分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 26

类型江西省高安中学2019-2020学年高二英语下学期期中试题(含解析).doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:566741
  • 上传时间:2025-12-10
  • 格式:DOC
  • 页数:26
  • 大小:165.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    江西省 高安 中学 2019 2020 学年 英语 学期 期中 试题 解析
    资源描述:

    1、江西省高安中学2019-2020学年高二英语下学期期中试题(含解析)第一节(共5个小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话,每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一个小题。每段材料仅读一遍。1. Where might the conversation take place?A. In a hotel B.In an airport C.In a bookstore2. What can we know about the car?A. It looks cold. B. I

    2、ts second-hand C. Its an energy-saving type3. Why does the man change his mind?A. He doesnt like home-made food B.He is bad at cooking C.Hes lazy4. What does the woman think of these girls?A. Good B. Bad C.Beautiful5. What does the woman mean?A. She wont come to the festivalB. She doesnt want to row

    3、 a boatC. She knows nothing about the festival第二节(共15个小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。6. Where did Mrs. Stevenson give the woman a bath?A. In the bathtub B. In the swimming pool C.

    4、In the kitchen sink7. What will the woman do this Saturday?A. Attend a funeral B.Go to the swimming class C.Have fun in the park听第7段材料,回答第8至9题。8. What is the man worried about?A.Higher tax B. Weather disasters C.Lower orange prices9. What does the woman advise the man to do?A. Wait for the governmen

    5、ts help B.Consult some experts C.Buy some insurance听第8段材料,回答第10至12题。10. What colour has NOT the man tried with his hair?A. Pink B. Green C.Purple11. For what reason is the man on a diet?A.Health B. Appearance C.Lack of money12. What does the woman say about the man?A. Determined B.Confused C.Shallow

    6、听第9段材料,回答第13至16题。13. How many boys will attend the class with the girls?A. Only one B. 4 C.514. What shoes will the woman wear for the class?A. Leather shoes B. Dancing shoes C.Trainers15. How much does one lesson cost?A. Free B.10 dollars C. 15 dollars16. Where will the speakers meet most probably?

    7、A. At the school gate B. At the womans house C.At the People Station听第10段材料,回答第17至20题。17. Who would play the role of Dumbledore in the future movies?A. Richard Harris B. Michael Gambon C.Unknown yet18. When is the setting of the new films compared with the Harry Potter series?A. 70 years before it B

    8、. At the same time line C.70 years after it19. Whats the relationship between Dumbledore and Grindelwald at first?A.Friends B.Competitors C.Enemies20. Which would be the best title for the talk?A. Harry Potters New Adventures in Magic WorldB. Professor Dumbledores Return in the New FilmsC. The Fanta

    9、stic Beasts in the New Films第二部分 阅读理解(共两节,满40分)(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。AWhat are you waiting for? A new series of movies shown this year cant be missed. Have you enjoyed them already?Frozen IIFrozen was the highest grossing (票房) animated film ever. In Frozen II Elsa, An

    10、na, Olaf and Krist left off Arendelle to seek the source of Elsas icy magic. Although the millions of children who loved the first film are older now, they might give it a reception.Last ChristmasA festive romantic comedy, Emilia Clarke stars in Last Christmas as Bridget Jonesy , a shop assistant, w

    11、hose life in London is a mess, and Henry Golding as the eligible bachelor(黄金单身汉)who tidies it up. The films director, Paul Feig, and co-writer, Emma Thompson, promise that the film is worth expecting.A Beautiful Day in the NeighborhoodTom Hanks stars in A Beautiful Day in the Neighborhood as the onl

    12、y American celebrity(名人) more famous than he is. As the host of Mister Rogers Neighborhood for more than 30 years, Fred Rogers is a legend of pre-school childrens television, which appeals to a large audience.Charlies AngelsHollywood action movies starring women are rare. But have you seen a movie s

    13、tarred, written and directed by women, too? Charlies Angels is one of the first. A reboot (翻拍) of the 1970s TV series, not to mention the two films from 2000 and 2003, the new version is directed by Elizabeth Banks. She also plays Bosley, one of the female detectives who are employed by Charles Town

    14、send to go on global adventures.1. Which movie became the most popular cartoon film this year?A. Frozen II.B. Last Christmas.C. A Beautiful Day in the Neighborhood.D. Charlies Angels.2. Which character works on a TV station?A. Krist.B. Emilia Clarke.C. Fred Rogers.D. Bosley.3. Which action movie was

    15、 directed and starred by a woman?A. Frozen II.B. Last Christmas.C. A Beautiful Day in the Neighborhood.D. Charlies Angels.【答案】1. A 2. C 3. D【解析】本文为应用文。文章主要介绍了今年上映的四部新电影。【1题详解】细节理解题。根据第二段Frozen II中的“Frozen was the highest grossing (票房) animated film ever. Although the millions of children who loved t

    16、he first film are older now, they might give it a reception.” Frozen是有史以来票房最高的动画片。尽管数百万喜爱第一部电影的孩子现在都长大了,但他们可能会给予好评。由此可知Frozen II电影成为最受欢迎的卡通电影,故选A。【2题详解】推理判断题。根据A Beautiful Day in the Neighborhood中的“As the host of Mister Rogers Neighborhood for more than 30 years, Fred Rogers is a legend of pre-schoo

    17、l childrens television, which appeals to a large audience.” 作为社区30多年的主持人,Fred Rogers是学前儿童电视的传奇,吸引了大量观众。由此可推断出Fred Rogers在电视台工作。故选C。【3题详解】细节理解题。根据Charlies Angels中的最后一段中的“But have you seen a movie starred, written and directed by women, too? Charlies Angels is one of the first.” 但你看过一部由女性主演、编剧和导演的电影吗?

