2020-2021学年新教材高中英语 Unit 5 On the road(第2课时)Using language课时作业(含解析)外研版必修第二册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 Unit On the road第2课时Using language课时作业含解析外研版必修第二册 2020 2021 学年 新教材 高中英语 road 课时
- 资源描述:
-
1、课时作业14Using languageAIt takes a special person to travel with kidsa parent.Children have their own needs.Their idea of a vacation is more“adventurous”than a parents.They need constant inspiration and they can get as tired as they are tiring.Make sure you have plenty of room while travelingIf you are
2、 driving,get a minivan.Sure,you might be more of a “car” type,and you might have resisted buying a minivan so far.But pick up a rental van for the vacation just to give the kids a little more room for fighting.Accommodations along the way can be tricky.Usually it involves a crowded motel for just lo
3、ng enough to sleep,then back in the crowded car.This is not anybodys idea of a home away from home.An accommodation alternative is to camp,but not everyone enjoys a good early morning wakeup wrestle with a bear as much as I do,so a motel might be required.Make sure you have plenty of room when you“g
4、et there”Assuming you are actually heading for a destination,make sure to have lots of room when you get there.This part is easy.But it requires thinking outside the box.Forget hotels,motels,and inns.Look for private rental homes.Probably the biggest destination for families is Walt Disney World in
5、Florida.Good newsOrlando,Kissimmee and the surrounding area is full of private vacation homes for rent.In Florida they call them vacation villas,and they offer all the space of home.Be prepared for“children being children”eventsSometimes,stress hits you from behind when the unexpected happens.Like a
6、 cut or a scrape.or a child getting sick.Sharon Baillie told me that is why she tells all her villa rental guests where the firstaid case can be found,and exactly where to go for medical attention.This is particularly helpful for her many guests from abroad,who are unfamiliar with the US healthcare
7、system.Booking tickets to theme parks and making reservations for just about everything in advance makes the trip less stressful.Try having your children babysat.Hire a local babysitter once or twice.Vacation Home owners can set this up for you,and some hotels might be willing to,too.本文为说明文。文章主要介绍了如
8、何和孩子们一起舒适地旅行。1Where does the author prefer to rest on the way to the destination?AIn a camp. BIn a minivan.CAt a motel. DIn a car.答案:A解析:推理判断题。根据Make sure you have plenty of room while traveling部分的An accommodation alternative is to camp,but not everyone enjoys a good early morning wakeup wrestle wit
9、h a bear as much as I do,so a motel might be required.(一种住宿选择是露营,但并不是每个人都像我一样喜欢早起与熊搏斗,所以可能需要一个汽车旅馆)可推知,在去目的地的路上作者更愿意在帐篷里休息。故A选项正确。2What does the underlined word“this”in the last paragraph refer to?ABooking tickets in advance.BHiring a babysitter.CMaking reservations ahead of time.DLooking for a tour
10、 guide.答案:B解析:代词指代题。根据画线词前文Hire a local babysitter once or twice.(雇用一两次当地的保姆)及画线词所在句Vacation Home owners can set this up for you,and some hotels might be willing to,too.(度假屋的主人可以为你安排这个,一些酒店可能也愿意)可知,this指的是雇用当地保姆这件事。故B选项正确。3What is the purpose of the passage?ATo introduce ways of travelling.BTo adver
11、tise vacation homes for tourists.CTo reduce the stress while traveling abroad.DTo show how to travel comfortably with kids.答案:D解析:写作目的题。通读全文可知,本文主要介绍了如何和孩子们一起舒适地旅行。故D选项正确。BI have traveled to many placesthe jungles where the water is unsafe;places with the wildest animals. Friends always ask why I,a
12、middleaged woman with no athletic talent,go to such places. I never know how to answerjust I want to put my toes in the mud of adventure.I stopped traveling nine years ago after I suffered a stroke (中风)caused by a disease, APS. To prevent another stroke, my doctors told me that traveling to remote p
13、laces without medical help would be risky. A slip on a damp temple step,even a slight traffic accident,would no longer be mere annoyances.My return to travel after my stroke came in baby stepsa feast in Texas;a visit to my mom in Virginia. They all came back,the freedom,the excitement and the fresh
14、air.The first real test of my travel courage came nine months after my stroke when I joined my husband in visiting China. After we had toured a temple, Jack wanted to ride down on a toboggan (平底雪橇)Before the stroke it would have seemed like fun for me. But now I stepped back. I feared. My mind screa
15、med warnings of a fall or a crash. Then gathering confidence from nowhere,I lowered myself and took the flying toboggan ride,which marked my adventure travels coming back. Since then, Ive dared to take challenges and have challenged many places.But I watch my medicine like an eagle. I get my blood t
16、ested. I weigh the risks. Then, if I decide its okay, like that toboggan ride down the mountain, I just jump in, let go and enjoy the ride. I think I travel for hoping to broaden my world and keep me connected with friends and families. Most of all,saying “yes” to travel is related to my APS. If I l
17、et myself be afraid to travel,then my APS will win.本文属于记叙文,讲述作者因为中风暂停了旅行,但是后来又重新拾起了对探索的热情的故事。4How do the author friends react to her adventures?AThey try to stop her.BThey dont understand her.CThey admire her.DThey are inspired.答案:B解析:推理判断题。根据第一段Friends always ask why I,a middleaged woman with no at
18、hletic talent,go to such places.可知,朋友们会好奇,为什么,作者作为一个中年妇女,没有体育天赋,要去那些地方。由此可知,朋友们对作者的行为不理解,故选B。5What do we know about the authors return to travel?AShe followed her doctors advice.BShe gradually overcame challenges.CShe was encouraged by her husband.DShe got more enthusiastic about toboggan.答案:B解析:推理判
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-445326.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
