit 3. 单句语法填空1. After many years hard training, he desires to win(win) a gold medal in the 2021 Olympic Games. 2. In my opinion, more importance should be attached to developing(develop) students ability to solve problems. 3. Computer science, with which rapid progress has been made(make)

    2、in recent years, plays a very important part in our daily life. 4. The balance between the city and the country has been broken(break) by the industrial development over the past two centuries. 5. There are many schools and hospitals named (name) after a great man Shao Yifu. 6. In my view, practicin

    3、g handwriting is of great significance(significant) to the students growth. 7. The father as well as his children goes(go) skating on the frozen river every Sunday afternoon in winter. 8. Training is worthless unless there is proof(prove) that it works. 9. Theres always a wide selection(select) of d

    4、elicious meals to choose from. 10. He found it difficult to deal with the pressure(press)of the job. . 选词填空instead of, along with, apart from , in addition, take place, account for, come up with, in terms of, beyond description, for instance1. Some jobs are more dangerous than trucking driving, for

    5、instance, training lions. 2. This years event will take place on June 19th, a week earlier than usual. 3. I was amazed that hed come up with this sweet idea. 4. Members of Congress are also on the guest list, along with former president Bill Clinton. 5. At this present moment, I have a joy inside of

    6、 me which is beyond description. 6. The job is great in terms of salary, but it has its disadvantages. 7. Its a good article apart from a few slight mistakes. 8. If parents have children help with housework, the children will feel needed. In addition, they will learn to take care of themselves. 9. T

    7、he minority nationalities account for six percent of the population. 10. He wanted to decide for himself instead of blindly following his parents advice. . 完成句子1. The government should take the interests of the disabled into account. 政府应该把残疾人的利益考虑在内。2. Parents attach great importance to education. T

    8、hey will do their best to give their children that priceless gift. 父母们非常重视教育, 他们会尽自己所能给孩子们这个无价之宝。 3. People often use cameras beauty function in order to make themselves look more beautiful. 人们经常使用相机的美颜功能, 为了让自己看起来更漂亮。4. While the civil service exam is not easy, it is a shortcut for you to find a jo

    9、b. 虽然公务员考试不容易, 但对你来说那毕竟是找工作的一条捷径。5. Poor housing and family stress can affect both physical and mental health. 简陋的住房和家庭的压力都会影响身心健康。6. You were too careless in the exam. Otherwise, you would have passed it. 你考试太粗心了, 否则你就通过了。. 阅读理解A“Birds” and “airports” are two words that, paired together, dont norma

    10、lly paint the most harmonious picture. So it really raises some eyebrows when China announces plans to build an airport that is for birds. Described as the worlds first-ever bird airport, the proposed Lingang Bird Sanctuary(保护区)in the northern coastal city of Tianjin is, of course, not an actual air

    11、port. Rather, its a wetland preserve specifically designed to accommodate hundreds even thousands of daily takeoffs and landings by birds traveling along the East Asian-Australian Flyway. Over 50 species of migratory (迁徙的)water birds, some endangered, will stop and feed at the protected sanctuary be

    12、fore continuing their long journey along the flyway. Located on a former landfill site, the 150-acre airport is also open to human travelers. (Half a million visitors are expected annually. ) However, instead of duty-free shopping, the main attraction for non-egg-laying creatures at Tianjins newest

    13、airport will be a green-roofed education and research center, a series of raised “observation platforms” and a network of scenic walking and cycling paths totaling over 4 miles. “The proposed Bird Airport will be a globally significant sanctuary for endangered migratory bird species, while providing

    14、 new green lungs for the city of Tianjin. ” Adrian McGregor of an Australian landscape architecture firm explained of the design. Frequently blanketed in smog so thick that it has shut down real airports, Tianjin is a cityChinas fourth most populousthat would certainly benefit from a new pair of hea

    15、lthy green lungs. 【文章大意】本文是一篇新闻报道, 主要介绍了中国将在天津建立鸟儿机场保护区的计划以及具体规划内容和其重大意义。1. The underlined phrase “non-egg-laying creatures” in Paragraph 3 refers to?A. Visitors. B. Designers. C. Endangered water birds. D. Planes. 【解析】选A。词义猜测题。根据画线词前的“instead of duty-free shopping”及画线词后的“a green-roofed education an

