分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 15

类型Unit 2 How often do you exercise 语言能力把关练-2023-2024学年八年级英语上册把关练(人教版).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:780529
  • 上传时间:2025-12-14
  • 格式:DOCX
  • 页数:15
  • 大小:678KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    Unit How often do you exercise 语言能力把关练-2023-2024学年八年级英语上册把关练人教版 语言 能力 把关 2023 2024 学年 年级 英语 上册 人教版
    资源描述:

    1、Unit2 语言能力把关练一、完形填空Choose the words or expressions and complete the passage(选择最恰当的单词或词语完成短文): Nowadays school students health becomes weaker. It is found that they 1 pay much attention to sports. Is it because they have no interest in sports? Certainly not. Teenagers live very busy study lives now a

    2、nd often forget to think about sports. Every week, they have to 2 themselves for all kinds of examinations and tests in school. Test scores have become the focus of their life. Parents pay high attention to their test results. Because of the pressure(压力) from their parents and teachers, they 3 to wo

    3、rk harder and spend most of their time on books. So many of them almost become bookworms. Books have kept them from sports. As for the students themselves, they want to get good results 4 they can have a good future. So they spend all of their spare time studying for improvement and 5 school sports.

    4、 However, it is important to take a correct attitude about study. A quick mind rarely goes along with a weak body. 6 a strong body, you can never achieve anything. Sports give us valuable practice in helping the eyes, brain and muscles work together. Such kind of practice is especially useful for th

    5、e students who work with their brains too long.1AhardlyBlikelyCusuallyDnearly2AteachBenjoyCpracticeDprepare3AlearnBdecideChaveDrefuse4Anow thatBunlessCso thatDas soon as5Agive upBtake upCjoin inDgo in for6ABesidesBExceptCWithoutDWith二、阅读单选How to Become Fit?Healthy eating habit along with regular exe

    6、rcise is the only way to become fit. If you have the correct number of calories and exercise regularly, you will lose weight, keep fit, and feel great, too.During your teenage years, it is important to give your body the energy it needs. If you skip (跳过) meals, you wont get enough calories, and then

    7、 you will feel tired. By the way, calorie is just another word for energy. About 50% of your calories should come from rice, bread, vegetables and fruit. You also need to drink a lot of water, 6 to 8 glasses a day. Water helps keep your system clean. Drinking enough water will make your skin better

    8、and make you healthy.Exercise is something that can help to make you look good, feel good and be healthy. Experts suggest that teenagers spend at least 30 minutes exercising, five times a week. That is easy to do! You can walk or ride your bike to school, and do sports at school. However, teenagers

    9、often give up sports, saying they have no time left after their studies. In fact, doing exercise can help them sleep better at night and increase their ability to focus on their study.If you follow the suggestions above, you will look and feel much better and become fit.7Whats the main idea of this

    10、passage?AHow to eat food.BHow to exercise.CHow to lose weight.DHow to keep fit.8The underlined word “calories” means _ in this passage.A营养B能量C强壮D锻炼9Teenagers spend at least _ minutes exercising a week according to this passage.A150B50C30D510If you _, you will become fit.Aexercise regularlyBdrink lot

    11、s of waterCeat rice, bread, vegetables and fruitDhave a healthy eating habit along with regular exercise11Why do teenagers give up sports in school according to this passage?Because they _.Aare lazyBfeel greatCare busy with their studiesDdont like sports Different people have different skin(皮肤) colo

    12、urs. Some have black skin, some have yellow skin, and some have white skin. There was a woman in Alaska. Her skin was orange in colour. It was almost the colour of orange juice. How did this woman become orange? She ate lots of tomatoes, carrots and pumpkins. She ate too many orange things. Thats wh

    13、y she turned orange. The woman didnt want to be orange. She went to the doctor. The doctor said,“Stop eating orange things. Eat some green things.” The woman did so, and she wasnt orange any more.12The woman in this story had _.Aorange eyes and hairBorange skinConly orangeDyellow skin13The woman was