    18、Charlies Angels就是其中之一。由此可推断出,Charlies Angels是由女性导演、主演的。故选D。BSports can help you keep fit and get in touch with nature. However, whether you are on the mountains, in the waves, or on the grassland, you should be aware that your choice of sport might have great influence on the environment.Some sports

    19、 are resource-hungry. Golf, as you may know, eats up not only large areas of countryside, but also tons of water. Besides, all sorts of chemicals and huge amounts of energy are used to keep its courses(高尔夫球场) in good condition. This causes major environmental effects. For example, in the dry regions

    20、 of Portugal and Spain, golf is often held responsible for serious water shortages in some local areas.In fact, there are many environment friendly sports. Power walking is one of them that you could take up today. You dont need any special equipment except a pair of good shoes; and you dont have to

    21、 worry about resources and your purse. Simple and free, power walking can also keep you fit. If you walk can regularly, it will be good for your heart and bones. Experts say that 20 minutes of power walking daily can make you feel less anxious, sleep well and control your weight better.Whatever spor

    22、t you take up, you can make it greener by using environment friendly equipment and buying products made from recycled materials. But the final goal should be green gyms. They are better replacements(代替物) for traditional health clubs and modern sports centers. Members of green gyms play sports outdoo

    23、rs, in the countryside or other open spaces. There is no special requirement for you to start your membership. And best of all, its free.4. What do we know about golf from the passage?A. It is popular in Portugal and Spain.B. It needs water and energy to keep its courses greenC. It pollutes the eart

    24、h with chemicals and waste.D. It causes water shortages around the world.5. The author uses power walking as example mainly because .A. it uses fewer resourcesB. it improves our healthC. it is an outdoor sportD. it is recommended by experts6. Which of the following is the author most probably in fav

    25、or of?A. Playing basketball in a gym.B. Motor racing in the desert.C. Cycling around a lake.D. Swimming in a sports center.7. Whats the purpose of the author writing the passage?A. To show us the function of major sports.B. To encourage us to go in for green sports.C. To discuss the major influence

    26、of popular sports.D. To introduce different types of environment friendly spors.【答案】4. B 5. A 6. C 7. B【解析】【分析】这是一篇说明文。高尔夫运动耗费资源,而power walking(快走)既能使人们得到有效锻炼也能节约资源。作者在本篇文章中告诉我们要绿色运动。【4题详解】细节理解题。根据文章第二段中的“Golf, as you may know, eats up not only large areas of countryside, but also tons of water. Bes

    27、ides, all sorts of chemicals and huge amounts of energy are used to keep its courses(高尔夫球场) in good condition”可知,如你所知,高尔夫不仅占据了大片农村地区,还消耗了大量的水。此外,各种各样的化学物质和大量的能源被用来维持高尔夫球场的状况。所以高尔夫运动需要水和能源来保持它的高尔夫球场的绿色。故选B。【5题详解】推理判断判断。根据第三段中的“In fact, there are many environment friendly sports. Power walking is one

    28、of them that you could take up today. You dont need any special equipment except a pair of good shoes; and you dont have to worry about resources and your purse.”可知,事实上,有许多环保运动。快走是你今天可以接受的其中之一。除了一双好鞋,你不需要任何特殊设备;你不必担心资源和钱包。由此判断出作者举“快走”这一例子的原因是它是一项耗费资源很少的运动。故选A。【6题详解】推理判断题。根据最后一段中的“Whatever sport you

    29、take up, you can make it greener by using environment friendly equipment and buying products made from recycled materials”可知,无论你从事什么运动,你都可以通过使用环保设备和购买由回收材料制成的产品来让它变得更加环保。所以作者主张绿色运动;结合第三段中的“You dont need any special equipment except a pair of good shoes; and you dont have to worry about resources and

    30、 your purse”可知,你不需要任何特殊设备;你不必担心资源和钱包。所以C项“环湖骑自行车”耗费能源最少,属于绿色运动,故判断出作者最有可能支持的是C选项。故选C。【7题详解】推理判断题。通读全文可知,文中简述了一些资源耗费较多的运动和高尔夫,也列举了一些不怎么耗费资源的运动如power walking, 通过对比来介绍绿色运动的好处并鼓励我们参与到绿色运动中来,所以作者写这篇文章的目的是鼓励我们从事绿色运动。故选B。【点睛】根据事物的定义或者对事物总体的概括,从而判断出哪些具体事物或者具体的实践应该属于定义的范围或者是概括的范围是我们经常见到的推理判断题的题型。要解决这样的判断题,首先

    31、要讲对事物的定义或者对事物的总体概括要读清楚,然后根据对比4个选项,哪个选项在定义或者概括范围内的。哪个就是正确的答案。根据最后一段中的“Whatever sport you take up, you can make it greener by using environment friendly equipment and buying products made from recycled materials”可知,无论你从事什么运动,你都可以通过使用环保设备和购买由回收材料制成的产品来让它变得更加环保。所以作者主张绿色运动;结合第三段中的“You dont need any speci

    32、al equipment except a pair of good shoes; and you dont have to worry about resources and your purse”可知,你不需要任何特殊设备;你不必担心资源和钱包。所以C项“环湖骑自行车”耗费能源最少,属于绿色运动,故小题3选C。C“Birds” and “airports” are two words that, paired together,dont normally paint the most harmonious picture. So it really raises some eyebrows