    16、d research center, a series of raised observation platforms and a network of scenic walking and cycling paths totaling over 4 miles. ”可知, 天津鸟儿机场保护区对游客的主要吸引力将是一个绿色屋顶的教育和研究中心, 观赏台以及一个总长超过4英里的风景优美的步行道和自行车道网络, 而不是免税购物, 由此可知画线词词义为“游客”, 故A项正确。2. What do we know about the airport according to the passage?A

    17、. People cannot watch birds up close here. B. It is located on a 150-acre landfill site. C. It functions as an actual airport and a wetland preserve. D. It provides migratory birds with food and shelter. 【解析】选D。细节理解题。根据第二段中的“Over 50 species of migratory water birds, some endangered, will stop and fe

    18、ed at the protected sanctuary before continuing their long journey along the flyway. ”可知, 迁徙的候鸟可以在机场保护区停留和吃东西, 然后继续飞行, 也就是机场保护区可以为候鸟提供食物和住所, 故D项正确。3. What can we infer from the last paragraph?A. The airport will become a permanent home for birds. B. Tianjin will win worldwide fame in the future. C.

    19、Tianjins air quality will improve thanks to the airport. D. Tianjin will be able to accommodate more people. 【解析】选C。推理判断题。根据最后一段中的“The proposed Bird Airport will be a globally significant sanctuary for endangered migratory bird species, while providing new green lungs for the city of Tianjin. ”及“Tia

    20、njin is a cityChinas fourth most populousthat would certainly benefit from a new pair of healthy green lungs”可知, 天津的空气质量和环境会因为这个鸟儿机场保护区得到很大的改善, 故C项正确。4. What is this passage mainly about?A. Airports shut down and open up. B. China is to open the first Bird Airport. C. Airports turn into green lungs.

    21、 D. Birds are no longer enemies to airports. 【解析】选B。主旨大意题。通读全文, 特别是根据第二段中的“Described as the worlds first-ever bird airport, the proposed Lingang Bird Sanctuary in the northern coastal city of Tianjin is, of course, not an actual airport. ”可知, 本文主要介绍了中国将在天津建立鸟儿机场保护区的计划以及具体规划内容和其重大意义, 故B项正确。【点睛】词义猜测题的

    22、难度较大, 对画线词上下文的理解是关键, 例如本篇第1题, 根据画线词前的“instead of duty-free shopping”及画线词后的“a green-roofed education and research center, a series of raised observation platforms and a network of scenic walking and cycling paths totaling over 4 miles. ”可知, 绿色屋顶的教育和研究中心、观赏台以及风景优美的步行道和自行车道网络都是为了吸引游客而设计的, 由此可知画线词词义为“游客

    23、”。BAn advance in electronic publishing could make the ebook you are reading seem as dated as a silent film. Publishers hope to explore the growing success of ebooks by releasing versions with added soundtracks and musical accompaniments. The noises in the first multimedia books-released in Britain o

    24、n Friday include rain hitting a window in a Sherlock Holmes tale. When the plot of a book reaches the most exciting part, background scores will create tension. In America, works by Shakespeare and Jane Austen have already been released with music and background noise so that, for example, readers c

    25、an hear tea cups clinking in Mr Darcys garden as they read Pride and Prejudice. Supporters argue that sound effects are the next logical development for ebooks and will add excitement for younger readers. Critics, however, will argue that the noise will ruin the simple pleasure of having the imagina

    26、tion stimulated by reading. Caroline Michel, chief executive of the literary agency, said the new generation of computer-literate readers was used to multiple sensory input. She said, “Young people have split computer screens where they may be watching television and replying to an email at the same

    27、 time. If thats what the market wants then we should respond to the market. ”Booktracks sound effects work by estimating the users reading speed. Each time you “turn” a page, the software reassesses where you have reached in the text and times the sounds to switch on accordingly. If the soundtrack b

    28、ecomes out of synch(同步), a click on any word will re-set it. Some authors fear that a soundtrack could destroy the peace and quiet of libraries and ruin the pleasure of reading. David Nicholls, author of One Day, the bestseller now released as a film, said, “This sounds like the opposite of reading.

