2021-2022年新教材高中英语 Unit 1 Food matters Section Ⅳ Extended reading & Project & Assessment课后练习(含解析)译林版选择性必修第一册.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022年新教材高中英语 Unit Food matters Section Extended reading Project Assessment课后练习含解
- 资源描述:
-
1、Unit 1课下题型练(四)Extended reading & Project & Assessment.阅读理解It has become a certain belief among the public drink at least eight glasses of water a day to improve health and wellbeing.Bottled water companies often repeat it to increase their sales but it is actually a silly idea.There is no evidence t
2、o prove the advantages of drinking eight glasses of water a day, scientists say.The misunderstanding is caused from the suggestion that adults should drink 2.5 liters of water daily, which was highlighted(强调)by the British Medical Journal in December.The important part of the suggestion that most of
3、 this quantity of water is contained in prepared foods, however, is usually ignored.US.researchers who reviewed the evidence concluded that most people do not need to worry about the amount of water they drink every day.Besides drinking water, they will be getting plenty of liquid (液体) in other ways
4、.Caffeinated drinks such as tea, coffee and cola, and alcohol (酒) can help reach the daily total if they dont drink too much, though these drinks help the production of urine (尿)Less well known are the dangers of drinking too much water, causing water poisoning, low salt levels and even death.The re
5、view of research by Dan Negoianu, from the University of Pennsylvania, found that not a single study included the suggestion of drinking eight glasses of water a day.Although one small study suggested that drinking water could result in fewer headaches, the results were not very important.However, t
6、he benefits of drinking some water to prevent a pain in head after drinking too much alcohol are separately, proved to be true.No studies showed any advantages to the color of the skin because of the increased water taken into bodies.Dehydration (脱水) can make skin less pleasant, but there was no cle
7、ar evidence to support the idea that water helps people keep a youthful appearance.The researchers also found no evidence that drinking lots of water does some good to the bodys organs (器官)语篇解读:本文是一篇说明文。证据表明过多的喝水对身体健康并没有人们所认为的那么多好处。1From the passage, we know that the suggestion about drinking eight
8、glasses of water a day Acauses some serious diseasesBis misunderstood by people in factChas enough scientific evidence to support itDwas published by the British Medical Journal解析:选B细节理解题。第一段提到, 公众普遍认为每天至少喝八杯水能提高健康水平, 但实际上这是个错误的想法。科学家说没有证据来证明每天喝八杯水对健康有好处。所以每天至少喝八杯水能提高健康水平是被人们误解了。2What can be proved
9、about drinking a lot of water according to the passage? ACausing bad headaches.BHelping to keep youthful looks.CMaking the bodys organs stronger.DReducing the bad influence of drinking alcohol.解析:选D细节理解题。根据第四段最后一句“However, the benefits of drinking some water to prevent a pain in head after drinking
10、too much alcohol are separately, proved to be true.”可知,多喝水可以减少饮酒的不良影响。3The writers main purpose of writing this passage is to Apersuade people to drink different kinds of waterBwarn people of the danger of drinking much waterCtell people drinking much water is not as healthy as is consideredDhelp pe
11、ople realize the importance of drinking enough water every day解析:选C写作意图题。第一段提到, 科学家指出, 喝水不像人们认为的那样对健康有好处。最后一段又强调没有明确的证据表明喝水对皮肤有好处。故作者写这篇文章的目的是告诉人们喝大量的水未必像人们认为的那样对健康有好处。.完形填空Andrea Silvera is always good at taking handwritten and detailed lecture notes.She had never 1 she could make money with the sk
12、ill until she was introduced to a(n) 2 OneClass provides course notes and study guides 3 by excellent students for college students around the nation.“I accidentally saw an article published by OneClass about difficult class.” Silvera says.“There was a 4 to become a note taker and I tried.After I 5
13、my notes and my trial period (试用期) was over, I was 6 .” What is surprising, Silvera says, is the 7 of views her notes receive.“In a class of 300, over 100 students usually view my notes.To get responses from a third of the class is 8 , which makes me feel needed.”The founders of OneClass began the s
14、ite 9 to help other students.But unexpectedly, it gained fame and wealth.Ninety percent of students who had used OneClass notes got better grades as a 10 , and 68 percent of note takers also saw great 11 in their studies.But note takers dont just take the job for 12 benefit.Silvera has made 1,500 in
15、 just a year of note taking for OneClass.“My notes are not just handwritten,” she said, “I 13 manyextra explanations that the 14 gives.”Silvera finds that working her way through college as a note taker has been 15 However, she said she needed to remind other students who might be interested in taki
16、ng the job to put in the time and actually attend the class.语篇解读:本文是一篇记叙文。文章主要介绍了大学生Silvera在OneClass兼职,通过分享自己的笔记来让自己和他人提高成绩、并且自己还能挣钱的故事。1A.believedBpuzzledCheardDthought解析:选D句意:在被介绍到一个网站之前,她从未想过自己可以用这项技能赚钱。结合后文“could make money with the skill until she was introduced to”可知,在被介绍到OneClass网站之前,Silvera从
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-448562.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
