分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 23

类型江苏省南京师范大学附属中学2022届高三上学期开学测试英语试题 WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:556864
  • 上传时间:2025-12-10
  • 格式:DOC
  • 页数:23
  • 大小:149.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    江苏省南京师范大学附属中学2022届高三上学期开学测试英语试题 WORD版含解析 江苏省 南京师范大学 附属中学 2022 届高三 上学 开学 测试 英语试题 WORD 解析
    资源描述:

    1、2022届江苏省南京师范大学附属中学高三上学期开学测试英语试题第一部分 听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1. What will the woman do this afternoon?A. Go for a walk. B. Wash her clothes. C. Go shopping.2. Why did the girl fail the test?A. She got all

    2、 the answers wrong. B. She left the test sheet blank. C. She wrote the answers in the wrong place.3. What types of books does the man like reading now?A. Love stories. B. Detective stories. C. Science fiction.4. What will Celia do?A. Find a player. B. Play basketball. C. Watch a game. 5. What does t

    3、he man mean?A. Listen to some light music. B. Stop playing such loud music. C. Look at the planes overhead.第二节(共15小题,每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。6. Where does this conversation take place?A.

    4、 In a post office. B. In a bookstore. C. At a library.7. How much should the man pay in total?A. $2.30. B. $10. C. $12.30.听第7段材料,回答第8、9题。 8. Whats the probable relationship between the speakers?A. Schoolmates. B. Colleagues. C. Neighbors.9. Why did the man change his school?A. Helen advised him to.

    5、B. His family moved there. C. He disliked his previous school.听第8段材料,回答第10至12题。10. Why does Michael feel sorry?A. He is having a lot of problems. B. He forgot his grandmothers birthday.C. He hasnt called his grandmother for a long time.11. What are the speakers mainly talking about?A. Michaels birth

    6、day. B. Michaels grandfather. C. Michaels school affairs.12. How does Michael probably feel when applying for the college?A. Worried. B. Confident. C. Disappointed.听第9段材料,回答第13至16题。13. What are the speakers mainly talking about? A. A trip to a zoo. B. Kids favorite trip. C. An introduction of a zoo.

    7、14. How long do the speakers want to stay? A. About 4 hours. B. About 6 hours. C. About 8 hours.15. Where will the speakers probably eat lunch? A. At home. B. At a restaurant. C. At the zoo.16. What can they experience at the zoo?A. Giving eggs to snakes. B. Catching little birds. C. Giving food to

    8、elephants.听第10段材料,回答第17至20题。17. Where is the talk given?A. At a birthday party. B. At a routine meeting. C. At an opening of a club.18. Why does the speaker give Joan Miller a special welcome?A. To wish her a happy birthday. B. To thank her for her coming.C. To invite her to join the club.19. What c

    9、an the participants do after lunch?A. Chat with each other. B. Clean the meeting room. C. Have a birthday party.20. What can be one of the clubs aims?A. Expanding members. B. Donating food. C. Offering companionship.第二部分 阅读(共两节,满分50分)第一节 (共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。AHonors

    10、 ProgramThe honors program is for students who have enjoyed their experience in research with a guide teacher and are looking for a highlight experience during their final year. The program has specific requirements for our majors described below.ApplicationStudents participate in the honors program

    11、 during their final year. Students who expect to have a 3.5 accumulative GPA by fall of senior year should have identified a guide teacher and applied for NBB honors by May 1st of their third year. Applications are brief and include basic infomation such as guide teacher name, project title, and cur

    12、rent GPA.CourseworkDuring senior year, honors students take two research-experience courses. Participation in these courses includes at least 12 hours of work on the research project each week as well as weekly meetings with other researchers to develop professional skills.EssayThe majority of our m

    13、ajors work with guide teachers in research experiences, and many students co-author manuscripts (手稿) published in leading journals. However, only honors students are guided and helped through the process of writing an essay. All students essays are published online through the university library and

    14、, after the data being forbidden to be included in other articles, the essays are available to search.1. Which of the following is the requirement of the honors program?A. Students should take two relevant courses.B. Students should spend 12 hours researching.C. Students should finish their essays o

    15、n their own.D. Students should apply by May 1st in the fourth year.2. What privilege do honors students have?A. Access to leading journals.B. Guidance in writing an essay.C. Including the data in other articles.D. Publishing essays through the library.3. Who is the passage intended for?A. Guide teac

    16、hers.B. Researchers.C. College Students.D. Professors.【答案】1. A 2. B 3. C【解析】【分析】这是一篇说明文。主要介绍“荣誉项目(honors program)”及其要求。【1题详解】细节理解题。由文章第三段“During senior year, honors students take two research-experience courses. Participation in these courses includes at least 12 hours of work on the research projec

    17、t each week as well as weekly meetings with other researchers to develop professional skills.(大四期间,优等生要学习两门研究经验课程。 参与这些课程包括每周至少12小时的研究项目工作,以及每周与其他研究人员的会议,以发展专业技能)”可知,荣誉课程的要求是应该上两门相应的课程。故选A项。【2题详解】推理判断题。由文章最后一段“However, only honors students are guided and helped through the process of writing an essa

    18、y.(然而,只有优秀学生在写作过程中得到指导和帮助)”可知,只有优秀学生才能得到论文指导,由此得知这是他们的特权。故选B项。【3题详解】推理判断题。由文章第一段“The honors program is for students who have enjoyed their experience in research with a guide teacher and are looking for a highlight experience during their final year. The program has specific requirements for our maj

    19、ors described below.(这个荣誉项目是为那些在指导老师的指导下享受过研究经验的,希望在最后一年能有一次精彩的研究经历的学生设立的。这个项目对我们的专业有特殊要求,如下所述)”以及下文“majors”“essays”等词可知,这篇文章是为大学生准备的。故选C项。BA short cooking video posted by a netizen on Tiktok has recently become a popular hit on the site. Bearing the tag “Chinese food”, the video not only showed off