    29、 I have enough trouble reading an ebook because Im constantly distracted by emails. ”Stuart MacBride, the crime writer whose novel Shatter the Bones was an ebook bestseller, sells 18% of his books as electronic downloads. He said, “If Im reading, I will do the noise in my head. I dont need someone t

    30、o tell me what tea cups clinking sounds like. That would irritate me. ”【文章大意】这是一篇议论文。文章说明了出版商希望发行带有附加音轨和音乐伴奏版本的电子书, 支持者认为, 声音效果是电子书的下一个合乎逻辑的发展, 并将增加年轻读者的兴奋。然而, 批评家会争辩说, 噪音会破坏阅读所激发的想象的简单乐趣。文章介绍了不同的人对此的看法。5. Whats the passage mainly about?A. Opinions about ebooks with soundtracks. B. Response to the n

    31、eed of the book market. C. Reasons for traditional ebooks becoming outdated. D. Suggestions on encouraging readers imagination. 【解析】选A。主旨大意题。根据第三段可知, 支持者认为, 声音效果是电子书的下一个合乎逻辑的发展, 并将增加年轻读者的兴奋。然而, 批评家会争辩说, 噪音会破坏阅读所激发的想象的简单乐趣。文章介绍了不同的人对此的看法。由此可知, 这篇文章主要讲了对带有配乐的电子书的看法。故选A。6. What do publishers expect an

    32、ebook soundtrack to do?A. Help to release an ebook as a film. B. Help readers improve reading speed. C. Add tension at a books exciting point. D. Get readers familiar with the background. 【解析】选C。细节理解题。根据第二段中When the plot of a book reaches the most exciting part, background scores will create tension

    33、. (当书的情节发展到最激动人心的部分时, 背景音乐会制造紧张感。)可知, 出版商希望一个电子书原声带在书中最令人兴奋的地方增加紧张感。故选C。7. Who is in favour of added soundtracks for ebooks?A. Mr Darcy. B. Caroline Michel. C. David Nicholls. D. Stuart MacBride. 【解析】选B。推理判断题。根据第四段中Caroline Michel, chief executive of the literary agency, said the new generation of c

    34、omputer-literate readers was used to multiple sensory input. 可知, 这家文学机构的首席执行官Caroline Michel表示, 新一代懂电脑的读者习惯于多重感官输入。以及If thats what the market wants then we should respond to the market. 可知, 如果这是市场想要的, 那么“我们”应该对市场作出反应。由此可推知, Caroline Michel支持为电子书添加配乐。故选B。8. What do we know about Stuart MacBride?A. He

    35、 was a person who was easy to get angry. B. He knew a great deal about tea and tea culture. C. Eighty-two percent of his books described crime. D. He imagined sounds related to the story when reading. 【解析】选D。细节理解题。根据最后一段中He said, “If Im reading, I will do the noise in my head. I dont need someone to

    36、 tell me what tea cups clinking sounds like. That would irritate me. ”(他说: “如果我在看书, 我会在脑子里制造响声。我不需要有人告诉我茶杯叮当的声音是什么样的。那会激怒我的。”)可知, Stuart MacBride在阅读时想象与故事有关的声音。故选D。. 应用文写作英语课堂上, 老师要求写一篇英语实验报告。请根据以下要点, 完成此项任务。实验目的: 在盐水中漂浮是否比在淡水中容易。(float, salt water)实验器材: 三杯温水, 量杯, 广口瓶, 盐, 勺子, 生土豆。(fresh water, measu

    37、ring cup, wide-mouthed jar, spoon, raw potato)实验步骤: 将一杯半温水倒入广口瓶;加入三分之一杯盐;搅拌至盐完全融化;再加一杯半水, 把这些水慢慢从勺子背面倒入广口瓶使两种液体不混合在一起;轻轻将土豆放入瓶中, 不要使它掉落到瓶中。(pour, add, stir, completely dissolve, liquid, mix together, gently place. . . into)实验结果: 土豆会沉入水中但只会沉入一半。(sink)实验结论: 在盐水中漂浮比在淡水中容易。注意: 词数80个左右, 可适当增加细节。_【参考范文】Ai

