分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 24

类型湖北省恩施州2019-2020学年高二英语下学期期末调研考试试题(含解析).doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:344310
  • 上传时间:2025-11-27
  • 格式:DOC
  • 页数:24
  • 大小:104.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    湖北省 恩施 2019 2020 学年 英语 学期 期末 调研 考试 试题 解析
    资源描述:

    1、湖北省恩施州2019-2020学年高二英语下学期期末调研考试试题(含解析)考生注意:1.本试卷共150分,考试时间120分钟。2.请将各题答案填写在答题卡上。第一部分 听力(共两节,满分30分)做题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。例:How much is the shirt?A. 19.15. B. 9.18. C. 9.1

    2、5.答案是C。1. When will the film begin?A. At 7:20. B. At 7:15. C. At 7:00.2. What are the speakers talking about?A. Their sisters. B. A present. C. A birthday party.3. How did the man feel about his jump in the end?A. Disappointed. B. Terrified. C. Excited.4. What is the probable relationship between th

    3、e speakers?A. Classmates.B. Salesperson and customer.C. Interviewer and interviewee.5. Where was the woman in the afternoon?A. At a shop. B. At the cinema. C. In a cafe.第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两

    4、遍。听第6段材料,回答第6、7题。6. Where does the conversation probably take place?A. At a railway station. B. At an airport. C. At a hotel.7. When will the man have to leave?A. At 12:00. B. At 13:00. C. At 14:00听第7段材料,回答第8、9题。8. Whats wrong with the woman?A. She has a cough. B. She has a headache. C. She has a fe

    5、ver.9. How many times should the woman take the medicine a day?A. Four. B. Three. C. Two.听第8段材料,回答第10至12题。10. Where is the man going?A. To a video store. B. To a school. C. To a lunch meeting.11. What will the woman do for the people waiting in the office?A. Have a talk with them.B. Show them the ne

    6、w video.C. Show them around the company.12. What might be the relationship between the speakers?A. Boss and secretary. B. Husband and wife. C. Teacher and student.听第9段材料,回答第13至16题。13. What is the woman interested in now?A. Jumping. B. Running. C. Swimming.14. Who runs the fastest?A. Lily. B. Amy. C.

    7、 Mike.15. When did the man win the first prize?A. Last week. B. Last month. C. Last year.16. What will the man take part in this year?A. The high jump. B. The long jump. C. Swimming.听第10段材料,回答第17至20题。17. Who is the speaker?A. A doctor. B. A waiter. C. An announcer.18 What will the weather be like in

    8、 England today?A. Wet and windy. B. Fine but cool. C. Quite dry.19. Which parts of Europe have the highest temperatures?A. The northern parts. B. The eastern parts. C. The southern parts.20. How many days does the weather forecast mention?A. One. B. Two. C. Three.第二部分 阅读(共两节,满分50分)第一节(共15小题;每小题2.5分,

    9、满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。AThe Shanghai Disneyland theme park officially reopens to the public on May 11, 2020. During the initial reopening period, the majority of Shanghai Disneylands attractions, rides, shows and shopping, accommodation and dining locations will resume operations, w

    10、ith controlled attendance. Some interactive attractions and experiences, such as children play areas, and theater shows will remain closed.Guests shall obey the following requirements when Shanghai Disneyland reopens:1. Purchase dated admission tickets for Shanghai Disneyland online, as on-site sale

    11、s will not be available. Annual Pass holders must make a reservation for their visit date and time on-line before their visit to the park.2. Provide basic personal information for each guest visiting the park, including name, phone number and ID number via Shanghai Disneys official website after pur

    12、chasing a ticket and before arriving at the park. A Shanghai Disneyland Reservation QR Code will be provided after the success submission of the required identification information, and guests will be required to present the code before entering the theme park.3. Undergo temperature screening proced

    13、ures upon arrival.4. Wear a mask during the entire visit to the park except when dining.1. Which of the following is closed during the initial reopening period?A. The theater.B. The shop.C. The restaurant.D. The hotel.2. What is mentioned about the Annual Pass holders in the text?A. They neednt prov

    14、ide basic personal information.B. They can enter the theme park at any time.C. They cant use the Annual Pass at present.D. They have to book the visit in advance.3. What is a must during the visit?A. Arriving on time.B. Wearing a mask.C. Bringing food and waterD. Being accompanied with friends.【答案】1

    15、. A 2. D 3. B【解析】这是一篇应用文。上海迪士尼主题公园于2020年5月11日正式向公众开放,文章主要介绍了上海迪士尼主题公园重新开园时,游客在游览期间必须遵守的一些要求。【1题详解】细节理解题。根据第一段中Some interactive attractions and experiences, such as children play areas, and theater shows will remain closed.可知一些互动景点和体验,如儿童游乐区和戏剧表演将继续关闭。由此可知,电影院在最初重新开放期间是关闭的。故选A。【2题详解】细节理解题。根据第三段中Annua

    16、l Pass holders must make a reservation for their visit date and time on-line before their visit to the park.可知年票持证人士必须在参观公园前,在网上预约参观日期及时间。由此可知,年票持有人必须提前预定参观时间。故选D。【3题详解】细节理解题。根据最后一段4. Wear a mask during the entire visit to the park except when dining.可知4. 除用餐外,在整个游览过程中都要戴上口罩。由此可知,参观期间必须戴口罩。故选B。BRich

    17、ard Dermer is a pizza shop owner. But he is better known for his hobby. As a extraordinary kite collector, people are impressed by kites covering the walls from all over the world when they walk into his pizza shop.Dermer worked at Hideaway. He bought the pizza shop in 1960. Then, in 1970, his game-

    18、partner and manager at Hideaway was the first to market the Japanese version of the game Go in the United States. It was this game that led Dermer to kites, and from there he took offeventually becoming president of the American Kiefliers Association.Dermer now has a huge kite collection. He told Co

    19、llectors Weekly, “Initially, I was a novice, but I enjoyed learning, trying to acquire more about kites. And the more I got into kite festivals and collecting kites, the more I discovered and the deeper the subject became.”What Dermers collection and hobby brings to the United States is an internati

