2020秋新教材高中英语 课时作业7 Unit 3 Family matters Starting out .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020秋新教材高中英语 课时作业7 Unit Family matters Starting out 2020 新教材 高中英语 课时 作业
- 资源描述:
-
1、Unit 3 Family matters阅读理解ADad worked extremely hard all his life, taking whatever jobs he could do to keep food on the table. He read all the time and was quite hardworking, but he was not given many opportunities. He worked mainly janitorial (清洁的) jobs at schools, restaurants and mailrooms. Once in
2、 a while I helped Dad clean these places, mostly to give him company. One of the most interesting jobs was in My Place Tavern, a bar we cleaned from 2:00 to 4:00 in the morning. I found loose change on the floor, which made me have chances to buy candies.In addition to these jobs, he always had a pa
3、per route (送报); not just a neighborhood route, but a whole city netone route was from midnight to six in the morning. He was always tired, falling asleep anytime he stopped moving. He fell asleep sitting, standing, eating, even driving, etc. On a night I helped him with his Wall Street Journal route
4、. He stopped at a stop sign and fell asleep. I watched him for about 20 minutes, and then woke him up. I felt pity for him; he was so tired.In high school he hung out with my friends and me,occasionally going to a theatre in West Seattle. At home, when he fell asleep, whoever was around would help m
5、e dress him up;then we turned off the lights, left the room and yelled his name out loud, “Dad, get up!” Or as my friends Carlos or Jay would yell, “Louis, get up !” Then he stood up, completely losing the way, and walked around like a ghostit was so entertaining.作者介绍了自己的父亲父亲热爱家庭,为了养家糊口,任劳任怨,同时做很多份工
6、作。作者看在眼里疼在心里,父亲在作者眼中是一个可亲可爱又可敬的人。1Why did the author go to Dads working places?ATo get some food from other workers.BTo get more opportunities of jobs.CTo make some pocket money.DTo be a companion of Dad.答案:D解析:细节理解题。根据第一段第四句“Once in a while I helped Dad clean these places,mostly to give him company
7、.”可知,作者到父亲工作的地方去主要是为了和他做伴,故选D项。2How could the author buy some candies?ADad gave him some money as a reward.BHe himself worked in restaurants after school.CHe found some change in a bar where Dad worked.DHis mother gave him some money once in a while.答案:C解析:细节理解题。根据第一段最后一句“I found loose change on the
8、 floor,which made me have chances to buy candies.”可知,作者在父亲工作的酒吧有时候能捡到一些零钱,可以买糖吃。3Why did the author feel pitiful for Dad?AHe had to change his jobs all the time.BHe was too tired with so much work to do.CHe could fall asleep at any time and any place.DHe could only sleep twenty minutes every day.答案:
9、B解析:推理判断题。通读第二段的内容,特别是“He was always tired,falling asleep anytime he stopped moving.”可知,父亲每天工作量大而且时间长,非常疲劳,几乎站着就能睡着,所以作者很怜惜父亲。4The authors friends dressed Dad up because they planned to _.Awake Dad up in a funny wayBguide him to a theatre in West SeattleCinstruct him to play the role of a ghostDfrig
10、hten him into allowing them to go to a theatre答案:A解析:推理判断题。通读最后一段特别是最后一句“Then he stood up,completely losing the way,and walked around like a ghostit was so entertaining.”可知,作者和朋友趁着父亲熟睡的时候将其装扮好,然后再将其叫醒,目的是捉弄父亲,故选A项。BBringing up children is hard work,and you are often to blame for any bad behavior of
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-447140.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