    14、 orange because_.Ashe ate oranges onlyBshe ate too many orange thingsCshe had too much orange juiceDshe liked that colour skin14This story is mainly(主要地) about _ .Aa woman in AlaskaBtomatoes, carrots and pumpkinCa doctorDdifferent people with the same colour skin15The woman went to see the doctor be

    15、cause _.Ashe didnt like her skinBshe needed some green thingsCshe didnt feel wellDshe didnt like her colour16The doctor told her_.Ato eat orange thingsBto drink orange juiceCnot to buy any orange vegetableDto have some green foodThere are three photos of my good friends on my desk.In the first photo

    16、 you can see Jerry. He is a tall and cool boy with short and straight hair. He is the captain of our basketball team. He is very popular. All my classmates like him very much.In the second photo, you can see the boy with glasses. His name is Jack. He is short and a little bit heavy. But he is very s

    17、mart and funny. He often tells us funny stories and makes us happy.In the third photo, you can see two girls. They are drinking water. The girl on the left is Lucy. She is a beautiful girl from London. She has long blond hair and big eyes. She can sing very well, and she can also speak a little Chin

    18、ese. The girl on the right is Li Yun. She is a Chinese girl with beautiful black hair. She studies very hard. She says she wants to be a scientist when she grows up.17The writer has _ good friends.AtwoBthreeCfourDfive18_ has short and straight hair.AJerryBJackCLucyDLi Yun19Which is right?AJack is ta

    19、ll and cool.BLi Yun has long blond hair and big eyes.CLucy wants to be a scientist.DJack is smart and funny.20Which is wrong?ALucy is an English girl.BJerry plays basketball very well.CThe girl on the left of the third photo is Lucy.DLi Yun can sing very well.21_ wears the glasses.AJerryBJackCLi Yun

    20、DLucyHealthy eating is not about strict nutrition(营养)and staying very thin. Its about feeling great, having lots of energy and keeping yourself as healthy as possible. Healthy eating begins with learning how to eat smartly. Its not just what you eat, but how you eat. Learning the habits of healthy e

    21、ating can help you gain more energy. You can add your food choices and learn how to plan a healthy diet. Here are some useful steps that can help you make a change from now on. Step 1: Start slowly and make changes to your eating habits. Step 2: Try not to think of certain kind of food as “off-limit

    22、s(禁止探讨的)”.Step 3: Take time to eat your food and enjoy meal-time(进餐时间). Step 4: Eat breakfast and eat smaller meals during the day. Step 5: Eat more healthy vegetables and whole grains. Step 6: Eat less sugar and salt. Plan your healthy diet in a number of small steps, rather than in one big change.

    23、 If you approach the change step by step, you will have a healthy diet sooner than you think.22The underlined word “gain” in the first paragraph can be best replaced by “_”AgetBtakeCbuyDfind23What is healthy eating?AIt is about staying thin.BIt is about having lots of energy.CIt is about strict nutr

    24、ition.DIt is about delicious food.24What is NOT the step to plan a healthy diet?ATry to know the food you cant eat.BChange your eating habits little by little.CTry to eat food of whole grains.DSpend longer time enjoying your meal.25The underlined word “approach” in the last paragraph means “_” in Ch

    25、inese.A帮助B接受C接近D前进26What is the best title of the passage?AEating Healthy Food Every DayBEnjoying Your Mealtime to Keep HealthyCHow to Change Your Eating HabitsDSteps on Healthy Eating三、补全对话7选5补全对话(有两项多余)A: Good morning, Bill.B: Hi, Nick.A: 27 B: Yes. I like playing basketball. How often do you exer

    26、cise?A: 28 B: Do you get up early in the morning?A: Yes. I get up at 6:30 every morning. And then I play basketball for half an hour.B: 29 A: I go to bed at 10:00. 30 B: I see. You look strong. Lets play basketball together tomorrow morning, OK?A: All right. 31 See you.B: See you tomorrow.ADo you pl

    27、ay basketball every morning?BLets meet at 7:00 a.m.CWhat time do you go to bed at night?DI played basketball yesterday.EDo you often stay up late?FI have a healthy lifestyle.GI exercise every day.四、阅读还原6选5Here are the results of the student activity survey at No.3 Middle School. 32 About 8% of the s