    33、 when China announces plans to build an airport that is for birds.Described as the worlds first-ever bird airport, the proposed Lingang Bird Sanctuary(保护区)in the northern coastal city of Tianjin is, of course,not an actual airport. Rather,its a wetland preserve specifically designed to accommodate h

    34、undreds-even thousands-of daily takeoffs and landings by birds traveling along the East Asian-Australian Flyway. Over 50 species of migratory (迁徙的)water birds,some endangered, will stop and feed at the protected sanctuary before continuing their long journey along the flyway.Located on a former land

    35、fill site,the 150-acre airport is also open to human travelers.(Half a million visitors are expected annually.) However,instead of duty-free shopping,the main attraction for non-egg-laying creatures at Tianjins newest airport will be a green-roofed education and research center, a series of raised “

    36、observation platforms” and a network of scenic walking and cycling paths totaling over 4 miles.“The proposed Bird Airport will be a globally significant sanctuary for endangered migratory bird species, while providing new green lungs for the city of Tianjin.” Adrian McGregor of an Australian landsca

    37、pe architecture firm explained of the design. Frequently blanketed in smog so thick that it has shut down real airports, Tianjin is a city-Chinas fourth most populous-that would certainly benefit from a new pair of healthy green lungs8. The underlined phrase “non-egg-laying creatures” in Paragraph 3

    38、 refers to?A. Visitors.B. Designers.C. Endangered water birds.D. Planes.9. What do we know about the airport according to the passage?A People cannot watch birds up close here.B. It is located on a 150-acre landfill site.C. It functions as an actual airport and a wetland preserve.D. It provides migr

    39、atory birds with food and shelter.10. What can we infer from the last paragraph?A. The airport will become a permanent home for birds.B. Tianjin will win worldwide fame in the future.C. Tianjins air quality will improve thanks to the airport.D. Tianjin will be able to accommodate more people.11. Wha

    40、t is this passage mainly about?A. Airports shut down and open up.B. China is to open the first Bird Airport.C. Airports turn into green lungs.D. Birds are no longer enemies to airports.【答案】8. A 9. D 10. C 11. B【解析】【分析】本文是一篇新闻报道,主要介绍了中国将在天津建立鸟儿机场保护区的计划以及具体规划内容和其重大意义。8题详解】词义猜测题。根据画线词前的“instead of duty

    41、-free shopping”及画线词后的“a green-roofed education and research center, a series of raised “observation platforms” and a network of scenic walking and cycling paths totaling over 4 miles.”可知,天津鸟儿机场保护区对游客的主要吸引力将是一个绿色屋顶的教育和研究中心,观赏台以及一个总长超过4英里的风景优美的步行道和自行车道网络,而不是免税购物,由此可知画线词词义为“游客”,故A项正确。【9题详解】细节理解题。根据第二段中

    42、的“Over 50 species of migratory (迁徙的)water birds,some endangered, will stop and feed at the protected sanctuary before continuing their long journey along the flyway.”可知,迁徙的候鸟可以在机场保护区停留和吃东西,然后继续飞行,也就是机场保护区可以为候鸟提供食物和住所,故D项正确。【10题详解】推理判断题。根据最后一段中的“The proposed Bird Airport will be a globally significan

    43、t sanctuary for endangered migratory bird species, while providing new green lungs for the city of Tianjin.”及“Tianjin is a city-Chinas fourth most populous-that would certainly benefit from a new pair of healthy green lungs”可知,天津的空气质量和环境会因为这个鸟儿机场保护区得到很大的改善,故C项正确。【11题详解】主旨大意题。通读全文,特别是根据第二段中的“Describe

    44、d as the worlds first-ever bird airport, the proposed Lingang Bird Sanctuary(保护区)in the northern coastal city of Tianjin is, of course,not an actual airport.”可知,本文主要介绍了中国将在天津建立鸟儿机场保护区的计划以及具体规划内容和其重大意义,故B项正确。【点睛】词义猜测题的难度较大,对画线词上下文的理解是关键,例如本篇第1题,根据画线词前的“instead of duty-free shopping”及画线词后的“a green-roo

    45、fed education and research center, a series of raised “observation platforms” and a network of scenic walking and cycling paths totaling over 4 miles.”可知,免税购物、绿色屋顶的教育和研究中心、观赏台以及风景优美的步行道和自行车道网络都是为了吸引游客而设计的,由此可知画线词词义为“游客”。DIf youre reading this, its safe to assume you arrived by internet.Maybe you cau

    46、ght the headline as it raced by on Twitter. Or you might be taking a break from watching a boring movie on Netflix.It doesnt matter. Because according to a new study, it all adds up to the same thing: one distraction(分心的事情)after another.And the thing is, theyre welcome distractions. Because, as the

    47、research published this week in the Journal of Personality and Social Psychology notes, people will do just about anything to avoid being left to their own thoughts.For their study, researchers designed a sample test for more than 2,557 participants in 11 countries. They divided their test subjects

    48、into two groups. In the first group, people were asked to spend 10 to 15 minutes “entertaining themselves with their thoughts as best they could.”Just sit back and think about things. Sounds good, doesnt it? Well, not really. The second group the one where people were told to surf the Net, play a vi

    49、deo game, or even read a book reported having much more fun. They scored more highly on entertainment and lower on boredom. And the preference for distraction seemed to be a global phenomenon, which may come as a surprise to Italians who are famously brilliant at doing nothing.“The preference for do

