分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 13

类型Unit 7 单元话题阅读理解练习-2022-2023学年八年级英语上册单元重难点易错题精练(人教版).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:783059
  • 上传时间:2025-12-14
  • 格式:DOCX
  • 页数:13
  • 大小:205.09KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    Unit 单元话题阅读理解练习-2022-2023学年八年级英语上册单元重难点易错题精练人教版 单元 话题 阅读 理解 练习 2022 2023 学年 年级 英语 上册 难点 易错题 精练 人教版
    资源描述:

    1、Unit 7单元话题阅读理解专项练习(2022宁夏固原八年级期末)What will the world of the future be like? There are plenty of people who are happy to give their opinion of what we will be doing in 2050. Here are two predictions about the world of tomorrow.When we dream about the future, many like to think of owning a personal fl

    2、ying car. It has many advantages. We could fly at 480km per hour, avoiding traffic lights and busy roads. However, some people believe there will be problems with traffic. If the cars become popular, there is likely to be an air traffic jam. What will happen if the cars stop working? These are probl

    3、ems we must expect if flying cars become true.Three-dimensional(3D) printing is another new technology. 3D printers are used to build an object. They build the object until it is complete. Car companies already use 3D printers to make life-size models of car parts, and medical companies use the tech

    4、nology to make man-made body parts. As we move into the future, 3D printing will change the way we shop, the way we treat sick people. The disadvantage is that it will be very expensive.So, in the future, we might be able to fly to work or print out new shoes. Although there are some problems to sol

    5、ve before this will be possible, we can certainly dream of a world where technology makes life easier and safer for millions of people.1The underlined word “avoiding” means _ in Chinese.A预知B错开C避免D遵守2A personal flying car in the future may have _ problems.AtwoBthreeCfourDfive3_ build the object until

    6、 it is complete.ACar companiesBFlying carsCBody partsD3D printers4From the passage we can know that the writer _ about the future life with technology.Adoesnt careBfeels hopefulCfeels unbelievableDreally worries(2022全国八年级课时练习)时文阅读。难度:建议用时:7mins正确率:_/5What will the schools be like in the future? Smar

    7、t schools will be the schools of the 21st century. These future schools are different from universities and colleges in the past. They use high technology(科技)to help students learn more quickly and safely, as well as bring convenience(便利)to teachers. The University of British Columbia has built Cana

    8、das first 5G-powered smart school. The school worked with a high-tech company to build a 5G network across the school. At Staffordshire University in the UK, many students enjoy talking to Beacon and asking it questions. Beacon is an AI robot that was made by the university. It is like a personal he

    9、lper for students. They can ask it questions, such as if one of their classes is over. Amazon also has smart school things. Alexa, the companys voice-activated(声控的)smart robot, can be used to help teachers with their classes. For example, Alexa can remember what the teachers classroom is like, such

    10、as how bright the lights should be, and change them right away. “Cities are so big, and there are so many stakeholders(利益相关者), so it can be difficult. But universities have their own buildings.so they can become a living lab,” said Gemmy Ginty, a teacher who is working on smart schools for the Unive

    11、rsity of Glasgow.5From the passage, we can know _ is NOT the advantage of the smart schools in the future.Ahelping kids learn fasterBbringing convenience to teachersChelping children study much more safelyDbringing newer information to teachers6The AI robot Beacon can _.Ateach students lessonsBanswe

    12、r students questionsCtell teachers to stop classesDremember students hobbies7The underlined word “bright” in Paragraph 4 means “_” in Chinese.A昂贵的B普遍的C明亮的D相像的8Gemmy Ginty thinks people want to do some tests on smart technology in universities because _.Athey have real labsBthey are not like real cit

    13、iesCthey have many stakeholdersDthey have all of their buildings9The passage mainly talks about _.A5G network in the futureBpersonal robots in the futureCsmart technology in the futureDhigh technology education in the future(2022全国八年级阶段练习)AI am 15 years old. I am not sure what job I want to do when

    14、I am older, but I do know that I want to go to university. I am going to study English, Italian and math in Grade 12 and then go to a good university to study languages. Maybe I will become a famous writer.I am 17 years old. I have a 16-year-old sister and her name is Lucy. I am going to be a doctor

