武汉市2016高考英语阅读理解和完形填空自选训练(11)及答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 武汉市 2016 高考 英语 阅读 理解 填空 自选 训练 11 答案
- 资源描述:
-
1、阅读理解。阅读下列短文, 从给的四个选项 (A、B、C和D) 中, 选出最佳选项。Nick Petrels is a doctor in Montreal.He works 60 hours a week.He takes care of 159 patients a week in the hospital and at his office.Hes been a doctor for ten years.Dr Petrels gives his patients good medical advices.But he doesnt just tell his patients when t
2、o do.He also sings to them on television.Dr Petrels has his own TV show.The show is in Italia,English and French.The doctor starts the show with a song and then gives medical advice.He explains a medical problem or disease in simple language.After that,he sings another song.Dr Petrels produces and p
3、erforms in his own show every week.The program is very popular with his patients and with people who enjoy his singing.His dream is to perform in Las Vegas.His favorite songs are love songs,and he has a compact disk of love songs that he wrote.Dr Petrels says,“I always love to sing.All my problems a
4、re gone when I sing.”But when Dr Petrels was young,his father didnt want him to be a singer,so he went to a medical school.Some people tell Dr Petrels he can help people more as a doctor.But Dr Petrels says he helps people when he sings,too.“I like to make people smile.Sometimes its difficult to mak
5、e a sick person smile.Medicine and entertainment (娱乐)both try to do the same thing.They try to make people feel good.”【语篇解读】这篇文章描绘了蒙特利尔一个有趣的医生,他不但给病人治病,还在自己的节目中为病人唱歌,给他们带来欢笑。1Dr Petrels works 60 hours a week,because he_.Agives his patients medical advicesBtakes care of 159 patients a weekCsings on t
6、elevisionDhas his own TV show解析:细节理解题。第一段告诉我们“He takes care of 159 patients a week,所以他每周工作60个小时。答案:B2Why is Dr Petrels called a singing doctor? ABecause he has been a doctor for ten years. BBecause he always loves singing. CBecause he is popular with his patients. DBecause he also sings to his patie
7、nts on TV.解析:细节理解题。由第二段的“He also sings to them on television.”我们可得知他被称为a singing doctor的原因。答案:D3In his TV show,Dr Petrels_. Asings and gives medical advices Bsings about different diseases Cstarts to explain diseases with a song Dsings love songs he wrote解析:细节理解题。根据第二段的“The doctor starts the show wi
8、th a song and then gives medical advice.”我们可以知道Dr Petrels在他的节目中干些什么。答案:A4Dr Petrels show is popular_.Ain Las VegasBat medical schoolCwith people who like his singingDwith patients in Montreal解析:细节理解题。根据第三段第二句“The program is very popular with his patients and with people who enjoy his singing.”可推知答案为
9、C。Dr Petrels受欢迎不只限于Las Vegas和他的病人。答案:C5Dr Petrels says he likes to_.Ahelp people sing Bmake people feel betterCdo the same thing Dmake difficult people smile解析:细节理解题。最后一句“They try to make people feel good.”告诉我们Dr Petrels想干什么。答案:B。阅读理解。Home stay provides English language students with the opportunity
10、 to speak English outside the classroom and the experience of being part of a British home. What to ExpectThe host will provide accommodation and meals. Rooms will be cleaned and bedcovers changed at least once a week. You will be given the house key and the host is there to offer help and advice as
11、 well as to take an interest in your physical and mental health.Accommodation ZonesHome stays are located in London mainly in Zones2,3 and of the transport system. Most hosts do not live in the town centre as much of central London is commercial and not residential(居住的). Zones3 and 4often offer larg
12、er accommodation in a less crowned area. It is very convenient to travel in London by Underground.Meal Plans Available Continental Breakfast21世纪教育网 Breakfast and Dinner Breakfast, Packed Lunch and DinnerIts important to note that few English families still provide a traditional cooked breakfast. You
13、r accommodation includes Continental Breakfast which normally consists of fruit juice, cereal(谷物类食品),bread and tea or coffee. Cheese, fruit and cold meat are not normallypart of a Continental Breakfast in England. Dinners usually consist of meat or fish with vegetables followed by desert, fruit and
14、coffee.FriendsIf you wish to invite a friend over to visit. You must first ask your hosts permission. You have no right to entertain friends in a family home as some families feel it is an invasion of their privacy.Self-Catering Accommodation in Private HomesAccommodation on a room-only basis includ
15、es shared kitchen and bathroom facilities and often a main living room. This kind of accommodation offers an independent lifestyle and is more suitable for the long-stay student. However, it does not provide the same family atmosphere as an ordinary home stay and may not benefit those who need to pr
16、actise English at home quite as much.( ) 1.The passage is probably written for _. A. host willing to receive foreign studentsB. foreigners hoping to build British cultureC. travellers planning to visit families in LondonD. English learners applying to like in English homes( ) 2. Which of the followi
17、ng will the host provide?A. Room cleaning.B. Medical care.C. Free transport.D. Physical training.( ) 3.What can be inferred from Paragraph3?A. Zone 4 is more crowded than Zone 2.B. The business centre of London is in Zone.C. Hosts dislike travelling to the city centre.D. Zone 2 is more crowded than
18、Zone 4.( ) 4. According to the passage. What does continental Breakfast include?A. Dessert and coffeeB. Fruit and vegetables.C. bread and fruit juice D. Centre and cold meat.( ) 5. Why do some people choose self-catering accommodation?A. To experience a warmer family atmosphere.B. To enrich their kn
19、owledge of English.C. To entertain friends as they like.D. To enjoy much more freedom.【文章大意】应用文,文章介绍了到英国家庭寄宿学习英语交流语言。36.D主旨大意题。本文介绍英语学习者在英语家庭寄宿学习英语。选D。37.A细节理解题。定位关键词the host provide 。由The host will provide accommodation and meals. Rooms will be cleaned and bedcovers changed at least once a week.可以得
20、出答案。38.B细节退推理题。根据Most hosts do not live in the town centre as much of central London is commercial and not residential(居住的).可知大多数寄宿家庭都生活在伦敦的商业区。可知商业区在伦敦的寄宿家庭区了。39.C细节理解题。定位关键词Breakfast include 。由Continental Breakfast which normally consists of fruit juice, cereal(谷物类食品),bread and tea or coffee. Chee
21、se, fruit and cold meat are not normally可知答案。40.D细节理解题。由最后一段This kind of accommodation offers an independent lifestule and is more suitable for the long-stay student.可知答案。阅读理解。 In the fall of 1985. I was a bright-eyed girl heading off to Howard University, aiming at a legal career and dreaming of si
22、tting on a Supreme Court bench somewhere. Twenty-one years later I am later I am still a bright-eyed dreamer and one with quite a different tale to tell. My grandma, an amazing woman, graduated from college an the age of 65. She was the first in our family to reach that goal. But one year after I st
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
