2022年人教PEP版六年级英语下册期末专项复习-阅读理解题(A卷) .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2022年人教PEP版六年级英语下册期末专项复习-阅读理解题A卷 2022 年人教 PEP 六年级 英语 下册 期末 专项 复习 阅读 理解
- 资源描述:
-
1、2022年人教PEP版六年级英语下册期末专项训练阅读理解一、阅读短文,判断句子正 ( T ) 误 ( F )。(10分)My school is very beautiful. There are more than 5 thousand students. There is a big playground in my school. We have PE class on the playground and we often play sports on it, too. Our teaching building has five floors. My classroom is on
2、the fifth floor. It is big and clean. The computer rooms are on the third floor, we can search for information on the Internet now. There is a library on the second floor. There are many books in the library. I often read books here. There are some music rooms and art rooms in the teaching building,
3、 too. But five years ago, my school was simple and crude. There was only few students in our school. There was no library and no Internet in that time. There was no art room and no music, too. So we had to have music and art classes in our classroom. The playground is very small. I love my new schoo
4、l. Welcome to our school.( )1There are more than 5 thousand students.( )2Students often have PE class on the playground and play sports on it, too.( )3My school is simple and crude five years ago.( )4There is a library on the second floor, I often read books there.( )5We had to have music class in t
5、he music room five years ago.二、阅读短文,判断句子正 ( T ) 误 ( F )。(10分)Do you have a pet? Is it a dog or a cat or a fish? A British lady (英国女士) has a special onea big lizard (蜥蜴)! It must be very cool to walk such a pet in the street. Lots of families in England have one or two pets. Dogs are their favourite
6、pets and there are about 6,000,000 of them in England. The second favourite are cats and the third favourite is a birdbudgie (虎皮鹦鹉). The English people take good care of their pets. They give them nice names: Rex, Cindy, Misty (for dogs); Albert, Snowy, Tom (for cats); Guy, Scamper, Shipley (for mon
7、keys). When they speak of their pets, they say “He” “She”, not “It”. The English people also give them nice food to eat. They buy food for their pets in pet shops. The English people are pet lovers!( )1The English people love pets very much.( )2Many English families have one or two pets at home.( )3
8、The second favourite pets in England are dogs.( )4The English people give their pets pet shops and pet food.( )5Albert is a nice name for a pet cat.三、阅读短文,判断句子正 ( T ) 误 ( F )。(10分)Wu Yifan has a good friend. His name is Mike. He is from the U.S.A Wu Yifan and Mike are in the same class. They go to s
9、chool five days a week. They stay at home on Sunday and Saturday. Mike likes China and Chinese food. He likes rice cakes very much. At school they play ping-pong after class, and Wu Yifan plays better than Mike.Wu Yifan and Mike likes making things. Now they are making a plane. They like flying plan
10、es on Sunday morning. Mikes English is better than Wu Yifan. Wu Yifans Chinese is better than Mikes. They can teach each other. (互相)( )1Wu Yifan has an American friend.( )2They go to school from Monday to Friday.( )3Wu Yifan flies planes better than Mike.( )4Wu Yifan teaches Mike English and Mike te
11、aches Wu Yifan Chinese.( )5Mike often eats rice cakes because he likes Chinese food.四、阅读短文,判断句子正 ( T ) 误 ( F )。(10分)My grandfather is 70 years old, but he looks very young and healthy. He taught maths in a middle school. He is kind to everyone and has many hobbies.Last weekend my grandfather and I w
12、ent to the cinema. When we got to the gate of the cinema, we saw some posters. My grandfather asked me, “Lets see Beijing Operas (京剧). OK?” “I dont like Beijing Operas.” I answered. He asked again, “What about soap operas (肥皂剧)?” I answered, “I dont mind them. But my favourites are action movies.” “
13、OK!” he said. So we saw an action movie, the Twin Dragons. It was very exciting and relaxing. I was very happy. But I found my grandfather sleeping there. I understood all that. In fact, he didnt like action movies at all. I love my grandfather.( )1My grandfather was a maths teacher with many hobbie
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2021秋八年级英语上册 Unit 10 If you go to the party youll have a great time课时5 Section B(3a-Self Check)习题课件(新版)人教新目标版.ppt
