分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 12

类型2021-2022新教材高中英语 Unit 4 History and Traditions Reading and Thinking练习(含解析)新人教版必修第二册.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:459639
  • 上传时间:2025-12-07
  • 格式:DOC
  • 页数:12
  • 大小:98.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2021-2022新教材高中英语 Unit History and Traditions Reading Thinking练习含解析新人教版必修第二册 202
    资源描述:

    1、Unit 4Reading and Thinking. 单词拼写1. The UK s full and official name is “the United Kingdom (王国) of Great Britain and Northern Ireland”. 2. Thanks to his research, the UN has more tools in the battle (战役; 搏斗) to rid the world of hunger. 3. There were a number of locations (地方) where the kings of Egypt

    2、 built pyramids. 4. A philosophy(哲学) professor shares with his students the significance of a wise use of time. 5. Within two days he connected with David, the now 78-year-old man living in a town nearby(附近). 6. More than 9, 000 military(军事的) athletes from 109 countries came to compete in 329 events

    3、. 7. Just imagine, after conquering(征服) the mountain and standing on top to glance below, how great the achievement must be! 8. What the company has done is perfectly legal (合法的). 9. As the old saying goes, “Together, individual(个人) can make a difference. ”10. Industry and opportunity were the chief

    4、(最重要的) factors in his success. . 单句语法填空1. When I was walking on the street, I saw two travelers were reading a map, looking puzzled (puzzle). 2. Tu Youyou was awarded the Nobel Prize for her great achievement(s) (achieve). 3. Surrounded (surround) by rows of trees, our school stands out from all the

    5、 other buildings. 4. The teacher, as well as his students, was singing (sing) a song when I passed the classroom. 5. There is an old mansion belonging(belong) to an officer of Qing Dynasty. 6. I must have my homework done(do) before going to bed. 7. Some famous performers will join in the performanc

    6、e, which will surely make the audience excited (excite). 8. I lived in a small village joined(join) to the town by a narrow road. 9. Evidently(evident), tea plays an important part in Chinese culture. 10. There s a fascinating (fascinate) drive marked out for tourists. . 完成句子1. They finally won a ba

    7、ttle in defence of their motherland. 他们最终赢得了一场保卫祖国的战斗。2. The way (that/which) he thought of to prevent the air pollution was very good. 他想出的防止空气污染的方法非常好。3. If you keep your eyes open, you will make few mistakes. 如果你小心的话, 你就会少犯错误。4. The summer training school will make learning English easier and mor

    8、e interesting. 暑假培训学校会让英语学习更简单、更有趣。5. As well as going to the movies and playing football with my friends, I spend a lot of time reading. 我花很多时间读书, 看电影, 与朋友们一起踢球。6. Facing up to your problems rather than breaking away from them is the best approach to working things out. 直面你的问题, 而不是逃避是解决问题的最好办法。. 阅读

    9、理解A(2021济宁高一检测)Imagine stepping out your front door and standing in the middle of a national park. Daniel hopes this might soon be possible for millions of London residents. Daniel is leading a campaign to make London a national park city. Although London has much more concrete than a national park

    10、usually would, it is home to more than 13, 000 kinds of wildlife. These species live in its 3, 000 parks, along with 15, 000 varieties of flowering plants, and more than 300 species of birds. In fact, 47 percent of the land in London is green space. “We have 8 million trees in London; it s the world

    11、 s largest urban forest, ” Daniel says. That s almost one tree for every person living in London! Yet, even though London has thousands of outdoor spaces, one in seven children living there hasn t visited a green space in the past year. Daniel believes that making London into a national park will pr

    12、otect the animal life and green spaces in London. He hopes it will also encourage people, especially young people, to spend more time outdoors. Daniel takes his own son out to explore in London, and he thinks that other parents should do the same. Daniel believes that people who spend a lot of time

    13、in nature live happier and healthier lives. What do you think? 【文章大意】这是一篇说明文。主要介绍了Daniel正在领导一项活动, 使伦敦成为一个国家公园城市。1. What s the purpose of the campaign led by Daniel? A. To create a new beautiful village. B. To attract more visitors to parks. C. To build a modern town in England. D. To make London a n

