2020-2021学年新教材高中英语 单元综合检测5 Unit 5 On the road(含解析)外研版必修第二册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 单元综合检测5 Unit On the road含解析外研版必修第二册 2020 2021 学年 新教材 高中英语 单元 综合 检测 road 解析 外研版 必修
- 资源描述:
-
1、单元综合检测(五).阅读理解(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)ASummer Camps in Season!STEM Camp90% of the jobs in the future will require STEM (Science,Technology,Engineering & Mathematics) education.We find ways to make learning fun and exciting for students to help ensure their futures.Campers take part in fun and engagin
2、g STEM activities!Time:July 10 to August 14Cost:$180Register:www.stemcamp.ca or Call:5194756600.KandaloreThe finest traditional camp in Canada,providing the best of both canoe adventures and incamp activities.For more than 65 years,Kandalore has given campers the opportunity to know and be themselve
3、s.We create a warm and supportive environment where kids can express their unique self,grow in selfconfidence and build lifetime friendships.Time:June 15 to 28Cost:$2,340Register: or Call:4163229735.ESL Summer CampPickering College has an exciting ESL summer camp for students aged 1218 who want to l
4、earn English and experience the wonders of summer at our 42acre campus; students enjoy the excellent dormitory,dining,academic,and social facilities of one of Canadas oldest independent schools.Time:June 25 to July 21Cost:$5,500Register:www.pickeringcollege.ca or Call:9051758900.DEEP Summer AcademyW
5、e provide highly motivated high school students from across the world with the opportunity for advanced study in a variety of engineering,technology,business and science subjects.Organized by University of Toronto,DEEP is one of the most diverse preuniversity engineering programs all over the world
6、with scholarships (奖学金)Time:August 16 to 26Cost:$465Register:www.outreachengineering.ca or Call:4169460816.【语篇解读】本文介绍了四个主要的夏令营的信息。介绍了每个夏令营的开始时间、结束时间、价钱、电话以及每个夏令营的特点。1Which number should you call if you want to improve your English?A4163229735.B4169460816.C9051758900. D5194756600.C细节理解题。根据ESL Summer
7、Camp部分中的“Pickering College has an exciting ESL summer camp for students aged 1218 who want to learn English and experience the wonders of summer at our 42acre campus.”可知想学英语就要去ESL Summer Camp,所以要打9051758900。故选C。2When will the shortest camp start?AOn August 16. BOn June 15.COn June 25. DOn July 10.A细
8、节理解题。根据各标题可知,STEM Camp是从7月10日到8月14日,Kandalore是从6月15日到6月28日,ESL Summer Camp是从6月25日到7月21日,DEEP Summer Academy是从8月16日到8月26日。所以DEEP Summer Academy持续的时间最短,开始时间是8月16日。故选A。3How similar are STEM Camp and DEEP Summer Academy?AThey both offer scholarships for students.BThey provide the exact same courses for
9、students.CThey both prepare students for their development.DThey are both designed for international students.C细节理解题。根据STEM Camp部分中的“We find ways to make learning fun and exciting for students to help ensure their futures.Campers take part in fun and engaging STEM activities!”和DEEP Summer Academy中的
10、“We provide highly motivated high school students from across the world with the opportunity for advanced study in a variety of engineering,technology,business and science subjects.”可知STEM Camp 和 DEEP Summer Academy的相似之处在于都为学生的发展做准备。故选C。BRecently,my husband and three kids were playing in the Mediter
11、ranean(地中海),swimming and floating in the pictureperfect sea.It was ridiculously beautiful in Majorca,Spain.The way the sun danced across the water and how the blue horizon was dotted with storybook sailboats which were such beautiful scenes.My husband and I always dreamed about taking our kids on a
12、trip around the world.It was one of the things we talked at length about.When we imagined our life with the children,we hoped we would have.Fourteen years later,we had three boys who were growing up faster by the day.It was time to make good on those plans.We renewed our passports,and then packed ou
13、r bags.We showed our kids the world.It was about experiencing the dozens of flights and trains and taxis together.We showed them how wonderful,how diverse,and how fascinating the world is.We wanted them to learn all that we had learned ourselves,through our own travels.But there was something more t
14、han that:What we really wanted is to slow down time.We wanted the days to last a bit longer,and the weeks to take their time.The years with our children are going too fast.We wanted to put the brakes on our busy lives for a year,and just be with our kids.We wanted a break from the daily morning rout
15、ine of making lunches,eating breakfast and going out the door in time for school.We needed family time out.It was the wonderful two months in Europe,full of incredible moments.When we look back at our lives,I know well be glad we did it.I know well be happy that this is a chapter of the story of our
16、 family.【语篇解读】本文是一篇记叙文。丈夫和“我”很早就梦想着带孩子们一起去旅游,享受美景和家人陪伴的时光。十四年后,我们实现了梦想。4What did the couple often dream of fourteen years ago?AGoing to the Mediterranean.BTravelling with their children.CHaving some storybook sailboats.DTheir childrens growing fast.B推理判断题。根据第二段第一句“My husband and I always dreamed abo
17、ut taking our kids on a trip around the world.”可推知,14年前,“我”和丈夫梦想着带孩子们环游世界,故B项正确。5What does the underlined part“make good on”probably mean?ADo good to. BCarry out.CMake up. DPut off.B词义猜测题。根据上文可知,“我”和丈夫梦想着带孩子们环游世界,结合第三段第二句“It was time to make good on those plans.”可推知,是实行这些计划的时候了。由此可推知,画线部分意为“实行”,故B项正