    15、 when I am older. I love to study and will try to go to a medical (医学的) school when I am 20. Before this, I am going to travel to Africa and volunteer (当志愿者) in hospitals. I know it will be difficult, but I will be strong and wont get scared even if things get hard. I want to be the best!When I am o

    16、lder, I am going to travel more. I came to the UK from Italy when I was five and I will go back there when Im 20. It will be 2 years from now. As I am going to travel, I will learn as many new languages as I can at school. I really want to learn Chinese and Russian, but the school doesnt teach them

    17、now. However, the teachers say our school will start another four subjects next year! 10 Lance is going to study all the following courses EXCEPT_.AEnglishBItalianCmathDmedicine11Rosie will go to Africa to _.Atravel aroundBbuild a schoolClearn languagesDvolunteer in hospitals12Next year Laurents sch

    18、ool will _.Ahave four new teachersBhave a trip to other countriesCstart more subjects Dteach students Chinese13_ is the oldest of the four students in the passage.ALanceBRosieCLucyDLaurent14According to the passage, we can know that _.ALance is sure to be a writer in the futureBLaurent comes from a

    19、small village in EnglandCRosie is a kind and brave girl who loves to help othersDLance and Rosie are interested in studying languages(2022全国八年级课时练习)What color do you think will be popular in the future?Some people think blue will be popular, because blue means peace and kindness. Everybody in the wo

    20、rld hates war. Many people lose their families in wars. Blue makes people remember to keep peaceful. Other people think green will be popular because they think it is the color of nature. People in the world are thinking more about how to look after the environment. When people wear green clothes, t

    21、hey will keep the environment in their hearts and try to make the environment better. Yellow will also be a popular color. Why will it be popular? People are very busy these days because they have a lot to do. Yellow is a soft color and it can make people feel relaxed. Most people think black is the

    22、 color that will become the most popular. Because it always looks cool, and men often show off their social positions by using this color.15What do people think of blue?AIt means good luck.BIt means endless war in the world.CIt stands for peace and kindness.16Some people like yellow because it _.Ais

    23、 the color of natureBlooks coolCmakes people feel relaxed17Most people think the most popular color in the future will be _.AyellowBblackCgreen(2022黑龙江青冈县教师进修校八年级期末)What will life be like in the year 2080? No one knows, but it is fun to have a guess.Lets make a story about you in the year 2080. Our

    24、story will be about only one day. You wake up at seven in the morning. You get dressed. Guess what the clothes are made of. Paper? Glass? Or something we dont even know about today?The breakfast neednt be prepared. Why? The food will be ready for eating. Now you go to work, but you dont go by car. Y

    25、ou step onto a moving sidewalk (人行道). It takes you to a train station. There you take a special train. How will it run? On the rail over the street? Or in the air? Three oclock comes. Your work is over for the day. “Ill call John, a friend of mine.” you say.John answers the videophone (可视电话). You an

    26、d he can hear and see each other.“What shall we do this Saturday?” you ask. “Shall we put on our robot belts and take a short trip? Or shall we go for a ride in a flying boat?”John may say, “I want to ride in a spaceship! Lets fly to the moon!”18_ what life will be like in the year 2080.ASome people

    27、 knowBNobody knowsCScientists have found outDOnly a few clever people know19In the year 2080, the clothes we wear will be _ those we are wearing now.Athe same asBheavier thanCstronger thanDdifferent from20You may not need to spend any time _ in the year 2080.AworkingBsleepingCcookingDtraveling21You

    28、will take _ to work.Aa special trainBa busCa carDa plane22You can probably travel to the moon _ in the year 2080.Ain a busBeasilyCwith much difficultyDin a car(2022广西宾阳县教育局教学研究室八年级期末)In the fairy (童话) stories, people can live in the sea happily. Maybe in the near future, it will come true. A lot of

    29、people will live in a city in the sea.Scientists plan to build a new and funny city in the sea. There will be schools, hotels, offices, restaurants, hospitals, shopping malls, cinemas, many modern buildings in the sea. There wont be traffic jams, so people will be able to travel everywhere easily in

    30、 the city. The streets are very wide. The air will be very fresh and flowers are here and there.People will eat healthy food in the city of the sea, such as all kinds of fruits, fresh vegetables and healthy meat. They will also drink clean water. There will be no junk food (垃圾食品) there.What about th

