2021-2022新教材高中英语 Unit 1 Cultural Heritage Reading for Writing练习(含解析)新人教版必修第二册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022新教材高中英语 Unit Cultural Heritage Reading for Writing练习含解析新人教版必修第二册 2021 2022 新教材 高中英语 Writing
- 资源描述:
-
1、Unit 1Reading for Writing. 单词拼写1. This custom is found in people of all races throughout (遍及) the world. 2. Some students are not willing to share their opinions(看法) with others. 3. Yet failure is part of the process (过程) of success, which is the key to our growth. 4. I invite you to experience the
2、customs and traditions (传统) during the Spring Festival next year. 5. Manufacturers are working on a new generation of cheaper digital(数字) radios. 6. Friendliness is one of the best qualities(品质) we should have. 7. It is an amazing experience and I will never forget it forever(永远). 8. I m excited to
3、hear China Daily is in need of some volunteers to introduce Chinese culture overseas(海外). 9. I looked in the mirror(镜子) and saw that my face was covered in dust. 10. As you know, we all like to quote(引用) some famous sayings in our compositions. . 单句语法填空1. If a man admits a mistake, he can be easily
4、forgiven(forgive) by others. 2. There is something wrong with the app downloaded(download) on the Internet. 3. They are still searching for the missing boy, whose disappearance(disappear) has made his parents worried. 4. On arrival at the ancient village, you can find many cultural(culture) relics.
5、5. The government has invested a lot of money and efforts to protect the historic(history) buildings. 6. If you are free, I ll meet you at the entrance(enter) to the music hall at 7: 00 that evening. 7. After the high school time, I would like to go to the university for my further(far) study. 8. Co
6、mpared(compare) to British English, American English is more popular among the youth. . 完成句子1. They all say that air conditioners of this brand are of high quality. 他们都说这种品牌的空调质量很好。2. Quality of customer service is as important as product quality to us. 客户服务质量与商品质量对我们同样重要。3. The air is so fresh that
7、 it attracts many tourists all over the world. 空气如此新鲜以至于它吸引了来自世界各地的众多游客。4. It is difficult to make a comparison with her previous worksthey are completely different in style. 这很难与她以前的作品相比两者的风格是截然不同的。5. As far as I am concerned, I prefer the latter opinion for the following three reasons. 就我个人而言, 我更喜
8、欢后一个观点, 原因有以下三条。. 阅读理解A(2021佛山高一检测)Washington, D. C. Bicycle ToursCherry Blossom Bike Tour in Washington, D. C. Duration: 3 hoursThis small group bike tour is a fantastic way to see world-famous cherry trees with beautiful flowers of Washington, D. C. Your guide will provide a history lesson about t
9、he trees and the famous monuments where they blossom. Reserve your spot before availabilitythe cherry blossomsdisappear! Washington Capital Monuments Bicycle TourDuration: 3 hours (4 miles)Join a guided bike tour and view some of the most popular monuments in Washington, D. C. Explore the monuments
10、and memorials on the National Mall as your guide shares unique facts and history at each stop. Guided tour includes bike, helmet, cookies and bottled water. Capital City Bike Tour in Washington, D. C. Duration: 3 hoursMorning or afternoon, this bike tour is the perfect tour for D. C. newcomers and l
11、ocals looking to experience Washington, D. C. in a healthy way with minimum effort. Knowledgeable guides will entertain you with the most interesting stories about Presidents, Congress, memorials, and parks. Comfortable bikes and a smooth tour route make cycling between the sites fun and relaxing. W
12、ashington Capital Sites at Night Bicycle TourDuration: 3 hours (7 miles)Join a small group bike tour for an evening of exploration in the heart of Washington, D. C. Get up close to the monuments and memorials as you bike the sites of Capitol Hill and the National Mall. Frequent stops are made for ph
13、oto taking as your guide offers unique facts and history. Tour includes bike, helmet, and bottled water. All riders are equipped with reflective vests and safety lights. 【文章大意】文章介绍了在Washington, D. C. 骑自行车旅行的四条路线的相关行程及注意事项。1. Which tour do you need to book in advance? A. Cherry Blossom Bike Tour in W
14、ashington, D. C. B. Washington Capital Monuments Bicycle Tour. C. Capital City Bike Tour in Washington, D. C. D. Washington Capital Sites at Night Bicycle Tour. 【解析】选A。细节理解题。根据文章中Cherry Blossom Bike Tour in Washington, D. C. 中的Reserve your spot before availability可知, 这个骑行项目需要提前预约。故选A。2. What will yo