18、确。6What is Paragraph 3 mainly about?AThe travel.BThe children.CThe transportation.DThe diverse world.A段落大意题。根据第三段的内容可知,该段主要介绍了实行旅游计划,和三个孩子一起去旅游的情况,故A项正确。7What was the most important in the writers eyes?ADoing everything slowly.BLiving a busy life.CSticking to the routine.DSlowing down the time.D细节理解
19、题。根据第四段“But there was something more than that:What we really wanted is to slow down time.”可知,作者最希望的是时间能慢下来,故D项正确。CLast week was Sports Day at my daughters school.She was part of the Yellow House.She had to wear yellow and race for points.The Yellow House won.I was really pleased for my daughter bec
20、ause last year the Green House won.In fact,when the winning house was announced last year,many little faces turned sour.There were many tears and children were bitter because they had lost.Losing is never fun.From a young age children know that winning is the best result.As parents,we can talk to ch
21、ildren about the importance of everyone having a chance to win; we can teach our children to be happy for their friends when a friend wins.As children grow older they will be exposed to more and more competition.It is important that we teach our children to learn to “bounce back” from losses,to expe
22、rience loss in a positive way and to keep on going even when they dont achieve the desired outcome.By teaching children how to be resilient(适应性强的),we can prepare them for adult life in the future.Our children can learn to compete for fun and learn how to bounce back from lifes failures and disappoin
23、tments.We can talk to our children about competition.We can teach by examples and show our kids that losing a game or failing a test is not the end.Losing is simply a chance to try again and a chance to become more successful.Raising emotionally healthy children is very important for the future gene
24、ration and by teaching our children the above principles we can help them to overcome the difficulties of life and they will learn to compete in healthy ways throughout their lives.【语篇解读】孩子在成长的过程中会面对很多竞争,而教会孩子们坦然面对失败是必要的。8In the first paragraph,the author intends to Adescribe the sports eventBintrod
25、uce the topic of the textCshow the cruelty of competitionDmake a comparison between winners and losersB写作意图题。分析第一段和全文的关系可知,本文论述教会孩子坦然面对失败的必要性,而文章第一段显然是通过叙述一个事例来引出本文的话题。9What kind of instruction will the author give to his children?AYou are allowed to fail.BWinning is the best result.CCompetition is
26、not healthy.DYou should try your best to win.A推理判断题。第二段指出要教导孩子为别人的成功喝彩。第三、四段指出教孩子学会适应失败。由此可知,作者认为失败是可以接受的。10What is the text mainly about?APreparing children for future life.BRaising emotionally healthy children.CTeaching children to face failure bravely.DTeaching children about healthy competition.
27、D主旨大意题。综合全文,文章论述让孩子学会坦然面对失败的重要性,即让孩子学会如何健康竞争。11In which column of a newspaper is the text likely to appear?AHealth.BEducation.CScience. DEntertainment.B文章出处题。文章是关于教会孩子坦然面对失败,属于教育的范畴。DWhen I was in college,one of my professors told me,“Kids dont care about how much you know until they know how much y
28、ou care.”This has always been with me,and the longer I teach,the more I agree with him.Ive learned that many times what my students need most is to know that they are loved,and that someone cares about them and believes in them.When this happens,they feel safe to take risks and make mistakes.I alway
29、s tell my students,“Its OK to make mistakes.Thats how we learn.”Then,progress starts to happen,their confidence begins to grow,and they start believing in themselves.Over the years,I have received many gifts from my students and their families.Most of them are handwritten “thankyou”notes.These simpl
30、e notes are so meaningful.I have saved these notes over the years and have often taken them out to reread them,especially on those challenging days when I need some encouragement.My most unforgettable gift came from a student four years ago.She came in one morning with a huge smile on her face and g
31、ave me an apple and a pen(that didnt work)with a hair tie wrapped around it.That was my most memorable gift,because it broke my heart and encouraged me at the same time.Why? Because she didnt have much,but she gave me what she had,and she did it happily!She knew that I cared about her,and in return,
32、she wanted to find a way to show that she cared about me.This gift reminded me that the most important part of teaching is not found in any lesson plan,but its helping our students understand that they are loved.Our lessons become meaningful when students realize their lives have meaning.And that is
33、 why teaching can be so challenging and so meaningful.【语篇解读】作者通过自己当老师的经历告诉读者:老师应该让学生感觉到他们是被老师关爱的。12What does the author most probably think of what his professor once said?AInteresting.BUnimportant.CEasy to do. DHelpful in teaching.D推理判断题。根据第一段的“This has always been with me,and the longer I teach,th
34、e more I agree with him.”可推断,作者认为这个观点在教学中很有用。13According to Paragraph 2,what should teachers make students believe?AIt doesnt matter to make mistakes.BTeachers all like good students.CStudents shouldnt make mistakes.DTheir progress mainly depends on their confidence.A细节理解题。根据第二段的When this happens,th
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-445775.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