    31、e weather in the sea of the city? Oh, it wont be very hot or cold. It will be warm all year round. People will only wear light clothes and sweater.根据短文内容,选择最佳选项,并在答题卡上将选定答案的字母标号涂黑。23What does the underlined word “it” refer to (指)?AThe sea of the city.BThe city in the sea.CPeople can enjoy fairy stor

    32、ies.DPeople can live in the sea.24What kind of city will scientist build in the sea?ANew and funny.BCool and beautiful.CLarge and old.DBeautiful and new.25What will the traffic be like in the city in the sea?AThere will be too many cars.BThere will be no traffic jams.CThere will be many small street

    33、s.DThere will be few traffic lights.26People can eat _ in the city of the sea.fresh vegetablesjunk foodfruitshealthy meatABCD27Which of the following is TRUE about the passage? APeople wont be able to see a movie in a city in the sea.BPeople wont travel easily in the city in the sea.CPeople will be

    34、able to drink clean water.DPeople will wear heavy clothes and sweater.(2022山东泰安八年级期末)Winter sports need to be in cold places. Have you ever imagined one day people go to other planets to hold the Winter Olympics?Mercury (水星)Its the closest planet to the sun. In the daytime, the temperature can be up

    35、 to 430 but at night it cools down to -200. Theres one area that the sun can never reach. Theres a lot of ice there. Maybe we can go speed skating and figure skating (花样滑冰) there!MarsThe temperature on Mars is between 140 and 30. At the north and south poles of Mars, there are areas covered by ice a

    36、nd snow. There is also a big mountain called Mount Olympus, So maybe we can ski on Mars!Pluto (冥王星)Pluto is a dwarf planet far away from the sun. Its very cold there, about-229. Theres a lot of ice. Its even harder than steel. So maybe we can go sledding (滑雪械) on Pluto.28Whats the lowest temperature

    37、 at night on Mercury?A229.B-200.C-140.D-30.29Which of the following is TRUE according to the passage?APeople can ski on the mountain on Mars.BThe ice on Pluto is harder than steel so we can go speed skating.COn Mercury the highest temperature in the daytime is 30.DThe north pole of Mars is completel

    38、y covered with ice and snow.30We can read the passage in the column (栏目) of _in a magazine.ALifeBFoodCHealthDSports(2022广东广州八年级期末)Whats going to happen in the future? Here are some things that scientists say are most likely to happen 10 to 30 years later from now.1. Digital moneyWe used to pay with

    39、cash(现金)for everything we bought. In fact, we are already using one kind of digital money when we swipe(刷)our bus pass or use a credit card(信用卡)to shop online. You have to admit that using a card is much easier than searching your pocket for change. It is also safer than carrying a lot of cash with

    40、you. People in Sweden all stopped using cash last year and the US might be the next.2.Bionic(仿生)EyePeople who are blind may have a chance to get their sight back-by wearing bionic eyes. A blind eye can no longer sense light, but a bionic eye can use a camera to “see” the environment and send the mes

    41、sage into brain. Although the bionic eye now only allow patients to see lights and unclear shapes, a better and clearer bionic eye could be just a few years away.3.Self-driving carUnlike a human driver, a self-driving car wont lose attention because of a phone call, a radio or something outside the

    42、window. Sensors(探测器)and cameras on the car would allow it to keep strictly to the rules of the road and keep a safe distance from other cars. This would greatly reduce the number of road accidents. Many companies are now planning self-driving cars. By 2045, driverless cars will be the main transport

    43、 on the road.31What things are mentioned in the passage?ACredit card and bionic eye.BA TV set and cameras.CCash and lots of cards.DA big card and bright eyes.32Which of the following is True according to the passage?ABlind people can see things clearly by using bionic eyes now.BPeople around the wor

    44、ld may not use cash any more in the coming year.CUsing cash is as safe as using a credit card.DBionic eyes may be improved soon.33How is a self-driving car different from a human driver?AA human driver is able to control the speed and distance better.BA human driver better knows the traffic rules.CA

    45、 self-driving car can pay full attention to road conditions.DA self-driving car can understand a phone call, or a radio better.34What may probably happen in the future?APeople will pay everything with cash.BBlind peoples eyes may recover with the help of the doctors.CDrivers may be unnecessary on th