    28、tudents do homework three or four times a week.Some students exercise after school every day. 33 Only a few students never exercise. Over 80% of the students watch TV once or twice a week. 34 35 Nearly all the students like this activity. About 26% of the students use the Internet three or four time

    29、s a week. But most students are too busy to go to the Internet bar every day. 36 ABut more than 60% of the students only exercise once or twice a week.BDo you like watching TV?CThe results for “use the Internet” are quite interesting.DOnly 5% of the students go there every day.EMost students do home

    30、work every day.FMost students go shopping on weekends.GSome students watch TV every day.第II卷(非选择题)五、阅读回答问题John gets up early from Monday to Saturday, because he must go to school before 7: 30 on weekdays and go to the Drawing Club at 8: 00 on Saturday mornings. He usually goes to the bookshop on Sat

    31、urday afternoons, and after supper he watches TV until midnight. He doesnt get up early on Sundays. Johns parents both work on Sundays. John always watches TV after he gets up. Then he usually goes to KFC to have a hamburger and some juice for lunch. After that, he goes back home and starts to play

    32、computer games until his parents come back. He does his homework after supper. He usually has lots of weekend homework, so he must spend three hours on it. He usually goes to bed at about 11: 00 p.m. on Sundays. He often complains he has too much homework to do. 阅读短文,回答下面的问题。37How often does John ne

    33、ed to get up early? 38What does John do on Sunday mornings? 39When does John do his weekend homework? 40Why does John have lunch in KFC on Sundays? 41Why does John often complain? 六、短文首字母填空根据短文内容及所给提示,在文中的空白处写出单词的正确形式。What can you do to k 42 healthy? Maybe for children, healthy eating is one of the

    34、most important things. Here are some ideas about h 43 to eat healthily. Having breakfastA good breakfast is very important to children. Its important to have it in the m 44 . But some children often go to school without it, just b 45 they want to s 46 a little longer. Remember that a good breakfast

    35、helps you study b 47 . Having milk“My dream is that all the C 48 children can get half a kilogram of milk a day,” the former Chinese Premier Wen Jiabao said this during his visit to a m 49 farm. Milk is also very important to childrens health. It makes children grow stronger. Its better for you to d

    36、 50 a glass of warm milk before going to bed. That will h 51 you have a good sleep. Have healthy food. Have a healthy body.七、短文语境提示填空请用适当的词完成下面的短文。每个空只能填写一个形式正确、意义相符的单词。One! Two! Three! Its Liu Xiaos turn. 20 ropes are put together and fly into the sky. 52 girl jumps over the ropes and then to the o

    37、ther side, like a bird. Liu 53 part in a rope skipping(跳绳)club at her school. The club teaches students to skip rope 54 exciting and difficult ways. Sometimes, two students skip together with two ropes. But the most difficult 55 is the one that Liu does. She needs to skip through 20 ropes and skip w

    38、ith the rope in her own hands at the same 56 . Every Thursday, students practice for one hour. After six months of hard work, they become very 57 at skipping. It all starts with teamwork when they are turning the ropes. “40 students have to turn 20 ropes and make them like one rope in the middle. So

    39、 jumpers can jump over them,” says one student. What jumpers need is courage. In the beginning, one of Lius classmates, Shi Yijie, sometimes hesitated(犹豫)and missed the right moment to jump. 58 , now she can do it well. Also, she practices a lot in 59 free time. Students all enjoy this sport 60 they

    40、 can get a healthy body and learn team spirit(精神)from it. Many students 61 it is a good exercise.参考答案:1A 2D 3C 4C 5A 6C【分析】文章大意:本文主要讲现在的学生们健康状况不好,因为他们极少运动,而是把时间都放在了学习上,然而健壮的身体非常重要,运动对长时间用脑的学生来说是非常有用的。1句意:据发现,他们几乎不很重视运动。hardly几乎不;likely很可能;usually通常;nearly几乎。根据上文“Nowadays school students health becom

