《金牌学案》2016秋英语北师大版必修1综合过关检测(A) WORD版含答案.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 金牌学案 金牌学案2016秋英语北师大版必修1综合过关检测A WORD版含答案 金牌 2016 英语 北师大 必修 综合 过关 检测 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、综合过关检测(A)(时间:100分钟分值:120分)第一部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。A(导学号52000083)On December 6,2011,Karma Bridges,a 10-year-old girl,built KarmasW,a colourful and fun website including songs,games,and storiesall produced by Karma,her dad,and their team.The purpose
2、of the site isnt just to provide kids with a fun place to kill time.Instead,Karma and her team want to teach kids about topics such as math,science,and geography while also encouraging good manners(礼貌),honesty,and kindness.We sent Jill to interview Karma to find out more about the site!J:What made y
3、ou create KarmasW?K:I created it because I want kids to have fun while they are learning.I hope that there will be no more “smartest kids in class” because every kid will be the smartest kid in class!J:Your site is filled with songs about math,good manners,outer space,and more.Do you think songs mak
4、e learning easier?K:Yes,but not only easiermore fun,as well.J:Why is “keeping it green” important to you?K:Because if we dont keep the Earth clean,then our time here is limited(有限的).J:What praise have you received about the website?K:Justin Bieber(a famous singer)said Im changing the world with my w
5、ebsite.J:When you grow up,do you want to work in entertainment(娱乐) industry or do you want to be an educator?K:I think I can do both!Like my websiteits both entertaining and educational.J:What advice would you give to other kids who want to realize their dreams?K:Work hard and play hard!Thats one of
6、 my songs,by the way.1.What do we know about KarmasW?A.It offers Justin Biebers songs.B.It was mainly set up for children.C.It was created by Karma herself.D.It was built about five years ago.答案:B提示:细节理解题。根据第一段的“The purpose of the site isnt just to provide kids.want to teach kids about.”可以看出,KarmasW
7、主要是为儿童创建的。2.What does Karma hope users can get from KarmasW?A.A future job.B.True friendship.C.Knowledge and pleasure.D.A chance to interview Jill.答案:C提示:推理判断题。根据第一段的“The purpose of the site isnt just to provide kids with a fun place to kill time.to teach kids about topics such as math,science,and g
8、eography while also encouraging good manners,honesty,and kindness.”可知。下文的“Like my websiteits both entertaining and educational.”也是提示。3.According to the interview,Karma thinks its important to .A.realize ones dreamB.protect the environmentC.be the smartest kid in classD.learn math and science well答案:
9、B提示:细节理解题。根据J:Why is “keeping it green”important to you?K:Because if we dont keep the Earth clean,then our time here is limited.可知,Karma 认为保护环境很重要。4.How does Justin Bieber probably feel about KarmasW?A.Its easy.B.Its terrible.C.Its strange.D.Its useful.答案:D提示:推理判断题。根据Justin Bieber对KarmasW的盛赞“changin
10、g the world”可知,他认为KarmasW是很有用的。B(导学号52000084)The meaning of the word “volunteer” may be a little different in different countries,but it usually means “one who offers his or her services”.There are many different ways in which people can volunteer,such as taking care of sick people,working in homes
11、for homeless children,and picking up garbage(垃圾) from beaches and parks. Volunteers may work within their own countries or in other countries.They are often people with a strong wish to help those who are less fortunate than themselves.Volunteers dont expect any kind of pay.The root of volunteering
12、is the idea that one person may have the ability to offer services that can help other people.Tracy,a good friend of mine,however,recently came back from India with a new idea of being a volunteer.She worked for two and a half weeks in one of Mother Teresas homes in Calcutta.The following is her sto
13、ry.“I first heard about Mother Teresa in my high school.We watched a video(录像) about her work in India and all over the world.I was so moved by her spirit to help others and her endless love for every human being that after I graduated from high school,I also wanted to try her kind of work.So with t
14、wo friends I flew to Calcutta for a few weeks.”“I was asked to work in a home for sick people.I helped wash clothes and sheets,and pass out lunch.I also fed the people who were too weak to feed themselves and tried to cheer them up.I felt it was better to share with them than to think that I have he
15、lped them.To be honest,I dont think I was helping very much.It was then that I realized that I had not really come to help,but to learn about and experience another culture that helped improve my own understanding of life and the world.”5.According to the text,a volunteer refers to a person who .A.i
16、s willing to help those in need without payB.can afford to travel to different placesC.has a strong wish to be successfulD.has made a big fortune in life答案:A提示:从第一段中的“They are often people with a strong wish to help those who are less fortunate than themselves.Volunteers dont expect any kind of pay.