    20、 the chiefs superb skills in making Chinese dishes, but it also got netizens abroad wanting to get a taste of Chinas unique food culture.Although the video was nothing master-level, just a rather standard homemade fried potato dish, it received more than 200,000 likes after only three days of postin

    21、g. In addition to praising the chef, commenters wondered why such a simple Chinese dish could look like a fancy cuisine that had been made through tons of effort. “Even the most basic Chinese dish needs to have three elements: color, smell and taste. For example, color not only requires a chef to ha

    22、ve sharp eyes, but also valuable experience,” said Wang, an experienced Chinese chef in Guangzhou.Chinese cooking is not the only type of content covered by the tag. Other popular videos under the tag include “odd food” challenges, traditional Chinese dishes and Chinese snack tasting, the latter of

    23、which has become particularly popular among young omnivore vloggers (video bloggers) living in a world of continually expanding cultural globalization.“I have been a fan of Chinese food ever since my Chinese friend cooked me di san xian at university. I was surprised by the dishs taste and its look,

    24、 which was very different from my home food, but felt it was very familiar to me because I noticed we share similar cooking skills,” said Bianca, an Italian Asian food fan.“I started my channel by recording my roommate tasting my cooking. These videos got likes and comments gradually. Seeing some pe

    25、ople commenting in German or English and saying I want to try it, I felt these videos can narrow the gap between the two cultures,” said Mr. Bear, a vlogger on Bilibili who promotes Chinese cooking.4 What does Bianca think of Chinese food?A. Special and familiar.B. Common and dear.C. Weird and delic

    26、ious.D. Similar and disconnected.5. What does Mr. Bear mean in the last paragraph?A. The majority of his fans tasted the food he cooked.B. His roommate encouraged him to cook Chinese food.C. He is an expert determined to become a Chinese chef.D. His videos make a difference to cultural communication

    27、.6. What can we learn from the passage?A. Chinese culture has aroused peoples interest overseas.B. The video is more master-level than a standard homemade.C. Basic Chinese dish has three elements: color, smell and taste.D Chinese cooking has become popular among young vloggers.7. What does the under

    28、lined word “omnivore” in Paragraph 3 refer to?A. People eating meat.B. People eating vegetables.C. People eating Chinese food.D. People eating diverse food.【答案】4. A 5. D 6. D 7. D【解析】【分析】这是一篇说明文。文章讲述了近日,一名网民在Tiktok上上传的一段烹饪视频在该网站上走红。这段带有“中国菜”标签的视频不仅展示了这位大厨高超的中国菜制作技巧,也让海外网友想要品尝中国独特的饮食文化。【4题详解】细节理解题。根据

    29、文章倒数第二段“I was surprised by the dishs taste and its look, which was very different from my home food, but felt it was very familiar to me because I noticed we share similar cooking skills,” said Bianca, an Italian Asian food fan.(“我对这道菜的味道和外观感到惊讶,它和我家里的菜非常不同,但我觉得它对我来说很熟悉,因为我注意到我们有相似的烹饪技巧,”比安卡说,一个意大利亚

    30、洲美食迷。)”可知,比安卡觉得中国菜特别并且熟悉。故选A。【5题详解】推理判断题。根据文章最后一段“I started my channel by recording my roommate tasting my cooking. These videos got likes and comments gradually. Seeing some people commenting in German or English and saying I want to try it, I felt these videos can narrow the gap between the two cu

    31、ltures,” said Mr. Bear, a vlogger on Bilibili who promotes Chinese cooking.(“我通过录制室友尝我做的菜开始了我的频道。这些视频逐渐得到了喜欢和评论。看到有人用德语或英语评论,说我想试试,我觉得这些视频可以缩小两种文化之间的差距。”)”可知,熊先生在最后一段的意思是他的视频对文化交流产生了影响。故选D。6题详解】推理判断题。根据文章第三段“Other popular videos under the tag include “odd food” challenges, traditional Chinese dishes

    32、 and Chinese snack tasting, the latter of which has become particularly popular among young omnivore vloggers (video bloggers) living in a world of continually expanding cultural globalization.(该标签下的其他热门视频包括“怪食”挑战、传统中国菜和品尝中国小吃,后者在生活在文化全球化不断扩大的世界里的杂食视频博主(视频博主)中尤其受欢迎。)”可知,我们从这篇文章中了解到中国烹饪在年轻的视频博主中很受欢迎。

    33、故选D。【7题详解】词句猜测题。根据上文“Chinese cooking is not the only type of content covered by the tag. Other popular videos under the tag include “odd food” challenges(中国烹饪并不是该标签涵盖的唯一类型的内容。这个标签下的其他热门视频包括“奇怪的食物”挑战。)”可推知,划线词所在的句子意为“后者在生活在文化全球化不断扩大的世界里的杂食视频博主(视频博主)中尤其受欢迎。”,omnivore意为“杂食的人”。故选D。CThis is going to ruff

    34、le(激怒) a few feathers.PepsiCo purposely packs fewer chips into its flavoured chip bags, Hugh Johnston, the companys CFO, told the Associated Press.“There might be an ounce or two less in those bags, ” Johnston said. Actually, its half an ounce less. Regular Lays are sold in 10ounce bags; flavoured L

    35、ays are sold in 9.5ounce bags; and both are sold for the same $4.29 price. That might not sound like a lot, but it will sound like a lot with a bit of simple maths.Americans buy some $1.6 billion worth of Lays potato chips every year. Much of that is sold in bulkor merely in bags bigger than the sta

    36、ndard ones mentioned above. But lets assume for a second that those 10ounce bags are the only ones Lays sells. That would mean the company sells more than 372 million bags of Lays in the US each yearor 3.72 billion ounces of chips, at about 43 cents per ounce. It would also mean that that halfounce

    37、difference is worth about 21.5 cents per bag, and about $80 million in total per year.That number is likely a good deal lower, but its not entirely unreasonable. If Lays is charging an extra payment for the smaller flavoured chip bags, its likely doing the same for the bigger ones, too. That tiny ha