    38、mTo find out whether it is easier to float in salt water than in fresh water. Materialsthree cups of warm watermeasuring cupswide-mouthed jarsaltspoonraw potatoProcedure1. Pour 1. 5 cups of warm water into the jar. 2. Add 1/3 cup of salt. 3. Stir until the salt is completely dissolved. 4. Add anothe

    39、r 1. 5 cups of water. Put it slowly over the back of the spoon into the jar so that the two liquids will not mix together. 5. Gently place the potato into the jar. Do not drop it. ResultThe potato will sinkbut only halfway. ConclusionIt is easier to float in salt water than in fresh water. 【补偿训练】. 阅

    40、读填句Teach Children the Value of MoneyAs were moving towards a more cashless society and real pocket money is becoming increasingly unpopular, children increasingly no longer understand the value of physical money and simple tasks such as working out how many coins are needed to buy a toy or sweets wi

    41、ll become out-of-use. Education around money management and establishing healthy money habits at a young age have become even more vital. 1 Start with planning an activity together and then define a budget. Then, research what things you will buy, work out which items may be better to buy. As you ca

    42、rry out each part of the activity, make sure to save all the receipts, and then evaluate if you managed to stay within, or broke your budget. 2Giving your children or encouraging them to suggest a regular chore can be rewarded with some pocket money. 3 For example, 14-year-olds are often making thei

    43、r own beds, so introducing a reward for such a “chore” is not a good idea. However, emptying the dishwasher might be just right for a nine-year-old. These types of chores will help them to get an understanding of earning money and the relationship between time, effort and money. Educate children thr

    44、ough encouragement by paving the way for them to act on their own curiosity and interest. 4Coming up with and doing activities or day to day tasks together with your children, is not only much more enjoyable for your children, but it also helps them to become more confident and decisive about making

    45、 their own decisions about savings, interest rates, or allowances. 5 That is bound to pave the way to breaking the trend of financial illiteracy. A. That is one of the most important factors for learning. B. Involve them in everyday money management activities. C. This can be done with real-money or

    46、 a digital piggy bank. D. Giving your child regular pocket money, big enough to cover basic wants. E. They will become more financially independent and wiser to online spending. F. Such a chore beyond what is considered to be done at a certain age is the best. G. This practice of setting a budget is

    47、 very useful and fun for both parents and children. 【文章大意】这是一篇议论文。文章介绍了在现金支付不再是主流支付方式的社会中, 应该如何教孩子意识到金钱的价值和教育孩子学习关于金钱管理的方法。1. 【解析】选B。前一句说到, 教育孩子金钱管理和建立良好的金钱习惯变得更加重要。下一句说, 从和孩子一起计划一个活动, 规定一个预算开始。可知此空承上启下, 应该表示通过使孩子参与到相关活动中, 教育他们进行金钱管理。故选B。2. 【解析】选G。根据此空前一句: 当你们实施活动的每一部分时, 确保留下所有的收据, 然后评价你们是否成功做到(花费)在

    48、预算之内, 还是超出了预算。可以看出这个过程对准确地进行预算有帮助。此空承接上文, 因此, 应该表示这么做的好处是什么。故选G。3. 【解析】选F。此空前一句建议让孩子做家务, 然后给他们零花钱。此空后一句举例, 14岁的孩子常常整理自己的床铺, 因此为这样的家务提供奖励不是一个好主意, 然而, 清空、整理洗碗机可能对9岁的孩子刚好合适。此空承上启下, 应该表示建议孩子承担什么样的家务, 根据下一句可知, 稍微超出孩子本可以做到的家务是好的。故选F。4. 【解析】选A。由前文可知, 稍微有难度的家务可以帮助孩子理解赚钱的意义和时间、努力与金钱之间的关系。要通过鼓励教育孩子, 为他们根据自己的好

