2020高考英语二轮专题复习课标通用版 跟踪检测 专题2 阅读七选五专题跟踪检测15 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020高考英语二轮专题复习课标通用版 跟踪检测 专题2 阅读七选五专题跟踪检测15 WORD版含答案 2020 高考 英语 二轮 专题 复习 通用版 跟踪 检测 阅读 七选五 15 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、专题跟踪检测15介绍说明类(四)(限时15分钟)(见专题跟踪检测P135)Test 1(2019湖南六校联考)Gardening 380 Kilometers above EarthAstronauts have to go through physical, psychological, and technical training. They also go through training in how to care for plants. These “astronaut gardeners” share their work and living space with plants
2、.Taking seeds and plants along on a trip isnt a new idea. As space trips become longer, it will be necessary to grow food in space. _1_ Because of this, its not practical to send everything needed for a long journey, only to be used once and thrown away.Plants can serve many uses on a space journey.
3、 They can provide more fresh things. _2_ Also, plants can help to make air quality better because they produce oxygen. They can improve the quality of the air inside the spacecraftthe only air the astronauts can breathe._3_ Due to the lack of gravity in space, the oxygen that the plants produce stay
4、s around the plants. This can actually kill them, so fans are needed to circulate the air. Without gravity, roots dont “know” to grow down, leaves dont “know” to grow up, and water doesnt easily travel up the roots to the leaves. _4_ Besides, soil is too heavy to send to space, and special liquid ge
5、ls(凝胶) are used to help plant growth.Scientists are also working on the plants themselves. They are trying to make plants grow more rapidly and grow with less water and light in space, and they are looking for ways to make plants more resistant to disease. _5_ Imagine that deserts may one day provid
6、e lots of fresh food for local people, saving transportation costs. Similarly, plants that are resistant to disease could provide an important food supply. With the worlds population now at about 7.7 billion people, our astronaut gardeners may help discover ways to feed those billions.AEvery plant g
7、rown in space must have several uses.BHowever, there are challenges with growing plants in space.CSuch methods may result in improvements back here on Earth.DThe cost of taking anything into space is about $22,000 per kilogram.ESpecialized containers are being developed to help the plants grow corre
8、ctly.FAstronauts will welcome the addition of fruits and vegetables to their diet of dry foods.GCurrently all oxygen is taken aboard in tanks.语篇类型:说明文主题语境:科技发展语篇导读:本文为科技成果介绍,主要介绍了宇航员在太空种植的原因和好处以及种植方法。1解析 D因果关系。空后是说将所有所需东西带上太空是不切合实际的;据此可推知,空处应是说明原因,故选D项(带任何东西到太空的花费大约是每千克22 000美元)。2解析 F并列关系。根据空前一句和空后一
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-453247.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
思想品德教学中预设与生成的案例分析与反思.pdf