    41、es weaker.”可知学生们应是极少把注意力放在运动上,用hardly表否定意义。故选A。2句意:每星期,他们不得不在学校为各种考试和测试做准备。teach教导;enjoy享受;practice练习;prepare准备。结合题干中“for all kinds of examinations and tests”可推出此处时说为考试做准备;prepare sb. for sth.使某人对某事有所准备,是固定搭配。故选D。3句意:因为来自父母和老师的压力,他们不得不更加努力学习,花费大部分时间在书本上。learn学习;decide决定;have有;refuse拒绝。根据题干中“Because

    42、of the pressure from their parents and teachers”可推出他们迫于压力不得不努力学习,用have to表示“必须;不得不”。故选C。4句意:至于学生们自己,他们想取得好成绩以便他们能有一个好未来。now that由于;unless除非;so that以便,为了;as soon as一就。根据句意“至于学生们自己,他们想取得好成绩_他们能有一个好未来”可知空后表目的,用so that引导目的状语从句。故选C。5句意:因此他们花费他们所有的空闲时间在学习的提高上,放弃了学校运动。give up放弃;take up开始从事;join in参加;go in

    43、for对感兴趣。根据题干中“they spend all of their spare time studying for improvement”可知他们把时间都用在了学习上,由此可推出是放弃了运动。故选A。6句意:没有健壮的身体,你会一事无成。Besides除了之外(还);Except (用于所言不包括的人或事物前)除之外;Without没有;With和。下文讲运动队学生的诸多好处,可推出此处是说“没有健壮的身体,你会一事无成”,用without符合题意。故选C。7D 8B 9A 10D 11C【导语】本文主要讲述了如何保持健康。7主旨大意题。根据“How to Become Fit?”及

    44、下文描述可知,讲述了如何保持健康。故选D。8词句猜测题。根据“By the way, calorie is just another word for energy.”可知,calorie意为“energy”;故选B。9细节理解题。根据“Experts suggest that teenagers spend at least 30 minutes exercising, five times a week.”可知,一周5次,每次30分钟,因此30*5=150;故选A。10细节理解题。根据“Healthy eating habit along with regular exercise is

    45、the only way to become fit.”可知,健康的饮食习惯加上定期的锻炼是保持健康的唯一途径;故选D。11细节理解题。根据“teenagers often give up sports, saying they have no time left after their studies.”可知,是学生忙于学习,故选C。12B 13B 14A 15D 16D【导语】本文主要讲述的是故事当中的女人有橙色皮肤,因为她吃了太多橙色的东西。医生告诉她吃些绿色的食物。12细节理解题。根据短文中“Her skin was orange in colour.”可知,皮肤是橙色的;故选B。13

    46、细节理解题。根据短文第三段中“She ate too many orange things.”可知,这个女人是橙色皮肤是因为她吃了太多橙色的东西;故选B。14主旨大意题。根据“There was a woman in Alaska. Her skin was orange in colour. It was almost the colour of orange juice.”可知,全文都是围绕阿拉斯加这个女人来写的。故选A。15细节理解题。根据“The woman didnt want to be orange.”可知,这个女人去看医生是因为她不喜欢她的颜色。故选D。16细节理解题。 根据“

    47、The doctor said,“Stop eating orange things. Eat some green things.”可知,医生告诉她吃些绿色的食物。故选D。17C 18A 19D 20D 21B【分析】试题分析:短文大意:作者的桌上有三张照片。在第一张照片中是杰里。在第二张照片中是杰克。第三张照片中是两个女孩露西和李云。17B细节理解题。根据短文开头There are three photos of my good friends on my desk和每一段的第一句话可知作者有三位好朋友,所以该选B。18A细节理解题。根据第二段开头In the first photo yo

    48、u can see Jerry. He is a tall and cool boy with short and straight hair. 可知杰里有短直发,所以该选A。19D细节理解题。根据第三段中His name is Jack. He is short and a little bit heavy. But he is very smart and funny可知杰克是非常聪明和有趣,所以该选D。20D细节理解题。根据第四段中The girl on the left is Lucy. She is a beautiful girl from London. She has long

