分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 6

类型新教材2020-2021学年高中外研(2019)英语选择性必修第三册课时分层作业15 UNIT 5 WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:545057
  • 上传时间:2025-12-10
  • 格式:DOC
  • 页数:6
  • 大小:60.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    新教材2020-2021学年高中外研2019英语选择性必修第三册课时分层作业15 UNIT WORD版含解析 新教材 2020 2021 学年 中外 2019 英语 选择性 必修 第三 课时 分层
    资源描述:

    1、课时分层作业(十五).阅读理解AHolidaymakers wanting to get away from the pressure of modern life might consider staying at a wooden hut in Sweden.The Kolarbyn EcoLodge Hotel is not for everyone.If you cant even understand the idea of living without electricity,running water,or a modern toilet,then the charm of th

    2、is place will probably not appeal to you.But for anyone trying to escape the pressure and busy life of the big city or take a break from the Internet and other modern devices,this place is a paradise(乐园).Located 1 km south of Skarsjon Beach,in the middle of a pristine Swedish forest,Kolarbyn EcoLodg

    3、e consists of 12 wooden huts with nothing but two sheepskincovered wooden beds,and a wood stove that uses wood cut by the guests themselves.Selfcatering breakfast,lunch and dinner consist of items like spaghetti(意大利细面条),tomato sauce,bread,fruit and eggs that tourists have to cook themselves over an

    4、outside fire;there is no shower,only a nearby spring and as for toilet,visitors are encouraged to go behind a tree,or visit one of the two sheds(棚子).Adding to the charm of this place is the long coalmaking tradition of Kolarbyn.Locals have been building these huts from wood and mud for over 400 year

    5、s,and a few of them came up with the idea of recreating a few of them in the woods as an ecolodge to keep tradition alive in the area.“People visit Kolarbyn lodges because they want to experience the nature and to test sleeping in the historical huts.They want to get away from the normal life,”the o

    6、wner Andreas Ahlsen said.“The huts themselves are relatively small,as if they are too big,it will destroy the nature experience.”【语篇解读】本文介绍了一个简单而环保的旅馆the Kolarbyn EcoLodge Hotel。1Which of the following can best describe the Kolarbyn EcoLodge Hotel?AModern and luxurious.BPerfect and unique.CCheap and

    7、 appealing.DSimple and environmentally friendly.D推理判断题。根据第二段的描述可知,这家旅馆是简单而且环保的。故选D。2What does the underlined word“them”refer to in Paragraph 4?AOld traditions.BLocal people.CWooden huts. DCreative ideas.C代词指代题。根据画线词所在句中的“Locals have been building these huts from wood and mud for over 400 years”和recr

    8、eating(再建造)可知,此处指“再建造一些木制小屋”。故选C。3Why do people want to visit the Kolarbyn EcoLodge Hotel?ATo escape modern life.BTo have a good sleep.CTo compare rural and city life.DTo experience poverty of locals.A推理判断题。根据本文第一段内容和最后一段中的“People visit Kolarbyn lodges because they want to experience the nature and

    9、to test sleeping in the historical huts.They want to get away from the normal life”可知选A。BHow could we possibly think that keeping animals in cages in unnatural environmentsmostly for entertainment purposesis fair and respectful?Zoo officials say they are concerned about animals.However,most zoos rem

    10、ain“collections”of interesting“things”rather than protective habitats.Zoos teach people that it is acceptable to keep animals bored,lonely,and far from their natural homes.Zoos claim to educate people and save endangered species,but visitors leave zoos without having learned anything meaningful abou

    11、t the animals natural behaviour,intelligence,or beauty.Zoos keep animals in small spaces or cages,and most signs only mention the species name,diet,and the natural range.The animals normal behaviour is seldom noticed because zoos dont usually take care of the animals natural needs.The animals are ke

    12、pt together in small spaces,with no privacy and little opportunity for mental and physical exercise.This results in unusual and selfdestructive behaviour called zoochosis.A worldwide study of zoos found that zoochosis is common among animals kept in small spaces or cages.Another study showed that el

    13、ephants spend 22 percent of their time making repeated head movements or biting cage bars,and bears spend 30 percent of their time walking back and forth,a sign of unhappiness and pain.Furthermore,most animals in zoos are not endangered.Captive breeding(圈养繁殖)of endangered big cats,Asian elephants,an

    14、d other species has not resulted in their being sent back to the wild.Zoos talk a lot about their captive breeding programmes because they do not want people to worry about a species dying out.In fact,baby animals also attract a lot of paying customers.Havent we seen enough competitions to name baby

