《师说》2015-2016学年高中英语外研版必修1习题 MODULE 4 A SOCIAL SURVEY—MY NEIGHBOURHOOD MODULE 4验收检测 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 师说 师说2015-2016学年高中英语外研版必修1习题 MODULE 4A SOCIAL SURVEYMY NEIGHBOURHOOD 4验收检测 WORD版含答案 2015 2016 学年
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家Module 4验收检测时间:120分钟满分:150分第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1Why is the mans friends English hard to understand?AShe doesnt receive much education.BShe comes from India.CShe hasnt l
2、earned English long enough.2How are the computers?AThey arent working.BSomebody has taken them away.CThey are working right now.3Why cant the man follow the lady?ABecause the lady is running fast.BBecause the man isnt strong enough to catch up with her.CBecause the lady is speaking fast.4What are th
3、e two speakers talking about?AThe differences between British English and American English.BThe differences between American and British spelling.CThe differences between American and British pronunciation.5How is the man getting on with his English?AHe finds some difficulties in learning English.BH
4、e has made much progress thanks to a British teacher.CHe is getting along quite well with his English.第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6至7题。6Whats the mans problem?AHe works hard
5、at English, yet makes little progress.BHe hasnt got enough time to learn English.CHe has no interest in English.7What does the woman suggest doing?APractising the dialogues together.BDoing more listening practice.CReading more outside of class.听第7段材料,回答第8至10题。8Why does the woman come to see the man?
6、ATo learn English from him.BTo join a club.CTo ask for advice.9What does the man think of the womans English?AIt is improving.BIt is just soso.CIt is good enough.10What does the man suggest the woman do?ASpend more time learning English.BTry to be close to Americans.CAsk some people for help.听第8段材料,
7、回答第11至13题。11What does the man want to learn?AComputer. BDriving.CEnglish.12How long does the course last?A20 days. B37 days.C45 days.13When will the final exams be held?AFrom August 16 to 18.BFrom September 16 to 18.CFrom July 15 to August 20.听第9段材料,回答第14至16题。14What is the womans problem?AShe has fo
8、rgotten to bring her pictures.BShe has no idea what she should write.CShe has missed visiting some places.15What does the man suggest the woman do?ATake a voyage.BFetch her pictures.CWrite about her trip.16Why does the man has to leave?ATo pack his bags for his trip.BTo write his composition.CTo cal
9、m himself down.听第10段材料,回答第17至20题。17When does the woman start school?AAt seven. BAt sixteen.CAt five.18What happens to the people when they are sixteen?AThey finish high school.BThey leave college.CThey go to primary school.19Whats the difference between America and Britain in schooling system?AThe a
10、ge when people start school.BThe age when people finish high school.CThe examinations.20Which country has more exams?AAmerica.BBritain.CBoth America and Britain.听力材料Text 1W:I find your friends English hard to understand.M:Of course. She comes from India and speaks quite differently from British peop
11、le.Text 2W:Our computers are down.M:Im afraid Im not following you. What does that mean?W:That means theyre not working.Text 3W:Can you catch the ladys meaning?M:No, I cant. She is speaking so fast that I cant follow her.Text 4M:Are there any differences between British English and American English?