    14、ational park city. 【解析】选D。细节理解题。根据第一段最后一句可知Daniel正在领导一项活动, 使伦敦成为一个国家公园城市。故选D。2. What can we learn from Paragraph 2 and 3? A. London has 8 million trees. B. London is a small urban forest. C. There are few parks in London. D. More than 50% of London is green space. 【解析】选A。细节理解题。根据第三段第一句可知, “伦敦有800万棵树

    15、; 这是世界上最大的城市森林, ”Daniel说。故选A。3. In Daniel s opinion, other parents should_. A. take care of themselvesB. help their children with their schoolworkC. spend a lot of time indoorsD. take their children out to explore in London【解析】选D。细节理解题。根据最后一段第三句可知Daniel带着自己的儿子去探索伦敦, 他认为其他的父母也应该这样做。由此可知, Daniel认为, 其他

    16、父母应该带孩子去探索伦敦。故选D。4. What can be the best title for the text? A. A New Type of ParkB. People s Busy LifeC. A Traditional FestivalD. Children s Museum【解析】选A。标题归纳题。文章主要介绍了Daniel正在领导一项活动, 使伦敦成为一个国家公园城市。他认为, 把伦敦打造成国家公园, 可以保护伦敦的生物和绿地, 在大自然中度过大量时间的人也会生活得更快乐、更健康。由此可知, A选项“一种新型的公园”最符合文章标题。故选A。【阅读多维训练】Daniel

    17、believes that people who spend a lot of time in nature live happier and healthier lives. 句式分析: 本句是一个复合句。句中that引导 宾语从句; who引导 定语从句。译文: 丹尼尔相信在大自然里度过大量时间的人生活得更快乐、更健康。句式仿写: 我相信, 有规律锻炼身体的人会有一个更健康的身体。I believe that people who take exercise regularly have a healthier body. B(2021郑州高一检测)My parents recently

    18、visited Shanghai for the third time, and as usual I used their short visits to check out other parts of China for a few days. Last time we visited the Terracotta Soldiers in Xi an, and this time we went to Beijing to see all the usual sites, such as the Forbidden City, Beijing Hutongs and the Great

    19、Wall. We got on the high-speed train at Shanghai Railway Station. As soon as we settled into our seats for the quick trip, Mom threw me a hardball, “How are Shanghai and Beijing different, Andy? ”I d never really thought about the differences and similarities between Beijing and Shanghai because I d

    20、 always thought it was obvious. For many foreigners with not much background knowledge on China, Beijing and Shanghai are probably the only two cities they can name on the Chinese map. When I thought a little deeper about the differences, all I could say were my personal feelings. “Shanghai feels mo

    21、re big city and Beijing feels more Chinese ” was my answer. “More Chinese? ”I knew I had to do better, and tried to come up with a few more answers. But I couldn t. After we returned to Shanghai, I was pleased when mom said she knew what I meant earlier about the “feeling” thing. While she loved bot

    22、h cities, she agreed that she had a very different feeling about them. “With so many palaces and other historical things, Beijing felt more real, ” she said while obviously thinking deeply. “And Shanghai feels more international. ”I couldn t have put it better myself! 【文章大意】这是一篇夹叙夹议文。文章主要记叙了作者和父母去北京

    23、和上海这两座城市旅游, 旅游之后作者的母亲表达了自己对这两座城市的看法, 分析了它们各自的不同之处。5. What did Andy s parents see during their second visit to China? A. The Great Wall.B. The Forbidden City. C. Terracotta Soldiers. D. Beijing Hutongs. 【解析】选C。细节理解题。根据第一段中的Last time we visited the Terracotta Soldiers in Xi an 可知, 安迪的父母第二次来中国时看了兵马俑。故选

    24、C。6. What does the underlined word “them” in Paragraph 7 refer to? A. Beijing and shanghai. B. Andy s father and mother. C. Andy and his mother. D. The palaces and historical things. 【解析】选A。词义猜测题。根据第七段可知, 安迪的妈妈喜欢北京和上海, 她也承认, 她对这两座城市有着截然不同的感觉, 后文则提到了她对这两个城市的看法, 所以them指的是“北京和上海”, 故选A。7. What is the di

