2020-2021学年新教材高中英语 Unit 5 Music Discovering Useful Structures课时素养评价(含解析)新人教版必修2.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 Unit Music Discovering Useful Structures课时素养评价含解析新人教版必修2
- 资源描述:
-
1、Unit 5 Music课时素养评价 十四Unit 5Discovering Useful Structures. 单句语法填空1. Regarded(regard) as one of the cultural treasures of China, Beijing Opera is more than just music and singing. 2. Born(bear)in a traditional Chinese family, I have a deeper understanding of the Chinese culture. 3. We were all inspire
2、d(inspire) by the inspiring speech made by the well-known teacher. 4. Determined(determine) to get a ticket of the concert, he didnt mind standing in a long queue. 5. Offered(offer) an important role in a new movie, Andy has got a chance to become famous. 6. Stricken(strike)by the COVID-19, Italy su
3、ffered great loss. 7. Faced(face) with a difficult situation , he decided to ask his parents for some advice. 8. I am very delighted(delight) at the news that my brother got the first place in the long-distance race. 9. Completely examined(examine) by the doctors, Mr Lee went back to work right now.
4、 10. Ordered(order) over a week ago, the books are expected to arrive any time now. . 句型转换1. When it is seen from the hill, the town looks more beautiful. Seen from the hill, the town looks more beautiful. 2. When he was asked about the accident, Mr Black burst into tears. When asked about the accid
5、ent, Mr Black burst into tears. 3. Mr Yang, who was deeply moved, thanked the kids again and again. Mr Yang, deeply moved, thanked the kids again and again. 4. Because the book is edited by three language experts, it has been popular with the readers. Edited by three language experts, the book has b
6、een popular with the readers. 5. As they were influenced by the warm-hearted workers example, the couple did countless good deeds. Influenced by the warm-hearted workers example, the couple did countless good deeds. 6. When children are accompanied by their parents, they are allowed to enter the sta
7、dium. When accompanied by their parents, children are allowed to enter the stadium. . 阅读理解A(2020宁波高一检测)Robyn Rihanna Fenty has rocked the entertainment world with her contributions to pop music. She was born on February 20, 1988, in Saint Michael, Barbados. In her early teens, Rihanna was greatly in
8、spired by reggae (雷盖音乐) singer Bob Marley and pop singer Madonna. She was lucky enough to get her first opportunity at the age of 15, when her friend introduced her to an experienced music composer Evan Rogers from New York. Rihanna moved to the US to start a career in music, and recorded under the
9、guidance of Rogers and his partner Carl Sturken. Later, Shane Carter recognized her talent and had her sign a contract with Def Jam Recordings. Rihanna has been musically influenced by famous artists, such as Beyonce Knowles, Madonna, Mariah Carey, Alicia Keys, and Bob Marley. In 2005, Rihanna relea
10、sed her debut album (首张专辑) “Music of the Sun”, which included the single hit “Pon de Replay”. This single broke all records and peaked at No. 2 on the US Billboard Hot 100 charts, as well as the UK charts. Her second single “If Its Lovin That You Want” was at No. 36 on the Billboard Hot 100 charts,
11、and No. 11 on the UK charts. Rihanna released her second album, “A Girl Like Me” in 2006, which included the hit song and lead single “S. O. S” (Rescue Me). This single peaked at the number one position on the Billboard Hot 100. In 2006, Rihanna also tried her luck in films, and made her acting debu
12、t playing a role in “Bring It On: All or Nothing”. The next year, she released her third album “Good Girl Gone Bad”, which had hit tracks like “Umbrella”, “Hate That I Love You”, and “Dont Stop the Music”, among others. In the same year, at the MTV Video Music Awards, Rihanna won two awards for the
13、hit single “Umbrella”. In 2008, Rihanna won her first Grammy Award for her hit single “Umbrella”. So far, Rihanna has won 45 awards in various categories. 【文章大意】文章主要介绍了Robyn Rihanna Fenty在流行音乐界做出的巨大贡献, 特别指出她的歌曲所获得的成绩。1. What plays an important role in Rihannas success? A. The support of her friends.
14、 B. The encouragement of her family. C. The education she received at school. D. The help and influence of successful musicians. 【解析】选D。细节理解题。根据第三段第一句Rihanna has been musically influenced by famous artists, such as Beyonce Knowles, Madonna, Mariah Carey, Alicia Keys, and Bob Marley. 可知, Rihanna在音乐上深
15、受著名艺术家Beyonce Knowles, Madonna, Mariah Carey, Alicia Keys和Bob Marley 的影响, 所以这些著名艺术家对她的成功有很大的帮助和影响。故选D。2. What happened to Rihanna when she was eighteen years old? A. She started a career in music. B. She began to act in films. C. She began to release albums. D. She won her first Grammy Award. 【解析】选B
16、。细节理解题。根据第一段第二句She was born on February 20, 1988, in Saint Michael, Barbados. 可知, 她在1988年出生, 因此她18岁时是2006年; 又根据最后一段第一句In 2006, Rihanna also tried her luck in films. 可知, 在2006年, 她拍摄了电影。由此可知在Rihanna 18岁的时候, 她开始演电影, 故选B。3. What do we know about Rihannas second single “If Its Lovin That You Want”? A. It
17、 was released in 2006. B. It was included in her third album. C. It was not as successful as her first single. D. It was more successful than her third single. 【解析】选C。细节理解题。根据文章第三段最后一句Her second single “If Its Lovin That You Want” was at No. 36 on the Billboard Hot 100 charts, and No. 11 on the UK c
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-445300.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
