2020_2021学年新教材高中英语UNIT5WORKINGTHELANDSectionⅠReadingandThinking习题含解析新人教版选择性必修第一册20210318164.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020 _2021 学年 新教材 高中英语 UNIT5WORKINGTHELANDSection ReadingandThinking 习题 解析 新人 选择性 必修 一册 20210318164
- 资源描述:
-
1、UNIT 5 WORKING THE LANDSectionReadingandThinking课后训练提升一、单句语法填空1.The dish in this restaurant is too (salt) for me.答案salty2.He escaped from (real) by going to the cinema every afternoon.答案reality3.It was impossible to make (assume) about peoples reactions.答案assumptions4.The method is very (convention)
2、 but very useful.答案conventional5.Theres a great (short) of resource materials in many schools.答案shortage6.He devoted himself entirely education.答案to7.I tried to convince him (stay),but it was hopeless.答案to stay8.New Zealand is composed two islands,the larger of which is the South Island.答案of9.Im afr
3、aid I have no alternative but (report) you to the police.答案to report10.Unlike many actors,he never enjoyed his (celebrate).答案celebrity二、完成句子1.现在许多学生花太多时间玩电脑游戏。Nowadays many students devote computer games.答案too much time to playing2.在缺乏经验的情况下,他们的工作已经算是做得相当不错了。theyreinexperienced,theyve done a good jo
4、b.答案Given that3.你要使他们相信你殷切希望得到这份工作。Youll need to for the job.答案convince them of your enthusiasm4.科学家们正在努力地把这些奇怪的想法变成现实。Scientists are working hard to .答案turn these strange ideas into realities5.市场是由人组成的,全球市场也不例外。Market people and the global market is no exception.答案is comprised of三、阅读理解(2019湖南娄底第一中学
5、高一上学期期末)“Farm to table” is the name of a movement that encourages people to eat locally grown food.The farm-to-table idea has become more popular in recent years.But there is also a group that brings “table to farm”.Its purpose is to reconnect people to the land and to honour local farmers by creati
6、ng a sort of restaurant without walls.Its founder,JimDenevan,got the idea for this kind of “culinary adventure(美食探险)”,as he called it,ten years ago.He recently prepared tables for more than a hundred people at Briars Farm in Virginia.He and his eight-member team arrived the night before.Chefs(厨师) fr
7、om a local restaurant prepared the dinner.Jim Denevans brother is a farmer and he himself is a chef.He thought that the idea of a meal served right on the farm made sense,though not everyone agreed.“But I wanted to make the idea work,so I decided to cross the country,” said Denevan.“I went all the w
8、ay across the United States and set the table in farms,ranches(大牧场) and on beaches,and all the places where food comes from.”“This kind of event connects us with a lot of enthusiastic people whom we can form relationships with,” said Matt Szechenyi,who operates Briars Farm.The tour of the farm ends
9、at the dinner table.The meats in the meal come from Matt Szechenyisfarm.The vegetables come from nearby farms.Guests and local farmers sit together.Annoica Ingram came with a friend.“The food is wonderful.I appreciate their hard work.I see everything they have to do to take care of the animals and m
10、ake sure they are well cared for.Withoutthem,Ithink,well have big problems,” she said.1.What is the main purpose of the movement “table to farm”?A.To provide people with healthy food.B.To help farmers earn more money.C.Tohonour farmers for their hard work.D.To encourage people to work less and pract
11、ise more.答案C解析推理判断题。第一段第三、四句提到,举办“餐桌到农场”这一活动的目的就是创建一个没有墙壁的餐厅,将人们与土地联系起来,并且尊重农民。由此推知,这项活动的目的是尊重农民的辛苦工作。故选C项。2.Annoicasattitudetowardsfarmersworkis.A.worriedB.gratefulC.doubtfulD.supportive答案B解析推理判断题。最后一段提到,非常感谢他们的辛勤工作,而且她还认为没有这些人的话,他们的生活将会有大麻烦。因此Annoica对农民应该持有一种感激的态度。故选B项。3.Whatkindofwritingisthepass
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-584674.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