17、”可知,volunteer是帮助他人而不图报酬的人。6.Tracy started her work as a volunteer .A.after she met Mother TeresaB.after she finished high schoolC.when she was touring CalcuttaD.when she was working in a hospital答案:B提示:从第三段中的“I was so moved.that after I graduated from high school,I also wanted to try her kind of wor
18、k.So with two friends I flew to Calcutta for a few weeks.”可知,翠西是在中学毕业后去从事志愿者工作的。7.Why did Tracy choose to be a volunteer?A.She liked to work with Mother Teresa.B.She had already had some experience.C.She was asked by Mother Teresa to do so.D.She wanted to follow Mother Teresas example.答案:D提示:翠西选择从事志
19、愿者工作是因为在看了关于德兰修女的录像后被她的精神感动了,由此可以推断,她想要以德兰修女为榜样。8.How many examples does the writer offer about the ways people volunteer in according to Paragraph 1? A.1.B.2.C.3.D.4.答案:C提示:第一段第二句列举了三例志愿者提供的服务。C(导学号52000085)During the 1950s,cellphone technology was used throughout the train system in Europe.Before
20、what is known as todays cellphone,car phones were a big success.Their size,weight and price made them a limited product for the wealthy.Today more than 4.6 billion cellphones are owned worldwide,and the number is growing.However,as cellphone use increases,complaints arise about cellphone conversatio
21、ns in public.Though convenient,loud conversations and cellphone rings are a disturbance to many people.Then,new technology was designed to allow individuals to conduct silent phone calls.It measures tiny electrical signals produced by muscle movement during speech and records the pulses.The speaker
22、is not required to utter(说出) any sound.Shultz,a German professor,said he thought of the idea while sitting next to a person chatting on a cellphone on the train.His idea was to create a programme that would allow cellphones to read lips and produce a conversation on the other end of the line.The pro
23、totype(原型) on display uses nine electrodes(电极) that are placed on the users face and capture the movement.The electrical pulses are passed to the device,which then increases the signal to a bluetooth.There,the software translates the signal to text and then it can be spoken by a synthesizer(合成器).In
24、the future,Shultz hopes the transmission will happen immediately.“We know this is not appealing for mass market use at the moment,”Shultz told BBC in an interview.The programme as it stands is too delayed to be of use to cellphone users but poses the possibility of a future cellphone technology.It m
25、ight also be the basis for an instant translation tool in the future.The device may also provide a means for those who have lost their voice to an illness or accident to speak over phone lines.9.The new cellphone technology is different from that of the past in that .A.users neednt speak loudlyB.it
26、translates electrical signals to textC.users speak by bluetooth or on a laptopD.the speech is produced on the other phone答案:B提示:细节理解题。根据文章第六段“The electrical pulses are passed to the device,which then increases the signal to a bluetooth.There,the software translates the signal to text and then it can
27、 be spoken by a synthesizer(合成器).”可知,新技术需要把电脉冲信号翻译成文本,实现无声通话。10.What do we know about the new technology from the passage?A.People can make silent phone calls.B.It is attractive for mass market use.C.It is widely used in the United States.D.Shultz would like to develop a market for it.答案:A提示:细节理解题。通
28、过文章第四段“Then,new technology was designed to allow individuals to conduct silent phone calls.”可知,新技术有望使人们进行无声对话。11.What kind of people will probably benefit most from the new technology?A.Women with little schooling.B.People who have lost the ability to speak.C.Professors working on experiments.D.Chil
29、dren too nervous to say anything.答案:B提示:细节理解题。根据文章最后一段的“The device may also provide a means for those who have lost their voice to an illness or accident to speak over phone lines.”可知选B项。12.Whats the purpose of the passage?A.To tell about the history of cellphones.B.To introduce a new kind of cellph
30、one technology.C.To advise people to talk on the phone in a low voice.D.To persuade people to develop new technology.答案:B提示:主旨大意题。通读全文可知,本文主要向读者介绍了一种能用手机进行无声通话的新技术。故正确答案为B项。D(导学号52000086)“No Other Story” by Dr.Cuthbert Soup.$16.99.Ages 8-12.This is the third book in a series(丛书) that tells the story
31、 of the Cheeseman family,which is Dad Ethan Cheeseman and his three“smart,polite and attractive children”.(The reason why there is no mother is central to the story,which is about time travel,dinosaurs and delicious ice cream.)Even if you havent read the earlier books in the series,youll find this s
32、tory exciting and mostly laugh-out-loud funny.“The Santa Trap” by Jonathan Emmett.$15.95.Age 5 and older.Were really hoping that none of you reading this is as bad a kid as Bradley Bartleby.Because even Santa(圣诞老人) finds it hard to put Bradley on a “nice” list.In fact,Santa wont give Bradley anythin
33、g but socks,and bad,bad Bradley is bored.So he sets out to trap Santa and steals all the toys that Santa is carrying for good girls and boys.This funny story will have you talking about the importance of “being good.”“Lets Make Some Great Fingerprint Art” by Marion Deuchars.$14.95.Age 5 and older.Al
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-345237.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