    46、e road about 20 years later.DPeople will use cameras on the road.35What is the passage probably from?AAn interview.BA science book.CA novel.DAn e-mail.参考答案:1C2A3D4B【导语】本文是一篇说明文。主要讲了未来的世界会是什么样子。1词句猜测题。根据“traffic lights and busy roads”可知,是避开红绿灯和繁忙的道路,因此“avoiding”是“避免”之意。故选C。2细节理解题。根据“However, some peo

    47、ple believe there will be problems with traffic”和“What will happen if the cars stop working”可知,有2个问题。故选A。3细节理解题。根据“3D printers are used to build an object. They build the object until it is complete”可知,是3D printers建立了它。故选D。4推理判断题。根据“Although there are some problems to solve before this will be possi

    48、ble, we can certainly dream of a world where technology makes life easier and safer for millions of people”可知,尽管在实现这一目标之前还有一些问题需要解决,但我们肯定可以梦想一个科技让数百万人的生活更容易、更安全的世界。可推知作者对未来是充满希望的。故选B。5D6B7C8D9D【导语】本文主要讲述了未来学校是什么样子以及高科技教育。5细节理解题。根据“They use high technology(科技)to help students learn more quickly and s

    49、afely, as well as bring convenience(便利)to teachers.”可知,他们使用高科技来帮助学生更快、更安全地学习,同时也给教师带来了方便。没有提到“为教师带来更新的信息”;故选D。6细节理解题。根据“They can ask it questions, such as if one of their classes is over.”可知,可以回答学生的问题;故选B。7词句猜测题。根据“how bright the lights should be”可知,灯应该是明亮的;因此“bright”意为“明亮的”;故选C。8细节理解题。根据“Cities are

    50、 so big, and there are so many stakeholders, so it can be difficult. But universities have their own buildings”可知,大学都有自己的教学楼;故选D。9主旨大意题。根据全文内容可知,主要讲述了未来学校是什么样子以及高科技教育;故选D。10D11D12C13D14C【导语】本文主要介绍了三名同学将来的打算。10细节理解题。根据“I am going to study English, Italian and math in Grade 12 and then go to a good un

    51、iversity to study languages.”可知,Lance将学习英语、意大利语和数学,没有提到医学。故选D。11细节理解题。根据“Before this, I am going to travel to Africa and volunteer (当志愿者) in hospitals.”可知,Rosie将去非洲的医院当志愿者。故选D。12推理判断题。根据“ However, the teachers say our school will start another four subjects next year!”可知,Laurent的学校明年将开设另外四门课程;由此推知,L

    52、aurent的学校明年将开始更多的课程。故选C。13细节理解题。根据“I am 15 years old.”可知,Lance现在15岁;根据“I am 17 years old.”可知,Rosie17岁;根据“I will go back there when Im 20. It will be 2 years from now.”可知,Laurent现在是18岁。综上,Laurent的年龄最大。故选D。14推理判断题。根据“Before this, I am going to travel to Africa and volunteer (当志愿者) in hospitals. I know

    53、 it will be difficult, but I will be strong and wont get scared even if things get hard. I want to be the best!”可推知,Rosie是一个善良勇敢的女孩,喜欢帮助别人。故选C。15C16C17B【导语】本文是一篇说明文,主要介绍人们认为未来的流行色。15细节理解题。根据“Some people think blue will be popular, because blue means peace and kindness.”可知,在人们的眼中蓝色象征着和平和友善。故选C。16细节理解

    54、题。根据“Yellow is a soft color and it can make people feel relaxed.”可知,黄色可以使人们放松。故选C。17细节理解题。根据“Most people think black is the color that will become the most popular.”可知,大多数人认为黑色会最流行。故选B。18B19D20C21A22B【导语】本文猜测人类在2080年的生活将是什么样。18细节理解题。根据“What will life be like in the year 2080? No one knows, but it is

    55、 fun to have a guess.”可知,没有人知道2080年的生活将是什么样子,故选B。19推理判断题。根据“Guess what the clothes are made of. Paper? Glass? Or something we dont even know about today?”可知,2080年人们穿的衣服可能会是用纸、玻璃或者我们今天不知道的材料制成的,因此和现在穿的衣服不同,故选D。20推理判断题。根据“The breakfast neednt be prepared. Why? The food will be ready for eating.”可知,早饭不