    49、 blond hair and big eyes. She can sing very well可知左边的女孩是露西,她能唱得很好,所以该选D。21B细节理解题。根据第三段第一句In the second photo, you can see the boy with glasses. His name is Jack可知杰克戴眼镜,所以该选B。考点:日常生活类阅读。22A 23B 24A 25C 26D【分析】文章大意:本文是一篇说明文。主要介绍了健康饮食的步骤,遵循这些步骤你可以一步一步地改变饮食习惯。22词义猜测题。根据“Learning the habits of healthy ea

    50、ting can help you gain more energy”可知,学习健康饮食的习惯可以帮助你获得更多的能量,所以gain与get同义,故选A。23细节理解题。根据短文第一段“Learning the habits of healthy eating can help you gain more energy”可知,健康饮食习惯可以帮助你获得更多的能量,故选B。24细节理解题。根据短文中所列的步骤可知,“试着了解你不能吃的食物”不是健康饮食的步骤,故选A。25词义猜测题。根据“ If you approach the change step by step, you will hav

    51、e a healthy diet sooner than you think”可知,如果你能一步一步地改变,你会比你想象的更早地拥有一个健康的饮食,approach表示“接近”,故选C。26最佳标题。通读全文可知,本文谈论的是健康饮食的步骤,D选项“健康饮食的步骤”符合本文标题,故选D。27A 28G 29C 30F 31B【分析】对话中尼克询问了比尔是否喜欢运动,做锻炼的频率等,他们约好一起打篮球。27根据后面的答语“Yes. I like playing basketball.”可知,问句为一般疑问句,且是问运动方面的,故选A项“你每天早晨打篮球吗?。28根据上文对方询问多久锻炼一次,故选

    52、G项“我每天都锻炼”。29由下面的答语“我10点钟睡觉”可知此处询问什么时间睡觉,故选C。30根据上文I go to bed at 10:00.及下文I see. You look strong “我明白。你看起来强壮”可知,此处表达“我有健康的生活方式”,故选F。31由上文Lets play basketball together tomorrow morning, OK?及下文See you tomorrow.可知此处是在约定见面的时间,故选B。32E 33A 34G 35C 36D【分析】本文讲述的关于第三中学学生活动的调查结果。32根据下句“About 8% of students d

    53、o homework three or four times a week.可知本句谈论的是学生写作业情况,E选项“大部分学生每天做作业”符合语境,故选E。33根据上句“Some students exercise after school every day.”可知,此句与“exercise”有关。本句谈论的是课后锻炼的情况,A选项“但是超过60%的学生每周只锻炼一到两次”符合语境,故选A。34根据上句“Over 80% of students watch TV once or twice a week.”可知,此句与“watch TV”有关。谈论的是看电视的情况,G选项“一些学生每天看电视

    54、”符合语境,故选G。35由下文的this activity, use the Internet,可知本句谈论上网的情况,此句在段首,是段落的总结,C选项“使用互联网的结果很有趣”符合语境。故选C。36由上文中的go to the Internet bar,可知本句谈论去网吧的情况,D选项“每天只有5%的学生去那”符合语境,故选D。37Every day except on Sundays. 38He watches TV. 39On Sunday evenings. 40Because his parents arent at home. 41Because he has too much h

    55、omework to do.【分析】本文主要介绍了John的日常生活和周末生活。37根据“John gets up early from Monday to Saturday”可知,从周一到周六他需要早起,故填Every day except on Sundays.38根据“John always watches TV after he gets up”可知,周日早上起床后他总是看电视,故填He watches TV.39根据“He does his homework after supper. He usually has lots of weekend homework, so he mu

    56、st spend three hours on it”可知,在周日晚上做作业,故填On Sunday evenings.40根据“Johns parents both work on Sundays”可知,因为他父母不在家,故填Because his parents arent at home.41根据“He often complains he has too much homework to do”可知,他抱怨有太多的作业要做,故填Because he has too much homework to do.42(k)eep 43(h)ow 44(m)orning 45(b)ecause

    57、46(s)leep 47(b)etter 48(C)hinese 49(m)ilk 50(d)rink 51(h)elp【分析】本文主要介绍了健康吃的方法。42句意:你能做什么来保持健康?根据“healthy”及下文的描述可知,本文主要介绍让你保持健康的方法,keep“保持”符合,动词不定式符号to后接动词原形,故填(k)eep。43句意:这里有一些关于健康饮食的想法。疑问词+动词不定式作介词about的宾语,结合首字母h可知,此空应填how“如何”,故填(h)ow。44句意:早上吃很重要。根据“A good breakfast is very important to children”可知

