《走向高考》2017年高考英语人教版一轮复习习题 必修1 UNIT 5 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 走向高考 走向高考2017年高考英语人教版一轮复习习题 必修1 UNIT WORD版含解析 走向 高考 2017 年高 英语 人教版 一轮 复习 习题 必修 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家第一部分必修一Unit 5 .阅读理解Guide Dogs of America, A History is the book that we have all been waiting for. Its a book that tells how and where the guide dog movement really started, with information never before revealeduntil now. After reading this 200page, picturefilled work, you will know
2、 about every aspect of Guide Dogs of America (GDA) from its beginning to how it has become one of the top guide dog schools in the country.Joseph W. Jones, Sr. was refused a guide dog because of his agehe was fiftysevenbut he would not accept defeat. He researched the guide dog movement and with the
3、 help of the International Association of Machinists and Aerospace Workers, established his own school, one that would provide guide dogs free of charge to visually impaired people regardless of their age.The school graduated 18 guide dog teams the first year with students staying at, GDAs first tra
4、iner, Lambert Kreimers house on South Virginia Avenue in Burbank, and Jones manning the office on Lankershim Boulevard in North Hollywood.In 1952, Jones addressed the quadrennial(四周年纪念的) IAM Grand Lodge Convention in Kansas City, Missouri. “I sincerely prayed to God for two things,” Jones said. “Aft
5、er my wife passed away and left me with a tenyearold boy, I prayed that I would be spared long enough to see this organization well established and that my tenyearold boy would become a man. Both prayers have been answered. The organization is well established, it is in the hands of the IAM and my b
6、oy is a man, and I am proud to say that today he is a member of the IAM.”Jones prayer for a successful organization had been answered and now, ten years after he was rejected for being too old, his dream of having a guide dog partner would be realized. By the time he took a guide dog for himself, hu
7、ndreds of others had already been given the gift of sight because of his drive and determination. That school, now known as Guide Dogs of America, has provided guide dogs to thousands of people free of charge.文章大意:在美国,有位名叫Joseph WJones,Sr.的老人,由于年龄过大,他没有实现得到一个导盲犬的愿望,但他不甘心,自己创办了一所专门培训导盲犬的学校,免费提供导盲犬给需要
8、帮助的人。1What can we know about Guide Dogs of America, A history?AIt only tells us where the guide dog movement started.BThere are no pictures in the book.CIt mainly deals with Guide Dogs of America.DIt was written by Lambert Kreimer.答案:C推理判断题。根据第一段中的“After reading this 200page, picturefilled work, you
9、 will know about every aspect of Guide Dogs of America (GDA) from its beginning to how it has become one of the top guide dog schools in the country”可知C项正确。2Why did Joseph WJones, Sr. fail to get a guide dog?AHe couldnt afford to buy one.BHe was too old to get one.CThere were not enough guide dogs.D
10、He didnt know how to make use of a guide dog.答案:B细节理解题。根据第二段中的“Joseph WJones, Sr. was refused a guide dog because of his agehe was fiftyseven”和最后一段中的“he was rejected for being too old”可知B项正确。他被拒绝的原因是年龄过大。3According to the passage, Guide Dogs of America _.Atrained 18 guide dog teams in 1952Breceived
11、much help from the guide dog movementChas provided guide dogs to thousands of affordable peopleDhas Lambert Kreimer as its first trainer答案:D考查细节理解。根据第三段中的“The school graduated 18 guide dog teams the first year with students staying at, GDAs first trainer, Lambert Kreimers house of South Virginia Ave
12、nue in Burbank”可知D项与文章叙述相符。4The underlined sentence in the passage means “_”AI prayed I could live long enough to set up a school to train guide dogsBI prayed I could have enough money to establish an organizationCI prayed I could have a guide dog to help me realize my dreamDI prayed I could have go
13、od health in the rest of my life答案:A句意理解题。结合全文可知,他年龄很大,但又希望实现自己建立一个导盲犬学校的愿望,画线句可以理解为“希望自己多活几年,实现自己的梦想”。.完形填空(2015山西考前质监)“What do you think of the extraordinary achievements of your life?” Queen Victoria of Britain asked Helen Keller. “You are _1_ and deaf, but how can you make such great achievement
14、s?” Ms. Kellers answer was the _2_ for her teacher, “If there were no Anne Sullivan, the name of Helen Keller would not be known.”When Anne was little, she suffered a great _3_. A fever made her nearly lose her eyesight in her childhood, and she was diagnosed as a hopeless “lunatic”(疯子) by the docto
15、r. She was locked in the basement of a mental hospital in Boston. Sometimes, little Anne _4_ attacked anyone who approached her. She _5_ everyone who appeared in front of her most of the time._6_, an old nurse believed that little Anne had hope and asked to _7_ the task of looking after the girl. Sh
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-561665.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
