2021-2022学年高中英语 Unit 13 People Section Ⅱ Lesson 2 Personalities and Jobs课后篇巩固提升(含解析)北师大版必修5.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年高中英语 Unit 13 People Section Lesson Personalities and Jobs课后篇巩固提升含解析北师大版必修5 2021 2022 学年
- 资源描述:
-
1、Unit13PeopleSectionLesson2PersonalitiesandJobs课后篇巩固提升一、单词拼写1.What did your father do when he was young?He used to work as a (翻译员).答案translator2.What are they talking about over there?The (航空公司)which offers good service.答案airline3.What is the young man like?He is kind and (独立的).答案independent4.What di
2、d the professor say just now?The need to communicate is a key (特征) of human society.答案characteristic5.My father used to work as a (售票员).答案conductor6.It was hard for a young man to meet the (要求)at the time.答案requirements7.My father was very (喜爱运动的)and he also showed his (和善)in his work.答案athletic;kin
3、dness8.He (渴望)to gain (满足) from his work.答案desired;satisfaction二、写出画线部分的汉语意思The translator 1. had a sharp 2. mind.To his bosssatisfaction 3.,he often did his work very well.However,he always desired 4. to be independent 5. of his boss.About five years later,he and his assistant 6. left the company a
4、nd set up their own company.答案1.翻译员2.敏锐的3.满意4.渴望5.独立的6.助手三、用所给词的适当形式填空1.Jacks (self)makes his girlfriend very annoyed.答案selfishness2.Looking at a beautiful painting always gives one (satisfy).答案satisfaction3.Many people would like to make friends with him because of his (kind).答案kindness4.I think yo
5、u should try to learn to be (independence).答案independent5.If you want to be a (translate),you must have patience.答案translator四、完成句子1.我想买一部数码相机。我们有好几种款式供选择。Id like to buy a digital camera.We have several models .答案to choose from2.他已经放弃了和她结婚的想法。He has marrying her.答案given up the idea of3.恐怕他不适合那个职位。Im
6、 afraid that he the position.答案isnt suitable for4.比尔十岁时就完全不依赖他父母了。Bill became his parents when he was ten years old.答案independent of5.想住在这个国家北方的人很少。Few people desire .答案to live in the north of the country五、阅读理解Amy Pankratz spent a few nights in the hospital with her daughter,Isabella,who caught a ba
7、d flu.“Lying in bed beside Isabella,I could hear the cries of children in pain,”says Amy.“It completely broke my heart.”When Isabella was getting well and could leave her room,she wore her prized possessiona “superhero cape(短斗篷)”Amy had sewn to encourage herand walked into the hallway.The pink cape
8、was an instant hit with the other young patients,who were doing exercise around the nursing station.“Then,all the kids were taking turns wearing the cape,giggling,”Amy says.“These were some of the same children I had heard crying the night before,and here they were playing and having funkids just be
9、ing kids!”From that moment on,Amy began making Comfort Capes for little ones battling with serious illnesses.“I felt God presenting an opportunity,”she says.“I hoped Comfort Capes can help these kids feel brave,to lift some of the fear away.”Since then,Amy has made and donated more than 5,000 capes
10、in the United States.Amy usually pays for materials herself,although she accepts donations.The capes she makes for kids in treatment are different from those her own children have.Before Amy starts to sew she learns what image or character the little boy or girl connects with.“I choose the pattern,c
11、olor and theme specially for each child,” explains Amy.When she is not sewing,Amy is raising awareness of childhood cancers and looking into ways to get Comfort Capes to more kids who need them,“If a cape can help a child,even only for a moment,forget his illness,its worth the time spent sewing,” sh
12、e says.1.What made Amy feel sad when she was staying with her daughter in the hospital?A.Her daughters serious illness.B.The cries of children in pain.C.The tiredness from sewing the cape.D.The illness of children in her daughters room.答案B解析细节理解题。根据文章第一段的“Icouldhearthecriesofchildreninpain.Itcomplet
13、elybrokemyheart.”可知,Amy因为听见孩子们在痛苦中哭泣而感到心碎。故选B项。2.What purpose did Amy have when she began making Comfort Capes for sick children?A.To make them feel warm.B.To find friends for her daughter.C.To make them happy and fearless.D.To raise the awareness of childrens illness.答案C解析细节理解题。根据第三段的“IhopedComfort
14、Capescanhelpthesekidsfeelbrave,toliftsomeofthefearaway.”可知选C项。3.According to the passage,we can get that the authors attitude toward Amys behavior is .A.indifferentB.neutralC.negativeD.supportive答案D解析观点态度题。作者以平铺直叙的方式为我们讲述了一位伟大的母亲的行为,字里行间流露出对Amy的赞扬之情。supportive“给予支持,鼓励的”,符合题意。4.Which of the following
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-446952.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
