2021年高考英语调研大一轮复习 课时作业35 Unit 5 Travelling abroad(B卷)新人教版.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021年高考英语调研大一轮复习 课时作业35 Unit Travelling abroadB卷新人教版 2021 年高 英语 调研 一轮 复习 课时 作业 35 abroad 新人
- 资源描述:
-
1、课时作业35Travelling abroad.阅读理解A(浙江杭州检测)Royale is surrounded by deep blue waters of Lake Superior, the largest freshwater lake on Earth. The only way to get there is by boat or seaplane. The National Park Service operates shuttle boats that take visitors to Isle Royale. The boats leave from two Michiga
2、n ports. A boat trip to Isle Royale takes three to five hours. Waters are often extremely rough.Modern copper mining began in the late 1800s, resulting in large areas of the island being burned. This led to settlement development. Soon, Isle Royale became popular for summer homes. It became a nation
3、al park on April 3,1940. In 1980, officials named it an International Biosphere Reserve (国际生物圈保护区) because of its unique ecosystem.Isle Royale offers hiking, camping, boating, and even scubadiving. The National Park Service protects sunk (沉没的) boats for divers to explore. They are reminders of Lake
4、Superiors commercial shipping history. The sunk wooden ship called America is one of the most popular dive sites. America carried passengers, mail, and supplies to many towns along the shores of Lake Superior. It first launched in 1898, and was used until 1928, when it was damaged. It sank to the bo
5、ttom of the lake soon after.Visitors to Isle Royale share the trails with a wellstudied population of wolves. Scientists believe wolves walked there during a freeze of the lake sometime in the 1940s. Researchers closely record their population numbers. Much of the research takes place during the win
6、ter, when the trees are bare. The researchers fly over the island to observe the animals from above.Animal research is the only winter activity going on at Isle Royale. The national park is closed each year in late October because of the terrible weather conditions and reopens in spring time the nex
7、t year.But for the other months of the year, Isle Royale offers green forests, and clear blue waters. Its excellent scenery and unusual location keep visitors returning year after year.本文是一篇说明文。文章主要描述了苏必利尔湖的皇家岛的发展史以及它的地理位置和特色。1What is mainly talked about in the first paragraph?AThe access to the isl
8、and.BThe islands location.CThe islands natural environment.DThe islands basic information.答案:A解析:段落大意题。根据第一段中“Royale is surrounded by deep blue waters of Lake Superior, the largest freshwater lake on Earth. The only way to get there is by boat or seaplane.”可知,本段主要介绍了怎样能到达该岛屿。故选A项。2How long is the hi
9、story of the National Park?AMore than two centuries.BOver seventy years.CLess than forty years.DOver one hundred years.答案:B解析:细节理解题。根据第二段中“Soon, Isle Royale became popular for summer homes. It became a national park on April 3,1940.”可知,该国家公园的历史超过七十年。故选B项。3The sunk boats are considered as _.Aa site w
10、here people seek pleasure and wealthBa lesson that reminds people to remember the disastersCan underwater museum where people can see many relicsDa history book that shows the commercial shipping in the area答案:D解析:推理判断题。根据第三段中“The National Park Service protects sunk (沉没的) boats for divers to explore
11、. They are reminders of Lake Superiors commercial shipping history.”可知,沉船被视作展示苏必利尔湖的商业航运的历史书。故选D项。4The researchers fly over the island in winter because _.Athere are more animals thenBthey can have a clear look at the animals thereCthey dont intend to disturb the animalsDthe island cant be reached w
12、ith the lake frozen答案:B解析:推理判断题。根据第四段中“Researchers closely record their population numbers. Much of the research takes place during the winter, when the trees are bare. The researchers fly over the island to observe the animals from above.”可知,研究人员冬天在岛上飞行,因为这样对于观察岛上的动物会有一个清晰的视野。故选B项。B(石家庄一中月考)Chinese
13、 kung fu is one of the earliest and longestlasting sports that use both muscle and brain. Over its long history it has developed as a unique combination of exercise, practical selfdefense, selfdiscipline and art.It is estimated that Chinese kung fu can date back to primitive society. At that time, p
14、eople used sticks to fight wild beasts. Gradually, they accumulated a great deal of selfdefense experience. When the Shang Dynasty began, hunting was considered an important part of kung fu training.During the Shang and Zhou Dynasties, marital arts (武术) evolved to become a kind of dancing. Usually,
15、the dancing of martial arts was used to train soldiers and inspire their morale. At the same time, the skill and technology of sword making as well as sword ceremonies developed rapidly.Starting from the Tang Dynasty, a kung fu examination was proposed and introduced. Excellent candidates would rece
16、ive titles and awards through the examination, largely promoting the development of martial arts. By then, martial arts had evolved to become an art form and an independent genre. Kung fu was gradually introduced to many countries in Southeast Asia. Today, kung fu is honored as the ancestor of kickb
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-351082.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
高中英语人教版备课资料包:必修3 UNIT 4课件 UNIT 4 GRAMMAR .ppt