    56、需要花时间准备,因此推断在2080年我们可能不需要花费时间做饭,故选C。21细节理解题。根据“Now you go to work, but you dont go by car. You step onto a moving sidewalk (人行道). It takes you to a train station. There you take a special train.”可知,你会乘坐特殊的火车去上班。故选A。22推理判断题。根据“John may say, I want to ride in a spaceship! Lets fly to the moon!”可知,在208

    57、0年你可以在周末乘坐飞船去月球,因此可能很容易去月球旅行,故选B。23D24A25B26B27C【导语】本文是一篇说明文,主要讲述的是未来人们住在海底的畅想。23词句猜测题。根据前句“In the fairy (童话) stories, people can live in the sea happily. ”可猜测出,后句应是:也许在不久的将来,人们可以生活在海洋中将成为现实,故下划线单词“it”应是指“人们可以生活在海洋中”。故选D。24细节理解题。根据文中“Scientists plan to build a new and funny city in the sea.”可知,科学家将在

    58、海洋中建造新奇而有趣的城市。故选A。25细节理解题。根据文中“There wont be traffic jams, so people will be able to travel everywhere easily in the city.”可知,海上城市的交通状况不会有交通堵塞。故选B。26细节理解题。根据文中“People will eat healthy food in the city of the sea, such as all kinds of fruits, fresh vegetables and healthy meat.”可知,人们可以在海洋之城吃新鲜蔬菜、水果和健康

    59、肉类。故选B。27细节理解题。根据文中“They will also drink clean water.”可知,人们将能够饮用干净的水是正确的。故选C。28B29A30D【导语】本文主要畅想了未来我们有可能有一天去其他的星球举办冬奥会。28细节理解题。根据“In the daytime, the temperature can be up to 430 but at night it cools down to -200.”可知水星上最低温度为零下200度。故选B。29细节理解题。根据“There is also a big mountain called Mount Olympus, So

    60、 maybe we can ski on Mars!”可知我们可能在火星上滑雪。故选A。30推理判断题。本文是畅想冬奥会的举办地点,所以推测应是被刊登在杂志的体育栏目。故选D。31A32D33C34C35B【导语】本文主要介绍了科学家对未来10年到30年的预测。31细节理解题。根据“use a credit card”及“Bionic(仿生)Eye”可知,本文提到了信用卡和仿生眼,故选A。32推理判断题。根据“Although the bionic eye now only allow patients to see lights and unclear shapes, a better an

