2020-2021学年高中英语 课时分层作业7(含解析)牛津译林版选修11 (2).doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 课时分层作业7含解析牛津译林版选修11 2 2020 2021 学年 高中英语 课时 分层 作业 解析 牛津 译林版 选修 11
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(七).单句语法填空1We shall be looking for an (improve)in your work this term.2Do not do anything that should go his will.3The new restaurant folded in less than a year.4He threw (him)into work once he got back from his holidays.5By the end of this week,I (finish)most of the work.6Im sick and tired of
2、 (hear)her voice.7The record was big hit and sold a million copies.8She resigned her children the care of a neighbor.9The economic situation was serious,but they pulled 10It is ridiculous (predict)that the sun will not rise tomorrow.【答案】1.improvement2.against3.up 4himself5.will have finished6.hearin
3、g7.a 8to9.through10.to predict.翻译句子1许多人喜欢打电话,而不愿写信。(prefer to) 【答案】Many people prefer to telephone rather than write letters.2除了节省时间,你也能节省金钱和能源。(in addition to) 【答案】In addition to saving time,you can save money and energy.3鱼是最好的补脑食物不是荒谬的。(ridiculous) 【答案】It is not ridiculous that fish is the best br
4、ain food.4我曾住在广州,那是中国南方最大的城市。(which) 【答案】I once lived in Guangzhou,which is the largest city in the south of China.5到下个月末我们就已完成了所有的任务。(by the end of) 【答案】By the end of next month,well have finished all the tasks.阅读理解AWhen students read articles about scientific discovery,they learn what worked.Scien
5、tists present the methods that got the best result.They often show only the results that are significant and important.What they wont show are the mistakes or failures that came first.Yet sometimes those mistakes pointed the way to success.It can take a long time and many experiments to achieve scie
6、ntific success.Robbin,16,and Annabelle,15,learned that while working this summer in a biochemistry lab at Stony Brook University in New York.Whats more,they learned that failure is not necessarily something to fear.“I like the idea of scientific research,” says Robbin.Its the basis for “every lesson
7、 you learn in school and understanding everything you see in life”This summer,Robbin has been working with Lauren,a chemistry student,who is making new drugs to fight harmful bacteria.At first,the tests made Robbin anxious.She worried that she might be making costly mistakes.But Lauren reassured her
8、 that finding out what doesnt work is “just part of the learning process”With time,the teen got comfortable with the idea that every experiment wouldnt succeed.Annabelle also learned a lot about failure and success.She worked with graduate student Agnieszka Gil.“Sometimes I try something and it take
9、s a while for the experiment to run.”This means that finding out whether Annabelle did something wrong can be a stressful waiting game,because “if you did something wrong you need to do it again”But shes now learning to be patient and not to expect instant success.In science,figuring out why somethi
10、ng failed is what may just put them on the road to success.【语篇解读】在阅读科学发现的文章时,人们往往对科学成就过度关心,其实科学成就往往是建立在无数次失败的基础之上的。Robbin和Annabelle在实验室里体会到了坦然接受实验失败的价值。1What impresses students most in articles about scientific discovery?AScientists achievements.BThe reasons for success.CThe cause of mistakes.DStres
11、sful process of research.【解析】细节理解题。根据第一段的第一句“When students read articles about scientific discovery,they learn what worked.”以及第二段的第一句“It can take a long time and many experiments to achieve scientific success.”可知,学生在阅读科学发现的文章时,对科学成就的印象最为深刻,故A项正确。【答案】A2What can we learn from the passage?ARobbin is a
12、graduate student.BLauren managed to make new drugs.CAnnabelle learns the value of patience.DAgnieszka expected instant success.【解析】推理判断题。根据倒数第二段的最后一句“But shes now learning to be patient and not to expect instant success.”可知,Annabelle学会了耐心,不期望立即成功;据此可以判断,Annabelle知道了耐心的价值,故C项正确。【答案】C3What did Robbin
13、and Annabelle have in common in their experiments?AThey did their experiments independently.BThey realized not all experiments would succeed.CThey assisted graduate students to make new drugs.DThey made severe mistakes in the experiments.【解析】细节理解题。根据第三段的最后一句“With time,the teen got comfortable with t
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-454372.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
简论未来广东省成人高等教育发展的融通之路.pdf