    25、fference between Beijing and Shanghai according to Andy s mother? A. Their real sizes. B. The sense of history. C. Their names in the world. D. The quality of transport. 【解析】选B。细节理解题。根据倒数第二段她在沉思时说: “北京有这么多宫殿和其他历史遗迹, 感觉更真实, 上海感觉更国际化。”可知, 安迪的妈妈认为北京和上海的不同之处在于它们的历史感不同。故选B。8. How is the text mainly devel

    26、oped? A. By reasoning. B. By giving examples. C. By analyzing. D. By following time order. 【解析】选D。推理判断题。文章主要记叙了作者和父母去北京和上海这两座城市旅游, 旅游之后作者的母亲表达了自己对这两座城市的看法, 分析了它们各自的不同之处。文章主要按照时间顺序展开。故选D。. 阅读填句The District of Columbia is a destination filled with sites of historic and current importance. During a vis

    27、it, you can learn about the structure of the government and see monuments, museums and much more. 1 If you have enough time, it is well worth it to make it to as many of the monuments as possible. The place to start is the National Mall. The mall is a beautiful grassy area lined with trees and some

    28、of the monuments honoring the nation s most important figures. 2After exploring some of Washington DC s amazing monuments, the next stop should be to plan out a visit to some of the Smithsonian Institution s complex of museums. With over 19 museums and the National Zoological Park, it s unlikely tha

    29、t you will have the time to explore each of these museums on a single visit. The best way to enjoy the Smithsonian Institution is to plan out which museums you are most interested in visiting. If you are interested in culture, the National Museum of African American History and Culture is a wonderfu

    30、l choice, where you can learn about the richness and diversity of the African American experience. 3 This museum offers amazing insights into the history and culture of many different tribes of American Indians. Washington DC doesn t just have monuments and museums. There are also chances to enjoy t

    31、he great outdoors. 4 You can enjoy the outdoors at the Constitution Gardens with beautiful trees, and island and more. The National Arboretum is another outdoor destination. The Kenilworth Aquatic Gardens and the US Botanical Gardens are also great outdoor destinations. The arts and entertainment in

    32、 Washington DC are also an important part of any trip to the city. 5 The historic Georgetown neighborhood in Washington DC is an excellent area to enjoy some of the cities best shopping, dining, entertainment and more. A. Washington DC is filled with important monuments. B. You will find art galleri

    33、es, clubs and fantastic restaurants. C. The city has many parks and places to walk and enjoy. D. These important landmarks are open all day and into the evening. E. The District of Columbia is one of the great destinations you can visit. F. You can see the Washington Monument, the Lincoln Memorial a

    34、nd many more. G. Another museum that you should visit is the National Museum of the American Indian. 【文章大意】本文是说明文。华盛顿哥伦比亚特区是美国的首都, 那里有很多的历史人文景观等值得参观。本文介绍了那里的名人纪念碑、博物馆、户外景点以及一些娱乐设施等。1. 【解析】选A。此处为本段主题句; 根据后一句内容If you have enough time, it is well worth it to make it to as many of the monuments as possi

    35、ble. 可知, 前面总的介绍华盛顿特区有很多纪念碑。A项Washington DC is filled with important monuments. (华盛顿特区到处都是重要的纪念碑)切题。故选A。2. 【解析】选F。根据前文可知, 有些纪念碑是为了纪念这个国家的最重要的人物的。F项You can see the Washington Monument, the Lincoln Memorial and many more. (你可以看到华盛顿纪念碑、林肯纪念堂以及更多)切题。故选F。3. 【解析】选G。根据前面可知, 作者在为历史文化爱好者推荐历史博物馆, 此处承接上文, 推荐另一个

    36、历史文化博物馆, G项Another museum that you should visit is the National Museum of the American Indian. (你应该参观的另一个博物馆是美国印第安人国家博物馆)切题。故选G。4. 【解析】选C。根据上文可知, 本段介绍了户外参观的地方, C项The city has many parks and places to walk and enjoy. (这个城市有许多公园和可以散步和享受的地方)切题。故选C。5. 【解析】选B。本段介绍了艺术、购物、娱乐及餐饮等。B项You will find art galleri