    61、d clearer bionic eye could be just a few years away”可知,仿生眼可能很快就会得到改进,故选D。33细节理解题。根据“Unlike a human driver, a self-driving car wont lose attention because of a phone call, a radio or something outside the window”可知,自动驾驶汽车可以充分关注路况,故选C。34推理判断题。根据“By 2045, driverless cars will be the main transport on the road”可知,大约20年后,路上可能不再需要司机了,故选C。35推理判断题。本文主要介绍了科学家对未来10年到30年的预测,属于科学范畴,故选B。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:Unit 7 单元话题阅读理解练习-2022-2023学年八年级英语上册单元重难点易错题精练(人教版).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-783059.html
    相关资源 更多
  • 上海版九年级化学第三章第三节中档难度提升题(word有答案).docx上海版九年级化学第三章第三节中档难度提升题(word有答案).docx
  • 上海版九年级化学第三章第一节难度偏大尖子生题(word有答案).docx上海版九年级化学第三章第一节难度偏大尖子生题(word有答案).docx
  • 上海版九年级化学第三章第一节中档难度提升题(word有答案).docx上海版九年级化学第三章第一节中档难度提升题(word有答案).docx
  • 上海版九年级化学第一章第四节难度偏大尖子生题(word有答案).docx上海版九年级化学第一章第四节难度偏大尖子生题(word有答案).docx
  • 上海版九年级化学第一章第四节中档难度提升题(word有答案).docx上海版九年级化学第一章第四节中档难度提升题(word有答案).docx
  • 上海版九年级化学第一章第三节难度偏大尖子生题(word有答案).docx上海版九年级化学第一章第三节难度偏大尖子生题(word有答案).docx
  • 上海版九年级化学第一章第三节基础题(word有答案).docx上海版九年级化学第一章第三节基础题(word有答案).docx
  • 上海版九年级化学第一章第三节中档难度提升题(word有答案).docx上海版九年级化学第一章第三节中档难度提升题(word有答案).docx
  • 上海版九年级化学第一章第一节难度偏大尖子生题(word有答案).docx上海版九年级化学第一章第一节难度偏大尖子生题(word有答案).docx
  • 上海版九年级化学第一章第一节中档难度提升题(word有答案).docx上海版九年级化学第一章第一节中档难度提升题(word有答案).docx
  • 上海版九年级上册《2.2氧气》测试(含答案).docx上海版九年级上册《2.2氧气》测试(含答案).docx
  • 上海浦东新区侨光中学2022-2023学年六年级上学期期中英语试卷.docx上海浦东新区侨光中学2022-2023学年六年级上学期期中英语试卷.docx
  • 上海浦东区进才中学2020-2021学年高一上学期期中考试数学试题 WORD版含答案.docx上海浦东区进才中学2020-2021学年高一上学期期中考试数学试题 WORD版含答案.docx
  • 上海浦东上外附中高三上学期英语9月第三周周练.docx上海浦东上外附中高三上学期英语9月第三周周练.docx
  • 上海杨浦高级中学2018届高三上学期第一次月考数学试题.docx上海杨浦高级中学2018届高三上学期第一次月考数学试题.docx
  • 上海杨浦区初三 期中数学试卷(手写答案).docx上海杨浦区初三 期中数学试卷(手写答案).docx
  • 上海期末全真模拟试卷(5)(考试范围:七上全部内容)-(沪教版)原卷版.docx上海期末全真模拟试卷(5)(考试范围:七上全部内容)-(沪教版)原卷版.docx
  • 上海期末全真模拟试卷(3)(考试范围:七上全部内容)-(沪教版)原卷版.docx上海期末全真模拟试卷(3)(考试范围:七上全部内容)-(沪教版)原卷版.docx
  • 上海期末全真模拟试卷(2)(考试范围:七上全部内容)-(沪教版)解析版.docx上海期末全真模拟试卷(2)(考试范围:七上全部内容)-(沪教版)解析版.docx
  • 上海期末全真模拟试卷(2)(考试范围:七上全部内容)-(沪教版)原卷版.docx上海期末全真模拟试卷(2)(考试范围:七上全部内容)-(沪教版)原卷版.docx
  • 上海期末全真模拟试卷(1)(考试范围:七上全部内容)-(沪教版)原卷版.docx上海期末全真模拟试卷(1)(考试范围:七上全部内容)-(沪教版)原卷版.docx
  • 上海期中解答题精选50题(提升版)-(沪教版)解析版.docx上海期中解答题精选50题(提升版)-(沪教版)解析版.docx
  • 上海期中解答题精选50题(压轴版)-(沪教版)解析版.docx上海期中解答题精选50题(压轴版)-(沪教版)解析版.docx
  • 上海期中填选精选50题(提升版)-(沪教版)解析版.docx上海期中填选精选50题(提升版)-(沪教版)解析版.docx
  • 上海期中全真模拟试卷(2)(考试范围:9.1字母表示数-9.16分组分解法)-(沪教版)解析版.docx上海期中全真模拟试卷(2)(考试范围:9.1字母表示数-9.16分组分解法)-(沪教版)解析版.docx
  • 上海期中全真模拟试卷(2)(考试范围:9.1字母表示数-9.16分组分解法)-(沪教版)原卷版.docx上海期中全真模拟试卷(2)(考试范围:9.1字母表示数-9.16分组分解法)-(沪教版)原卷版.docx
  • 上海明珠中学沪教版七年级上整式的乘除 练习二(无答案).docx上海明珠中学沪教版七年级上整式的乘除 练习二(无答案).docx
  • 上海新版九年级化学第四单元第二节《反应中的质量关系》基础题(word版有答案解析).docx上海新版九年级化学第四单元第二节《反应中的质量关系》基础题(word版有答案解析).docx
  • 上海新版九年级化学第四单元第二节《化学反应中的质量关系》难度偏大尖子生题(word版有答案).docx上海新版九年级化学第四单元第二节《化学反应中的质量关系》难度偏大尖子生题(word版有答案).docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1