《高优指导》2017届英语外研版一轮复习考点规范练13(必修3MODULE 1) WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 高优指导 高优指导2017届英语外研版一轮复习考点规范练13必修3MODULE 1 WORD版含解析 指导 2017 英语 外研版 一轮 复习 考点 规范 13 必修 MODULE WORD 解析
- 资源描述:
-
1、考点规范练13(必修3Module 1)考点规范练第26页.阅读理解Big Ben is the nickname for the Great Bell of the clock at the north end of the Palace of Westminster in London,and often extended to refer to the clock and the clock tower.The tower is officially known as the Elizabeth Tower,renamed as such to celebrate the Diamond
2、 Jubilee of Elizabeth (prior to being renamed in 2012 it was known as simply“Clock Tower”).The tower holds the largest four-faced chiming clock in the world and is the third tallest free-standing clock tower.The tower was completed in 1858 and had its 150th anniversary on 31 May 2009,during which ce
3、lebratory events took place.The clock has become a symbol of the United Kingdom,particularly in the visual media.When a television or film-maker wishes to indicate a generic location in the country,a popular way to do so is to show an image of the tower,often with a red doubledecker bus or black cab
4、 in the foreground(重要位置).The bottom 200 feet(61.0 m) of the towers structure consists of brickwork with sand coloured Anston limestone cladding.The remainder of the towers height is a framed spire of cast iron.The tower is founded on a 50 feet(15.2 m) square raft,made of 10 feet(3.0 m) thick concret
5、e,at a depth of 13 feet(4.0 m) below the ground level.The four clock dials are 180 feet (54.9 m) above ground.The interior volume of the tower is 164,200 cubic feet(4,650 cubic metres).Despite being one of the worlds most famous tourist attractions,the interior of the tower is not open to overseas v
6、isitors,though United Kingdom residents are able to arrange tours(well in advance) through their Member of Parliament.However,the tower has no lift,so those escorted must climb the 334 limestone stairs to the top.【语篇导读】本文是一篇说明文,主要介绍了英国的标志之一大本钟。1.According to the passage,we know Big Ben .A.only refer
7、s to the Great Bell of the clockB.refers to the clock and the clock towerC.was known as the Elizabeth TowerD.is renamed Clock Tower in 2012答案:B解析:考查细节理解。由第一段中的“and often extended to refer to the clock and the clock tower”可知答案为B项。2.Which of the following statements is true?A.The tower is the second t
8、allest free-standing clock tower.B.The tower is at a depth of 10 feet below the ground level.C.The interior of the tower is open to overseas visitors.D.One has to climb 334 limestone stairs to the top.答案:D解析:考查细节理解。由第三段中的“However,the tower has no lift,so those escorted must climb the 334 limestone s
9、tairs to the top”可知答案为D项。3.How many years has the tower existed till now?A.Less than 140.B.Less than 150.C.Over 150.D.Over 160.答案:C解析:考查推理判断。由第二段中的“The tower was completed in 1858 and had its 150th anniversary on 31 May 2009,during which celebratory events took place”可推知答案为C项。4.The purpose of the pa
10、ssage is .A.to attract people to Big BenB.to state the significance of Big BenC.to call on people to protect Big BenD.to introduce the general situation of Big Ben答案:D解析:考查写作意图。全文简要介绍了Big Ben的情况,由此可知答案为D项。.完形填空I began training to swim the English Channel at 58 years old.The 1 I was asked over and ov
11、er again was this:“Why?”When a student reporter of Indiana University recently asked me this question,I said,“First let me 2 you a question.What are your 3 for this summer?”He 4 that he was going to bag groceries(食品杂货)in the supermarket.I didnt have to say more;he understood my 5.A 6 and an element
12、of adventure are welcome whether you are 20 or 58 7 when you have a choice.But why did I 8 to swim the Channel at 58?It is the challenge that 9 about 100 swimmers every year who are willing to spend time,effort and money 10 it.I dont think that I am a superman.I do think I have three things going fo
13、r me:First,I am training hard presently 11 7.5 miles a day.Before that time I also kept physically 12 by training moderately(适度地)hard.Second,I am a very goal-oriented(目标导向的)person for whom this swim has long been a 13.I have a feeling I will be 14 ready and wont do as a Channel swimmer did a few yea
14、rs ago.15,a young girl touched me,who was attempting to finish her swim when the ocean got 16.She was having a 17 time with the turbulent(汹涌的)and cold water,when her trainer shouted to her from the boat that he thought she should 18 and get out of the water.She 19,“Im doing the swimming and I will d
15、ecide when to get out.”She 20 it.【语篇导读】本文是一篇记叙文,讲述了一位58岁老人横渡英吉利海峡的故事。1.A.concernB.doubtC.questionD.reason答案:C解析:根据后面的“I was asked”可知,作者被问得最多的问题是“为什么?”。2.A.askB.giveC.tellD.bring答案:A解析:根据后面的“What are your.”可知是“问”问题,故选A项。3.A.experiencesB.coursesC.plansD.suggestions答案:C解析:下句中的was going to表示对未来的打算或计划,故可
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-563987.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