15、u do on the Capital City Bike Tour in Washington, D. C. ? A. Meet famous people. B. Go to a national park. C. Visit well-known museums. D. Enjoy interesting stories. 【解析】选D。细节理解题。根据文章中Capital City Bike Tour in Washington, D. C. 中的Knowledgeable guides will entertain you with the most interesting stor
16、ies about Presidents, Congress, memorials, and parks. 可知, 在这个活动中, 你可以享受有趣的故事。故选D。3. Which of the following does the bicycle tour at night provide? A. City maps.B. Cameras. C. Meals. D. Safety lights. 【解析】选D。细节理解题。根据文章中Washington Capital Sites at Night Bicycle Tour中的All riders are equipped with refle
17、ctive vests and safety lights. 可知, 所有骑行者都配备反光背心和安全手电筒。故选D。B(2021九江高一检测)When another old cave is discovered in the south of France, it is not usually news. Rather, it is an ordinary event. Such discoveries are so frequent these days that hardly anybody pays heed to them. However, when the Lascaux cav
18、e complex was discovered in 1940, the world was amazed. Painted directly on its walls were hundreds of scenes showing how people lived thousands of years ago. The scenes show people hunting animals, such as bison or wild cats. Other images depict birds and, most noticeably, horses, which appear in m
19、ore than 300 wall images, by far outnumbering all other animals. Early artists drawing these animals achieved a monumental and difficult task. They did not limit themselves to the easily accessible walls but carried their painting materials to spaces that required climbing steep walls or going on ha
20、nds and knees into narrow passages in the Lascaux complex. Unfortunately, the paintings have been exposed to the destructive action of water and temperature changes, which easily wear the images away. Because the Lascaux caves have many entrances, air movement has also damaged the images inside. Alt
21、hough they are not out in the open air, where natural light would have destroyed them long ago, many of the images have deteriorated and are hardly recognizable. To prevent further damage, the site was closed to tourists in 1963, 23 years after it was discovered. 【文章大意】本文主要介绍了在法国的一个古老的洞穴里发现了一些隐藏多年的古
22、代的壁画, 已经受到了破坏, 亟需得到保护。4. Which title best summarizes the main idea of the passage? A. Wild Animals in ArtB. Hidden Prehistoric PaintingsC. Exploring Caves RespectfullyD. Determining the Age of French Caves【解析】选B。主旨大意题。本文主要介绍了在法国的一个古老的洞穴里发现了一些隐藏多年的古代的壁画, 已经受到了破坏, 需要我们的保护。本文主要介绍了隐藏的壁画。故选B。5. What does
23、 the underlined phrase “pays heed to” in Paragraph 1 probably mean? A. discoversB. watchesC. noticesD. buys【解析】选C。词义猜测题。根据第一段可知, 当在法国南部发现另一个古老的洞穴时, 通常那不是什么新闻。相反, 这是一个普通的事件。根据上文提到的是很普通的, 所以没有引起人们的注意, 可以猜出“pays heed to”意思是“注意到”, 故选C。6. Why was painting inside the Lascaux complex a difficult task? A. I
24、t was completely dark inside. B. The caves were full of wild animals. C. Painting materials were hard to find. D. Many painting spaces were difficult to reach. 【解析】选D。细节理解题。根据第二段. . . carried their painting materials to spaces that required climbing steep walls or going on hands and knees into narro
25、w passages in the Lascaux complex. 可知, 在这里画画是一件很艰巨的任务, 因为很多地方很难到达。故选D。7. According to the passage, all of the following have caused damage to the paintings EXCEPT_. A. lightB. waterC. air movementD. temperature changes【解析】选A。细节理解题。根据第三段可知, 这些画受到了温度的变化, 水和空气的流动的破坏, 根据最后一段可知, 因为不是在户外所以没有光(light)对这些画的破
26、坏。故选A。C(2021银川高一检测)After finishing my teaching for a school year, I thought that I should go back to Montreal, Quebec, my hometown for a visit. My main goal was to relax in preparation for the challenges of my retirement in the coming year. Through my stay in Montreal, I met lots of Chinese who were
27、 struggling to succeed and then led a better life in Canada. Some travelled thousands of miles to get knowledge. When I spoke with some of them about the major barrier they had to face after they arrived in Canada, they all talked about the two official languages of Canada. But I was impressed by th
28、eir ability to express their ideas while they switched between English and French. Almost all of those people said they often felt homesick. They missed their families and friends. Though Montreal had lots of Chinese restaurants, they longed for a home-cooked meal. I met some tourists who were tryin
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-459617.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
人教部编版四年级语文上册《习作例文》教学课件小学优秀公开课.pdf