    20、onal perspective and history on kite flying. In India, for example, kite flying is a fierce, sometimes violent sport, while in Thailand, kite battles reflect the war of the sexes between men and women. Kites were used in World War II, to distract German planes and for target practice.When Dermer sta

    21、rted stunt kite (特技风筝), it was pretty new. All the kites were triangular, and they all looked the same. But soon with his efforts, that changed. People could see kites of all shapes, sizes and colors flying in the sky. During the 1980s and 1990s kites went through quite a developmental stage where t

    22、hey were getting better and better as new lighter, stronger materials were being developed. Dermer even set up the new rules for judging these stunt kite competitions, which take into account how much control the flier has, and the difficulty of the moves.4. What is Richard Dermers occupation?A. A p

    23、lane pilot.B. A food businessman.C. A kite seller.D. A sales manager.5. What does the underlined word “novice” in paragraph 3 mean?A. Advanced person.B. Learned person.C. Inexperienced person.D. Well-known person.6. What can we learn about the kites from paragraph 4?A. Kites are not popular in the U

    24、SA.B. Flying kites is illegal in Thailand.C. Kites played a part in World War II.D. Flying kites is an interesting sport in India.7. With the efforts of Richard Dermer, kites became _.A. portableB. diverseC. availableD. delicate【答案】4. B 5. C 6. C 7. B【解析】这是一篇夹叙夹议文。文章主要介绍了比萨到老板Richard Dermer爱好收藏风筝,他的

    25、收藏和爱好给美国带来的是关于放风筝的国际视角和历史,列举了不同国家对于放风筝的看法以及历史上风筝曾经发挥的作用。如今在Richard Dermer的努力下,风筝变得多样化,人们可以看到各种形状、大小和颜色的风筝在天空中飞翔。【4题详解】细节理解题。根据第一段中Richard Dermer is a pizza shop owner.可知Richard Dermer是一家比萨店的老板。由此可知,Richard Dermer的职业是一个食品商人。故选B。【5题详解】词义猜测题。根据后文but I enjoyed learning, trying to acquire more about kite

    26、s.可知Dermer说自己一开始是个没经验的人,但是他喜欢学习,努力获得更多关于风筝的知识。由此可知,划线单词的意思是“没有经验的人”。故选C。【6题详解】细节理解题。根据第四段中Kites were used in World War II, to distract German planes and for target practice.可知在第二次世界大战中,风筝被用来分散德国飞机的注意力,也被用作射击练习。由此可知,风筝在第二次世界大战中发挥了作用。故选C。【7题详解】细节理解题。根据最后一段When Dermer started stunt kite (特技风筝), it was

    27、pretty new. All the kites were triangular, and they all looked the same. But soon with his efforts, that changed. People could see kites of all shapes, sizes and colors flying in the sky. During the 1980s and 1990s kites went through quite a developmental stage where they were getting better and bet

    28、ter as new lighter, stronger materials were being developed. Dermer even set up the new rules for judging these stunt kite competitions, which take into account how much control the flier has, and the difficulty of the moves.可知当Dermer开始制作特技风筝的时候,它还是一项新发明。所有的风筝都是三角形的,它们看起来都一样。但随着他的努力,情况很快发生了变化。人们可以看到

    29、各种形状、大小和颜色的风筝在天空中飞翔。在20世纪80年代和90年代,风筝经历了一个相当大的发展阶段,随着新的更轻、更强的材料被开发出来,风筝变得越来越好。Dermer甚至为这些风筝特技比赛设立了新的评判规则,其中考虑到飞行员的控制力和动作的难度。由此可知,在Richard Dermer的努力下,风筝变得多样化。故选B。CTo me, Shakespeare is a bit of a touchy subject in the theatre industry. I believe Shakespeares plays to be the most challenging in terms

    30、of language. When you have challenging language, then understanding the plot and topics will become a challenge as well. Its like a chain. If you dont understand it from the start, it makes things hard later on and people tend to give up on it. Regardless of all of this, I believe Shakespeare is imp

    31、ortant in the sense that its where true theatre started. William Shakespeare is a name everyone knows regardless of whether you enjoy his works or not.Many high schools or colleges put on at least one Shakespeare play every few years and I like that. I think its important to expose students to plays

    32、 that are a bit more challenging than they used to be. Of course. its not easy to understand these plays but then think about the people who act in those plays. When acting, you have to understand your character and not only that, you need to completely know everything going on around you as well. S

    33、o to understand the script (剧本) is one thing. but to act in a Shakespeare play is a whole another thing. How about memorizing the lines? Thats one of the hardest things actors have to get through. It is such heightened language that its almost like learning a foreign language. Shakespeare is tough a

    34、nd thats what I think I love it the most. The challenge is understanding. Once you have that then you have room to play with it.Therefore, if people walked into a Shakespeare play with more of an open mind, their experience would be so much better. There is a large amount of exploration and discover

    35、y in his plays and the experience can be really satisfying. Its hard stuff, but its fascinating and we should be embracing it.8. Whats the biggest challenge in understanding Shakespeares plays?A. The challenging language.B. The variety of its topic.C. The complicated plot.D. The memorable characters

    36、.9. Whats the authors attitude towards putting on Shakespeares plays at colleges?A. Critical.B. Cautious.C. Favorable.D. Indifferent.10. What does the text suggest people do when enjoying Shakespeares plays?A. Act them out.B. Remember the lines in them.C. Learn Shakespeares language.D. Enjoy them wi

    37、th an open mind.11. What is the text mainly about?A. The characteristics of Shakespeares plays.B. The plots and topics of Shakespeares plays.C. The importance and way of enjoying Shakespeares plays.D The stress from performing Shakespeares plays.【答案】8. A 9. C 10. D 11. C【解析】这是一篇议论文。作者在文章中指出莎士比亚的戏剧是非

    38、常重要的,是真正的戏剧的起点,作者支持在中学或大学每隔几年上演一出莎士比亚戏剧的做法,作者还建议当人们欣赏莎士比亚的戏剧时,以开放的心态欣赏它们。【8题详解】细节理解题。根据第一段中I believe Shakespeares plays to be the most challenging in terms of language. When you have challenging language, then understanding the plot and topics will become a challenge as well.可知我认为莎士比亚的戏剧在语言上是最具挑战性的。