    37、es, clubs and fantastic restaurants. (你会发现艺术画廊, 俱乐部和很棒的餐馆)切题。故选B。. 完形填空(2021大庆高一检测)Several months ago I volunteered at a hospital. One day I was assigned to discharge(安排出院) a patient. She happened to be a physically and mentally 1 young lady who was limited to a wheelchair. She was 2 in her late twe

    38、nties or early thirties, but it was difficult to 3. As I was 4 her off the floor, down the elevator, and out of the front hall, I couldn t 5 thinking, “Oh my God, her parents must be so 6. She s in really bad shape. What a shame! She must need constant 7, and will likely require it for the rest of h

    39、er life. ” If I were her father, I would be terribly frustrated. Then, as I came to the area where family and friends 8 discharged patients, I saw a man who noticed us and began walking quickly towards us. As he got closer, his eyes became bright and he 9, saying, “Patricia, you look so lovely today

    40、! You re finally coming home. We can t 10 to have you back home! We miss you so much! ” He carefully placed his daughter in his car, said thank you, and drove off. I was 11. My eyes began to fill with tears and I just stood there for a few minutes, trying to process what had just 12. Then I began to

    41、 think, “What had I missed there? How could I have been so wrong about the father? Why did he and I have such different 13 towards his daughter? ” It took me days to comprehend what I d failed to understand when I was evaluating the young lady and her father. Now I know the true 14 of unconditional

    42、love, and whenever I deal with other children s 15, I ll think of Patricia and her dad. 【文章大意】这是一篇记叙文。文章讲述了作者在做志愿者时的见闻, 对一位父亲快乐地接走自己身心残疾的女儿所产生的感悟。1. A. healthyB. talentedC. disabledD. tired【解析】选C。句意: 她碰巧是一个身心残疾的年轻女子, 只能坐在轮椅上。根据后文“who was limited to a wheelchair”可知, 这是一位残疾的女子。故选C。2. A. obviouslyB. pr

    43、obablyC. extremelyD. absolutely【解析】选B。句意: 她大概二十多岁或者三十出头, 但是很难说。obviously明显地; probably很可能, 大概; extremely极其, 非常; absolutely绝对地。因为作者作为志愿者, 只是通过观察猜测, 所以用“很可能, 大概”。故选B。3. A. acceptB. expressC. overcomeD. tell【解析】选D。因为作者作为志愿者, 对病人并不是了解, 只是通过观察猜测, 所以说“很难判断”。故选D。4. A. leavingB. stoppingC. wheelingD. running

    44、【解析】选C。句意: 当我推着她离开楼层, 下电梯, 走出前厅时, 我禁不住想。根据前文“who was limited to a wheelchair”可知, 女子坐在轮椅里, 所以是“推(轮椅)”使她离开。故选C。5. A. helpB. admitC. allowD. mind【解析】选A。can t help doing sth. 意为“禁不住做某事”, 符合句意。故选A。6. A. happyB. boredC. disappointedD. proud【解析】选C。句意: 哦, 天哪, 她的父母一定很失望。根据后文“She s in really bad shape. What a

    45、 shame! ”可知, 作者判断她的父母一定会很失望。故选C。7. A. discussionB. hopeC. directionD. care【解析】选D。句意: 她必须得到持续的照顾, 而且很可能在她的余生都需要这样的照顾。根据上文“She s in really bad shape. ”以及前文描述可知, 这名女子残疾, 状况非常糟糕, 由此可以推断, 她需要长期照顾。故选D。8. A. look afterB. deal withC. see offD. pick up【解析】选D。根据“discharged patients”及常识可知, 作者作为志愿者把病人交给病人家属, 所以

    46、, 作者把病人送到病人家属和朋友接出院病人的地方。故选D。9. A. criedB. smiledC. shoutedD. jumped【解析】选B。根据前文“his eyes became bright”以及后文父亲所说的话“you look so lovely today”可推知, 父亲是“微笑着”的。故选B。10. A. prepareB. affordC. waitD. expect【解析】选C。句意: 我们等不及让你回家了! 根据前文“You re finally coming home. ”以及后文“We miss you so much! ”可知, 父亲的意思是“等不及让女儿回家