    38、lfounce difference might only mean a potato chip or two to you, but its probably worth tens of millions of dollars to PepsiCo annually.PepsiCo confirmed that flavoured and unflavoured Lays chips are sold for the same price, but not in the same quantity. “This allows us to keep the same price point a

    39、cross the brand, ” Jeff Dahncke said in an email. He also suggested that the chip difference has nothing to do with extra profit.“The reason why there is a slightly higher price per ounce for flavoured chips is the added seasonings(调味品),” he said. But that doesnt appear to be the case.Some of the ma

    40、rkups are simply meant to make up for the added input costs of cheese, barbecue, sour cream and onion, and other flavourings. But some of them are also there(or not there) to increase the potato chip makers profits. PepsiCo has a soft spot for its specialty potato chips, because its specialty potato

    41、 chips are more profitable than its regular ones, according to Johnston.Perhaps thats why Lays is getting ready to launch a mass of new specialty potato chip flavours. The launch is part of PepsiCos annual “Do Us a Flavour” contest, in which it lets customers participate in the flavour creation proc

    42、ess.8. What did PepsiCo do to arouse public dissatisfaction?A. They gave short weight to their flavoured chips.B. They raised the price of their flavoured chips.C. They changed the flavours of their potato chips.D. They put more seasonings into their potato chips.9. How is Paragraph 3 mainly develop

    43、ed?A. By analysing causes.B. By giving examples.C. By listing figures.D. By making comparisons.10. What does the underlined phrase “has a soft spot for” in the last but one paragraph mean?A. Has a say in.B. Has a look at.C. Has access to.D. Has affection for.11. Why do Lays flavoured chips charge mo

    44、re per ounce according to Jeff Dahncke?A. To make more profits.B. To upgrade their products.C. To balance additional costs.D. To satisfy more peoples taste.【答案】8. A 9. C 10. D 11. C【解析】【分析】本文是一篇议论文。百事对单包风味薯片偷偷减少分量,其解释说是为了弥补原料上的额外费用,但作者认为并不是那样,其实质就是为了提高利润。【8题详解】细节理解题。根据第一段“This is going to ruffle(激怒)

    45、 a few feathers.(这将会激起一些愤怒)”以及第二段中“PepsiCo purposely packs fewer chips into its flavored chip bags(百事公司有意减少薯片包装到其风味调味薯片袋)”可知,百事在单包风味薯片上减少分量,这导致争议。短语give short weight“缺斤少两”符合题意,故选择A项。【9题详解】推理判断题。根据第三段的内容,尤其是其中“some $1.6 billion”,“ those 10ounce bags”,“ more than 372 million bags” ,“3.72 billion ounce

    46、s of chips”,“at about 43 cents per ounce”,“ bout 21.5 cents per bag”,“about $80 million in total per year”可知,作者主要是通过列数据的方式来陈述第三段的内容,故选择C项。【10题详解】词义猜测题。根据倒数第二段中“because its specialty potato chips are more profitable than its regular ones, according to Johnston.(因为据约翰逊说,他的特定的薯片比普通薯片更盈利)”及最后一段的第一句“Perh

    47、aps thats why Lays is getting ready to launch a mass of new specialty potato chip flavours.(也许这就是为什么乐事准备推出一大批新的特色薯片口味)”可知,百事公司卖特色薯片比卖普通薯片更赚钱,而且他们也准备推出一大批新的特色薯片口味,并举行比赛让更多的顾客参与其创造过程,由此可推知,百事公司对自己的特色薯片应是情有独钟的,划线短语has a soft spot for意为“喜欢某人或某物”,故选择D项。【11题详解】细节理解题。根据第五段中的“The reason why there is a sligh

    48、tly higher price per ounce for flavoured chips is the added seasonings(调味品)(调味薯片每盎司的价格略高的原因是添加了调味料)”,结合倒数第二段中的“to make up for the added input costs of cheese, barbecue, sour cream and onion, and other flavourings.(以弥补在奶酪,烧烤料,酸奶油,和洋葱以及其他的调味品方面增加的成本)”可知,根据Jeff Dahncke所说,风味薯片每盎司要价提高是因为增加了调味品,而百事不足量地包装其

    49、薯片是为了弥补由此造成的额外费用,故选择C项。DMost of us are already aware of the direct effect we have on our friends and family. But we rarely consider that everything we think, feel, do, or say can spread far beyond the people we know. Conversely(相反地), our friends and family serve as conduits(渠道) for us to be influenc

    50、ed by hundreds or even thousands of other people. In a kind of social chain reaction, we can be deeply affected by events we do not witness that happen to people we do not know. As part of a social network, we go beyond ourselves, for good or ill, and become a part of something much larger.Our conne

    51、ctedness carries with it fundamental implications(影响) for the way we understand the human condition. Social networks have value precisely because they can help us to achieve what we could not achieve on our own. Yet, socialnetwork effects are not always positive. Depression, obesity, financial panic

    52、, and violence also spread. Social networks, it turns out, tend to magnify(放大) whatever they are seeded with.Partly for this reason, social networks are creative. And what these networks create does not belong to any one individualit is shared by all those in the network. In this way, a social netwo

    53、rk is like a commonly owned forest: We all stand to benefit from it, but we also must work together to ensure it remains healthy and productive. While social networks are fundamentally and distinctively human, and can be seen everywhere, they should not be taken for granted.If you are happier or ric

    54、her or healthier than others, it may have a lot to do with where you happen to be in the network, even if you cannot recognize your own location. And it may have a lot to do with the overall structure of the network, even if you cannot control that structure at all. And in some cases, the process fe

    55、eds back to the network itself. A person with many friends may become rich and then attract even more friends. This richgetricher dynamic means social networks can dramatically reinforce two different kinds of inequality in our society: situational inequality and positional inequality.Lawmakers have

