2022版高中英语 Unit 3 Travel journal Learning about Language练习(含解析)新人教版必修1.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2022版高中英语 Unit Travel journal Learning about Language练习含解析新人教版必修1 2022 高中英语 Language 练习 解析 新人 必修
- 资源描述:
-
1、Unit 3Learning about Language. 单句语法填空(用本单元所学时态)1. You are wanted on the phone, Ann! OK, I am coming (come). 2. Usually the new term starts(start) on August 29th. 3. Tom, Mr White is leaving(leave). Will you please show him out? 4. Did you tell Julia about the result? Oh, no, I forgot. I will call(ca
2、ll) her now. 5. You are to hand(hand) in your compositions after class. 6. Because the shop is closing(close) down, everything is sold at half price. 7. Im told that they are preparing(prepare) for the party now. How many of you will attend(attend)the party tonight? 8. Li Hua is ill in hospital. Im
3、going to see him. Really? If so, I will go(go) there with you. 9. Look at the lightning. It is going to rain(rain). 10. The gate guide was about to go(go) to bed when someone knocked at the door. . 汉译英(用本单元所学时态)1. 如果明天下雪的话, 我们就不去公园了。We wont go to the park if it snows tomorrow. 2. 无论(他回家)多晚, 妈妈都会等着他一
4、起吃晚饭。No matter how late he is, mother will wait for him to have dinner together. 3. 汤姆, 来吃饭了。好的, 我马上来。Tom, come for dinner. OK. I am coming. 4. 弗兰克和两个姐姐明天早上要乘坐8: 30的火车去伦敦。Frank, with his two sisters, is leaving for London by train which leaves at 8: 30 next morning. 5. 我们正想出去, 这时天下起雨来。We were about
5、to go out when it rained. 6. 你必须十点之前回来。You are to be back by 10 oclock. 7. 放学后我打算去打篮球。真的? 我要和你一起去。I am going to play basketball after school. Really? I will go with you. 8. 电话号码簿在哪里? 我去给你拿。Where is the telephone book? Ill go and get it for you. 9. 今晚我不出去, 我待在家里。Im not going out tonight. I am staying
6、 at home. 10. 我马上就做完工作, 请等我一会儿, 咱们一起回家。I am just finishing my work. Please wait for me for a while, and then lets go home together. . 阅读理解(2021德州高一检测)From Poland to Slovenia? Central Europe is your best destination! Slovenia: Friendly farm staySurrounded by grasslands, Dolinar farmhouse offers simpl
7、e double rooms with wooden furnishings as well as larger apartments. Outside, crickets sing at sunset, and guests can help milk the goats if they wish, or even join in with haymaking. Double rooms from 44 B&B, apartment for 70 a night. Flights as previous. Croatia: Cycle IstriaThe Istria peninsulas
8、coast attracts crowds of sun seekers, but travelling inland is more about hilltop villages. It is also a paradise with fresh seafood. From 895 for seven-night B&B, three dinners, cycles hire, maps and notes and luggage transfers. Jet 2 and TUI fly to Pula from several UK airports. Czech Republic: Th
9、ree-country tourFamilies who want to mix some urban exploration into a rural get away might like the Families Worldwides eight-day Prague and Tatras Adventure(for children aged 8 and over). Crossing the Poland border, it takes in Niedzica Castle and boating in the Dunajec River Gorge. From 1, 099 (9
10、99 children) including B&B and activities, but not flights. Fly to Prague and back from Krakow. Poland: High Tatra trekBetween Poland and Slovakia, the High Tatras has some of the finest wilderness in Europe and is home to wolves, brown bears and golden eagles. 685 including transfers, accommodation
11、 and meals but not flights, departures June to September. Jet 2, easy Jet, and Ryanair fly to Krakow from several UK airports. 【文章大意】文章主要介绍了四个中亚国家特色旅游地点, 介绍了各自的特色和价格等信息。1. Which is the best choice to experience a natural life like a farmer? A. Croatia: Cycle IstriaB. Poland: High Tatra trekC. Sloven
12、ia: Friendly farm stayD. Czech Republic: Three-country tour【解析】选C。细节理解题。被草原包围, Dolinar农舍提供简单的双人房间和木制家具以及更大的公寓。日落时分, 蟋蟀在屋外歌唱, 如果客人愿意的话, 他们可以帮着给山羊挤奶, 甚至可以一起晒干草。由此可知, 像农民一样体验自然生活的最佳选择是Slovenia: Friendly farm stay。故选C。2. How much will he pay if a child takes the Families Worldwides eight-day Prague and
13、Tatras Adventure? A. 999. B. 895. C. 1, 099. D. 685. 【解析】选A。细节理解题。儿童起价999英镑, 包括家庭旅馆和活动, 但不包括机票。由此可知, 如果一个孩子参加Prague and Tatras Adventure进行为期八天的环球冒险, 他需要付999英镑。故选A。3. What will you do in the High Tatra trek? A. River boating. B. Milking the goats. C. Wildlife observation. D. Beach sunbathing. 【解析】选C。
14、细节理解题。位于波兰和斯洛伐克之间的高塔塔拉拥有欧洲最优美的荒野, 是狼、棕熊和金雕的家园。由此可知, 在High Tatra徒步旅行, 你可以进行野生动物观察。故选C。. 完形填空Many people enjoy taking trips by themselves. Unluckily, they do not always have the best 1. Instead, people should consider group tours. Taking a group tour is a wise choice for people to 2 themselves. First,
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-551253.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
