2020秋英语人教版必修5课时作业9 UNIT 3 WARMING UP & READING (Ⅰ)——READING WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020秋英语人教版必修5课时作业9 UNIT WARMING UP READING READING WORD版含解析 2020 英语 人教版 必修 课时 作业 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家阅读理解ALife in the future will be different from the life today.Between then and now many changes will happen.But what will the changes be?The population is growing fast.And most of them will live longer than people now.Computers will be much smaller and more useful, and there will be
2、at least one in every room.And computer studies will be one of the important subjects in schools then.People will work fewer hours than they do now and they will have more free time for sports, watching TV and travel.Travelling will be much cheaper and easier.And many more people will go to other co
3、untries for holidays.There will be changes in our food, too.More land will be used for building new towns and houses for all the people.Then there will be less room for cows and sheep, so meat will be more expensive.Maybe no one will eat it every day.Instead they will eat more fruits and vegetables.
4、Maybe people will be healthier.Work in the future will be different, too.Robots will do dangerous and hard work.Because of this, many people will not have enough work to do.This will be a big problem.1In the future there will be _.Amuch more fruits Bmore peopleCfewer vegetables Dless people答案:B解析:推理
5、判断题。由第二段第一句“The population is growing fast.”可以推出,将来人口会更多。2In the future people dont have to _.Awork long hours Bwork fastCwalk on foot Deat meat答案:A解析:细节理解题。由第三段第三句可以得知,将来人们不必工作太长时间。3People may not eat _ as much as they do today.Afruit BfishCmeat Drice答案:C解析:推理判断题。由第四段第三、四句可知,将来由于没有太多的地方饲养动物,肉的价格会上涨
6、,人们可能不会每天吃肉了。4One big problem in the future is that _.Amany people dont have to workBmany people will not be able to find workCpeople have to work fastDall the work will be done by robots答案:B解析:细节理解题。由短文最后一段最后两句可以得出答案。BMany wealthy and welltraveled people want a completely new experience, but they d
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-447204.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