    39、当你的语言具有挑战性的时候,那么理解剧情和主题也将成为一种挑战。由此可知,理解莎士比亚戏剧最大的挑战是具有挑战性的语言。故选A。【9题详解】推理判断题。根据第二段中Many high schools or colleges put on at least one Shakespeare play every few years and I like that. I think its important to expose students to plays that are a bit more challenging than they used to be.可知许多中学或大学每隔几年至少

    40、上演一出莎士比亚的戏剧,我很喜欢。我觉得让学生接触比他们过去接常触到的更有挑战性的戏剧很重要。由此可推知,作者对在大学上演莎士比亚的戏剧持支持态度。故选C。【10题详解】细节理解题。根据最后一段中Therefore, if people walked into a Shakespeare play with more of an open mind, their experience would be so much better.可知因此,如果人们带着更开放的心态走进莎士比亚的戏剧,他们的体验会更好。由此可知,这篇文章建议当人们欣赏莎士比亚的戏剧时,以开放的心态欣赏它们。故选D。【11题详解

    41、】主旨大意题。根据第一段中Regardless of all of this, I believe Shakespeare is important in the sense that its where true theatre started. William Shakespeare is a name everyone knows regardless of whether you enjoy his works or not.可知不管这些,我相信莎士比亚的重要性在于它是真正的戏剧的起点。威廉莎士比亚这个名字大家都知道,不管你喜不喜欢他的作品。以及最后一段中Therefore, if p

    42、eople walked into a Shakespeare play with more of an open mind, their experience would be so much better.可知因此,如果人们带着更开放的心态走进莎士比亚的戏剧,他们的体验会更好。结合作者在文章中指出莎士比亚的戏剧是非常重要的,是真正的戏剧的起点,作者支持在中学或大学每隔几年上演一出莎士比亚戏剧的做法,作者还建议当人们欣赏莎士比亚的戏剧时,以开放的心态欣赏它们。由此可知,这篇文章的主要内容是欣赏莎士比亚戏剧的重要性和方式。故选C。DAlthough air travel comes with

    43、jet lag, delays and awful food, it offers a brief digital detoxa precious few hours away from the wave of emails, messages and app announcements. But not anymore, In flight Wi-Fi is getting faster and cheaper, and is an increasingly common offering on budget and flagship airlines.But how does in-fli

    44、ght Wi-Fi actually work? To simplify, there are two ways for an internet signal to reach your device when youre up in the clouds. The first is via ground based mobile broadband towers, which send signals up to the aircrafts antennas (天线). As you travel into different sections of airspace, the plane

    45、automatically connects to signals from the nearest tower, so there is (in theory at least) no interruption to your Internet. But if youre passing over large areas of water or particularly remote zones, connectivity can be an issue.The second method uses satellite technology. Planes connect to satell

    46、ites in space (35,000 km above the planet), which send and receive signals via receivers and transmitters. Information is transmitted to and from your smart phone via an antenna on the top of the aircraft. These are the same satellites that are used in television signals and weather forecasting. Inf

    47、ormation is passed between the ground and the plane via the satellite.All of that technology is expensive. The costs are usually passed on to customers. Over half of the worlds aircraft will be equipped with in-flight Wi-Fi within the next few years. It is set to become a billion-dollar industry by

    48、2020. In the near future youll need to find a better excuse than “Sorry I missed your messageI was on a plane”.12. What sends signals up to the aircrafts antennas?A. Internet companies.B. Ground-based receivers.C. Budget and flagship airlines.D. Ground-based mobile broadband towers.13. Who will pay

    49、for the in-flight Wi-Fi technology in the end?A. Aircraft passengers.B. Satellite company.C. Broadband towers.D. The local government.14. What can we infer about in-flight Wi-Fi from the last paragraph?A. It serves every customer.B. It has a bright future.C. It develops very slow.D. Its a high-tech

    50、industry.15. What is the best title for the text?A. How to Use In-flight Wi-Fi?B. Why Only Some Airlines Have In-flight Wi-Fi?C. Why Is In-flight Wi-Fi Expensive?D. How Wi-Fi Works on a Plane?【答案】12. D 13. A 14. B 15. D【解析】这是一篇说明文。飞机上的Wi-Fi越来越快,越来越便宜,越来越多的廉价航空公司和旗舰航空公司都提供这种服务。但是飞机上的Wi-Fi是如何工作的呢?文章主要

    51、就飞机上的Wi-Fi是如何工作的展开说明,指出飞机乘客会为机上Wi-Fi技术买单,且这项技术未来很有前景。【12题详解】细节理解题。根据第二段中The first is via ground based mobile broadband towers, which send signals up to the aircrafts antennas (天线).可知第一种是通过地面移动宽带发射塔,将信号发送到飞机的天线上。由此可知,是地面移动宽带塔向飞机的天线发送信号。故选D。【13题详解】细节理解题。根据最后一段中All of that technology is expensive. The

    52、costs are usually passed on to customers.可知所有这些技术都很昂贵。成本通常转嫁给乘客。由此可知,最终飞机乘客会为机上Wi-Fi技术买单。故选A。【14题详解】推理判断题。根据最后一段中Over half of the worlds aircraft will be equipped with in-flight Wi-Fi within the next few years. It is set to become a billion-dollar industry by 2020.可知未来几年内,世界上超过一半的飞机将配备空中Wi-Fi。到2020年

    53、,它将成为一个价值十亿美元的产业。由此可推知,飞机上的Wi-Fi未来很有前景。故选B。【15题详解】主旨大意题。根据第二段中But how does in-flight Wi-Fi actually work? To simplify, there are two ways for an internet signal to reach your device when youre up in the clouds.可知但是飞机上的Wi-Fi是如何工作的呢?简单地说,当你在云端时,有两种方式可以让互联网信号到达你的设备。结合文章主要说明了飞机上的Wi-Fi越来越快,越来越便宜,越来越多的廉价航

    54、空公司和旗舰航空公司都提供这种服务。但是飞机上的Wi-Fi是如何工作的呢?文章主要就飞机上的Wi-Fi是如何工作的展开说明,指出飞机乘客会为机上Wi-Fi技术买单,且这项技术未来很有前景。由此可知,D选项“Wi-Fi在飞机上是如何工作的?”最符合文章标题。故选D。第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Trees are commonly cut down for wood and paper. _16_. The unique chemical process that trees and plant