    56、 not yet considered the consequences of positional inequality. Still, understanding the way we are connected is an essential step in creating a more just society and in carrying out public policies affecting everything from public health to the economy. We might be better off vaccinating(接种疫苗) centr

    57、ally located individuals rather than weak individuals. We might be better off helping interconnected groups of people to avoid criminal behaviour rather than preventing or punishing crimes one at a time.If we want to understand how society works, we need to fill in the missing links between individu

    58、als. We need to understand how interconnections and interactions between people give rise to wholly new aspects of human experience that are not present in the individuals themselves. If we do not understand social networks, we cannot hope to fully understand either ourselves or the world we inhabit

    59、.12. Why is a social network like a commonly owned forest?A. It remains healthy and productive.B. What it creates can be enjoyed by everyone in the network.C. It is creative and shared by people in the whole society.D. It tends to magnify negative things.13. We can learn from Paragraph 4 that _.A. w

    60、hether we are richer depends on the number of friends we makeB. the wealth we possess has nothing to do with individual continuous effortsC. sometimes our success may be largely due to our position in social networksD. we wont succeed unless we fully control the overall structure of the network14. W

    61、hats the authors purpose in writing the passage?A. To introduce the characteristics of social networks.B. To urge people to understand how our society works.C. To show the significance of understanding social networks.D. To explain the possible consequences of ignoring social networks.15. What can b

    62、e inferred from the first paragraph?A. We cant be easily affected by strangers.B. We have negative effects on other social members.C. We are connected and form a social network.D. We will not make a difference in a specific group.【答案】12. B 13. C 14. C 15. C【解析】【分析】本文是一篇议论文。文章讨论了社会关系和社会关系网的重要性。【12题详解

    63、】细节理解题。根据第三段第二句“And what these networks create does not belong to any one individualit is shared by all those in the network.(这些网络所创造的东西并不属于任何一个个体,而是由网络中的所有人共享的)”中的shared by all可知,这种网络创造出来的产品并不属于任何个人,是整个网络里面的人所共享的。故选B项。【13题详解】推理判断题。由第四段第一句“If you are happier or richer or healthier than others, it ma

    64、y have a lot to do with where you happen to be in the network, even if you cannot recognise your own location.(如果你比别人更快乐、更富有或更健康,这可能与你在网络中所处的位置有很大关系,即使你不能识别自己所处的位置)”可推知,有时你的成功与你所处的社交网有很大的关系。故选C项。【14题详解】推理判断题。通读全文,尤其是文章最后一句“If we do not understand social networks, we cannot hope to fully understand e

    65、ither ourselves or the world we inhabit.(如果我们不了解社交网络,我们就无法完全了解我们自己或者我们所生活的世界)”可推知,作者写作本文主要是为了阐释社会关系网的重要性。故选C项。【15题详解】推理判断题。根据第一段的内容,尤其是最后一句“As part of a social network, we go beyond ourselves, for good or ill, and become a part of something much larger.(作为社交网络的一部分,无论好坏,我们都超越了自己,成为更大事物的一部分)”可推知,人与人之间

    66、是相互联系、相互影响的,形成了一个社会网络。故选C项。第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Everyone is aware that taking good care of our bodies can prevent many medical problems from occurring later. However, we often have less awareness of preventative actions we should take to help with mental

    67、health problems. While our mental health may be fine right now, many of us will struggle at some point. _16_ Its impossible to get through life without challenges, but our mental health prevention habits can help us get through difficult times. _17_Keep active. The more active you physically, mental

    68、ly and socially are, the higher the level of your mental wellness is likely to be. So go for walks and learn something new. There are many other ways to be active. _18_Be connected. Regular involvement in social activities with supportive friends and family improves your ability to handle disappoint

    69、ments, and everything else life throws at you. _19_ But you can be involved in any manner; even volunteering for an organization can help you be more social._20_ The nature of these activities varies widely from person to person. The key is to identify what gives your life meaning. Volunteering, coa

    70、ching, teaching, etc. all can contribute to increasing your sense of confidence and satisfaction with life. Many activities can address more than one. The key is to make a plan and stick with it. If you are already struggling, begin to practice these ways to help your recovery. A. Here are three pra

    71、ctical steps.B. However, good mental health is important.C. Stresses, disappointments and disasters happen.D. Overcome lifes challenges before they happen.E. Be committed to activities that give life meaning.F. The key is to find what keeps you motivated and interested.G. This can be difficult when

    72、you move to a new town or as you get older.【答案】16. C 17. A 18. F 19. G 20. E【解析】【分析】本文是一篇说明文。每个人都知道,照顾好我们的身体可以防止许多医疗问题的发生。生活中不可能没有挑战,但是我们的心理健康预防习惯可以帮助我们度过困难时期。文章介绍了三个实用的方式。【16题详解】上文提示“虽然我们的心理健康现在可能很好,但我们中的许多人都会在某种情况下挣扎。”再根据下文提示“生活中不可能没有挑战,但是我们的心理健康预防习惯可以帮助我们度过困难时期。”承接上下文,C项Stresses, disappointments

    73、and disasters happen.(压力、失望和灾难总会发生。)承上启下。故选C。【17题详解】上文提示“生活中不可能没有挑战,但是我们的心理健康预防习惯可以帮助我们度过困难时期。”再根据下面三段内容, A项Here are three practical steps.(这里有三个实用的步骤。)承上启下。故选A。【18题详解】上文提示“有很多其他的活跃方式。”承接上文,F项The key is to find what keeps you motivated and interested.(关键是找到让你保持动力和兴趣的东西。)切题。故选F。【19题详解】上文提示“经常和支持你的朋友和

