2022版新教材高中英语 UNIT 5 Revealing nature 高考练(含解析)外研版选择性必修第一册.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2022版新教材高中英语 UNIT Revealing nature 高考练含解析外研版选择性必修第一册 2022 新教材 高中英语 高考 解析 外研版 选择性 必修 一册
- 资源描述:
-
1、UNIT 5 Revealing nature五年高考练阅读理解(2019北京,D,)By the end of the century, if not sooner, the worlds oceans will be bluer and greener thanks to a warming climate, according to a new study.At the heart of the phenomenon lie tiny marine microorganisms(海洋微生物) called phytoplankton. Because of the way light r
2、eflects off the organisms, these phytoplankton create colourful patterns at the ocean surface. Ocean colour varies from green to blue, depending on the type and concentration of phytoplankton. Climate change will fuel the growth of phytoplankton in some areas, while reducing it in other spots, leadi
3、ng to changes in the oceans appearance.Phytoplankton live at the ocean surface, where they pull carbon dioxide(二氧化碳) into the ocean while giving off oxygen. When these organisms die, they bury carbon in the deep ocean, an important process that helps to regulate the global climate. But phytoplankton
4、 are vulnerable to the oceans warming trend. Warming changes key characteristics of the ocean and can affect phytoplankton growth, since they need not only sunlight and carbon dioxide to grow, but also nutrients.Stephanie Dutkiewicz, a scientist in MITs Center for Global Change Science, built a clim
5、ate model that projects changes to the oceans throughout the century. In a world that warms up by 3, it found that multiple changes to the colour of the oceans would occur. The model projects that currently blue areas with little phytoplankton could become even bluer. But in some waters, such as tho
6、se of the Arctic, a warming will make conditions riper for phytoplankton, and these areas will turn greener.“Not only are the quantities of phytoplankton in the ocean changing,”she said,“but the type of phytoplankton is changing.”And why does that matter? Phytoplankton are the base of the food web.
7、If certain kinds begin to disappear from the ocean, Dutkiewicz said,“it will change the type of fish that will be able to survive.” Those kinds of changes could affect the food chain.Whatever colour changes the ocean experiences in the coming decades will probably be too gradual and unnoticeable, bu
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-728600.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