    15、 animals?Actually,we will save endangered species only if we save their habitats and put an end to the reasons why people kill them.Instead of supporting zoos,we should support groups that work to protect animals natural habitats.【语篇解读】本文介绍了动物园的一些错误做法,指出了不应该把动物圈养在动物园里,而应当通过保护动物的自然生存环境和停止杀害来保护濒危动物。4H

    16、ow would the author describe the animals life in zoos? ADangerous. BUnhappy.CNatural. DEasy.B细节理解题。根据第二段中的“Zoos teach people that it is acceptable to keep animals bored,lonely,and far from their natural homes.”和第四段最后一句中的“.and bears spend 30 percent of their time walking back and forth,a sign of unha

    17、ppiness and pain.”可知,动物们被关在动物园里是不开心的。故选B。5What does the author try to argue in the passage?AZoos fail in their attempt to save animals.BZoos are not worth the public support.CZoos should treat animals as human beings.DZoos use animals as a means of entertainment.B细节理解题。根据最后一段最后一句“Instead of supporti

    18、ng zoos,we should support groups that work to protect animals natural habitats.”可知,作者认为动物园不值得支持。故选B。6The author tries to persuade readers to accept his argument mainly by_Apointing out the faults in what zoos doBusing evidence he has collected at zoosCquestioning the way animals are protectedDdiscus

    19、sing the advantages of natural habitatsA推理判断题。本文的第二、三、四段介绍了动物园的错误做法,所以作者是通过指出动物园的错误做法来证明自己的观点的。故选A。.读后续写阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。续写的词数应为150左右。When tragedy struck his little girl during the Depression (大萧条),this father did the only thing he could.The tragedy happened in the year 1933.I wa

    20、s only 6 years old when I was rushed to the hospital with two crushed feet.My parents were told I might never walk again.The accident happened when I was sitting in front of our house in Lowell,Massachusetts.I was playing in a puddle(水坑)after a rainstorm and suddenly felt a huge weight on my feet.Wh

    21、en I looked up,there was a car tire on them.I cried out,but the motor was running and no one could hear me over the engine.The driver ran across the street for a newspaper.When he got back to his car,he drove away never knowing he had parked on my feet.Just about then,our neighbors son came home and

    22、 saw me bending over my feet in pain.He immediately carried me home,and I remember thinking how tall and strong he was.An ambulance came,and I remained in the hospital for 3 weeks while my feet were“repaired”When I returned home,I could hardly walk.I sat in our bay window and watched the children pl

    23、ay on the street and longed to join them.but I couldnt.I felt so left out despite my parents company.My parents were told that if I was ever to walk again,Id need treatment,which in those days meant riding a tricycle(三轮车)to strengthen the muscle and eventually get my feet back into condition for wal

    24、king.Our family couldnt afford such an extravagance(奢侈品).Times were tough during the Depression,and there were five mouths to feed,besides buying coal and wood for the stove.Dad couldnt afford the bus fare and on cold winter days he walked 7 miles every day in his only winter coat to get to work.No,

    25、there was no money for a tricycle.I would be a cripple(瘸子)all my life.Paragraph 1:Then one day,while sitting at my usual place in the window,I saw my father walking up the street carrying a tricycle on his shoulder._Paragraph 2:It was many years later before I learned where and how Dad had got the t

    26、ricycle._参考范文Paragraph 1:Then one day,while sitting at my usual place in the window,I saw my father walking up the street carrying a tricycle on his shoulder.Was that true? I couldnt believe my eyes.I opened the window and cried out.“Is that tricycle for me?”Having put down the tricycle,Dad told me

    27、that it belonged to me,“Ride the tricycle every day,and then you will be all right,my girl!”From then on,with my fathers company,I rode it every day to strengthen my muscle.Regardless of pain,I kept on practicing riding.Eventually I got my feet back into condition,and could walk normally!Paragraph 2

    28、:It was many years later before I learned where and how Dad had got the tricycle.My mother told me what had happened on those cold winter days.In his only winter coat,he was wandering around the hospital.He begged the doctor to save my feet.Moved by my father,the doctor asked the hospital to give my father a parttime job to do.With the doctors help,my father got the job.Working day and night,eventually,he earned enough money to buy the tricycle.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:新教材2020-2021学年高中外研(2019)英语选择性必修第三册课时分层作业15 UNIT 5 WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-545057.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1