    55、s use to turn light energy from the sun into oxygen is known as photosynthesis (光合作用)._17_The production of oxygen is a result of photosynthesis, but it is not the main purpose of this process. _18_. Plants create their own food through photosynthesis. During this process, a plants roots absorb wate

    56、r from the ground, and its leaves take in light energy and carbon dioxide. The plant uses these elements to make fats and proteins that are then used to maintain the plants life.The process of photosynthesisThe first step in photosynthesis is using the suns energy. During this process, chlorophyll (

    57、叶绿素) absorbs the light energy of the sun. The energy from the sun then acts upon the water absorbed by the roots of the plant. Carbon dioxide sent into the atmosphere by animals and humans is then absorbed by the plants leaves and paired with the hydrogen to produce sugar. The sugar is turned into p

    58、lant food. _19_.Threats to tree photosynthesis_20_. Today, only about 30 percent of Earths land is covered in trees. This is contributing to global warming since trees are necessary to consume the carbon dioxide in the atmosphere. Experts believe planting trees is vital in order to ensure the preser

    59、vation of the delicate balance that enables photosynthesis.A. The purposes of photosynthesisB. The advantages of photosynthesisC. In fact, oxygen is simply a by productD. It is also responsible for giving plants their green colorE. During this process, extra oxygen is produced and releasedF. The tre

    60、es that change carbon dioxide into oxygen are disappearing rapidlyG. But the greatest value of trees comes from their ability to turn the suns energy into chemical energy【答案】16. G 17. A 18. C 19. E 20. F【解析】这是一篇说明文。文章主要说明了树木除了被砍下来作为木材和纸张,其最大的价值在于它的光合作用,并且介绍了光合作用的目的、过程和树木消失对光合作用的威胁。【16题详解】根据上文Trees a

    61、re commonly cut down for wood and paper.可知树木通常被砍下来作为木材和纸张。以及后文The unique chemical process that trees and plants use to turn light energy from the sun into oxygen is known as photosynthesis (光合作用).可知树木和植物将太阳光转化为氧气的独特化学过程被称为光合作用。由此可知,本句承接上文说明,树木除了被砍下来作为木材和纸张,其最大的价值在于它的光合作用,可以把太阳的能量转化为化学能。故G选项“但是树木最大的价

    62、值在于它们能把太阳的能量转化为化学能”符合语境,故选G。【17题详解】本空为本段小标题,根据后文The production of oxygen is a result of photosynthesis, but it is not the main purpose of this process.可知氧气的产生是光合作用的结果,但这不是这个过程的主要目的。由此可知,本段主要在说明光合作用的目的。故A选项“光合作用的目的”适合作为小标题,故选A。【18题详解】根据后文Plants create their own food through photosynthesis. During thi

    63、s process, a plants roots absorb water from the ground, and its leaves take in light energy and carbon dioxide. The plant uses these elements to make fats and proteins that are then used to maintain the plants life.可知植物通过光合作用产生它们自己的食物。在这个过程中,植物的根从地面吸收水分,叶子吸收光能和二氧化碳。植物利用这些元素制造脂肪和蛋白质,然后用来维持植物的生命。由此可知,

    64、植物光合作用的主要目的是为了产生自己的食物,那么氧气实际上只是光合作用的一个副产品。故C选项“事实上,氧只是一个副产品”符合语境,故选C。【19题详解】本句为本段最后一句,有总结上文的作用,结合上文During this process, chlorophyll (叶绿素) absorbs the light energy of the sun. The energy from the sun then acts upon the water absorbed by the roots of the plant. Carbon dioxide sent into the atmosphere

    65、by animals and humans is then absorbed by the plants leaves and paired with the hydrogen to produce sugar. The sugar is turned into plant food.可知在这个过程中,叶绿素吸收太阳的光能。来自太阳的能量然后作用在植物根部吸收的水分上。动物和人类排放到大气中的二氧化碳被植物的叶子吸收,并与氢配对产生糖。糖被转化为植物的食物。由此可知,上文描述了光合作用的过程,且提到了二氧化碳被吸收,那么本句就应该提到在光合作用的过程中,才导致了氧气产生和释放。故E选项“在这个

    66、过程中,额外的氧气产生和释放”符合语境,故选E。【20题详解】根据后文Today, only about 30 percent of Earths land is covered in trees. This is contributing to global warming since trees are necessary to consume the carbon dioxide in the atmosphere.可知如今,地球上只有大约30%的土地被树木覆盖。这导致了全球变暖,因为树木是消耗大气中的二氧化碳的必需品。由此可知,本句是在说明将二氧化碳转化为氧气的树木正在迅速消失。故F选

    67、项“将二氧化碳转化为氧气的树木正在迅速消失”符合语境,故选F。第三部分 语言运用(共两节,满分30分)第一节(共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。As the train picked up its speed, the passengers slowly settled down on their seats. A(n)_21_lady occupied the front seat of mine. She must be in her eighties, I guessed. She smiled at

    68、 me. Out of curiosity, I gave her_22_. But both of us were_23_.It was 4:50 pm. So, bed time was still in a long way. I couldnt_24_myself any longer and asked, “Aunty!Where are you going?”She_25_me for a while and replied, “Army camp, dear.”Suddenly my_26_doubled to know the reason. I politely said,

    69、“Aunty, you are_27_someone?”She smiled and I continued to say: “Aunty you must be feeling so_28_to see your child and your grandchildren.”Perhaps, this question_29_her a little but she answered, “Oh, dear! You are so sweet!_30_, I had only one son who joined the_31_and was killed in a battle just a

    70、few days before. I had_32_so many new clothes for him. So, I thought why not_33_my sons clothes to some other soldiers, so that I would control my_34_and would be happy thinking that my own son has worn it. He was_35_, so I dont have any grand child.”I was astonished at her heart breaking story! But