12、W:Certainly. For example, the British say “I have to go back now”, while Americans say “Ive got to go back now”M:Are there any differences in spelling?W:Yeah. For example, “color” is often spelt colour in British English.Text 5W:Hi, Lin Feng. Long time no see. How are you getting along with your Eng
13、lish recently?M:Hi, Linda. Ive been learning English with an American teachers help. He told me to listen to the VOA every day, and Ive made great progress.W:Congratulations.Text 6M:I give up! I simply cant learn English. I try and try but dont make any progress.W:I know its hard, but maybe itll hel
14、p if we spend more time practising together.M:Thats a good idea. But what kind of practice can we try?W:Well, why dont we practise these dialogues together?M:Thats a good idea. It might improve our spoken English.W:Sure.Text 7W:Excuse me, Mr. Benson. Can I talk to you for a minute?M:Sure, Mary. What
15、 can I help you with?W:Im really having problems in English. I do all my work and come to class, but Im not making much progress. What do you think I ought to do?M:Maybe its a little hard for you to learn English, but you are improving. Do you spend much time with Americans?W:No, not really.M:Why do
16、nt you try and make an effort? Maybe you could join a club at school. Another thing Id suggest is not waiting for Americans to invite you somewhere. Theres nothing wrong with calling up someone youve met and asking them to go somewhere.W:Those are good ideas. Thank you very much.Text 8M:Excuse me, M
17、iss. Id like to get some information about the summer course at the English Training Center.W:Sure. What can I tell you?M:Can you tell me the starting and finishing times of the course, please?W:Yes. The course begins on July 15 and runs until August 20.M:Right, and what courses can we study?W:Well,
18、 you have a variety of courses. You have listening and speaking courses, reading and writing. There are also classes in audiovisual training and chances to use the language laboratory as well.M:Right. Do you have a timetable?W:Im sorry. My workmate isnt here at the moment, so I cant get a timetable
19、for you yet.M:Thats OK. And when will the final exams be held?W:At the end of the term. They begin on August 16 and run until August 18.Text 9M:You dont look too happy. What seems to be the problem?W:Ive got to write a long composition for my English class, and I just cant come up with any ideas, an
20、d it is due tomorrow.M:That shouldnt be too difficult. Remember those pictures you were showing me last week? The ones from your voyage last year.W:Sure, Ive got them here somewhere.M:Why dont you write about your impressions of the pyramids in Egypt and the camel ride you took?W:That sounds like a
21、good idea. I can also talk about our visit to the North Africa, the Holy Land, and all of the historical places we visited.M:Well, now that youre feeling better, I think Ill be on my way. Ive got to finish my composition too.W:Thanks for your help. Im much more relaxed now and once I get organized,
22、it wont be so difficult.Text 10W:Well, I suppose the schooling system in America and England is not quite the same way I would imagine. For example, John, what age do you start school?M:In America, most people start school at age five. They go to kindergarten. Its a voluntary thing.W:At five, yes.M:
23、I actually went to a state primary school and I started just after my fifth birthday, um.you know most people start at five and then they can leave when theyre sixteen. I actually stayed on until I was eighteen.W:So, basically its more or less the same starting age. But, er.when do you finish in the
24、 States?M:Well, we finish, er.you can go to school, most people finish high school. But you can actually leave school legally at the end of the tenth grade which is about sixteen.when youre sixteen.W:So, more or less actually the same thing. And, er.as far as examinations are concerned, I mean, is i
25、t, um.I think its very different, isnt it?M:Well, exams are not quite the same. We dont have as many exams in America as they do in Britain.【答案】15BACAC610AACAB1115CBABC1620BCACB第二部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。AFor many years, Hawaii has been a magic name t
26、o people who like to travel. People on both sides of the Pacific Ocean,in Japan and in America, dream of seeing these beautiful islands in the middle of the ocean.Their dreams always include at least one scene of the sunset over the ocean. In the tropical (热带的) islands, the sun drops,like a ball of
27、golden fire, into the sea, and it drops so quickly that you can almost see it move. The sun leaves behind a red glow that lights the skies over the quiet water.People often have a quiet, peaceful time for a leisurely walk along the water. This scene is not too different from the dramatic (激动人心的) bea
28、uty that greeted the first strangers to these islands centuries ago. They were Polynesian people who came from Tahiti in canoes not much bigger than small boats.They found the beautiful white sand beaches and the waving palm trees, but there were no grand hotels like the ones we see nowadays. The fi
