2021-2022新教材英语人教版选择性必修二(浙江专用)练习:UNIT 2 BRIDGING CULTURES READING AND THINKING WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022新教材英语人教版选择性必修二浙江专用练习:UNIT 2BRIDGING CULTURESREADING AND THINKING WORD版含解析 2021 2022 新教材
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。四Unit 2Reading and Thinking. 单词拼写1. Its a useful introduction to an extremely complex(困难的) subject. 2. He recalled (回想) that she always came home late on Wednesday. 3. He has a teaching qualification(资格) so he is qualified (具备资格的)for this
2、 position. 4. He is an ambitious (有雄心的)student and his ambition (抱负)is to become an outstanding doctor. 5. This adaptation(改编本)perfectly reflects the spirit of the famous writers novel. 6. It is a comfort (安慰) for him that his parents are living a comfortable(舒适的) life. 7. Most of the students parti
3、cipated (vt. 参加) in the activity and the teacher was satisfied with their participation(n. 参加). 8. The sales manager will give a presentation (报告) on the new products. 9. Even after retirement, he continued to engage(参加)in some activities. 10. The second edition (版次) was published only in America. .
4、 用适当的介词或副词填空1. A working party has been set up to look into the problem. 2. Some western people may not adapt to these customs very soon. 3. The air is rather thin here, but youll get used to it in time. 4. Lesinko is quite familiar with Central Television. He worked there for 25 years. 5. Politicia
5、ns should not engage in business affairs that might affect their political judgement. 6. They expected him to participate in the ceremony. 7. You can speak up what you think in the discussion. 8. Three teams are involved in the chase for the championship. 9. They did everything they could to make me
6、 feel at home. 10. The girl was chosen to act as a cultural messenger. . 完成句子1. It was the first time that she had lived independently. 那是她第一次独立生活。2. I dont know how to grasp the complex physics paper. 我不知道如何理解这篇复杂的物理论文。3. My ambition is to find a job in a famous law firm. 我的志向是在一所法律事务所找到一份工作。4. As
7、well as participating in some sports, the applicant has engaged in several community services. 除了参加一些体育运动, 这位申请人还参加了几次社区服务活动。5. The first time that he talked with the tutor, he was motivated by her inspiring words. 他和这位导师第一次交谈, 他就被她鼓舞人心的话语打动了。. 结合课文主题, 使用本单元词汇与句型写一篇80词左右的短文1. 参加交换生项目(exchange progra
8、m)是开阔国际视野的很好途径。2. 你不仅可以在语言上得到实践, 还会学到更先进的知识。新的生活环境会锻炼你的独立生活能力以及社会适应(adaptation)能力。3. 你可以亲自参与(engage in)异域文化交流, 充当文化信使(cultural messenger)把自己的文化传播出去。An exchange program is a great way to broaden your international outlook. You will not only get practice in the language, but also learn more advanced k
9、nowledge. The new living environment will promote your independence and social adaptation. You can engage in foreign culture communication and act as a cultural messenger to spread your own culture. . 阅读理解A(2021金华高二检测)Downeys mother spent one year studying abroad through an international exchange pr
10、ogram with a French school. She often talked about how exciting and interesting the experience was. So, even before finishing high school, Downey had decided to follow suit one day. Downey began studying architecture at Lehigh University in Bethlehem, Pennsylvania in 2004. Near the end of her second
11、 year, she started to feel unhappy with her school and decided it was time to study abroad. U. S. colleges and universities commonly have joint programs with foreign schools that permit student exchanges. These programs usually last half a school year or sometimes a whole school year. The classes st
12、udents take abroad usually give them credits toward their degree. In a four-year degree program, the third year is the most common time for American college students to study abroad. Many students think they need a change before what is usually their final and most difficult year of study. Downey sa
13、id her school did not want her to go at first. The architecture program at Lehigh was very intense, and her professors were worried she might miss learning important material. However, she was eventually able to get special permission to study internationally for a whole year. During the fall term i
14、n 2006, she attended a Danish international school in Copenhagen, Denmark, explaining she did so because Danish architects are well known for their housing design. Young adult as she was, she had to deal with travel documents and many other issues (问题) on her own. Overcoming the language barrier is
15、the biggest challenge of studying abroad. However, she had a lot of emotional (情感的) and financial support from her family. She learned life lessons and made friendships and memories that have lasted to this day. She said, “The more youre out of your comfort zone, the more rewarding the experience is
16、 in the end. ”【文章大意】本文是一篇记叙文。讲述了美国女孩唐尼的出国留学之路。1. What does Downeys mother mean to Downey? A. A friend. B. A dreamer. C. An example. D. An expert. 【解析】选C。推理判断题。根据第一段可知, 唐尼的妈妈曾参加过一个法国学校的国际交流项目, 在国外学习了一年, 唐尼就已经决定有一天也要像妈妈一样出国留学, 由此可知, 唐尼的妈妈在她眼中是个优秀的榜样, 故C项正确。2. What made Downey choose the Danish interna
17、tional school? A. The famous learned professors. B. The casual learning environment. C. The impressive academic reputation. D. The favorable geographical location. 【解析】选C。细节理解题。根据第四段中的最后一句可知, 2006年秋季学期, 唐尼就读于丹麦哥本哈根的一所丹麦国际学校, 她解释说她这样做是因为丹麦建筑师以房屋设计而闻名, 故C项正确。3. What can we infer according to the last
18、paragraph? A. It was not easy for Downey to study abroad. B. The comfortable life is likely to ruin the future life. C. Downey was too young to take care of herself. D. Downeys parents could hardly afford her education. 【解析】选A。推理判断题。根据最后一段前两句可知, 唐尼在国外不得不独自处理包括旅行证件在内的许多问题, 还要克服出国留学的最大挑战语言障碍, 还要走出自己的舒
19、适区, 也就是说唐尼的留学生活并不容易, 故A项正确。B(2021银川高二检测)Living abroad to study can certainly be an interesting experience but is that alone a good enough reason for spending years far away from home? To make the experience truly worthwhile, there has to be a goal behind the decision to study abroad. This may be a w
20、ish to perfect language skills in a foreign language environment, or a clever move in your career development. You must also consider the costs, not just of living and studying abroad, but of applying. Most universities now charge application fees for international students. If after considering the
21、se points you are sure that you want to apply to study abroad, your next step is to choose the right programme of studies. Research your choices and select carefully. You must do your homework well. Most universities have information online but you can also email and ask them to send you more detail
22、s. You can find a lot of information on school ranking from education websites. But read carefully. Different universities emphasize different strengths. Dont just think about the universitys reputation; look for the most suitable for your goals. Next, you must deal with a large pile of paperwork. T
23、his involves filling in application forms, preparing your school records, and getting reference letters. Reading the instructions and requirements of the universities carefully is of great importance. Sadly, many fine applicants get kicked out in the first round, simply because they dont follow the
24、application procedure properly. Money is another important consideration. Some scholarships are provided by governments, others by schools and colleges. This information, again, can be found on the Internet. If you find a scholarship that is suitable for you, follow the application procedure careful
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-459380.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
四年级上册语文课件-《小巷人家》|湘教版 (共16张PPT).ppt
