2020-2021学年新教材高中英语 课时作业16 Unit 6 Nurturing nature Starting out .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 课时作业16 Unit Nurturing nature Starting out 2020 2021 学年 新教材 高中英语 课时 作业 16
- 资源描述:
-
1、Unit 6 Nurturing nature阅读理解AHuman demands for natural resources have doubled in less than 50 years and are now beyond what the earth can provide, a report warned. If humans carry on like this, we will need two earths by 2030. The population of wildlife has fallen by 60% in thirty years.The report sa
2、id British people are consuming (消耗) far more than the earth can deal with. If everyone lived such a lifestyle, humans would need 2.75 planets to survive. People are now living lifestyles which would require 1.5 planets, though there are great differences between rich and poor nations.Researchers st
3、udied the global change in land use and water consumption. The UK comes 31st in a list of countries based on “ecological footprint (生态足迹)” that measures how much land and sea each person needs to produce the resources they consume and to absorb (吸收) the wastes. The UK has fallen down from 15th place
4、 in the last report two years ago to 31st place, but the WWF believes it is an increase in other countries efforts rather than a reduction in the UKs use of resources.Ireland has the 10th highest ecological footprint, while the United Arab Emirates, Qatar, Denmark, Belgium and the US are the five wo
5、rst countries for overconsumption of resources. The study suggests if the expected global population of 9.2 billion in 2050 were to eat a Malaysian diet, 1.3 planets would be needed but if everyone were to eat an Italian diet, humans would need almost two planets. Those countries that can provide th
6、e highest quality of life using the lowest amount of resources will not only serve the global interest, but will be the leaders in a resourcelimited world.本文为说明文。本文讲述人类在透支地球的资源。1We will probably need earths if we follow the British lifestyle.A1.3 B2.75C2 D1.5答案:B解析:细节理解题。根据第二段The report said British
7、 people are consuming (消耗) far more than the earth can deal with. If everyone lived such a lifestyle, humans would need 2.75 planets to survive.可知,如果我们按照英国的生活方式,我们可能需要2.75个地球。故选B。2What do we know about “ecological footprint ”?AIt has something to do with human demands for resources and their wastes.
8、BIt is used to produce the resources and absorb the wastes.CWe can know the total amount of resources on the earth through it.DIt is about changes in land use and water consumption across the globe.答案:A解析:推理判断题。根据第三段.based on “ecological footprint (生态足迹)” that measures how much land and sea each per
9、son needs to produce the resources they consume and to absorb (吸收) the wastes. 可知,生态足迹与人类对资源的需求和浪费有关,故选A。3.The WWF believes that .Athe earth wont be able to meet human needs after 50 yearsBthe UK has possibly not reduced the use of resources over the past two yearsCIreland has a lower ecological foo
10、tprint than the UKDthere are no big differences in lifestyle between rich and poor nations答案:B解析:细节理解题。根据第三段The UK has fallen down from 15th place in the last report two years ago to 31st place, but the WWF believes it is an increase in other countries efforts rather than a reduction in the UKs use
11、of resources.(英国的排名从两年前的第15位降至第31位,但世界自然基金会认为,这是其他国家努力的结果,而不是英国资源使用量的减少)可知,WWF组织认为,英国可能没有减少对资源的使用。故选B。4It can be learned from the text that Malaysia .Ahas a larger population than Italy Bconsumes fewer resources than ItalyCwould need almost two planets Dhas the highest quality of life答案:B解析:推理判断题。根据
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-445998.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