29、rst people came to Hawaii nearly two thousand years ago, but skyscraper (摩天大楼) hotels have been built in the last 25 years.Now jet airplanes make it possible to fly to Hawaii for a weekend from Tokyo or San Francisco or Los Angeles.Wherever people come from they really want to see the original beaut
30、y of Hawaii. They want to see the lovely beaches and the mountain called Diamond Head which is almost hidden by the tall hotels.21On these beautiful islands of Hawaii one thing that every traveller wouldnt like to miss is _.A. to swim in the quiet waterB. to see the tropical plantsC. to watch the su
31、nsetD. to walk leisurely along the beach答案与解析:C细节理解题。从第二段第一句可知C项正确。22Which of the following does not belong to “the original beauty of Hawaii”?A. White sand beaches.B. Waving palm trees.C. Tall hotels.D. The Diamond Head Mountain.答案与解析:C推理判断题。通过最后一段可知original beauty表示“原来就存在的美”,然而tall hotels是在最近的25年中
32、建起来的,因此 tall hotels不属于“original beauty”。23Which of the following is TRUE according to the passage?A. Hawaii is a name given by people who like to travel.B. Skyscraper hotels in Hawaii are taller than Diamond Head.C. People can see the original beauty on a jet airplane.D. The Polynesians are the firs
33、t group of people coming to Hawaii.答案与解析:D细节理解题。从第三段第二、第三句可知D项正确。24The last paragraph suggests _.A. the scenery nowadays is totally different from the original beautyB. more and more visitors are interested in this magic placeC. it is not quite easy to see the whole original beauty, because some of
34、the most fascinating scenery is almost hidden by tall hotelsD. it is difficult to see the original beauty because things have completely changed in the last 25 years答案与解析:C细节理解题。从文章最后一句可知C项正确。BOutside her shabby cottage, old Mrs Tailor was hanging out laundry on a wire line, unaware that some childr
35、en lay hidden in the leaves of a nearby tree watching her every move. They were determined to find out if she really was a witch.They watched as she took a broomstick to clean the dirt from her stone steps. But,much to their disappointment, she did not mount the broomstick and take flight. Suddenly,
36、 the old ladys work was interrupted by the cackling of her hena signal that an egg had been laid in the warm nest on top of the haystack.The old broomstick was put aside as she hobbled off towards the haystack followed by Sooty, a black cat she had rescued from a fox trap some time back. With only t
37、hree legs, it was hard for Sooty to keep up with the old lady. The cat provided proofthe children were sure that only a witch would own a black cat with three legs.There, standing on a wooden box, was Mrs Tailor, stretching out to gather her precious egg. Taking the egg in one of her hands, she bega
38、n to climb down when, without warning, the box broke and the old lady fell.“We have to go and help her,” whispered Amy.“What if it is a trick?” replied Ben.“Dont be silly, Ben. If she were a witch, she would have turned us into frogs already,” reasoned Meg. “Come on Amy, lets go.” The girls climbed
39、down the tree and ran all the way to the haystack.Approaching carefully, they could see a wound on the old ladys face. She had knocked her head on a stone and her ankle was definitely broken. “Go and get Dad,” Amy yelled to her brother. “Tell him about the accident.”The boys did not need another exc
40、use to leave. They ran as fast as they could for help, hoping that Mrs Tailor would not wake and turn the girls into frogs.25Why were the children hiding in the tree?A. They wanted to watch Mrs Tailor do her housework closely.B. They were playing a hideandseek game.C. They wanted to find out if the
41、rumors about Mrs Tailor were true.D. They were pretending to be spies.答案与解析:C由首段最后一句可知,这些孩子藏在大树上是为了验证泰勒太太是否像人们说的那样是一个巫婆。故C项正确。26Mrs Tailor stopped sweeping when _.A. her front steps were cleanB. she noticed the children in the treeC. she was ready to take a flightD. she heard the hen cackling答案与解析:D
42、由第二段第三句可知,泰勒太太听到了母鸡产蛋后的咯咯叫声后,就停止了打扫。故D项正确。27Ben did not rush to help Mrs Tailor because _.A. he thought that she could be tricking themB. he knew that they should not have been in the treeC. he did not see the old lady fall downD. he was afraid of the threelegged cat答案与解析:A由第六段“What if it is a trick
43、? replied Ben”可知,本认为泰勒太太摔倒是她做的把戏,所以不愿前去帮忙。28Which of these old sayings best suits the storys lesson for us?A. Make hay while the sun shines.B. Never judge a book by its cover.C. People in glasshouses should not throw stones.D. A bird in the hand is worth two in the bush.答案与解析:B通读全文可知,孩子们通过亲眼所见,证实了泰勒
44、太太不是女巫的这一事实。由此告诉我们一个道理:不要只看事物的外表,只有通过观察、实践才能认识到事物的本质,故B项表述与之相符。CFor more than twenty years scientists have been searching for signs of life on other planets. Most of these searches have been done over the radio. The hope is that someone in outer space may be trying to get in touch with us. Scientist
45、s also have sent radio and television messages on spaceships travelling through space, on the chance that someone may be receptive to such messages.Scientists are using powerful radio telescopes to listen to signals from about 1,000 stars, all within 100 light years of Earth. In addition, they scan
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-557457.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2022-2023学年新教材高中数学 第二章 一元二次函数、方程和不等式 2.pptx
