安徽省浮山中学等重点名校2020届高三第一次月考英语试题 扫描版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 安徽省浮山中学等重点名校2020届高三第一次月考英语试题 扫描版含答案 安徽省 浮山 中学 重点 名校 2020 届高三 第一次 月考 英语试题 扫描 答案
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家英语参考答案第一部分: 1-5 CAACC 6-10 BBBAB 11-15 BAACA 16-20 CBACC 第二部分:第一节:21-25 DCDAB 26-30 CBCBA 31-35 DBACD 第二节: 36-40 BECFD第三部分:第一节: 41-45 BCABD 46-50 CABAB 51-55 ACDDB 56-60 DACDC第二节: 61. with 62. its 63. completing 64. which 65. members 66. previously 67. returned 68. observation 69. Kn
2、own 70. the第四部分:第一节:Recently Ive done a survey in our class on my classmates think of ads. The majority of my classmate what classmatestake a positive attitude to ads in that ads do bring us convenient. Other students argue that being largely exposing convenience exposedto ads may lead to the samene
3、ss ranging from clothes, shelters to transportation.From my point of the view, I prefer the former opinion to the latter for the following reasons. The first 删除reason is rooted in the fact that there was various ads so that people have various choices. Secondly, with ads, that are without itwould be
4、 difficult to get across a products basic message. However, ads, instead of making people seem to be the Therefore或Thussame, contributes greatly to peoples better life. contribute第二节:Possible versionDear Sir or Madam,My name is Li Hua. As an exchange student from China, I am studying in a local scho
5、ol. I am really delighted to learn that a guide for your Chinese cultural relic exhibition is required and Im confident that I am truly fit for the position. To start with, my advantage first lies in the fact that I am from China and used to be a volunteer in Shanghai Museum and quite familiar with
6、Chinese relics. Furthermore, being an outgoing and optimistic boy, I am good communicating with others and introducing Chinese culture to the world is always my honor and my pleasure. Finally, there is no problem with my spoken English, as I have lived here for almost a year and I have no difficulty
7、 communicating with others in English. I would really appreciate it if you can offer me the chance to be a volunteer in your museum. I am looking forward to your early reply. Yours, Li Hua【参考答案解析】21. D 考查细节理解。根据第二段Rather, the mosaic tiles(马赛克瓷砖) of orange, yellow and red make the brilliant sight可知这种
8、颜色是由于马赛克瓷砖造成,因而D正确。22. C 考查细节理解。根据第三段内容The worlds largest outdoor swimming pool gets its water directly from the sea.可知C正确。23. D 考查细节理解。根据最后两段内容可知,这两个游泳池都很深,因而D正确。24. A 考查细节理解。根据第一段和第二段内容可知作者不放心小象Meena,所以过来检查,因而A正确。25. B 考查细节理解。根据第二段内容可知小象Meena被带刺的铁链拴着,一只脚不能落下,可知小象被虐待,并且很痛苦,因而B正确。26. C 考查推理判断。根据第三段H
9、e said he keeps her on the spiked chain only during the day and takes it off at night. But its night now.结合全文可知作者对这些被人类囚禁以营利的动物表示同情。27. B 考查推理判断。根据本文判断作者同情这些旅游地为吸引游客而被囚禁的大象等动物的命运,作者写本文就是为了呼吁人们去关心这些动物的命运,因而B正确。28. C 考查细节理解。根据第二段内容describing the visual elements of the movie while holding a microphone
10、and a script.可知C正确。29. B 考查细节理解。根据第四段内容Shao Yuxiang and her husband, who are both blind, are regular visitors of the cinema.以及第五段内容More than 150 movies have been screened to more than 20,000 visually impaired people so far.可知B正确。30. A 考查推理判断。根据第三段内容As the founder of cinema for the blind in Tianjin,
11、the 55-year-old has insisted on brightening the dark world of the visually impaired in his own way for 11 years.结合全文Zheng Wei很有创意的为盲人开电影院可知A正确。31. D 考查主旨大意。根据全文可知Zheng Wei独创盲人电影院,并坚持11年可知D项正确。32. B 考查细节理解。根据第二段内容The latest tension between the US and China raised the patriotism(爱国主义) in Chinese consu
12、mers,可知B正确。33. A 考查细节理解。根据第三段内容The moves were a gesture of support after the firms chief financial officer was arrested in Canada in early December at the request of the United States.可知A正确。34. C 考查词义猜测。根据前文可知华为手机销量大增而苹果手机销量大跌可知C项正确。35. D 考查细节理解。根据倒数第二段内容Chinese consumers love its flagship, high-end
13、 phones because they have great cameras, cutting edge technology and cost less than the latest iPhones, according to analysts.可知D正确。41. B 前文作者想要尝试不同的工作,这里唯一我能想象的地方就是Facebook,因而B正确。42. C 根据后文可知作者从纽约飞往旧金山,因而C正确。43. A 作者出现在Facebook总部,show up出现,take up占据时间空间,bring up培养,break up打碎,根据语境可知A正确。44. B 作者飞跃整个美
14、国,结合后文可知作者决心要在Facebook找到一个工作。45. D从后文看作者的一个朋友把他介绍给办公室的几个人,因而D正确。46. C 从后文可以看出作者不够自信、紧张,可知C正确。47. A 我在Facebook大楼外徘徊,pace around四处走动,可知A符合语境。48. B 从上下文语境看,作者不够自信,试图去说服自己有能力在这儿工作,因而B正确。49. A 从前文可知作者从纽约飞到旧金山可知飞跃了整个国家,因而A正确。50. B 作者感觉时间非常难熬,坐在大楼的大厅里,感觉过了好几个小时,因而feel like正确。51. A 根据后文可知作者对这次面试感觉比较成功,因此离开公
15、司时比出来时更加激动,所以A正确。52. C 根据前文introduce herself可知C项符合语境。53. D 根据语境,目前没有一个全职工作,只有一个临时工作岗位,open符合语境。D正确。54. D 因为我想找一个全职工作,因而这并不确切是我希望的工作,因而D符合语境。55. B 从前文可知作者从纽约飞到旧金山,因而这里作者再次从纽约飞到旧金山,B符合语境。56. D 几个月后公司给了我一个正式工作。D正确。57. A 根据语境此处为虚拟假设,如果我六年前没有成功的克服我的紧张,我就不会得到这个机会。因而A符合语境。58. C 同上。59. D 根据全文可知作者在面对冒险压力时有点紧
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
妇产科主治医师(专业知识)-试卷15.pdf