    58、,早餐是早上吃的,故填(m)orning。45句意:但是一些孩子经常不吃早餐去上学,只是因为他们想多睡一会儿。后半句是解释孩子们不吃早餐就去上学的原因,用because引导原因状语从句,故填(b)ecause。46句意:但是一些孩子经常不吃早餐去上学,只是因为他们想多睡一会儿。根据“they want to a little longer”及首字母可知,不吃早餐就去上学是因为想多睡一会,want to do sth“想要做某事”,故填(s)leep。47句意:记住,一顿好的早餐有助于你更好地学习。根据“Remember that a good breakfast helps you study

    59、”及首字母可知,吃早餐帮助你更好地学习,用副词well的比较级better修饰动词study,故填(b)etter。48句意:我的梦想是所有的中国孩子每天都能喝半公斤牛奶。此空缺少形容词修饰名词children,根据“the former Chinese Premier Wen Jiabao”及首字母可知,希望中国的孩子每天都能喝奶,故填(C)hinese。49句意:中国前总理温家宝在参观一个奶牛场时说了这番话。根据“Milk is also very important to childrens health”可知,他是对于有关牛奶发表的观点,所以是去了一个奶牛场说的,故填(m)ilk。50

    60、句意:你最好在睡觉前喝一杯热牛奶。根据“a glass of warm milk before going to bed”可知,此处表示喝牛奶,动词不定式符号to后接动词原形,故填(d)rink。51句意:这会帮助你睡个好觉。根据“That will you have a good sleep.”及首字母可知,喝牛奶会帮助你睡个好觉,help“帮助”符合,will后接动词原形,故填(h)elp。52The 53takes 54in 55way 56time 57good 58However 59her 60because 61think【导语】本文主要介绍的是河南郑州一所中学的跳绳俱乐部。52

    61、句意:女孩跳过绳子,然后像鸟一样跳到另一边。根据“Its Liu Xiaos turn.”可知,此处特指上文提到的“刘晓”该女孩,所以用定冠词the。故填The。53句意:刘参加了学校的跳绳俱乐部。根据“part in a rope skipping(跳绳)club”可知,此处考查take part in“参加”,全文用的是一般现在时,主语是Liu,所以此处用动词的三单形式。故填takes。54句意:这个俱乐部教学生用刺激而困难的方式跳绳。根据“skip rope .exciting and difficult ways”可知,此处指“用刺激而困难的方式”,用介词in表示“用”。故填in。55

