2020高中英语人教版必修2作业:UNIT 4 SECTION Ⅰ PRE-READING (WARMING UP & READING) WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020高中英语人教版必修2作业:UNIT SECTION PRE-READING WARMING UP READING WORD版含解析 2020 高中英语 人教版 必修 作业 UNIT PRE
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家Unit 4Wildlife protectionSection Prereading (Warming Up & Reading)对应学生用书P37基础题单词拼写1I dont think it a _ (安全的) way to make a living答案:secure2Dont _ (摩擦) your coat against the wet paint答案:rub3For food, he ate _ (野生的) animals, fish and anything he could find in the forest答案:wild4You owe
2、a _ (某一) person a sum of money答案:certain5Your _ (收入) must be declared on this form答案:income6They have suffered a heavy l_ as a result of the terrible accident答案:loss7Nowadays, with such a good public transportation system, its easy to take trips to d_ places答案:distant8They were lost at sea, and were
3、 at the m_ of the bad weather答案:mercy9There are a lot of wildlife r_ in this area答案:reserves10The area has been declared a disaster z_答案:zone单句语法填空1Citizens are under the _ (protect) of the law答案:protection2The crime rate in this area has decreased _ the lowest level答案:to3I was at _ loss what to do
4、next when I was in danger答案:a4The thief _ (hunt) by the police now答案:is being hunted5The time we spent together is now a _ (distance) memory答案:distant6Clive responded _ my suggestion with a laugh答案:to7To her _ (relieve), her brother recovered quickly答案:relief8They asked her to be _ (mercy) to the pr
5、isoners答案:merciful9Have you succeeded in _ (pass) the exam?答案:passing10More local _ (employ) will be created, particularly in service industries答案:employment能力题阅读理解George was a game warden (猎物繁殖和保护区的管理员) in Kenya One day, he found three tiny lions beside a dead lioness They were so little that their
6、 eyes had not yet opened Sadly, he took the three little lions and drove back homeWhen George got out of the car with the baby lions, his wife Joy Adamson immediately took over Joy had cared for many young animals over the years, but she had never tried to raise baby lions! However, she was determin
7、ed to save these babiesThe lions grew rapidly But as the lions grew bigger and stronger, Joy and George realized they could not keep three large lions They decided to present two of the lions to a zoo; they would keep the smallest lion, which they named ElsaJoy and George taught Elsa to hunt and to
8、protect herself Elsa liked to play with her human friends, but as Elsa grew to her adult size, this play became dangerous More than once, Elsa knocked Joy to the ground, scratching her Joy and George both realized that it was time to find Elsa a new home They knew she needed a wild home where she co
9、uld live the life she was born to lead Finally, Joy and George decided to set Elsa free in Meru Park at the foot of Mt KenyaElsa never forgot Joy and George Whenever they camped nearby, Elsa would come to visit, rubbing her head against their legs in greetingJoy missed Elsa, but was happy that she h
10、ad made a successful life as a wild lion Joy wrote a book about Elsa, Born Free, which became an international bestseller Joy traveled all over the world, talking about the importance of saving the wild animals of the worldJoy lived out her life in Africa, working with wild animals She wrote more bo
11、oks about her experiences Her heartfelt interest in animals and her great love for Elsa helped inspire a worldwide movement to protect wildlife For Joy Adamson, there was no greater gift than the beauty and spirit of wild animals, living free1When George took the three lions home, his wife _Aadvised
12、 him to give them to a zooBwas frightened by their appearancesCwas unwilling to care for themDhad a great love for them答案:D推理判断题。根据第二段中“Joy Adamson immediately took over”以及下文描述Joy多年来一直照料其他小动物可知,Joy第一眼看到三只狮子幼崽时就对它们爱不释手。2Joy and George set Elsa free because _AElsa scratched JoyBthere wasnt enough food
13、 for ElsaCElsa was big and strongDElsa was a danger to their neighbors答案:C推理判断题。根据第四段的“as Elsa grew to her adult size”以及“They knew she needed to lead”可知,随着Elsa长大,Joy和George的家已经限制了Elsa的成长,不再适合她继续待下去。3What do we know about the book Born Free from the text?AIt became very popularBIt is mainly about Joy
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-450318.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
1103一年级【语文(统编)】《和大人一起读》-2PPT课件.pptx
