《南方新课堂 金牌学案》2016-2017学年高中英语必修一(北师大版)听说训练10 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 南方新课堂 金牌学案
- 资源描述:
-
1、听说训练(10)Part A模仿朗读听录音,模仿朗读短文,注意画线单词的发音。短文读两遍。In the 1960s,a group of researchers came here to study dolphins. Inspired by new discoveries about the animal mind,the researchers believed they could,for the first time,communicate with another species,by teaching dolphins to speak.And so,Margarets extra
2、ordinary experiment began.Over the coming months,she would live with Peter in the Dolphin House almost full-time.Margaret would immerse him completely in her world to try to teach him English,like a mother teaching a child to speak.After months of living with Peter,the experiment was over.It was tim
3、e for Margaret to say goodbye.In the 1960s,a group of came here to study by new about the animal mind,the researchers believed they could,for the first time,with another ,by teaching dolphins to speak.And so,began.Over the coming months,she would live with Peter in the Dolphin House almost full-time
4、.Margaret would him in her world to try to teach him English,like a mother teaching a child to speak.After months of living with Peter,the experiment was over.It was time for Margaret to say goodbye.(高考真题2015-B)答案:researchersrIstzdolphinsdlfinzinspired InspaIrddiscoveries dIskvrIzcommunicate kmjunIk
5、eItspecies spiIzMargarets mritsextraordinary Ikstrd()n()rI experiment IksperImntimmerse Ims completely kmplItlIPart B听录音回答问题1.听第一段对话,并回答录音提问的第1题。对话仅播放一遍。W:Can I help you?M:Id like to borrow a book called Harry Potter.Can you tell me where to find it?听提问,回答第1个问题。提问读两遍:Question 1:W
6、here are the speakers?Question 1:Answer 1:2.听第二段对话,并回答录音提问的第23题。对话播放两遍。(高考真题2014-C)W:Hi,Tom.I havent seen you for a while.So,whats new?M:Well,nothing much.W:You look a bit worried.Whats troubling you?M:Well,I had a phone call from my parents,and that made me feel upset.It happens every time they cal
7、l and it gets me down.W:Im sorry to hear that.I know how you feel.You think they are still keeping an eye on you.M:Yes,they call me almost every day,and they make me feel as if I were still five years old.听提问,回答第2个问题。提问读两遍:Question 2:What made Tom feel upset?Question 2:Answer 2:听提问,回答第3个问题。提问读两遍:Que
8、stion 3:Who will probably decide Toms choice of university?Question 3:Answer 3:答案:Question 1:Where are the speakers?Answer 1:In a library.Question 2:What made Tom feel upset?Answer 2:A phone call from his parents./His parents phone call.Question 3:Who will probably decide Toms choice of university?A
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-349270.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