    74、家人一起参加社交活动,可以提高你处理失望和生活中其他事情的能力。”再根据下文提示“但你可以以任何方式参与其中;即使是为一个组织做志愿者也能帮助你更加社会化。”承接上下文,G项This can be difficult when you move to a new town or as you get older.(当你搬到一个新的城镇或随着年龄的增长,这可能会很困难。)切题。该项中的this指的是上文内容;而横线下句中的but与该项构成转折。故选G。【20题详解】下文提示“这些活动的性质因人而异。”承接下文,E项Be committed to activities that give life

    75、 meaning.(致力于那些赋予生活意义的活动。)切题。故选E。第三部分语言运用(共三节,满分55分)第一节(共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。Students start a joyful hotline to cheer people upWouldnt a joyful message lift your spirits during this time of coronavirus (新冠病毒) isolation (隔离)?A group of Calgary Board of Educati

    76、on students in the Ever Active Recreation program set out to _21_ peoples lives during this hard time.The program is called joy4All which encourages anyone, especially the _22_ , to share their own messages through a hotline that provides pre-recorded _23_ stories, kind messages and jokes.Jamie Ande

    77、rson, a teacher at Ever Active Schools, encouraged his students to take an active part. “Many people are experiencing _24_ to connection with others, so the students decided to bring joyful messages to phone lines to _25_ as many people isolated from others as possible to cheer them up,” Anderson sa

    78、id.Ali Ahmad, 16, one of the students for Joy4All, said he wanted to make a _26_ during the time. “Through this project we will be able to _27_ people isolated at home with something they can always look forward to in their day._28_, it can lighten the _29_ and even help save lives,” he said. “We _3

    79、0_ wanted to reach out to seniors, and people in nursing homes and hospitals , but later we also want to connect with other parts of the community, like families who are at home.”Another student _31_ for Joy4All Jared Quinn, 20, said he wanted to help those who were dealing with isolated families. “

    80、Im doing this mainly because of my _32_ with isolation. My grandparents, who live in a different province, were _33_ to come and visit, but now they cant owing to the isolation policy,” said Ouinn. The program is due to _34_ in June, but Anderson hopes students will continue their project for as lon

    81、g as the public health guidelines are in _35_.21. A. enjoyB. brightenC. saveD. strengthen22. A. youthB. doctorsC. seniorD. teachers23. A. satisfyingB. discouragingC. disappointingD. inspiring24. A. barriersB. accessC. approachesD. solutions25. A. maintainB. stretchC. reachD. construct26. A. differen

    82、ceB. fortuneC. commentD. sacrifice27. A. entrustB. compareC. presentD. replace28. A. AccidentallyB. FrequentlyC. PersonallyD. Hopefully29. A. loadB. moodC. virusD. weight30. A. initiallyB. eventuallyC. exactlyD. approximately31. A. adviserB. supporterC. applicantD. survivor32. A. influenceB. fantasy

    83、C. experienceD. infection33. A. accusedB. supposedC. persuadedD. determined34. A. start outB. set upC. carry outD. come to an end35. A. advanceB. vainC. placeD. conclusion【答案】21. B 22. A 23. D 24. A 25. C 26. A 27. C 28. D 29. B 30. A 31. B 32. C 33. B 34. D 35. C【解析】【分析】这是一篇新闻报道。报道了疫情隔离期间,一些学生开通了一条

    84、热线给人们传递信息,讲故事和笑话,激励人们,让人们情绪不再低落,振奋了他们的精神。【21题详解】考查动词词义辨析。句意:一群卡尔加里教育委员会的学生打算通过Ever Active Recreation (一直活跃的娱乐活动) 项目在这个艰难的时刻照亮人们的生活。A. enjoy 享受;B. brighten 使明亮;使快乐;C. save 救;D. strengthen 加强。文章标题“Students start a joyful hotline to cheer people up”学生们开通了一条快乐热线,让人们高兴起来,所以此处表示学生们通过这个项目照亮人们的生活,让人们快乐,故选B。

    85、【22题详解】考查名词词义辨析。句意:这个节目叫做joy4All,它鼓励任何人,特别是年轻人通过热线分享自己的信息,热线提供预先录制的鼓舞人心的故事、好人好事和笑话。A. youth 青年时期;B. doctors 医生;C. senior 年长的人;D. teachers 老师。根据上题分析我们可知,这个项目是学生创办的,应该是鼓励学生也就是年轻人多参与,再根据空后“to share their own messages through a hotline that provides pre-recorded 3 stories, kind messages and jokes.”分享自己的

    86、信息,将激励人心的故事以及笑话,这也是适和年轻人做的事,the youth 青年;年轻人。故选A。 【23题详解】考查形容词词义辨析。句意:参见上题。A. satisfying 令人满意的;B. discouraging 使人沮丧的;C. disappointing 令人失望的;D. inspiring 鼓舞人心的;激励的。上文“Wouldnt a joyful message lift your spirits during this time of coronavirus (新冠病毒) isolation (隔离)?”提到这条热线在疫情隔离期间让人精神振奋,所以此处这条热线提供的是鼓舞人心

    87、的,激励人的故事,故选D。【24题详解】考查名词词义辨析。句意:Anderson说:“许多人在与他人联系时遇到障碍,因此学生们决定通过电话传递快乐的信息,让尽可能多的与他人隔绝的人都能听到,让他们振作起来。”。A. barriers 障碍;阻碍;B. access 通道;权利;C. approaches 方法;D. solutions 解决办法。此空所在句子和逗号后句子之间是因果关系,根据“during this time of coronavirus (新冠病毒) isolation (隔离)”,可知此处表示很多人因为隔离而和别人联系时有阻碍,所以,学生想通过热线把快乐的信息传递给尽可能多的

    88、人,让人们高兴,故选A。【25题详解】考查动词词义辨析。句意:参见上题。A. maintain 维持;保持;B. stretch 拉伸;C. reach 到达;D. construct 建造。根据“as many people isolated from others as possible to cheer them up”可知,此处表示把快乐的信息通过热线传到尽可能多的人,故选C。【26题详解】考查名词词义辨析。句意:16岁的AliAhmad是Joy4All的学生之一,他说他想在这段时间里有所作为。A. difference 差别;B. fortune 运气;C. comment 评论;D

