新课标2021高考英语一轮复习课时作业31_3Traveljournal新人教版必修1.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新课 2021 高考 英语 一轮 复习 课时 作业 31 _3Traveljournal 新人 必修
- 资源描述:
-
1、课时作业3 1-3 Travel journal.阅读下列各句,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的适当形式。1He preferred _ (stay)at home rather than go there with us.2Ever since Ming furniture went on exhibit in Beijing,there _ (be)large crowds at the World Art Museum every day.3I was at last able to persuade my companion _ (take)my advice.4Aft
2、er _ (graduate),I went to the front to serve the army.5We are very fond _ the house and dont want to leave.6The planes are running _ schedule because of the strike.7Hes engaged in the _ (organize)of a new club.8I dont care _ money or what people call position.9She is a very _ (determine)woman and al
3、ways gets what she wants.10Have you made up your mind _ (do)what I told you.11After Tom proved that he could ride a bicycle safely,his father gave _ to him and bought him one.12It was his positive attitude _ life and hard work that finally led him to his successful career.13Lily got up at 6 oclock _
4、 usual,but she realized it was Sunday as soon as she prepared her school bag.14John is very _ (rely)if he promises to do something,hell do it.15You are waiting at a wrong place.It is at the hotel _ the coach picks up tourists.16The old man insisted that he wasnt old and _ (send)back to the working p
5、ost again.17I like getting up very early in summer.The morning air is so good _ (breathe)18He had to get the car fixed,no matter _ much it cost.19“Things _ (lose)never come again!”I couldnt help talking to myself.20. _ you have made a promise, you must carry it out.答案1to stay2.have been3.to take4.gr
6、aduation5of6.behind7.organization8.about9determined10.to do11.in12.to/towards13as14.reliable15.that16.be sent17to breathe18.how19.lost20.Once.阅读理解AThe shower,I find,is the best place to cry. The water covers the sound of my sadness,while washing away any evidence of my pain.I shower after the kids h
7、ave gone to bed;its the only time I can be alone.I always did my best to protect my two children from my tears.If I needed to cry,I cried by myself.Yet,I encourage my two boys to cry.My 7yearold prides himself on never crying at school.“Oh,but you must cry,”I insist. “Crying is good.It gets the sadn
8、ess out.Never hold back your tears.”But then I did just that.What might it do to them to see their mother upset? Then my father died,and there was no way I could schedule my grief and keep my feelings inside.I tried to get on with things,but the sadness still came. The realization that my dad was ac
9、tually gone hit me with an intensity(紧张)that was impossible to cover up.To my surprise,my boys didnt seem too alarmed.Later,they found me hiding in the bedroom one afternoon,weeping.“Its OK,mommies get sad too,”I told them,smiling through my tears.“Dont be sad,Mommy.Granddad is coming back as a baby
10、,”my 7yearold said,his tiny arm stretched across my shoulders.“Think about love,” he went on. “Think about all the people who love you.”I realized that in hiding my pain,I was only denying what it means to be human,I felt as if I had led my sons to believe that “negative” emotions are only a concept
11、,and not something they should possess.Its one thing to tell my children its OK to cry.Its another to show them how its done.We owe that to our children,according to social researcher and author Brene Brown.During her TED talk,Brown said,“Its necessary we be seendeeply seen”“Our job is not to protec
12、t our children,to keep them perfect,”said Brown.“Our job is to look and say,youre imperfect,and youre made for struggles,but you are worthy of love and belonging”1According to the passage,the author _Aseldom schedules her griefBbelieves boys should be toughCfinds inspiration when she showersDoften g
13、ets her sadness out2Where was the author when she was found crying by her son?AIn the bathroom.BIn the authors bedroom.CIn her fathers house.DIn the kitchen.3What did the author realize after she failed to hide her pain?AHer sons words were moving and comforting.BHer son completely understood her sa
14、dness.CThe way she handled sadness had misled her children.DHer children didnt worry about her sadness at all.4The article is meant to tell parents that they should _.Atell kids its not all right to cryBget any of their emotions outCpush children to work toward perfectionDteach their children how to
15、 deal with grief答案与解析本文属于故事类文章。主要讲述了自己常在孩子睡觉时自己躲在卫生间哭泣,因此让孩子们误认为哭泣是不好的。这让作者反思,认识到应该教会孩子们知道如何正确处理自己的悲伤。1A细节理解题。根据第一段可知作者尽力不让孩子们知道自己哭,但却鼓励孩子们该哭时要哭,故B是错误的。根据第一段中作者如果要哭的话是在孩子们睡觉后在浴室哭,可知C是错误的,根据前三段尤其是第三段第一句可知作者平时不会让自己哭的,是怕孩子们无所适从,故D是错误的。但在她父亲死后无法控制自己的情绪,故A是正确的。2B细节理解题。根据第三段中的“Later,they found me hiding i
16、n the bedroom one afternoon,weeping.” 后来,他们发现我在一个下午躲在卧室里哭泣,由此可知选B。3C推理判断题。根据第四段前两句“I realized that in hiding my pain,I was only denying what it means to be human,I felt as if I had led my sons to believe that negative emotions are only a concept,and not something they should possess.”我意识到,隐藏我的痛苦时,我只
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-552933.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