    50、ing external(外部的)activities such as reading, watching TV, or surfing the internet rather than just thinking appears to be strong throughout the world,” the researchers note in the study.But there does seem to be an important thing that hasnt been included in the study. Shouldnt the quality of though

    51、ts matter? If youve got something positive to think about say, how youre going to spend your vacation or the great screenplay youve already half-written in your head why are you reading this?On the other hand, if you are always bothered by negative thoughts a sad or painful experience, perhaps by al

    52、l means, keep scrolling(翻网页).Unfortunately, we wont be able to take up much of your time here; its a short study that gets to the point in a hurry. Dont worry though. Theres a whole world of distractions out there. Say, have you seen that ship teetering at the brink of Niagara Falls? And how about t

    53、hose charming cows? Bet you didnt know they could smell you from six miles away.And thats something to think about.12. Why would the Italians be surprised at the phenomenon?A. They prefer reading books to surfing the Net.B. Theyre convinced that thinking is significant.C. They are used to being left

    54、 to their own thoughts.D. They seldom entertain themselves by surfing the Net.13. How was the study conducted?A. By reference research.B. By comparative study.C. By theoretical analysis.D. By experimental study.14. What seems to have been ignored in the study?A. The quality of thoughts.B. The cause

    55、of the phenomenon.C. The solution to the problem.D. The kinds of distractions.15. Whats the tone of the passage?A. Worried.B. Disappointed.C. Serious.D. Humorous.【答案】12. C 13. B 14. A 15. D【解析】这是一篇说明文。个性与社会心理学杂志上指出人们会做任何事情来避免被自己的想法左右。研究指出世界各地的人似乎都更喜欢阅读、看电视或上网等外部活动,而不是只是思考。但研究中似乎有一个重要的遗漏,即思想的质量是否重要。【

    56、12题详解】细节理解题。根据第六段“the preference for distraction seemed to be a global phenomenon, which may come as a surprise to Italians who are famously brilliant at doing nothing. ”可知,喜欢分散注意力似乎是一种全球现象,这可能会让以什么都不做而著称的意大利人感到惊讶;根据第四段“as the research published this week in the Journal of Personality and Social Psy

    57、chology notes, people will do just about anything to avoid being left to their own thoughts. ”可知,正如本周发表在个性与社会心理学杂志上的研究指出的那样,人们会做任何事情来避免被自己的想法左右。由以上内容可以看出,意大利人什么都不做是让自己被自己的想法左右。因此,意大利人对人们的做法感到吃惊是因为意大利人习惯于被自己的想法左右。故选C。【13题详解】推理判断题。根据第五段“For their study, researchers designed a sample test for more than

    58、 2,557 participants in 11 countries. They divided their test subjects into two groups.”可知,在他们的研究中,研究人员设计了一个样本测试,共有来自11个国家的2557名参与者参加。他们把实验对象分成两组。由此可以看出,研究结果是通过比较两个小组的表现得出的,因此判断出研究是通过对比进行的。故选B。【14题详解】细节理解题。根据倒数第四段“But there does seem to be an important thing that hasnt been included in the study. Sho

    59、uldnt the quality of thoughts matter? ”可知,但研究中似乎有一个重要的遗漏。难道思想的质量不重要吗?因此研究中忽略的是思想的质量。故选A。【15题详解】推理判断题。根据倒数第二段“Theres a whole world of distractions out there. Say, have you seen that ship teetering at the brink of Niagara Falls? And how about those charming cows? Bet you didnt didnt know they could sm

    60、ell you from six miles away.”可知,外面有很多让人分心的东西。喂,你看见那艘船在尼亚加拉瀑布边摇摇欲坠吗?那些可爱的奶牛呢?我打赌你不知道他们在六英里外就能闻到你的气味。这种方式很幽默(humorous),所以判断出文章的基调是幽默的。故选D。第二节(共5小题,每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Are you stressed out, scared or worried all the time? Do you avoid going to certain places, seeing fri

    61、ends or doing certain things because of your worries? Do your worries keep you awake at night? _16_.Anxiety is a normal and necessary part of life. Anxiety is your brains way of telling you about danger. It is anxiety that helps you jump out of the way if a car is speeding towards you. But if it get

    62、s out of hand, anxiety can get in the way of you getting on with life and can become a real problem. _17_.Anxiety is a normal part of life. Some people may feel uneasy if moving to a new place and some may get overly anxious in certain situation. There are lots of reasons for this. _18_. So if you a

    63、re involved in a car crash, its quite likely that you will be more worried than other people around cars and driving._19_. If your parents suffer from anxiety, then you are more likely to be anxious too. This is probably partly due to genetics, and partly because of how things are when youre growing

    64、 up.Even though people dont talk about it much, anxiety is one of the most common mental health problems. About 1 in 4 people will have an anxiety problem at some time in their life.If you have an anxiety problem, its hard for other people to understand why something that doesnt worry them, like bei

    65、ng in a crowd of people, can be so scary for you. This can make you feel separated and lonely, which may become worse and worse._20_These include talking therapies (疗法) and drugs.A. If this is the case for you, treatment may be a helpful way for you to get your anxiety under control.B. Being anxious

    66、 also probably runs in families.C. The good news is that there are lots of excellent treatments available for anxiety.D. Almost everybody has a certain degree of anxiety in certain situations.E. One main reason is after a stressful thing which has happened in your life.F. Those suffering from anxiet