    71、 I admired the old lady from the core of my heart.21. A. elderlyB. famousC. stubbornD. smart22. A. responseB. explorationC. researchD. amazement23. A. dynamicB. calmC. silentD. positive24. A. resistB. forgiveC. deserveD. demand25. A. cared aboutB. stared atC. attended toD. watched over26. A. anxiety

    72、B. embarrassmentC. appreciationD. curiosity27. A. visitingB. chargingC. sentencingD. reminding28. A. puzzledB. frightenedC. astonishedD. excited29. A. entertainedB. attractedC. hurtD. impressed30. A. BesidesB. ThereforeC. StillD. Anyway31. A. clubB. leagueC. partyD. army32. A. sharedB. countedC. bou

    73、ghtD. buried33. A. soldB. donateC. connectD. expand34. A. sorrowB. shockC. sicknessD. energy35. A. unbelievableB. unbearableC. unemployedD. unmarried【答案】21. A 22. A 23. C 24. A 25. B 26. D 27. A 28. D 29. C 30. D 31. D 32. C 33. B 34. A 35. D【解析】这是记叙文。本文讲述了作者在火车上遇到了一位年迈的老太太,她的儿子几天前在战场牺牲了,她带着原来为儿子买的新

    74、衣服送往军营给其他的士兵。作者深受感动。【21题详解】考查形容词词义辨析。句意:一位老太太占了我的前排座位。A. elderly年老的;B. famous 著名的;C. stubborn固执的;D. smart 聪明的。根据下文She must be in her eighties, I guessed.可推断,是一位老妇人。故选A。【22题详解】考查名词词义辨析。句意:处于好奇,我给了她回应。A. response回应;答复;B. exploration探索;C. research研究;D. amazement吃惊。根据上文可知,老妇人向我微笑,结合Out of curiosity可推断,我

    75、给了她回应。故选A。【23题详解】考查形容词词义辨析。句意:我们俩都沉默着。A. dynamic精力充沛的;B. calm镇静的;C. silent沉默的;D. positive积极的;乐观的。I couldnt_4_myself any longer and asked可知,此时是沉默,故选C。【24题详解】考查动词词义辨析。句意:那时是傍晚4:50。所以,离睡觉时间还很长。A. resist抵制; 忍不住;B. forgive原谅;C. deserve应得;D. demand要求。根据上文It was 4:50 pm. So, bed time was still in a long wa

    76、y.可知,还不到睡觉时间,因此作者忍不住问老妇人去哪里。故选A。【25题详解】考查动词短语辨析。句意:老妇人盯着看了我一会儿,友好地说:“军营,亲爱的。” A. cared about在乎;B. stared at盯着;C. attended to注意;照顾;D. watched over 小心。根据for awhile可推断我问老妇人话,老妇人盯着看了我一会才回答。故选B。26题详解】考查名词词义辨析。句意:突然, 我的好奇心倍增,想知道原因。A. anxiety焦虑;B. embarrassment尴尬;C. appreciation感激;D. curiosity好奇。根据下文I poli

    77、tely said, “Aunty, you are_7_someone?”可知,我的好奇心倍增,问了老妇人另一问题。故选D。【27题详解】考查动词词义辨析。句意:我有礼貌地说:“阿姨,你去看望人的吗?” A. visiting看望,拜访;B. charging索价;要价;C. sentencing宣判;判决;D. reminding提醒。根据后文you must be feeling so_8_to see your child and your grandchildren.可知是“拜访”。故选A。【28题详解】考查形容词词义辨析。句意:她微笑着,我继续说:“阿姨,见到你的孩子和孙子孙女一定

    78、很兴奋。” A. puzzled迷惑的;B. frightened 害怕的;C. astonished吃惊的;D. excited兴奋的。根据后文to see your child and your grandchildren.可知,她去见孩子和孙子的心情应当是兴奋的。故选D。【29题详解】考查动词词义辨析。句意:也许,这个问题对她有点伤害,但她回答道。A. entertained使高兴;B. attracted吸引;C. hurt伤害;D. impressed使印象深刻。 根据后文,作者得知老太太的儿子几天前在战场牺牲了,可知,作者的这个问题也许对老太太有点伤害。故选C。【30题详解】考查副

    79、词词义辨析。句意:哦,亲爱的!你真可爱!不管怎么说,我只有一个儿子被征召入伍了,几天前在一场战斗中牺牲了。A. Besides此外;B. Therefore因此;C. Still仍旧;D. Anyway无论如何;至少。 根据上下文语境可知,不管怎么说,我仅有一个儿子。故选D。【31题详解】考查名词词义辨析。句意同上。A. club俱乐部;B. league联盟;社团;C. party社交聚会;D. army军队。根据下文的was killed in a battle可知,老妇人的儿子应征入伍。故选D。【32题详解】考查动词词义辨析。句意:我为他买了如此多的新衣服。A. shared共享;B.

    80、counted计数;C. bought买;D. buried埋葬。根据下文So, I thought why not_13_my sons clothes to some other soldiers可推断,老妇人给儿子买了许多新衣服。故选C。【33题详解】考查动词词义辨析。句意:因此我想为什么不把我儿子的衣服留给其他士兵穿呢,这样我就可以控制自己的悲伤,并且很高兴自己的儿子已经穿上了它。A. sold卖;B. donate捐献;C. connect联系;D. expand扩展。根据下文thinking that my own son has worn it可推断,老妇人要把儿子的衣服捐赠给士

    81、兵。故选B。【34题详解】考查名词词义辨析。句意同上。A. sorrow悲伤;B. shock震惊;C. sickness疾病;D. energy精力。根据后文and would be happy thinking that my own son has worn it. 可知,此处指的是控制自己的悲伤,故选A。【35题详解】考查形容词词义辨析。句意:他没结婚,因此我没有孙子。A. unbelievable难以相信的;B. unbearable难以忍受的;C. unemployed失业的;D. unmarried未婚的。根据下文so I dont have any grand child.可知

    82、,儿子没有结婚,老妇人没有孙子。故选D。第二节(共10小题:每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。April 24th marked the 50th anniversary of Earth Day, the creation of _36_ is considered as the beginning of the modern environmental movement by the _37_ (major) of people.Many people continue to stay at home during the rece