    49、奇心和兴趣采取行动创造条件(铺平道路)。此空承接上文, 因此, 此空应该解释这种做法对学习金钱管理的意义。故选A。5. 【解析】选E。此空前一句讲到, 和孩子一起实施活动, 做任务, 对孩子们来说不仅是一种享受, 也帮助他们变得更加自信, 使他们能果敢地决定有关存款、利率或者免税额的问题。此空承接上文, 应该继续讲这个方法对培养孩子金钱管理方面的好处。故选E。. 语法填空Fear mongering(散布恐慌)against China is more dangerous to global economy than coronavirus(冠状病毒). After weeks of atte

    50、mpting to sow chaos and spread fear about the outbreak of the COVID-19(新冠肺炎)in China, some overseas media outlets and individuals have shifted focus 1. _ another battlefieldthe Chinese economy. They paint a rather dark picture not just for the Chinese economy 2. _for the global economy. 3. _(they)ar

    51、ticles are filled with scary headlines and exaggerated facts. People cannot help 4. _(panic)about the global economy, which is already facing serious challenges like trade wars. 5. _it comes to“causing” such a mess for the world, it is easy to point fingers at China. Anyway, these media outlets are

    52、right about a couple of things. First, the epidemic will make the Chinese economy suffer a lot. After all, consumers across the country are 6. _(trap)in their homes and businesses and factories have been shut for a good part of this year. Second, we have to be fully aware of these challenges and ris

    53、ks in order to address the problem. The first step to solve a problem is 7. _(recognize)there is one. Actually, Chinese officials have been very clear about the potential impact of the epidemic on the economy. Why 8. _(will)they invest hundreds of billions of dollars into the economy if they werent

    54、aware of the problem? Why would they roll out a great number of measures to support businesses?Why would they take extraordinary risks in encouraging factories to restart 9. _(produce)?10. _ of how severe the impact will be, the epidemic does not change the fundamentals of the Chinese economy. The o

    55、utbreak is surely to be contained. It can be safe to say that fear mongering against China is more dangerous to global economy than coronavirus. 【文章大意】本文是一篇说明文。短文说明了散布对中国的恐惧比新冠肺炎对全球经济的危害更大。1. 【解析】to。考查介词。句意: 一些海外媒体和个人已经将焦点转移到另一个领域中国经济。固定搭配: shift. . . to. . . “把转移到上”。故填to。2. 【解析】but。考查固定搭配。句意: 他们不仅为

    56、中国经济, 也为全球经济描绘了一幅相当黑暗的画面。固定搭配: not only. . . but also“不但而且”。故填but。3. 【解析】Their。考查形容词性物主代词。句意: 他们的文章充斥着耸人听闻的标题和夸张的事实。此处articles是名词, 由形容词性物主代词修饰。故填Their。4. 【解析】panicking。考查固定词组。句意: 全球经济已经面临贸易战等严峻挑战, 人们不禁感到恐慌。固定词组: cant help doing sth. “情不自禁地做某事”。故填panicking。5. 【解析】When。考查固定句型。句意: 说到“造成”世界如此混乱, 人们很容易把矛

    57、头指向中国。固定句型: when it comes to“当谈到的时候”。故填When。6. 【解析】trapped。考查固定搭配。句意: 毕竟, 全国各地的消费者都被困在家里, 企业和工厂今年大部分时间都关闭了。固定搭配: be trapped in“被困, 陷入”。故填trapped。7. 【解析】to recognize。考查非谓语动词。句意: 解决问题的第一步是认识到问题的存在。此处是动词不定式作表语, 故填to recognize。8. 【解析】would。考查虚拟语气。句意: 如果他们没有意识到这个问题, 他们为什么要向经济中投入数千亿美元呢?此处是if引导的虚拟条件句, 与现在的事实相反, 主句用would+动词原形。故填would。9. 【解析】production。考查名词。句意: 他们为什么要冒巨大的风险鼓励工厂重新开始生产呢?此处restart是动词, 用名词作其宾语, 故填production。10. 【解析】Regardless。考查固定词组。句意: 无论影响有多严重, 疫情都不会改变中国的经济基础。固定词组: Regardless of “不管, 不顾”。故填Regardless。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021学年新教材高中英语 Unit 3 The world of science素养提升(含解析)外研版必修第三册.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-444961.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1