    67、y need others understanding badly.G. If youve answered yes, you may be suffering from anxiety.【答案】16. G 17. A 18. E 19. B 20. C【解析】【分析】这是一篇说明文。文章介绍了时下很多人都有的一种心理疾病焦虑,详细说明了其缘由和表现方式。【16题详解】本段要引出焦虑的概念,空白处前面连续提出几个问题,G选项“如果你的回答是肯定的,那么你可能正在遭受焦虑”语意连贯,承上启下。故选G项。【17题详解】本段先指出焦虑是正常的生理反应也有着积极的作用,然后说明如果不受控制则会影响正常

    68、生活,A选项“如果你的情况正好是这样,接受治疗可能会对于重新控制住焦虑有所帮助”与前句语意连贯,符合文意。故选A项。【18题详解】空白前句指出焦虑有很多种原因,E选项“一个主要原因是经历过人生中一件压力巨大的事情”呼应前文,且与下文So引导的句子合理地构成因果关系。故选E项。【19题详解】本段讲述焦虑的遗传因素,空白处后句指出如果父母有焦虑表现,子女就更容易焦虑,B选项“焦虑表现可能会在家族中遗传”符合本段主题,适合作为主题句。故选B项。【20题详解】空白处后句列举了谈话疗法和药物治疗,显然都是针对焦虑的治疗方法,C选项“好消息是有很多方法都可以用来治疗焦虑症”可以引出下文,比较通顺。故选C项

    69、。【点睛】七选五题型主要考查考生对文章的整体理解和掌握情况,相当于阅读理解和完形填空的综合。它不仅需要阅读速度,还要对文章的结构、主旨、写作意图、观点都有所了解。主要考点包括:1.考查主题句,也就是考查对文章整体内容的概括能力;2.考查上下文衔接,即考查文章的过渡部分;3.考查中心句,需要考生学会归纳段落大意。拿到题目时,应该先确定出题位置;读题干,再读需要填入句子的上下句,画出关键词;读文章各段落,确定段落中心句和文章主题句;通读文章确定上下句和选项之间的逻辑关系。针对不同设空位置选择不同的策略就能事半功倍。第3小题空白处置于段落主题句的位置,只要能准确地梳理出本段主题是“遗传因素与焦虑的相

    70、关性”就可以做出正确判断。第三部分 英语知识应用(共两节,满分45分)完形填空 (共20小题;每小题1.5分,满分30分)阅读下面短文,从短文后各题所给四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项。I was working as a lifeguard at Tower 15 on Newport Beach and two blocks to my right was another guard named Mike, working at Tower 17. He called me over the phone and said, “Hey, I have _21_ tw

    71、o kids who are swimming in the dangerous zone. I have to give them a warning. Keep an eye on us.” I said “Sure.” In case of _22_ , anytime we got out of our tower, we were supposed to _23_ somebody else.Mike hung up the phone and _24_ the lifebuoy(救生圈). Then he realized that these two kids had been

    72、_25_ and that there was a great tendency for them to be _26_ by the wave. _27_, Mike rushed toward the ocean. I _28_ the water and all I found was two small heads. The mother of the two kids knelt down on the beach with _29_.When I dropped my binoculars (望远镜) and reached the mother, Mike was in wais

    73、t-deep water, _30_ the two kids. I turned to the mum and said, “Hey, its OK. They are safe.” I saw the terror started to _31_. Then she glanced back and got her first good look at Mike. A new kind of _32_ washed over her face as though there was another threat to her kids lives. She snatched (抢) her

    74、 kids without _33_.Mike had some seemingly _34_ behavior, and his shaved head showed a scar. Maybe he had no _35_ manners, but his lifesaving ability _36_ his unsatisfactory skills in PR (public relation). In the mothers _37_, Mike was a really terrible guy. However, that couldnt change the fact tha

    75、t he had just _38_ her kids.Mike just glanced at me and smiled. As I jogged back to my tower, I promised myself Id never let my own _39_ prevent me from _40_ a hero when I meet one.21. A. savedB. spottedC. arrestedD. scolded22. A. emergenciesB. disastersC. statementsD. punishments23. A. assistB. inf

    76、ormC. confirmD. consider24. A. repairedB. providedC. seizedD. abandoned25. A. strugglingB. laughingC. quarrelingD. trembling26. A. supportedB. directedC. preventedD. swallowed27. A. StillB. InsteadC. ThusD. Indeed28. A. exploredB. noticedC. reachedD. scanned29. A. noisesB. screamsC. beliefsD. gestur

    77、es30. A. hidingB. countingC. beatingD. carrying31. A. fade awayB. split upC. break downD. come around32. A. surpriseB. regretC. panicD. doubt33 A. purposeB. appreciationC. expectationD. discrimination34. A. stubbornB. abnormalC. mysteriousD. disturbing35. A. elegantB. positiveC. unpleasantD. aggress

    78、ive36. A. gave in toB. lived up toC. made up forD. stood up for37. A. judgementB. experienceC. descriptionD. application38. A. comfortedB. rescuedC. condemnedD. frightened39. A. decisionB. requestC. prejudiceD. commitment40. A. rejectingB. representingC. rememberingD. recognizing【答案】21. B 22. A 23.

