《名师一号》2015-2016学年高一英语人教版必修4双基限时练7 UNIT 3 UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR PART 1 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 名师一号 名师一号2015-2016学年高一英语人教版必修4双基限时练7 UNIT TASTE OF ENGLISH HUMOUR PART WORD版含解析 名师 一号 2015 2016 学年
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家双基限时练(七)Unit 3Part .单句语法填空1Im getting along well with my workmates and Im content _ my job.答案with2John _ (overcome) the difficulty and succeeded.答案overcame3Children are often told _ (chew) their meat up well.答案to chew4It _ (astonish) me that the little boy should be able to speak fiv
2、e languages.答案astonished5Chaplin was often seen in his films wearing a pair of _ (wearout) shoes.答案wornout6My family _ (entertain) him as an honored guest last night.答案entertained7_ (fortunately), my computer system broke down again.答案Unfortunately8You may find it _ (astonish) that Charlie was taugh
3、t to sing as soon as he could speak.答案astonishing9The book is not _ (bore) but rather exciting.答案boring10This picture was taken a long time ago. I wonder if you can pick _ my father.答案out11He was in hospital for six months. He felt as if he had been cut _ from the outside world.答案off12Though he was
4、badly _, he looked down upon those who had a lot of money.答案off13_ (fortunate), people are beginning to realize how serious the situation is.答案Fortunately14With the homework _ (do), Tom had to stay at home.答案to do.阅读理解AHumor is a most effective, yet frequently neglected, means of handling the diffic
5、ult situations in our lives. It can be used for patching up differences, apologizing, saying“no,”criticizing, and getting the other fellow to do what you want without his losing face. For some jobs, it is the only tool that can succeed. It is a way to discuss subjects so sensitive that a serious dia
6、logue may start a riot. For example, many believe that comedians on television are doing more today for racial and religious tolerance than people in any other forum.Humor is often the best way to keep a small misunderstanding from escalating (升级) into a big deal. Recently a neighbor of mine had a q
7、uarrels with his wife as she drove him to the airport. Airborne, he felt miserable, and he knew she did, too. Two hours after she returned home, she received a longdistance phone call. “Persontoperson for Mrs. I. apologize.”in toned the operator. “Thats spelledP as in .” In an instant, the whole day
8、 changed from bad to lovely at both ends of the wire.An English hostess with a quick wit was giving a formal dinner for eight distinguished guests whom she hoped to enlist (赞助) in a major charity drive. Austerity was a fashion in England at the time, and she had asked her children to serve the meal.
9、 She knew that anything could happen ., and it did, just as her son, with the studied concentration of a tight rope walker, brought in a large roast turkey; he successfully elbowed the swinging diningroom door, but the back bird dropped onto the diningroom floor.The boy stood rooted, the guests star
10、ing at their plates. Moving only her head the hostess looked at her son, “No harm, Daniel”, she said,“just pick him up and take him back to the kitchen” ., she enunciated (发音) clearly so he would think about what she was saying . “and bring in the other one.”A wink and a oneliner instantly changed t
11、he dinner from a redfaced embarrassment to a laughter.1What is the main idea of the passage?A. Humor is the key to success in our work and lives.B. Humor enables us to deal with difficult situations effectively.C. Humor is the best way to criticize someone without losing his face.D. Humor makes fun
12、of any difficult situation.答案与解析B从文章结构上分析,作者在首段中就提出了本文的中心论点,而且其后的三段都对中心论点加以说明。首段的第一句又是本段的中心,下面所列出的一些幽默的作用都是具体的方面。故应选B项。2Which of the following is NOT stated in the passage?A. Comedians on TV are believed to have done a lot in making people more tolerant (容忍) of racial and religious differences.B. To
13、 make up differences, humor is a most acceptable and effective means.C. People often turn to humorous ways when meeting with difficult situations because of its effectiveness.D. Only by adopting the means of humor can one succeed in some jobs.答案与解析C选项A、D内容分别位于第一段的末句和第三句中,选项B的内容虽然在原文中没有直接出现,但与第一段中所含意
14、思相同。3What caused the roast turkey to drop onto the floor?A. The backward movement of the door.B. The sons rude behavior.C. Someone happened to be at the door.D. The bird raised by the family.答案与解析A相关内容见文章第三段末句。他成功地用肘部推开了门,但是复位的门却将火鸡打到了地上。故应选A项。4What do you think would probably be the result if the h
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-531386.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
九年级数学下册 第2章 圆2.pptx