    89、. sacrifice 牺牲。根据下文“Through this project we will be able to 7 people isolated at home with something they can always look forward to in their day. 8 , it can lighten the 9 and even help save lives,”可知,他参与了这个项目,做了一些有意义的事,所以此处表示他想在疫情隔离期间作出一些有影响的事,make a difference“有影响;有作为”,故选A。【27题详解】考查动词词义辨析。句意:他说:“通

    90、过这个项目,我们将向在家里与世隔绝的人们呈现他们在一天中能期待的东西。希望它能放松心情,甚至有助于挽救生命。”。A. entrust 委托;B. compare 比较;C. present 赠送,呈现;D. replace 取代。根据语境、句意以及选项,可知,因为在疫情隔离期间,人们联系不方便,人们期待与其他人取得联系,而通过这个热线,可以让人们收到信息,与外面的人有联系,让人们得到他们想得到的,故选C。【28题详解】考查副词词义辨析。句意:参见上题。A. Accidentally 偶然地;B. Frequently 频繁地;C. Personally 就本人而言;D. Hopefully 有

    91、希望地。此空是副词修饰后面整个句子,根据句意,可知。此处表示这个项目很有希望可以放松心情,有助于挽救生命,故选D。【29题详解】考查名词词义辨析。句意:参见第7题。A. load 负载;B. mood 心情;C. virus 病毒;D. weight 重量。文章标题“Students start a joyful hotline to cheer people up”提到热线让人们高兴,所以此处表示让人们心情放松,故选B。【30题详解】考查副词词义辨析。句意:我们最初想联系老年人,以及养老院和医院的人,但后来我们也想联系社区的其他成员,比如在家的家庭成员。A. initially 最初;B.

    92、eventually 最后;C. exactly 确切地;D. approximately 大概。此空与空后“later (后来)”对应,结合选项,应用initially (最初),故选A。【31题详解】考查名词词义辨析。句意:另一位Joy4All的学生支持者,20岁的Jared Quinn说他想帮助那些应对被隔离家庭的人。A. adviser 顾问;B. supporter 支持者;C. applicant 申请人;D. survivor 幸存者。根据此句中“he wanted to help those who were dealing with isolated families”他想帮

    93、助这些和被隔离家庭打交道的人,可知他是这个项目的支持者,故选B。【32题详解】考查名词词义辨析。句意:Ouinn说:“我这么做主要是因为我有被隔离的经历。我的祖父母住在另一个省份,本来应该来看望我,但现在由于隔离政策,他们不能来了。”A. influence 影响;B. fantasy 想象;C. experience 经历;经验;D. infection 传染。根据“My grandparents, who live in a different province, were 13 to come and visit, but now they cant owing to the isola

    94、tion policy,” said Ouinn.”,可知,他愿意参与这个项目,是因为他有相似的被隔离的经历,故选C。【33题详解】考查动词词义辨析。句意:参见上题。A. accused 控告;B. supposed 认为;C. persuaded 劝说;D. determined 决定。根据“”but now they cant owing to the isolation policy,可知此处表示祖父母本应该来看他,但是会因为隔离,不能来了。be supposed to do“应该做某事”,故选B。【34题详解】考查动词短语辨析。句意:该项目将于6月结束,但Anderson希望学生们将继

    95、续他们的项目,只要公共卫生指导到位。A. start out 从开始;B. set up 建立;C. carry out 实施;D. come to an end 结束。此空所在句子与逗号后句子之间是转折,根据逗号后“Anderson hopes students will continue their project for as long as the public health guidelines are in15.”中的continue“继续”,可知此处表示结束,这样形成转折关系,故选D。【35题详解】考查名词/形容词词义辨析。句意:参见上题。A. advance 前进;进步;B.

    96、vain 徒劳的;C. place 位置;D. conclusion 结论。根据句意和选项,此处表示只要公告卫生指南到位,也就是只要按照公共卫生指南做事,这个项目还是可以继续下去,in place“就位”,故选C。第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。Chinas Henan province_36_(make)headlines as it was hit withheavyrains, which left people dead, missing and_37_(severe)affected._38_donati

    97、ons, supplies and condolences(慰唁)rolling in, many Chinese enterprises are setting_39_positive example.Chinese sportswear company ERKE made a donation of 50 million yuan ($7.7 million) to provide supplies for flood_40_(relieve)and aid. After the company made the announcement on_41_(it)social media pl

    98、atform, Sina Weibo, on Wednesday, it received widespread support.One of the comments_42_(leave)by a netizen ranked at the top under the topic. “It feels like youre going out of business and you donated so much,” the netizen wrote.What made the companys donation_43_(impress)and led it to go viral is

    99、the fact that the donation is a big sum for the company,_44_(consider)that ERKEs business didnt seem to develop very smoothly during the past few years.On Thursday night, the companys live streaming channel on Taobao, Alibabas e-commerce platform, attracted over 2 million people,_45_was a big increa

    100、se from its usual numberof viewers.【答案】36. made 37. severely 38. With 39. a 40. relief 41. its 42. left 43. impressive 44. considering 45. which【解析】【分析】这是一篇新闻报道。在河南省近日的救灾活动中,中国运动服装公司鸿星尔克捐赠5000万元人民币(770万美元),为抗洪救灾和援助提供物资,受到了举国关注。【36题详解】考查一般过去时。句意:中国河南省近日遭遇暴雨袭击,造成多人死亡、失踪,受灾严重,成为新闻头条。根据“as it was hit wi

    101、th heavy rains”可知,此处应用一般过去时。故填made。【37题详解】考查副词。句意:中国河南省近日遭遇暴雨袭击,造成多人死亡、失踪,受灾严重,成为新闻头条。修饰动词affected应用副词severely表示“严重地”作状语。故填severely。【38题详解】考查介词。句意:随着捐款、物资和吊唁的滚滚而来,许多中国企业树立了积极的榜样。根据“donations, supplies and condolences(慰唁) rolling in”可知,此处应用介词with构成独立主格结构。句首首字母应大写。故填With。【39题详解】考查冠词。句意:随着捐款、物资和吊唁的滚滚而来