    79、B 24. C 25. A 26. D 27. C 28. D 29. B 30. D 31. A 32. C 33. B 34. D 35. A 36. C 37. A 38. B 39. C 40. D【解析】本文是记叙文。救生员Mike在海边救了两个小孩,孩子们的母亲却因为Mike的外表误以为他是坏人。【21题详解】考查动词词义辨析。句意:我在望塔上发现两个小孩在危险海域游泳,决定去警告他们。A. saved救;B. spotted发现;C. arrested逮捕;D. scolded训斥。根据下文I have to give them a warning. Keep an eye on

    80、 us.”可知,是他的同事发现了两个小孩在危险海域游泳。故选B。【22题详解】考查名词词义辨析。句意:为了防止突发情况,我们离开望塔时必须让其他救生员知道。A. emergencies紧急事件;B. disasters灾难;C. statements声明;D. punishments惩罚。根据上文He called me over the phone and said, “Hey, I have _1_ two kids who are swimming in the dangerous zone. I have to give them a warning. Keep an eye on u

    81、s.” 可知,是预防突发情况。故选A。【23题详解】考查动词词义辨析。句意同上。A. assist帮助;B. inform告诉;C. confirm确认;D. consider考虑。He called me over the phone and said, “Hey, I have _1_ two kids who are swimming in the dangerous zone. I have to give them a warning. Keep an eye on us.” 可知,救援前会告知其他人。故选B。【24题详解】考查动词词义辨析。句意:迈克挂上电话,迅速拿起救生圈。A.

    82、repaired修理;B. provided提供;C. seized迅速抓住;D. abandoned抛弃。根据语境和常识可知,去海里救人,自然是迅速拿起救生圈,争取时间。故选C。【25题详解】考查动词词义辨析。句意:然后他意识到这两个孩子一直在挣扎,他们很有可能被海浪吞没。A. struggling挣扎;B. laughing 笑;C. quarreling争吵;D. trembling颤抖。根据语境和句意可知,孩子们溺水,会在水里挣扎。故选A。【26题详解】考查动词词义辨析。句意同上。 A. supported支持;B. directed指导;C. prevented阻止;D. swall

    83、owed吞没。孩子掉到海里,很可能会被浪吞没,结合下文的I _8_ the water and all I found was two small heads. 可知,他们很有可能被海浪吞没。故选D。【27题详解】考查副词词义辨析。句意:因此,迈克冲向大海。A. Still仍然;B. Instead代替;C. Thus因此;D. Indeed 确实。根据上一句句意和本句句意可知,前后之间是因果关系,故选C。【28题详解】考查动词词义辨析。句意:我扫视了一下水面,发现只有两个小脑袋。A. explored探索;B. noticed注意;C. reached 到达;D. scanned浏览,扫掠。

    84、根据上文的I have to give them a warning. Keep an eye on us.” 我必须给他们一个警告。注意我们。可知,作者在关注他们,结合句意可知,scanned最合语境。故选D。【29题详解】考查名词词义辨析。句意:两个孩子的母亲尖叫着跪在海滩上。A. noises噪音;B. screams尖叫;C. beliefs信仰;D. gestures手势。孩子溺水了,母亲应该是非常恐惧的呼喊,因此,用screams最合语境。故选B。【30题详解】考查动词词义辨析。句意:当我放下望远镜,看到了那位母亲,迈克正在齐腰深的水里,抱着两个孩子。A. hiding躲藏;B.

    85、counting计数;C. beating打;D. carrying携带,抱。根据上文语境可知,迈克下水救人,因此,应该是抱着两个孩子。因为此时的孩子已经没有力气。故选D。【31题详解】考查动词短语辨析。句意:我看到恐惧开始消失。A. fade away逐渐消失;B. split up分离;C. break down分解;D. come around苏醒。根据下文“Hey, its OK. They are safe.”可知,母亲听到这句话,不再那么害怕了。故选A。【32题详解】考查名词词义辨析。句意:一种新的恐慌掠过她的脸,仿佛她的孩子们的生命又受到了威胁。A. surprise吃惊;B.

    86、regret遗憾;C. panic恐慌;D. doubt怀疑。根据本句的though there was another threat to her kids lives. 可知,她感到恐慌。故选C。【33题详解】考查名词词义辨析。句意:她毫无感激地抢走了她的孩子。A. purpose目的;B. appreciation感激;C. expectation 期待;D. discrimination歧视。根据上文“一种新的恐慌掠过她的脸”可知,迈克救了她的孩子,她本该是感激,但是去没有感谢。故选B。【34题详解】考查形容词词义辨析。句意:迈克有一些看起来令人不安的行为,他剃掉的头发上有一块伤疤。A

    87、. stubborn顽固的;B. abnormal 正常的;C. mysterious神秘的;D. disturbing 令人不安的。根据“他剃掉的头发上有一个伤疤。”可知,这使他看起来让人感到不舒服, 令人不安的。故选D。【35题详解】考查形容词词义辨析。句意:也许他没有优雅的举止,但他的救生能力弥补了他不令人满意的公关技巧。A. elegant优雅的;B. positive 积极的;C. unpleasant讨厌的;D. aggressive好斗的。根据his shaved head showed a scar可知,此处是指举止不优雅。故选A。【36题详解】考查动词短语辨析。句意同上。A.