    83、nt months. As a result, people are making less pollution, and the air has become _38_ (clean).Smog stopped _39_ (cover) New Delhi, one of the worlds most _40_ ( pollute) cities. Nitrogen dioxide pollution in_41_ northeastern of the United States _42_ (drop) by 30 percent up till now. Stars seem more

    84、 visible at night.Researchers have been observing sharp drops in traditional air pollutants (污染物), such as nitrogen dioxide, smog and tiny particles. These kinds of pollutants kill up to 7 million people a year worldwide.“Human activity usually makes it difficult for sea turtles _43_ (leave) their e

    85、ggs on sandy coastlines. Nesting turtles need to be undisturbed. After they come out of their eggs, baby turtles might have difficulty finding their way to the water because of bright lights. But _44_ the lights mostly off and people staying at home, the sea turtle nesting _45_ (seem) much better at

    86、 present,” Godfrey said.“Theres still a hope left for wildlife,” Godfrey said.【答案】36. which 37. majority 38. cleaner 39. covering 40. polluted 41. the 42. has dropped 43. to leave 44. with 45. seems【解析】【分析】这是一篇说明文。本文主要讲的是关于地球日的一些事情,包括人们在地球日里常做的活动以及设立地球日在保护自然环境和生态以及减少污染方面的重大意义等。【36题详解】考查定语从句关系词。句意:4月

    87、24日是地球日50周年纪念日,地球日的创立被大多数人认为是现代环保运动的开始。分析句子结构可知,此句为定语从句,空格位于介词of后面,指代“Earth Day”,是物,介词 + 关系代词引导的定语从句,指物,只能用which。故填which。【37题详解】考查名词。句意:4月24日是地球日50周年纪念日,地球日的创立被大多数人认为是现代环保运动的开始。空格前为定冠词,空格后为介词of,可推断空格应填名词;且the majority of+可数名词复数形式,意为“大多数”,是固定搭配。故填majority。【38题详解】考查形容词比较级。句意:因此,人们制造的污染更少了,空气变得更干净了。空格前

    88、为系动词has become(已经变得),空格后为句号,结合句子前半部分提及“人们产生更少的污染”,提示句子涉及比较级,应用形容词比较级cleaner(更干净的)修饰主语the air(空气)。故填cleaner。【39题详解】考查固定搭配。句意:雾霾停止笼罩新德里。stop doing sth意为“停止做某事”,此处应用动名词covering(覆盖),表示“新德里不再被雾霾笼罩”。故填covering。【40题详解】考查形容词。句意:世界上污染最严重的城市之一。one of the+形容词最高级+可数名词复数形式,意为“最的之一”,故此处应填polluted(受污染的),且“most pol

    89、luted”为形容词最高级形式,符合题意。故填polluted。【41题详解】考查固定搭配。句意:到目前为止,美国东北部的二氧化氮污染已经下降了30%。in the northeastern part of意为“在的东北部”,是固定搭配,可知此处缺少定冠词the。故填the。【42题详解】考查时态。句意:到目前为止,美国东北部的二氧化氮污染已经下降了30%。空格前为主语Nitrogen dioxideUnited States(美国东北部地区的二氧化氮),是第三人称单数,空格后为介词by,推断空格为谓语动词,结合up till now(到现在为止),提示句子时态为现在完成时。故填has dro

    90、pped。【43题详解】考查固定搭配。句意:人类活动通常会使海龟难以在沙滩上产卵。分析句子结构可知,此处为sth. make(s) it difficult for sb. to do sth.(某事让做某事对于某人来说是困难的),在此结构中,it作形式宾语,不定式为真正的宾语。故填to leave。【44题详解】考查介词。句意:但是随着大部分灯关了以及人们留在家里,现在海龟筑巢区域看起来好多了。分析句子结构可知,此处应用with引导伴随状语。表示“随着”。故填with。【45题详解】考查时态。句意:但是随着大部分灯关了以及人们留在家里,现在海龟筑巢区域看起来好多了。空格前为主语the sea

    91、 turtle nesting(海龟筑巢),是第三人称单数,空格后为表语much better(好多了),修饰主语,推断空格为系动词,结合at present(现在),提示句子时态为一般现在时,应用seems,意为“看起来”。故填seems。【点睛】“介词+关系代词”引导的定语从句,是定语从句一种介词前置的定语从句句型,介词与关系代词之间存在一种介宾关系。当关系代词在定语从句中作介词宾语时,把介词置于关系代词前,即演变出“介词+关系代词”句型。“介词+关系代词”结构引导的定语从句中,关系代词只能用which(指物)或whom(指人) ,即:介词+which/whom。当介词放在关系代词的前面时

    92、,用在介词后的关系代词不能省略。第四部分 写作(共两节 ,满分40分)第一节 (满分15分)46.假定你是学校英语俱乐部主席李华,你校要举办一场文艺演出,需要两个英语节目。请你写一个通知,征集节目,内容包括1.节目形式(英文歌曲或者英文短剧);2.提供详细计划;3.报名方式和截止时间。注意:1.词数80左右;2.可以适当增加细节,以使行文连贯。_【答案】NoticeA performance will be organized in our school at the end of this month. Now, we are short of two programs.The progra

    93、m you offer should be related to English. You can either sing an English song or perform a short English play. If you are interested, please dont forget to tell us your detailed plan about the preparation. You can sign up for the art performance in our English Club website, and the deadline is Augus

    94、t 20th.Your participation would be greatly appreciated.English Club【解析】【分析】这是一篇提纲类写作。【详解】第1步:根据提示可知,假定你是学校英语俱乐部主席李华,你校要举办一场文艺演出,需要两个英语节目。请你写一个通知,征集节目,内容包括:1.节目形式(英文歌曲或者英文短剧);2.提供详细计划;3.报名方式和截止时间。第2步:根据写作要求,确定关键词(组):performance (表演);be short of (缺少);be related to (与有关);eitheror(要么要么)等。第3步:根据提示及关键词(组)

    95、进行遣词造句,注意主谓一致和时态问题。此处文章主要应用一般将来时和一般现在时。第4步:连句成文,注意使用恰当的连词进行句子之间的衔接与过渡,书写一定要规范清晰,保持整洁美观的卷面是非常重要的。【点睛】范文内容完整,语言规范,语篇连贯,词数适当。作者在范文中使用了较多高级表达方式,如A performance will be organized in our school at the end of this month.运用了一般将来时的被动语态;If you are interested, please dont forget to tell us your detailed plan ab