    102、,许多中国企业树立了积极的榜样。此处第一次提及example,所以是泛指,positive开头发音为辅音,应用不定冠词a。故填a。【40题详解】考查名词。句意:中国运动服装公司鸿星尔克捐赠5000万元人民币(770万美元),为抗洪救灾和援助提供物资。根据“and aid”可知,此处应用名词relief表示“救济”作介词for的宾语。故填relief。【41题详解】考查形容词性物主代词。句意:周三,该公司在其社交媒体平台新浪微博上宣布这一消息后,得到了广泛的支持。修饰名词platform应用形容词性物主代词its表示“它的”。故填its。【42题详解】考查过去分词。句意:一名网民留下的评论排在该

    103、话题下方的最前面。动词leave意为“留下”,和谓语之间没有连词,和逻辑主语comments构成被动关系,且动作已完成,所以应用过去分词作后置定语。故填left。【43题详解】考查形容词。句意:ERKE的捐赠之所以让人印象深刻,并迅速走红,是因为这对公司来说是一笔大数目,而ERKE的业务在过去几年似乎发展得并不顺利。此处使用“make+宾语+宾语补足语”的结构,根据句意可知,此处应用形容词impressive表示“令人印象深刻的”作宾语补足语说明宾语donation的状态。故填impressive。44题详解】考查现在分词。句意:ERKE的捐赠之所以让人印象深刻,并迅速走红,是因为这对公司来说

    104、是一笔大数目,而ERKE的业务在过去几年似乎发展得并不顺利。动词consider意为“考虑”,和谓语之间没有连词,和主句构成主动关系,所以应用现在分词作状语。故填considering。【45题详解】考查定语从句。句意:周四晚上,阿里巴巴电商平台淘宝上的直播频道吸引了超过200万人,比平时的观众数量有了大幅增长。在非限制性定语从句中缺少主语,且修饰主句,所以应用关系代词which。故填which。第四部分 词汇与写作(共两节,满分40分)第一节 根据首字母或英文解释写出相应的单词(共5小题;每小题1分,满分5分)46. The old man felt chest pain, so his s

    105、on took him to the hospital for a _(detailed and complete) medical examination.(根据英文提示单词拼写)【答案】specific【解析】【详解】考查形容词。句意:这个老人感到胸痛,所以他的儿子带他到医院进行具体的医学检查。分析句子结构可知,此处需用形容词作定语修饰examination,结合提示,可知,specific“具体的”,符合题意,故填specific。47. As the fridge was b_, Jill had to go shopping so that she could have enough

    106、 food for dinner. (根据首字母单词拼写)【答案】bare#are【解析】【详解】考查形容词。句意:由于冰箱空了,吉尔不得不去购物,这样她才能有足够的食物当晚餐。句中用形容词作表语。根据首字母提示及句意,故填bare。48. Autumn is the harvest season when crops have r_ but the snows of winter havent set in. (根据首字母单词拼写)【答案】ripened#ipened【解析】【分析】【详解】考查动词和时态。句意:秋天是收获的季节,庄稼已经成熟,但冬天的雪还没有到来。根据句意及首字母提示可知,

    107、设空处表示“成熟”,为ripen,本句时态为现在完成时,因而用ripen的过去分词形式ripened。故填ripened。【点睛】49. After spending every p_ of his money and being reduced to hiring himself out to feed pigs, the prodigal realized that he had been a fool and went home. (根据首字母单词拼写)【答案】penny#enny【解析】【分析】【详解】考查名词。句意:在花光了每一分钱,沦落到替人养猪之后,浪子意识到自己是个傻瓜,于是回

    108、家了。根据句意“每一分钱”和首字母提示可知,penny“便士”符合题意,货币单位,为可数名词,“每一分钱”的表达为every penny,用单数形式,故填penny。【点睛】50. A biblical idiom is often an expression _(stress or emphasize) the moral of a story and give the audience a picture to help them understand the story better. (根据英文提示单词拼写)【答案】underlining【解析】【详解】考查动词和现在分词。句意:圣经中

    109、的习语通常是强调故事寓意的一种表达方式,给观众一幅画面,帮助他们更好地理解故事。根据英文提示可知,此处应用动词underline表示“强调”。underline和谓语之间没有连词,和逻辑主语expression构成主动关系,所以应用现在分词作后置定语。故填underlining。第二节(满分15分)51. 假设你是李华。是新华学校乒乓球队的队长。你们球队将应邀去纽约参加中学生乒乓球友谊赛。请你给比赛的联系人Mr Green 写一封邮件咨询相关事宜,要点如下:1. 接受邀请,表示感谢;2. 询问食宿、交通及比赛日程等方面的安排。注意: 1. 词数100左右3. 可以适当增加细节,以使行文连贯。参

    110、考词汇:captain of the ping-pong team乒乓球队的队长 friendly match友谊赛_【答案】Dear Mr Green,I am Li Hua, captain of the ping-pong team at Xinhua High Shool. We were glad to receive your invitation to a friendly match in New York. We are excited and would like more information about the match.First of all, can you

    111、please advice us about food and accommodations? A short list of nearby hotel and restaurants would be greatly appreciated. If you can think of any useful phone apps, please offer a recommendation. Finally, a schedule would help us begin preparation. Please send one as soon as possible.I look forward

    112、 to your reply.Yours sincerely,Li Hua【解析】【分析】本篇书面表达属于应用文,要求考生写一封信,接受纽约比赛方的邀请,并咨询乒乓球比赛相关事宜。【详解】第一步:审题体裁:应用文时态:根据提示,时态应为一般现在时和一般将来时。结构:总分法总分法指把主题句作为总说,把支持句作为分说,并以这种方式安排所写内容。要求:1. 接受邀请,表示感谢 2. 询问比赛相关安排 3. 期待回复第二步:列提纲 (重点词组)captain of the ping-pong team;friendly match;invitation;information;arrangement;