    88、 gave in to向屈服;B. lived up to不辜负;C. made up for弥补;D. stood up for支持。根据上文Mike had some seemingly _14_ behavior, and his shaved head showed a scar. 可知,尤其是本句中的but可知,此处是弥补外表的缺憾。故选C。【37题详解】考查名词词义辨析。句意:在这位母亲看来,迈克真是个可怕的家伙。A. judgement判断;B. experience经验;C. description描述;D. application申请。根据上文对迈克的容貌描述可知,此处是母亲

    89、的判断。故选A。【38题详解】考查动词词义辨析。句意:然而,这并不能改变他刚救了她孩子的事实。A. comforted安慰;B. rescued营救;C. condemned谴责;D. frightened害怕。上文语境可知,迈克救了她的孩子。故选B。【39题详解】考查名词词义辨析。句意:当我慢跑回到我的塔上时,我向自己保证,当我遇到一个英雄时,我绝不会让自己的偏见阻止我认可他。A. decision决定;B. request请求;C. prejudice偏见;D. commitment承若。根据上文迈克救了两个孩子,他们的妈妈却因迈克的容貌不仅不感谢,而且还心生恐惧。因此,此处是指母亲的偏见

    90、。故选C。【40题详解】考查动词词义辨析。句意同上。A. rejecting拒绝;B. representing代表;C. remembering记住;D. recognizing认识,承认,认可。根据上文语境可知,迈克救了孩子,他们的母亲却没有感激,此处是作者的感触,惋惜那位母亲不识英雄。故选D。第II 卷第三部分 英语知识运用 (共两节,满分45分)阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。John Snow was a famous doctor in London, _41_ was so expert that he attended Queen Vic

    91、toria as her personal physician. But he was famous for _42_(defeat) “King Cholera”.Cholera was a _43_(dead) disease and neither its cause nor its cure _44_(understand). John Snow wanted to face the challenge and solve the problem. He suspected that people absorbed this disease into their bodies when

    92、 _45_ (have) their meals. So when another severe outbreak hit London, he began his enquiry. He found that many victims_46_(link) to the outbreak were near the water pump, so he had the handle_47_(remove). Soon afterwards the disease slowed down. He drew a _48_ (conclude) that the polluted water was

    93、_49_(blame).The water companies were instructed not to expose people _50_polluted water any more. Finally “King Cholera” was defeated.【答案】41. who 42. defeating 43. deadly 44. was understood 45. having 46. linked 47. removed 48. conclusion 49. to blame 50. to【解析】这是一篇记叙文。约翰斯诺是英国著名的医生,他通过收集信息和调查找到了“霍乱王

    94、”的起因,从而战胜了该疾病。【41题详解】考查定语从句。句意:约翰斯诺是伦敦一位有名的医生,他的医生非常专业,所以他是维多利亚女王的私人医生。此处是非限定性定语从句,先行词是John Snow,指人,关系在从句中做主语,应用关系代词who引导。故填who。【42题详解】考查非谓语动词。句意:但他以打败“霍乱王”而闻名。分析句子,defeat所处的句子已经有动词,故defeat要用非谓语动词,位于介词for后,应用动名词。故填defeating。【43题详解】考查形容词。句意:霍乱是一种致命的疾病,它的病因和治疗方法都不清楚。分析句子,此处需dead改为deadly(致命的)来修饰后面的名词。故

    95、填deadly。【44题详解】考查被动语态。句意:霍乱是一种致命的疾病,它的病因和治疗方法都不清楚。分析句子,understand和逻辑主语之间表示被动关系,且时间发生于过去时,应用过去时的被动语态。故填was understood。【45题详解】考查非谓语动词。句意:他怀疑人们是在吃饭的时候把这种病吸收到体内的。分析句子,have和逻辑主语people之间表示主动关系,应用现在分词。故填having。【46题详解】考查非谓语动词。句意:他发现许多与霍乱爆发有关的受害者都在水泵附近,所以他把把手拿掉了。分析句子, link和逻辑主语many victims之间表示被动关系,应用过去分词。故填l

    96、inked。【47题详解】考查非谓语动词。句意:他发现许多与霍乱爆发有关的受害者都在水泵附近,所以他把把手拿掉了。分析句子,此处是固定搭配have sth. done“让某物被做”。故填removed。【48题详解】考查名词。句意:他得出的一个结论是污染的水是罪魁祸首。分析句子,此处是固定短语:draw a conclusion“得出结论”。故填conclusion。【49题详解】考查非谓语动词。句意:他得出的一个结论是污染的水是罪魁祸首。分析句子,此处是固定短语:be to blame“因受责备”。故填to blame。【50题详解】考查介词。句意:自来水公司接到指示,不再让人们接触被污染的

    97、水。分析句子,此处是固定短语:exposeto“暴露于”,to是介词。故填to。第四部分 写作第一节 短文改错(共10小题,每小题1分,满分10分)51.假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(T),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下画一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1. 每处错误及其修改均仅限一词;2. 只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。Dear Bob, Im writing to apo

    98、logize for having forgotten to return The Beatles CD to you when I left Canada. I was in such hurry that I packed everything in my luggages without checking carefully. If I have paid more attention then, I wouldnt have made such stupid a mistake. Now everything must be done to solve the problem beca

    99、use I understand you cherish the CD enormous. I can either send it to you by express mail or alternatively compensate you in a reasonable price. If you do not mind, I may bring it back to you next time when I go to Canada. Please let me know which solution you prefer at your earliest convenience. Fe

    100、lt extremely guilty, I really hope you will accept my sincerely apology.【答案】1. 在 hurry前加a2. luggages 改为 luggage3. have 改成had4 such 改成so5. everything改成something6. enormous改为 enormously7. in改成at8. 去掉when9. Felt改为Feeling10. sincerely改为sincere【解析】【分析】这是一篇应用文。文章是作者因把借的朋友的CD带走了但不能及时归还,从而写了一封道歉信。【详解】第一处:考查

