2022秋新教材高中英语 Unit 9 Human Biology Period 6 Viewing Workshop—Check Your Progress课时作业 北师大版选择性必修第三册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2022秋新教材高中英语 Unit Human Biology Period Viewing WorkshopCheck Your Progress课时作业 北师大
- 资源描述:
-
1、UNIT 9Period Six基础练单词拼写1Doctors _(怀疑) he may have a heart condition.2The _(受害者) was outside a shop when he was attacked.3The causes of the _(现象) are still incompletely understood.4One day, an _(天文学家) came to the village.5I exited the _(数据库) and switched off the computer.6It was a simple enough gestu
2、re, but _(象征地) important.7The nurse stuck the _(针) into my arm.8The more truth is _(辩论), the clearer it becomes.【答案】1suspect2victim3phenomenon4astronomer5database6symbolically7needle8debated单句语法填空1Police have already identified 10 murder _(suspect).2Animal rights groups are calling for a ban on all
3、animal _(performance) in China.3It was too late to prevent the story _ appearing in the national newspapers.4It took them about one month to figure _ how to start the equipment.5As _ you, I dont think you have to go there in person.6_(surround) heavily by our troops, the enemy were like a fish in th
4、e pot.7He is the best one of those _(astronomer).8Thousands of earthquake _(victim) are still waiting to be rehoused.【答案】1suspects2performances3from4out5to/for6Surrounded7astronomers8victims完成句子1_ he was fired was _ he made such a big mistake due to his casual attitude towards work.他被解雇的原因是由于他对工作漫不经
5、心的态度导致犯了这么大的错误。2_ we are all interested in what people do and what they think.这是因为我们都对人们所做和所想的感兴趣。3_ in the big fire, he still held a positive attitude to life.虽然他在大火中遭受了巨大的损失,但他对生活仍然抱着积极的态度。4_ the young man _ saved the drowning girl at the risk of losing his life.就是那个年轻人冒着生命危险救了那个快要淹死的女孩。【答案】1The r
6、eason why; that2This is because3While/Although/Though he suffered a great loss4It is; that/who提升练阅读理解Play is vital in every childs development, and for toddlers the benefits of play especially come to life when they can connect with parents during playtime. To raise awareness and help parents create
7、 the time and attention span needed, the Lego Group launches a “Do not disturb playtime” campaign. 21 days is what it takes on average to break a habit, so for 21 days the Lego team will not post on social media during “todder playtime”, defined as 5 a. m. 8 p. m.With social media being an integrate
8、d part and creative inspiration to modern family life, it is no surprise that researchers call our digital behaviour as a concerning obstacle to quality playtime.“While we are hooked on our cellphones, we should think about turning them off when interacting with our young children. Kids learn so muc
9、h from us and we dont want to get in the way of that. Take language learning for example. When nurturing caregivers talk to their children about what they are interested in, it helps them learn new words and new ways to express themselves. Our research shows that the use of cellphones in a conversat
10、ion between parents and children disturbs childrens word learning,” advises Roberta Golinkoff, Ph. D, professor at the University of Delaware.“Our research shows that parents today understand their significant roles in insuring their kids grow up to be happy, well-rounded, and equipped for the futur
11、e. At the same time, many worry about not spending enough time with their toddlers. Lego wants to inspire parents to make the small moments memorable. ”“We know parents today feel more time-starved than ever before. Many feel guilty about not spending enough time with their little ones. Through the
12、Do not disturb playtime campaign we hope to reassure parents that its not so much the amount of time they spend with their kids, but the small meaningful moments they create during play,” said Steffen Jensen, LEGO Group Senior Marketing Director.()1Which of the following words can replace the underl
13、ined phrase “hooked on” in Paragraph 3?AAddicted to. BFamiliar with.CExcited about. DStrict in.()2What can we know according to the passage?ADigital behaviour is supposed to be totally abandoned in our daily life.BParents today attach little importance to spending time with their children.CParents h
14、ave more time than before so they should accompany their children.DThis campaign is intended to arouse parents awareness of the importance of playtime.()3What might be Roberta Golinkoffs attitude towards the campaign?ADisapproving. BUnconcerned.CCritical. DSupportive.()4While interacting with their
15、children, what are parents advised to do?AExpress themselves in new ways.BFocus on childrens language learning.CCreate memorable and meaningful experiences.DProvide children with big projects rather than small ones.【语篇解读】本文通过乐高公司的一项活动,引发人们的思考:与孩子互动时,父母应该关掉手机,专注于陪伴孩子玩耍与成长。1A词义猜测题。根据画线词后的“we should th
16、ink about turning them off when interacting with our young children. ”可知,我们在与孩子交流的时候应该关掉手机。而while在此表示转折,由此可知,前半句的意思是虽然我们着迷于手机。故选A项。2D细节理解题。根据第一段中的“To raise awareness andlaunches a Do not disturb playtime campaign. ”可知,创建这一活动的目的是帮助提高父母的意识,为他们提供陪孩子玩耍的时间和(积聚)注意力。因此,该活动的目的是提高父母重视和孩子游戏时间的意识。故选D项。3D推理判断题。
17、根据第三段中的“we should think about turning them off when interacting with our young children. ”可知,罗伯塔给出的建议是父母在与孩子交流的时候应该关掉手机。由此可知,罗伯塔的建议与活动的目的一致,因此,她是支持该活动的。故选D项。4C细节理解题。根据倒数第二段中的“Lego wants to inspire parents to make the small moments memorable. ”以及最后一段中的“but the small meaningful moments they create dur
18、ing play”可知,家长们被建议把小的瞬间变得难忘且有意义。故选C项。完形填空Its often recommended to befriend the enemy, but high school freshman Xavier Staubs did more than that. He saved his life.At a swim meet, the 15-year-old boy rescued a _1_ who was struggling under water. It _2_ as a regular home meet. Xavier had just complete
19、d his relay. _3_ he was resting, he suddenly _4_ a boy in an adjoining lane was drowning. “I heard people screaming, and I see him underneath. ” Without _5_, Xavier dived back into the pool and _6_ the boy out to safety. _7_, the boy started breathing on his own.His _8_ actions got the attention of
20、Representative John Moolenaar, who _9_ Xavier with a tribute in the Congressional Record.At lunchtime, Xavier learned the congress-man was coming to meet him. Moolenaar wanted to judge him with a recognition that would be kept in the Library of Congress.“We heard the story about what he had done. Th
21、e more I learned about it, the more I thought we really wanted to _10_ what he did,” the congressman told CNN.“Usually, you heard bad outcomes and upset situations,” Moolenaar said. “This was such a powerful _11_ of one student helping another _12_ the two boys were competitors. ”However, Xaviers mo
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-346365.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