    96、out the preparation.运用条件状语从句。全文中没有中国式英语的句式,显示了很高的驾驭英语的能力。另外文章思路清晰、层次分明,上下句转换自然,为文章增色添彩。第二节 (满分25分)47.阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。续写的词数应为150左右。Not many years ago a man rented a store in a street named Market Street. While very busy getting boxes and other things inside the store, he happened

    97、 to see a boy of eleven years standing by. So the merchant (商人)called to the boy, See here, boy, if you help me today, Ill pay you well. The boy looked at him but made no answer. The merchant asked Dont you want to work? The boy made some sorts of gestures, but remained silent. “Oh! youre some lazy,

    98、 I guess. Well, if you dont want to work or even speak, just pass along about your business. The merchant thought the boys lazy attitude and silence meant disrespect and defiance (蔑视),and soon began to feel angry about it. A young thief, I guess, watching his chance to steal something and run, thoug

    99、ht the merchant. Soon he approached the boy with a threatening look. To his amazement, The boy stood back, making strange gestures and expressions.Ill teach you how to make faces and laugh at me. Youve been doing this long enough. And without further delay the merchant raised his hand. But the boy,

    100、instead of running off, fell down on the pavement. Several people hurried to the spot and inquired what was the matter. Why! That lazy boy refused to work when I offered him pay and hung around even when I ordered him away, and finally made faces and disrespectful gestures at me. So I was going to s

    101、care him and he dropped like that. He was not hurt enough to even cry about it. One looker-on said, Sir, that is poor Danny, he is deaf and dumb, perfectly inoffensive when you know him. We all humor him and let him stay around as long as he pleases, for his eyes are the chief blessings he possesses

    102、, and they cant injure anything.When they lifted Danny, they found a wound upon his forehead, and tears were slowly creeping down his cheeks. Danny was carried into a store, and one of his friends who understood how to communicate with him, explained the merchants mistake._【答案】Paragraph 1:The mercha

    103、nt was heartily ashamed. Anxious to prove that he was sorry, the merchant walked down to the plain house where Danny lived. There was an old table in the house, on which were full of the poor boys homemade artwork. The merchant did all in his power to relieve the Dannys sadness and pain. Knowing Dan

    104、ny likes drawing, he transformed the plain house into an interesting one. And he often took the lonely boy for a ride by carriage or railway to draw pictures.Paragraph 2:Dannys mother was very grateful to the new friendthe merchant. She was proud of her sons artwork. In winter they sat by the fire,

    105、she was sewing, Danny was busy with painting, and the merchant was quietly ad-miring his work, which formed a delightful picture. But to this good outcome, the merchant often said,If I had known the truth, had not been so rushed in judgment and had not made him cry, I might have done the same things

    106、 without doing any harm.”【解析】【分析】本文是一篇读后续写。【详解】本篇书面表达是读后续写。通过阅读所给文章可知,一个男子本来想给一位11岁男孩提供一份工作。在被拒绝之后,因为误解以为那个小男孩是小偷并且举手吓唬那个小男孩,导致小孩子受伤倒地。最后在众人的解释之下,理清了误会。续写部分分为两段,第一段开头是:商人感到由衷的羞愧.所以这一段应该写商人的补救措施,讲他如何帮助这个可怜的小男孩。第二段开头是:丹尼的妈妈非常感激这位新朋友商人。本段应该写丹尼的母亲很欣慰的看到他儿子情况的好转,同时本段也应该写商人的反思。续写时要求使用5个以上短文中标有下划线的关键词语增加了写