    101、冠词。hurry是名词,其前需要用冠词a,such a hurry如此匆忙。故在hurry前加a。第二处:考查名词。luggage是不可数名词,没有复数形式。故将luggages改为luggage。第三处:考查时态。句意:如果当时我多注意一点,我就不会犯这么愚蠢的错误了。根据句意可知,这是个虚拟语气,是对过去的虚拟,从句用had done。故将have改为had。第四处:考查固定用法。such+a/an+形容词+名词;so+形容词+a/an+名词。故将such改为so。第五处:考查代词。句意:现在必须做点什么来解决这个问题,因为我知道你非常珍惜这张CD。根据句意可知,此处是指做一些事情去解决问

    102、题。故将everything改为something。第六处:考查副词。cherish是动词,需用enormous的副词来修饰,故将enormous改为enormously。第七处:考查介词。句意:我可以用快递寄给你,或者以合理的价格补偿你。at aprice以价格.,故将in改为at。第八处:next time可以充当连词,引导时间状语从句,因此,此处的when多余,故将when去掉。第九处:考查非谓语动词。分析句式可知,Felt extremely guilty作状语,逻辑主语是I,和主语构成主动关系,用现在分词作状语。故将Felt改为Feeling。第十处:考查形容词。apology是名词

    103、,其前要用形容词修饰,故将sincerely改为sincere。【点睛】关于考查冠词,需要考生注意判断方法:弄清句子结构,若其后为名词,表泛指或特指意义,则可确定应用冠词(a, an, the )。若是固定短语,可根据固定搭配选择适当的冠词。本题中的第一处可以按照此方法做题,hurry是名词,其前需要用冠词a,such a hurry如此匆忙。故在hurry前加a。第二节 书面表达(满分25分)52.假定你是李华,你的英国笔友Terry在邮件中提到他首次尝试使用筷子,感觉很新奇,希望了解更多筷子知识与文化。请你给他回信。注意:1. 筷子文化参考:筷子谐音快乐;筷子可传递合作、和谐、平等、和平等

    104、内涵。2. 词数:100左右;3. 适当增加细节,以使行文连贯。_【答案】 Knowing that you are interested in Chinese chopsticks, Im writing to tell you something about them.Chinese people embrace chopsticks not only for their function but also for the spirit they imply. Chopsticks, or kuaizi in Chinese are a pair of small equal-length

    105、 sticks with the same shape and materials which shows equality. Whats more, they have no link but they can work together through the operation of fingers, which shows the importance of cooperation. Interestingly, kuaizi sounds like “kuaile” in Chinese pinyin, so on some occasions, people choose chop

    106、sticks as presents, which symbolizes their wishes for happiness.Would you like to experience how to use chopsticks? Welcome to China and Id like to teach you how to use them.【解析】【分析】本篇书面表达属于应用文,要求考生写一封邮件给Terry,讲述筷子的知识与文化。【详解】第一步:审题体裁:应用文人称:第二、三人称;时态:根据提示,时态应为一般现在时;结构:总-分-总法要点:1.表示很高兴收到来信;2.筷子文化参考:筷子

    107、谐音快乐;筷子可传递合作、和谐、平等、和平等内涵;3.邀请Terry来中国体验使用筷子。第二步:列提纲 (重点词组)be interested in;embrace;chopsticks;not onlybut also;a pair of;small equal-length sticks;work together;cooperation;on some occasions;symbolize;the importance of;experience等第三步:连词成句1. Knowing that you are interested in Chinese chopsticks, Im w

    108、riting to tell you something about them.2. Chinese people embrace chopsticks not only for their function but also for the spirit they imply.3. Chopsticks, or kuaizi in Chinese are a pair of small equal-length sticks with the same shape and materials which shows equality.4. They have no link but they

    109、 can work together through the operation of fingers, which shows the importance of cooperation.5. kuaizi sounds like “kuaile” in Chinese pinyin, so on some occasions, people choose chopsticks as presents, which symbolizes their wishes for happiness.6. Would you like to experience how to use chopstic

    110、ks?7. Welcome to China and Id like to teach you how to use them.根据提示及关键词(组)进行遣词造句,注意主谓一致和时态问题第四步:连句成篇(衔接词)1.表并列补充关系:Whats more;and;not onlybut also;2.表因果关系:so;3.表选择关系:or;4.表示转折对比关系:but等连句成文,注意使用恰当的连词进行句子之间的衔接与过渡,书写一定要规范清晰,第五步:润色修改【点睛】范文内容完整,要点全面,语言规范,语篇连贯,词数适当,上下文意思连贯,符合逻辑关系。作者在范文中使用了较多高分句型,如:Knowin

    111、g that you are interested in Chinese chopsticks, Im writing to tell you something about them.使用了现在分词作状语;Chopsticks, or kuaizi in Chinese are a pair of small equal-length sticks with the same shape and materials which shows equality.使用了由which引导的限制性定语从句;Whats more, they have no link but they can work

    112、together through the operation of fingers, which shows the importance of cooperation.使用了由but连接的并列句和由which引导的非限制性定语从句;Interestingly, kuaizi sounds like “kuaile” in Chinese pinyin, so on some occasions, people choose chopsticks as presents, which symbolizes their wishes for happiness.使用了由which引导非限制性定语从句等,还使用了一些固定短语,如:be interested in;not onlybut also;a pair of;work together;on some occasions等。全文中没有中国式英语的句式,显示了很高的驾驭英语的能力。另外,文章思路清晰、层次分明,上下句转换自然,为文章增色添彩。- 26 -

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:江西省高安中学2019-2020学年高二英语下学期期中试题(含解析).doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-566741.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1