《新教材》2021-2022学年高中英语北师大版必修第一册练习:UNIT 2 SECTION B LESSON 2 .docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材 新教材2021-2022学年高中英语北师大版必修第一册练习:UNIT 2SECTION BLESSON 2021 2022 学
- 资源描述:
-
1、SectionBLESSON2&LESSON3课后篇巩固提升必备知识基础练.单句填空1.I hope there are enough glasses for each guest to have .答案one2.I am only too glad (accept) your kind invitation.答案to accept3.She was (satisfy) with the result of her efforts.答案satisfied4.This medicine will (relief) your headache.答案relieve5.Nothing would pr
2、event us from (go) to help them.答案going6.The (equip) of the laboratory is complete.答案equipment7.Using computers has a (benefit) effect on childrens learning.答案beneficial8.I have invited our friends to cheer you !答案up9.It was one of the most (amaze) films Ive ever seen.答案amazing10.There was something
3、 about his face that reminded me my uncle.答案of.完成句子1.她是一个游泳能手,很多人认为她一定能成功。She is a strong swimmer and many people feel that she .答案is sure to succeed2.谁最有可能从网上新闻的使用中获益?Who is most likely to ?答案benefit from the use of online news3.假如我忘记了,请提醒一下我的诺言。,please remind me of my promise.答案In case I forget4.我
4、们提醒他们学校已经对学生的行为制定了新的规定。 the school had already made new rules about students behaviours.答案We reminded them that5.重要的是要记住每个人的反应不同。 that each person reacts differently.答案It is important to remember关键能力提升练.七选五TakingPressureoffSportsCompetitionsSports are a great way to have fun and stay active.Competit
5、ions can make sports more exciting.But because somebody wins and somebody loses,competitions can also make kids be under pressure.1 But too much pressure is bad news.Read on to learn more about sports pressure.What is a competition?There are different kinds of competition in sports.2 For example,a s
6、wimmer might compete individually,but the persons score may also contribute to a teams score.What all sports competitions have in common is that all of the competitors want to win.3Why do I feel under pressure?Do you ever have “butterflies” in your stomach?Its that nervous feeling some people get wh
7、en starting to attend a new school or preparing for a big soccer match.Believe it or not,the best player on your team gets nervous before a big game.4 Feeling a little excited or nervous is OK,though.This helps your body and mind get ready to compete.But if youre getting so nervous that you arent ha
8、ving much fun,its time to figure out why.How can I deal with pressure?When youre competing in sports,you need a lot of energy.5 Be sure to go to bed on time.And dont forget to eat well on game day.Try to attend all of your teams practices.By practicing,youll improve your playing skills.The more prep
9、ared you are,the better youll feel and the more fun youll have.A.A little pressure can be OK.B.What if you want to give up?C.But usually only one person or team does.D.It takes a lot of work to become skilled at a sport.E.Even professional players feel nervous sometimes!F.One secret to having lots o
10、f energy is to get plenty of sleep.G.You may compete by yourself,as part of a team,or both.答案与解析【语篇解读】本文是一篇说明文。文章主要说明了体育竞赛中的队员们的压力来源以及应对方法。1.A根据后文“Buttoomuchpressureisbadnews.”可知,但是太多的压力是坏消息。由此可知,有点压力是可以接受的,但太多的压力就不好了。故选A项。2.G根据后文“Forexample,aswimmermightcompeteindividually,butthepersonsscoremayalso
11、contributetoateamsscore.”可知,一个游泳运动员可能单独参加比赛,但他的分数也可能对一个队的分数有贡献。由此可知,你可以是一个人在战斗,也可以作为一个团队的一员,或者两者兼而有之。故选G项。3.C根据上文“Whatallsportscompetitionshaveincommonisthatallofthecompetitorswanttowin.”可知,所有体育竞赛的共同点是所有的参赛者都想赢。由此可知,所有的参赛者都想赢,所以上文中提到的即使一个人战斗,这个人的分数也对一个队有贡献的做法并不常见,通常只有一个人或一个团队会赢。故选C项。4.E根据上文“Believei
12、tornot,thebestplayeronyourteamgetsnervousbeforeabiggame.”可知,信不信由你,你队里最好的球员在一场重要比赛前都会紧张。由此可知,大多数球员比赛前都会紧张,即使是职业球员也不例外。故选E项。5.F根据后文“Besuretogotobedontime.”可知,一定要按时睡觉。由此可知,本句是在强调要有充足的睡眠来保证精力充沛。故选F项。.完形填空Maverick Oyao,an art student at Western Mindanao State University in the Philippines.He recently mad
13、e news headlines around the world after 1 his sister with a one-of-a-kind prom (毕业舞会) dress that he made by hand.It all started earlier this month,when he learned that his sister Keanna wanted to 2 the upcoming prom in February.3,renting a dress suitable for such a(n) 4 was very expensive.Their pare
14、nts simply couldnt 5 it.Since she was in her final year of junior high school,she still 6.Determined to make his sisters prom a memorable one,Maverick decided to make her a 7 princess dress himself.The problem was that Maverick had no 8 of making dresses,but after some learning,he eventually decided
15、 that his sisters happiness was worth the 9.He started looking at Spring and Summer collections as 10 for Keannas dress design,and later admitted that the creations of famous Filipino designers influenced him the most.Despite 11 any dress-making experience,Maverick managed to turn the pencil-drawn d
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-791264.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
浙江省金华十校2021-2022学年高二下学期期末调研考试 数学 PDF版无答案.pdf
