《成才之路》2015-2016人教版英语选修7习题:UNIT 2 SECTION 3.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 成才之路 成才之路2015-2016人教版英语选修7习题:UNIT SECTION 成才 2015 2016 人教版 英语 选修 习题 UNIT
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家Unit 2Section .单词拼写1The classmates discriminated against him because of his parents _(离婚)2He is famous not only for his _(才能) but (also) for his kindness.3Nevertheless, he showed great _(感情) and devotion to his master.4They look at the house and _(估算)its market value.5The president w
2、as so young that he was _(年龄小)to some of his employees.6We put our work_(在一边)and listened to him.7Your plan is_(一定的)to succeed.8I was deeply struck with the_(雄伟的)view of the falls.9The Prime Minister s_that he would visit Canada the next year.10He told me to keep my word and I o_.答案:1.divorce2.talen
3、t3.affection4.assess5.junior6aside7.bound8.grand9.stated10.obeyed.用所给短语的适当形式填空in publicset offcarry outfrom then onbe based onmake comments onbecome infected withset asidein all,be bound to1He _come, for he is always keep his word.2Dont_that kind of task which will do harm to others.3Recently many b
4、uildings in Afganistan have been_by terrorists.4I warned them not to do it, but my objection was _.5The doctor happened to_HIV when operating on a patient.6We have 13 subjects to learn_.7His theory_the facts.8Though the girl was shy, her parents managed to make her speak_.9_she has performed in seve
5、ral films.10Dont_anything if you know nothing about it.答案:1.is bound to2.carry out3.set off4.set aside5.become infected with6.in all7.is based on8.in public9From then on10.make comments on.根据汉语提示完成句子(每空一词)1他过去对这项工作非常认真。He_this work very_in the past.2他是在雨停的时候出去的。_ _ _it stopped raining_he went out.3由
6、于他这次历史性的飞行,他成为了一个国际英雄和传奇人物。_ _ _ _his historic flight he became an international hero and legend.4我们最终一定会成功。 We_ _ _succeed in the end.5我失业时我父亲帮我摆脱困难。 My father _ _ _ when I lost my job.答案:1.took;seriously2.It was when; that3.As a result of4are bound to5.helped me out.阅读理解AClaude Sammut, a professor
7、 of computer science and engineering at the University of New South Wales in Australia, said it would soon be possible for robots to defeat the stars of the future.For many years, Mr Sammut has been a member of a project called RoboCup, where robots have been programmed to learn how to play football
8、 and compete against others in a football match.As he explains, the robots are having difficulty in learning how to control the ball and move the ball on their own, but he is still full of confidence that one day in the future they will show the same skills as Wayne Rooney, who is one of the best fo
9、otball players in the world.Mr Sammut also said,“In 1968, John McCarthy and Donald Michie made a bet with David Levy, who was then the chess champion in Scotland, that within 10 years a computer program would be able to beat him. It took a little bit longer than 10 years (nearly 30 years) but eventu
10、ally such programs came into being.”“In the same spirit of a grand challenge, RoboCup aims to develop a team of robots that can defeat the world soccer champion team by the year 2050. To achieve this, or come even closer to the ambition, the robots will have to be able to sense and act in completely
11、 unstructured environments. This will require major advances in perception(感知), decision making, learning, and cooperative behaviors. Considering robots are integrated hardware and software systems, great advances will also be needed in sensors (传感器) , energy storage, and materials.”文章大意:本文介绍了未来的足球队
12、,它们在2050年有可能打败人类最好的足球队。1The RoboCup is aimed to develop robots that know how to _.Aplay computer football gamesBplay football and win in real matchesCunderstand the rules of the football gameDimprove the skills of real football players答案:B细节理解题。根据第二段“.where robots have been programmed to learn how t
13、o play football and compete against others in a football match.”可知应选B。2What kind of difficulties are the robots facing in playing football?AThey cant run as fast as real people.BThey cant recognize their partners accurately.CThey cant control the ball well by themselves.DThey cant pass the ball to t
14、heir partners.答案:C细节理解题。根据第三段“.the robots are having difficulty in learning how to control the ball and move the ball on their own.”可知应选C。3The idea of designing a computer program that could defeat a chess champion came forth _.Ain 1968 Bin 1978Cin the 1990sD30 years ago答案:A细节理解题。根据第四段“In 1968,John
15、McCarthy and Donald Michie made a bet with David Levy, who was then the chess champion in Scotland.”可知应选A。4Whats the best title for this passage?AScientists Wisdom in Designing Robot Football PlayersBRobot Football Players to Beat the Worlds Best Team by 2050CRobot Football Players Bright FutureDMr
16、Sammutthe Father of Robot Football Players答案:B主旨大意题。文章主要讲的是机器人足球队在2050年可能会打败人类最好的足球队,故B项能体现文章的大意。BThe British Museum first opened in the 18th Century largely based on the collections of the scientist Sir Hans Sloane.The current neoclassical building was founded nearly a century later and is quadrang
17、ular(四角形的)with four wings and a great classical appearance. Inside is a courtyard, the Great Court, covered with a special modern additiona spiraling glass and steel roof which was designed by Norman Foster and completed in 2000. The courtyard surrounds the round Reading Room with a copper domed(有穹顶
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-557780.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
新疆兵团农二师华山中学英语(人教版)必修一:UNIT3 JOURNEY DOWN THE MEKONG READING说课稿 .ppt
