2020-2021学年新教材高中英语 UNIT 4 NATURAL DISASTERS Section Ⅱ Discovering Useful Structures课时作业(含解析)新人教版必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 UNIT NATURAL DISASTERS Section Discovering Useful Structures课时作业含解析新人教版必修第一册 2020
- 资源描述:
-
1、课时作业18基础检测1It is a great honour for me to be able to attend this gathering.2Please give him my congratulations (祝贺) when you see him.3You cant judge a book by its cover.4Please accept my sincere thanks and best wishes.5Learning to express oneself well is an important part of communication.6Write the
2、 outline (大纲) of the article before you start to write.7A newspaper headline (大字标题) caught his attention.8A good cyclist (骑自行车的人) can cover a distance of over a hundred miles a day.9I take pride in helping others when they are in trouble.10The newspaper sent some reporters (记者) to cover the event im
3、mediately it happened.1Is he the man who/that wants to see you?2Please pass me the book whose cover is green.3A friend who helps you in time of need is a real friend.4Finally, the thief handed everything that he had stolen to the police.5The first English book that I read was “The Prince and the Pau
4、per” by Mark Twin.6He talked about the teachers and schools that he visited.7One who doesnt work hard will never succeed in his work.8Hes a man whose opinion I respect.9Youll find taxis waiting at the bus station which you can hire to reach your host family.10The old town has narrow streets and smal
5、l houses that are built close to each other.11She has a gift for creating an atmosphere for her students which allows them to communicate freely with each other.12Ive become good friends with several of the students in my school who I met in the English speech contest last year.13Thats the new machi
6、ne whose parts are too small to be seen.14The old temple whose roof was damaged in storm is now under repair.15I refuse to accept the blame for something that was someone elses fault.能力提升The quick action of Nick helped five people escape a fire on Hope Road.Nick said he usually left his house about
7、5:30 am to do morning exercises,but that day he decided to stay at home to get his daughter ready for school.As he looked at his neighbors house,he realized that it was on fire.“I saw smoke and flames and ran over and started beating on the side of the house shouting,Your house is on fire!Your house
8、 is on fire!” Nick remembered it was at about 9 am that the firefighters put out the fire.Beverly Penny and her husband,Clark,along with their younger daughters,were sleeping in the living room,next to the kitchen,when they heard Nick beating on the walls.She opened the bedroom door and black smoke
9、came in.She managed to get her kids out.Her dog tried to hide under the bed,but Penny caught it by the leg and threw it out of the door.However,chickens in one of the rooms werent so lucky.Firefighters got the call at about 7:05 am.“When we arrived with our fire trucks,there were heavy flames outsid
10、e on the house,” Jerry said.He called Nick a hero,saying that without his quick responses(回应) the result could have been much worse.“The firefighters were fast,” Nick said.“They arrived here within about three minutes.”“They did a great job,and I cant thank them enough,” Penny said,then looked at wh
11、at remained in the house and shook her head as tears rolled down in her eyes.“Everything I have is gone.Luckily nobody was hurt in the fire.” She said the fire could have been caused by an electrical problem.“Weve been having problems with mice,so that we could have had something to do with it,” she
12、 added.文章大意:本文讲述了Nick发现邻居家火情后及时报警,挽救了邻居一家人性命的感人故事。1What do you know about Nick?AHe left house at 5:30 am that day.BHe has a son who goes to school.CHe lives next to Beverly Penny.DHe had a day off on Thursday.答案:C解析:细节理解题。根据第一段As he looked at his neighbors house,he realized that it was on fire.可知,Ni
13、ck和Penny是邻居。故选C。2Which of the following is true?AClark got hurt in the fire.BPennys dog saved her kids.CPennys dog was killed in the fire.DPennys chickens were killed in the fire.答案:D解析:推理判断题。根据第二段的However,chickens in one of the rooms werent so lucky.可推知,她饲养的那些鸡在火灾中丧生了。故选D。3When did the fire break o
14、ut?AAt about 5:30 am. BAt about 7 am.CAt about 8 am. DAt about 9 am.答案:B解析:推理判断题。根据第三段Firefighters got the call at about 7:05 am(消防员接到报警电话的时间大约是7:05),可推知,火灾发生的时间大约是7点。故选B。4We can infer that _.AJerry is a firefighterBJerry found the fireCJerry called the policeDJerry helped Nick escape the fire答案:A解析
15、:推理判断题。根据第三段中Firefighters got the call at about 7:05 am.“When we arrived with our fire trucks,there were heavy flames outside on the house,” Jerry said.可推知,Jerry是一名消防员。故选A。Earthquakes are very common and thousands of them happen nearly every day. But most are _1_ weak to feel. During a _2_ earthquak
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-445159.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
【医学考试】眼科学主治医师-22.pdf
