2021-2022年新教材高中英语 UNIT 3 Times change! Section Ⅳ Writing about a change课后练习(含解析)外研版选择性必修第二册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022年新教材高中英语 UNIT Times change! Section Writing about change课后练习含解析外研版选择性
- 资源描述:
-
1、Writing about a change.阅读理解The Big Ben is located in the tower at the eastern end of the Houses of Parliament, Westminster, Greater London.It was designed by Edmund Beckett and Baron Grimthorpe.The Big Ben is very famous throughout the world, but nobody really knows why it is called Big Ben.There ar
2、e two hearsays about this.Some people say that it was named after Benjamin Caunt, a boxer, who was called Big Ben.More people believe it was called after Welshman, Sir Benjamin Hall.He was the commissioner (专员) of the work at the time of its installation in 1859.A story was told that during a debate
3、 in the Commons on what to call the bell, Sir Benjamin was about to give his ideas when a MP who sat behind the front bench shouted, “Lets call it Big Ben!” Then this name came into being.The bell hasnt gone through a smooth road since the beginning of its design.Because there was great disagreement
4、 about the design of the clock.It took fifteen years to build.In 1857, the bell was completed and tested on the ground, but a fourfoot crack appeared and the bell had to be cast again.Finally, the clock started ticking on 31 May 1859, and struck its first chime (报时) on 11 July.Then in September, the
5、 bell cracked again.It was silent for four years but was eventually turned a quarter of a revolution (旋转)In this way, the crack was not under the striking hammer.Craftsmen made a square above the crack to stop it growing longer and it can still be seen today.The Big Ben is famous not only for its 13
6、ton weight, but also for its accuracy (准确性) which is a result of its precise mechanism (机械装置)Even one extra pennys weight on the balance will cause a gain of two fifths of a second in twentyfour hours.Although there have been several problems, the bell is still striking today.Its chimes can be heard
7、 all over the world on the BBC.语篇解读:本文是一篇说明文。文章主要介绍了大本钟的得名和设计建造过程。1What can we know about the Big Ben?AIt is located in the Houses of Parliament.BIt is the largest and tallest clock tower in the world.CIt is wellknown all over the world.DIt is the heaviest clock in the world.解析:选C细节理解题。根据第二段中The Big
8、 Ben is very famous throughout the world, but nobody really knows why it is called Big Ben.可知,大本钟世界闻名。故选C项。2What can we learn from the third paragraph?AThe bell worked well at its first test.BThe construction of the clock was long but not smooth.CThe clock started to strike chimes on 31 May 1859.DTh
9、e crack finally disappeared after a quarter of a revolution.解析:选B细节理解题。根据第三段中The bell hasnt gone through a smooth road since the beginning of its design.Because there was great disagreement about the design of the clock.It took fifteen years to build.可知,这个钟的建造时间很长而且不顺利。故选B项。3Which of the following c
10、an best explain why Big Ben is worldfamous?AAccurate and heavy.BAccurate and colorful.CHeavy and colorful.DAttractive and accurate.解析:选A细节理解题。根据最后一段中The Big Ben is famous not only for its 13ton weight, but also for its accuracy(准确性)which is a result of its precise mechanism (机械装置)可知,大本钟闻名于世界是因为它的精确和
11、重量。故选A项。4What can we infer from the passage?ASir Benjamin Hall was a famous architect at that time.BEven the tiniest extra weight on the balance will affect the clocks accuracy.CThe chimes of the clock could be heard all over the world.DThe clock has been ticking ever since 31 May 1859.解析:选B推理判断题。根据
12、最后一段中Even one extra pennys weight on the balance will cause a gain of two fifths of a second in twentyfour hours.可推断出,哪怕是最微小的额外重量也会影响大本钟的精度。故选B项。.完形填空Mr Wu is an English teacher.Last Monday at the beginning of class, he 1 asked his students how their weekends had been.One girl said that she had spen
13、t a 2 weekend she had her wisdom teeth pulled out and they still hurt.“Why do you always seem to be so happy, Mr Wu?” she asked.The girls 3 reminded Mr Wu of something he had read somewhere before.“Every morning when you get up, you have a choice about how you want to spend that day,” Mr Wu said wit
14、h a smile.“I 4 to be cheerful.”“And today is my lucky day,” he added.“ 5 ? ” The whole class were curious.“This morning, I 6 to school as usual.I only had to go another kilometer down the road when my ebike broke down .”“Your ebike broke down and its your lucky day?” The students were 7 .“What do yo
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-458690.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2022九年级数学下册 专题卷(二)相似三角形的性质与判定习题课件(新版)沪科版.pptx