    47、”。故选C。11. A. satisfiedB. amazedC. pleasedD. frightened【解析】选B。根据后文“How could I have been so wrong about the father? Why did he and I have such different_towards his daughter? ”可知, 残疾女子的父亲的言行和作者原来想的有如此大的反差, 所以作者是“惊讶的”。故选B。12. A. arrivedB. requiredC. disappearedD. happened【解析】选D。句意: 我的眼睛开始充满了泪水, 我只是站在那

    48、里几分钟, 努力反思刚才发生的事情。作者被刚刚发生的事情感动了, 这里应指“刚刚发生的事情”, 故选D。13. A. opinionsB. attitudesC. formsD. impressions【解析】选B。作者作为志愿者推着病人产生的思考和女子父亲接女儿回家的言行, 都是对残疾女子的“态度”。故选B。14. A. importanceB. strategyC. meaningD. ability【解析】选C。句意: 现在我懂得了无条件的爱的真正含义, 每当我处理其他孩子的缺点时, 我就会想起Patricia和她的爸爸。根据“unconditional love”可知, 作者经过这件事

    49、, 反思了数天, 最终理解了无条件的爱的真正“含义”。故选C。15. A. adventuresB. achievementsC. processesD. shortcomings【解析】选D。adventures冒险; achievements成就; processes过程; shortcomings缺点。因为作者所见是一位父亲快乐地接受身心残疾的女儿的感人故事, 所以此处指, 处理孩子“缺点”时, 就会想起Patricia和她的父亲。故选D。语法填空Have you ever had problems in your life? Have you ever wondered how to

    50、be happy? If so, you will find the book Being a Happy Teenager 1._(write) by an Australian writer Andrew Matthews 2._(use). In his book, Matthews tells us how to have a happy life and 3._(answer) the questions of teenagers. There are many subjects, such as parents and friends, and the book says we s

    51、hould stop behaving 4._(angry) and should forgive. The book tells us some useful skills, such as how to put 5._you have learned into pictures of your mind to make your memory better. Many teenagers think that 6._(happy) comes from a good exam result or praise from other people. But you can still be

    52、happy when there are no such “good” things. Success comes from 7._good attitude. If you learn from problems, success 8._(have) in the future. Some school students have problems, such as 9._(be) too tall or too short. But Matthews tells us that we should think about things 10._a positive way. This is

    53、 Matthews most important lesson: You choose to be happy! 【文章大意】文章介绍了Andrew Matthews的书Being a Happy Teenager帮助青少年快乐地学习和生活。1. 【解析】written。考查过去分词。句中the book Being a Happy Teenager和动词write是被动关系, 指书被写, 用过去分词表被动, 故填written。2. 【解析】useful。考查形容词。此处指你会发现Being a Happy Teenager这本书很有用, 此处是形容词作宾语补足语, 故填useful。3.

    54、【解析】answers。考查时态。和and连接的动词tells并列, 表示客观事实, 也用一般现在时, 故填answers。4. 【解析】angrily。考查副词。此处修饰动词behaving用副词, 指停止生气的行为, 故填angrily。5. 【解析】what。考查连接词。此处指如何将你所学到的知识运用到脑海中, 让记忆变得更好。指“的东西”用what, 故填what。6. 【解析】happiness。考查名词。句意: 许多青少年认为幸福来自好的考试成绩或受到别人的表扬。此处作主语, 指“幸福”, 用名词, 故填happiness。7. 【解析】a。考查冠词。此处指成功来自一种好的态度, 表示“一种”, 故填a。8. 【解析】will be had。考查时态和语态。根据时间状语in the future可知和将来时连用, success和动词have是被动关系。所以此处用一般将来时的被动语态, 故填will be had。9. 【解析】being。考查动名词。此处指的是Being too tall or too short is a problem, 作主语用动名词, 故填being。10. 【解析】in。考查介词。表示“用的方式”是“in. . . way”, 故填in。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2021-2022新教材高中英语 Unit 4 History and Traditions Reading and Thinking练习(含解析)新人教版必修第二册.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-459639.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1