2021-2022学年高中英语 Unit 15 Learning Section Ⅰ Warm-up & Lesson 1 Life long Learning课后篇巩固提升(含解析)北师大版必修5.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年高中英语 Unit 15 Learning Section Warm-up Lesson Life long Learning课后篇巩固提升含解析
- 资源描述:
-
1、Unit15LearningSectionWarm-up&Lesson1Life-longLearning课后篇巩固提升一、根据汉语意思写单词/短语1.What is in the young mans hand?A long (箭).答案arrow2.What is the boy doing there?He is (打勾做记号)the important sentences.答案ticking3.What did the manager tell you just now?He asked me to (简化)my suggestion.答案simplify4.What is the o
2、ld man busy doing now?He is busy studying the (字母表).答案alphabet5.What is the old mans hope?He hopes that his son can find a (稳定的)job.答案secure6.The old man was (解雇)because of age.He was (专心于)in (指导)the little children to make some (改正)in their spelling.He managed to (简化)his explanation so that the chi
3、ldren could understand.Sometimes there was something wrong with his (嗓子),but he didnt give up.答案laid off;buried;instructing;correction;simplify;throat二、写出画线部分的汉语意思The woman has a secure 1.job and she earns a lot every month.However,she never swells 2.with pride.She often helps those who were laid of
4、f 3.She often writes to encourage them using some sayings 4.She never minds what the postage 5. for an airmail 6.is.答案1.稳定的2.膨胀3.解雇4.谚语5.邮资6.航空邮政三、完成句子1.这个留着长头发的年轻男子看起来好像是个女人。(as if)The young man with long hair looks .答案as if he were a woman2.他太疲倦不能再往前走了。(too.to.)He was go any farther.答案too tired to
5、3.你早该回家看看父母了。(It is time that.)It is high time that .答案you went home to see your parents4.这个婴儿太小还不能辨别是非。(distinguish)The baby is too young to .答案distinguish between right and wrong5.当时爷爷正在指导我怎样改善书法。(instruct)At the time my grandpa .答案was instructing me how to improve my handwriting6.如果他来参加会议,我们对他说什么
6、?If he to the meeting,what we say to him?答案were to come;would7.如果你在这儿生活一段时间,你就会对此改变看法的。If you here for a while,you your mind about it.答案lived;would change8.你要是处在我的位置,你也会做同样的事的。 you my position,you the same.答案Were;in;would do9.如果我们早十分钟出发,我们现在就到那儿了。If we ten minutes earlier,we there now.答案had started;
7、would arrive/be/get10.你若早点来,你就已经赶上公共汽车了。 you earlier,you the bus.答案Had;come;would have caught四、阅读理解AWhen I was a child,I had to go to church and obey many other rules,though these rules at times caused resentment(怨恨).Perhaps the most extreme parenting decision my parents made for my four brothers an
8、d sisters and me was to create a home environment without a television.We hated this decision at that time,because there was seemingly no way to keep this embarrassing fact a secret at school.Naturally,simple pleasures like cartoons,football games,and movies became huge novelties(新奇事物).I would go ov
9、er to friends or relatives houses for that access alone.When I reached high school,my parents bought a television,though it had no cable.However,I did spend most of my childhood in a home without a television.In fact not having a television did contribute a great deal to my skills,and it also forced
10、 me to develop other valuable interests.We grew up in a small town,so my brothers and sisters and I spent time exploring streets,fields and woods.And of course I read and wrote and studied,which pushed me toward a career path.So would I give a similar situation to my own children if I had them?I dou
11、bt it,at least not in the most extreme sense.Im too much of a football fan,not to mention the TV serials(连续剧)like TheWire.But television or almost anything for that matter is unhealthy for kids.It can prevent them from living a full life.So maybe a reasonable answer is no cable or no video-game syst
12、ems or simply setting the time limit,but I havent exactly worked out how to confine it yet.Although some people are against my idea,we do need limits after all.1.From the text we can learn that .A.the author didnt like watching TV as a childB.the authors family seldom went to churchC.not having a TV
13、 set brought the author many benefitsD.few homes had a TV set when the author was a child答案C解析推理判断题。根据文中的“Infactnothavingatelevisiondidcontributeagreatdealtomyskills,anditalsoforcedmetodevelopothervaluableinterests.”可知,没有电视带给了作者很多好处。2.From the last paragraph we can learn the author thinks that .A.ch
14、ildren shouldnt watch TV too muchB.children should be forbidden to watch TVC.children should only watch serials and sports on TVD.watching TV is unhealthy for both adults and children答案A解析推理判断题。根据最后一段中的“Buttelevisionoralmostanythingforthatmatterisunhealthyforkids.Itcanpreventthemfromlivingafulllife.
15、”可知,作者认为孩子不应该看太多电视。3.Which of the following can replace the underlined word “confine” in the last paragraph?A.Limit.B.Punish.C.Reject.D.Support.答案A解析词义猜测题。根据上文的“Somaybeareasonableanswerisnocableornovideo-gamesystemsorsimplysettingthetimelimit”可知,此处意思是:我还没有确定怎样来限制。故选A项。BIn a moment of personal crisis
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-446966.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