    113、food and accommodation;schedule;as soon as possible;look forward to第三步:连词成句1. Im Li Hua, captain of the ping-pong team at Xinhua High School.2. Glad to receive your invitation to a friendly match in New York.3. Please inform us more information about the match.4. We would like to know the arrangemen

    114、t of food and accommodation in New York.5. Well be happy if you can offer a schedule for the match.6. Look forward to your reply early.根据提示及关键词(组)进行遣词造句,注意主谓一致和时态问题。第四步:连句成篇(衔接词)1.表文章结构顺序:First of all, Firstly/First, Secondly/Second And then, Finally, In the end, At last2.表并列补充关系:What is more, Besid

    115、es, Moreover, Furthermore, In addition As well as, not onlybut (also), including,3.表转折对比关系:However, On the contrary, but, Although+clause(从句), In spite of+n/doing,On the one hand,On the other hand Some,while others,as for, sothat 4.表因果关系:Because, As, So, Thus, Therefore, As a result 连句成文,注意使用恰当的连词进行

    116、句子之间的衔接与过渡,书写一定要规范清晰,第五步:润色修改【点睛】范文内容完整,要点全面,语言规范,语篇连贯,词数适当,上下文意思连贯,符合逻辑关系。作者在范文中使用了多种句式,如If you can think of any useful phone apps, please offer a recommendation.这句话就使用了条件状语从句和祈使句。文章语言运用灵活,使人读来不觉乏味,整体思路清晰,上下句转换自然,为文章增色添彩。第三节(满分20分)52. 阅读下面短文,根据所给情节进行续写,使之构成一个完整的故事。Ever since she was a little girl,

    117、Sally had wanted to skydive from a plane. So, when her 40th birthday arrived, she was surprised and pleased when her children presented her with a gift certificate from the local skydiving center.“Thanks, kids. Youve made my dream come true,” she said.The big day came, and Sally arrived at the skydi

    118、ving center early in the morning. “First, were going to go through some safety information,” the instructor told Sally and the other customers. “Safety is the most important part of skydiving,” the instructor continued. “This parachute is what will keep you alive today.”After the mornings training w

    119、as over, it was finally time to take to the skies. As shed never skydived before, Sally was paired up with John, an experienced skydiver who worked at the center.“Ive done this loads of times before,” he assured her. “Well jump from the plane together; well share the same parachute,” John explained.

    120、 “OK. I trust you,” Sally said with a smile.After waiting all her life to do this, she was impatient to go up in the plane. Sally and the others walked to the airfield. “Well go first,” John told Sally. “Put this earpiece in so I can talk to you through my radio.” As the plane took off, Sally was so

    121、 excited that she forgot to put the earpiece in. “Im finally doing this,” she thought to herself, unaware of her mistake.The plane was soon over 3,000 meters up, and Sally and John were sitting at the planes open door, ready to jump. “OK, Sally, lets do this!” John shouted as he launched the pair of

    122、 them into the sky. Wind was soon rushing through Sallys hair as she dropped quickly to the ground.“Oh, my parachute wont open,” John said into his radio. “Youll have to open yours,” he added, but there was no reply. “Sally. SALLY?” he shouted, his voice full of fear.注意:1. 所续写短文的词数应为150左右;2. 续写部分分为两

    123、段,每段的开头语已为你写好;Paragraph 1:But Sally hadnt heard a word John had just said. _Paragraph 2:They seemed so close to the ground now and Sally was scared for her life. _【答案】Paragraph 1:But Sally hadnt heard a word John had just said. Instead, she was appreciating the spectacular landscape. John kept shout

    124、ing at her with all his strength, but in vain. Desperately, he kicked her to get her attention. When she turned, she was surprised to see Johns fearful face. Sally was horrified when she realized that she had left her earpiece on the plane. She was at a loss as to what to do.Paragraph 2:They seemed

    125、so close to the ground now and Sally was scared for her life. It suddenly hit Sally that she had learned how to open the parachute during training. She couldnt help trembling as she tried to open the parachute. When they touched down, her children rushed over to her. “Are you OK?” they asked. “Yes,”

    126、 she said. “Im grateful I had the chance to skydive and I learned a precious lesson.” Sally would never be so careless again.【解析】【分析】本文以人物为线索展开,讲述了Sally从小梦想从飞机上跳伞,她40岁这天孩子们送给她当地跳伞中心的礼品券,Sally前去体验跳伞,结果教练John发现自己降落伞打不开了,呼叫Sally也没有回应,最后Sally打开了降落伞,成功着陆,Sally对自己有机会跳伞表示感激。【详解】1.段落续写:由第一段首句内容“可是John刚才说的话S

    127、ally一个字也没听见。”可知,第一段可描写John 引起Sally的注意,以及Sally看到惊恐的John时的反应。由第二段首句内容“现在它们似乎离地面很近,Sally担心自己的生命危险。”可知,第二段可描写Sally是如何想起自己受过打开降落伞训练,并成功降落的。2.续写线索:Sally没有听见John说话John引起Sally注意Sally意识到自己把耳机忘在飞机上了Sally想起如何打开降落伞成功着陆Sally感悟3.词汇激活行为类欣赏:appreciation/enjoy继续做某事:keep doing sth./ go on doing sth.常识:try to/ attempt to情绪类感谢:be grateful/show ones gratitude宝贵:valuable/precious【点睛】高分句型1 When she turned, she was surprised to see Johns fearful face. (运用了when引导时间状语从句)高分句型2 It suddenly hit Sally that she had learned how to open the parachute during training. (运用了“疑问词+不定式”结构作宾语)

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:江苏省南京师范大学附属中学2022届高三上学期开学测试英语试题 WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-556864.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1