    62、句意:但最困难的方式是刘所做的。根据上文“exciting and difficult ways.”可知,此处指“方式”,由is可知,此处用单数。故填way。56句意:她需要跳过20根绳子,同时用自己的手跳绳。at the same time“同时”符合语境。故填time。57句意:经过六个月的努力,他们变得非常擅长跳绳。根据“After six months of hard work”可知,经过努力后应是擅长跳绳了,be good at doing sth“擅长做某事”,固定短语,故填good。58句意:然而现在她可以做得很好。空前空后在句意上是转折关系,且空后由逗号隔开,所以用副词however表示转折。故填However。59句意:此外,她在她的空闲时间练习很多。根据主语she可知,此处指“她的空闲时间”,her“她的”。故填her。60句意:学生们都喜欢这项运动,因为他们可以得到一个健康的身体和学习团队精神。空前空后是因果关系,表示前果后因,所以空处用because引导原因状语从句。故填because。61句意:许多学生认为这是一种很好的锻炼。根据“it is a good exercise.”可知,这应是学生们的想法。故填think。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:Unit 2 How often do you exercise 语言能力把关练-2023-2024学年八年级英语上册把关练(人教版).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-780529.html
    相关资源 更多
  • 四年级下册科学教案筷子“折”了_青岛版(六年制).docx四年级下册科学教案筷子“折”了_青岛版(六年制).docx
  • 四年级下册科学教案第2单元9 动物需要事物10动物喜欢吃什么 粤教版.docx四年级下册科学教案第2单元9 动物需要事物10动物喜欢吃什么 粤教版.docx
  • 四年级下册科学教案第2单元13动物需要空气 14 养分的输送 粤教版.docx四年级下册科学教案第2单元13动物需要空气 14 养分的输送 粤教版.docx
  • 四年级下册科学教案第1单元7参观植物园8 网络课堂有趣的植物 粤教版.docx四年级下册科学教案第1单元7参观植物园8 网络课堂有趣的植物 粤教版.docx
  • 四年级下册科学教案玩镜子_青岛版(六年制).docx四年级下册科学教案玩镜子_青岛版(六年制).docx
  • 四年级下册科学教案测量重力(4)_青岛版(六年制).docx四年级下册科学教案测量重力(4)_青岛版(六年制).docx
  • 四年级下册科学教案测量重力(2)_青岛版(六年制).docx四年级下册科学教案测量重力(2)_青岛版(六年制).docx
  • 四年级下册科学教案测量重力_青岛版(六年制).docx四年级下册科学教案测量重力_青岛版(六年制).docx
  • 四年级下册科学教案水变热了 青岛版五年制.docx四年级下册科学教案水变热了 青岛版五年制.docx
  • 四年级下册科学教案彩虹的秘密(2)_青岛版(六年制).docx四年级下册科学教案彩虹的秘密(2)_青岛版(六年制).docx
  • 四年级下册科学教案彩虹的秘密_青岛版(六年制).docx四年级下册科学教案彩虹的秘密_青岛版(六年制).docx
  • 四年级下册科学教案岩石的用途(3)_青岛版(六年制).docx四年级下册科学教案岩石的用途(3)_青岛版(六年制).docx
  • 四年级下册科学教案地球上有什么_青岛版(六年制).docx四年级下册科学教案地球上有什么_青岛版(六年制).docx
  • 四年级下册科学教案土壤里有什么(7)_青岛版(六年制).docx四年级下册科学教案土壤里有什么(7)_青岛版(六年制).docx
  • 四年级下册科学教案土壤里有什么(6)_青岛版(六年制).docx四年级下册科学教案土壤里有什么(6)_青岛版(六年制).docx
  • 四年级下册科学教案土壤里有什么(3)_青岛版(六年制).docx四年级下册科学教案土壤里有什么(3)_青岛版(六年制).docx
  • 四年级下册科学教案土壤里有什么(2)_青岛版(六年制).docx四年级下册科学教案土壤里有什么(2)_青岛版(六年制).docx
  • 四年级下册科学教案土壤里有什么_青岛版(六年制).docx四年级下册科学教案土壤里有什么_青岛版(六年制).docx
  • 四年级下册科学教案他们去哪里了冀教版.docx四年级下册科学教案他们去哪里了冀教版.docx
  • 四年级下册科学教案9认识光 青岛版.docx四年级下册科学教案9认识光 青岛版.docx
  • 四年级下册科学教案8夏季星空 青岛版.docx四年级下册科学教案8夏季星空 青岛版.docx
  • 四年级下册科学教案7春季星空青岛版五年制.docx四年级下册科学教案7春季星空青岛版五年制.docx
  • 四年级下册科学教案23四季的更替青岛版.docx四年级下册科学教案23四季的更替青岛版.docx
  • 四年级下册科学教案15蚯蚓找家 青岛版.docx四年级下册科学教案15蚯蚓找家 青岛版.docx
  • 四年级下册科学教案14照相机和眼睛 青岛版.docx四年级下册科学教案14照相机和眼睛 青岛版.docx
  • 四年级下册科学教案12彩虹的的秘密 青岛版.docx四年级下册科学教案12彩虹的的秘密 青岛版.docx
  • 四年级下册科学教案11潜望镜的秘密 青岛版.docx四年级下册科学教案11潜望镜的秘密 青岛版.docx
  • 四年级下册科学教案10玩镜子 青岛版.docx四年级下册科学教案10玩镜子 青岛版.docx
  • 四年级下册科学单元测试第二单元综合能力检测∣教科版.docx四年级下册科学单元测试第二单元综合能力检测∣教科版.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1