    107、作难度,我们要熟悉所给划线词语,恰当的时候加以运用。最后还要注意所续写短文的词数应为150左右;续写完成后,请用下划线标出你所使用的关键词语。按要求完成写作任务。【点睛】文章思路清晰,语言规范,段落整齐,语篇连贯,层次清晰。使用了较为高级的句式:定语从句There was an old table in the house, on which were full of the poor boys homemade artwork;非真实条件句的虚拟语气:If I had known the truth, had not been so rushed in judgment and had not made him cry, I might have done the same things without doing any harm。高级句式的应用提升了写作的档次,整个短文显示出了作者高水平的英语表达能力。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:湖北省恩施州2019-2020学年高二英语下学期期末调研考试试题(含解析).doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-344310.html
    相关资源 更多
  • 2020-2021学年高二人教版英语选修7课件:UNIT 3 LEARNING ABOUT LANGUAGE .ppt2020-2021学年高二人教版英语选修7课件:UNIT 3 LEARNING ABOUT LANGUAGE .ppt
  • 六年级上册 英语教案 Unit3 Festivals 外研剑桥版.doc六年级上册 英语教案 Unit3 Festivals 外研剑桥版.doc
  • 2020-2021学年高二人教版英语选修7课件:UNIT 1 LEARNING ABOUT LANGUAGE .ppt2020-2021学年高二人教版英语选修7课件:UNIT 1 LEARNING ABOUT LANGUAGE .ppt
  • 四川省攀枝花市米易中学高中英语语法复习课件:英语音标(外研社版).ppt四川省攀枝花市米易中学高中英语语法复习课件:英语音标(外研社版).ppt
  • 四川省攀枝花市米易中学高中英语语法复习课件:强调句复习(外研社版).ppt四川省攀枝花市米易中学高中英语语法复习课件:强调句复习(外研社版).ppt
  • 四川省成都市龙泉市第一中学高三英语总复习课件:完形填空解题技巧和策略(共22张PPT).ppt四川省成都市龙泉市第一中学高三英语总复习课件:完形填空解题技巧和策略(共22张PPT).ppt
  • 四川省成都市龙泉市第一中学高三英语总复习课件:同义词辨析(共91张PPT).ppt四川省成都市龙泉市第一中学高三英语总复习课件:同义词辨析(共91张PPT).ppt
  • 四川省成都市龙泉市第一中学高三英语总复习课件:介词 关系代词(共28张PPT).ppt四川省成都市龙泉市第一中学高三英语总复习课件:介词 关系代词(共28张PPT).ppt
  • 2022高一(上)英语1-5单元基础知识复习测验.docx2022高一(上)英语1-5单元基础知识复习测验.docx
  • 四川省成都市第七中学高中英语外研版必修三课件:MODULE 3-LANGUAGE-PRACTICE (共20张PPT).ppt四川省成都市第七中学高中英语外研版必修三课件:MODULE 3-LANGUAGE-PRACTICE (共20张PPT).ppt
  • 六合高级中学高三课堂训练(英语).doc六合高级中学高三课堂训练(英语).doc
  • 四川省成都市第七中学网校2015-2016学年外研版高中英语必修二课件 MODULE 2 NO DRUGS GRAMMAR(共18张PPT).ppt四川省成都市第七中学网校2015-2016学年外研版高中英语必修二课件 MODULE 2 NO DRUGS GRAMMAR(共18张PPT).ppt
  • 四川省成都市第七中学网校2015-2016学年外研版高中英语必修二课件 MODULE 1 OUR BODY AND HEALTHY HABITS LANGUAGE POINTS(共23张PPT).ppt四川省成都市第七中学网校2015-2016学年外研版高中英语必修二课件 MODULE 1 OUR BODY AND HEALTHY HABITS LANGUAGE POINTS(共23张PPT).ppt
  • 四川省成都市第七中学网校2015-2016学年外研版高中英语必修二课件 MODULE 1 OUR BODY AND HEALTHY HABITS GRAMMAR(共14张PPT).ppt四川省成都市第七中学网校2015-2016学年外研版高中英语必修二课件 MODULE 1 OUR BODY AND HEALTHY HABITS GRAMMAR(共14张PPT).ppt
  • 四川省成都市第七中学网校2015-2016学年外研版英语选修8课件:MODULE 6 THE TANG POEMS READING(共34张PPT) .ppt四川省成都市第七中学网校2015-2016学年外研版英语选修8课件:MODULE 6 THE TANG POEMS READING(共34张PPT) .ppt
  • 四川省成都市第七中学网校2015-2016学年外研版英语选修8课件:MODULE 5 THE CONQUEST OF THE UNIVERSE READING PRACTICE BY XGH(共14张PPT) .ppt四川省成都市第七中学网校2015-2016学年外研版英语选修8课件:MODULE 5 THE CONQUEST OF THE UNIVERSE READING PRACTICE BY XGH(共14张PPT) .ppt
  • 2020-2021学年新教材译林版英语必修第二册课时分层作业:UNIT 2 突破语法大冲关 WORD版含解析.doc2020-2021学年新教材译林版英语必修第二册课时分层作业:UNIT 2 突破语法大冲关 WORD版含解析.doc
  • 六下册英语期中试题.doc六下册英语期中试题.doc
  • 兴农中学2004——2005学年第二学期第一次月考高二英语试卷.doc兴农中学2004——2005学年第二学期第一次月考高二英语试卷.doc
  • 兴元中学度七年级英语上册期中试题及答案.doc兴元中学度七年级英语上册期中试题及答案.doc
  • 2020-2021学年新教材英语外研版(2019)必修第二册学案:UNIT 5 ON THE ROAD PERIOD 1 WORD版含解析.docx2020-2021学年新教材英语外研版(2019)必修第二册学案:UNIT 5 ON THE ROAD PERIOD 1 WORD版含解析.docx
  • 2020-2021学年新教材英语外研版(2019)必修第二册学案:UNIT 4 STAGE AND SCREEN PERIOD 4 WORD版含解析.docx2020-2021学年新教材英语外研版(2019)必修第二册学案:UNIT 4 STAGE AND SCREEN PERIOD 4 WORD版含解析.docx
  • 2020-2021学年新教材英语外研版(2019)必修第二册学案:UNIT 1 FOOD FOR THOUGHT PERIOD 4 WORD版含解析.docx2020-2021学年新教材英语外研版(2019)必修第二册学案:UNIT 1 FOOD FOR THOUGHT PERIOD 4 WORD版含解析.docx
  • 2020-2021学年新教材英语外研版选择性必修第二册课时作业(二) UNIT 1 GROWING UP SECTION Ⅱ USING LANGUAGE WORD版含解析.doc2020-2021学年新教材英语外研版选择性必修第二册课时作业(二) UNIT 1 GROWING UP SECTION Ⅱ USING LANGUAGE WORD版含解析.doc
  • 2020-2021学年新教材英语外研版选择性必修第二册课件:5-1 SECTION Ⅰ STARTING OUT UNDERSTANDING IDEAS .ppt2020-2021学年新教材英语外研版选择性必修第二册课件:5-1 SECTION Ⅰ STARTING OUT UNDERSTANDING IDEAS .ppt
  • 2020-2021学年新教材英语外研版选择性必修第一册课时作业:UNIT 5 REVEALING NATURE 第三课时 DEVELOPING IDEAS PRESENTING IDEAS WORD版含解析.DOC2020-2021学年新教材英语外研版选择性必修第一册课时作业:UNIT 5 REVEALING NATURE 第三课时 DEVELOPING IDEAS PRESENTING IDEAS WORD版含解析.DOC
  • 2020-2021学年新教材英语外研版选择性必修四学案:UNIT 4 EVERYDAY ECONOMICS DEVELOPING IDEAS WORD版含解析.doc2020-2021学年新教材英语外研版选择性必修四学案:UNIT 4 EVERYDAY ECONOMICS DEVELOPING IDEAS WORD版含解析.doc
  • 2020-2021学年新教材英语外研版选择性必修四学案:UNIT 3 THE WORLD MEETS CHINA STARTING OUT & UNDERSTANDING IDEAS WORD版含解析.doc2020-2021学年新教材英语外研版选择性必修四学案:UNIT 3 THE WORLD MEETS CHINA STARTING OUT & UNDERSTANDING IDEAS WORD版含解析.doc
  • 2020-2021学年新教材英语外研版选择性必修四学案:UNIT 2 LESSONS IN LIFE WORD版含解析.doc2020-2021学年新教材英语外研版选择性必修四学案:UNIT 2 LESSONS IN LIFE WORD版含解析.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1