(安徽专版)2021秋八年级英语上册 期末综合能力提升练 阅读理解课件 (新版)牛津版.ppt
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 安徽专版2021秋八年级英语上册 期末综合能力提升练 阅读理解课件 新版牛津版 安徽 专版 2021 年级 英语 上册 期末 综合 能力 提升 阅读 理解 课件 新版 牛津
- 资源描述:
-
1、阅读理解1234123提示:点击进入习题答案呈现DBACACDAB4B12345BDACAC5B5AA 1.About police dogs,which of the following is NOT mentioned according to the passage?A.They are brave and useful.B.They help find missing people.C.They help to stop crime.D.They help keep police officers safe.请同学们看点拨训练第82页原文。D【点拨】根据原文中句子Police dogs
2、 are brave and useful.They help find missing people,and they help to stop crime(犯罪活动).可知没有提及D项内容。2.The underlined word“disabled”probably means “_”in Chinese.A.迟缓的B.残疾的C.失明的D.贫困的B【点拨】原句为:Other animals help the disabled people.结合后句Fore xample,some dogs help the blind(失明的;盲的)people to pick things up,an
3、d they also keep people safe.可知举的是“盲人”的例子,盲人属于“残疾人”,因此可推断disabled的含义是“残疾的”。3.Animals need _ for what they do for people.A.food and love B.home and loveC.food and water D.home and waterA【点拨】根据原文倒数第二段中句子No one pays for these animals.They just volunteer to help people.All they need is a little food and
4、 love.可知答案。4.What does the writer want to tell us?A.Everyone should learn to train animals.B.Its not difficult to keep animals.C.We should protect and love animals.D.We should say thanks to animals.C【点拨】根据原文最后一段中句子In all,animals are our friends.We should protect them and never hurt them.We should ca
5、re for them and love them.可知答案。5.Whats the best title for the passage?A.Police Dogs B.Animals and PeopleC.People D.Animals and PlantsB【点拨】根据原文第一段中句子Do you know animals can help people do many things?How should we treat the animals?Read on,and you can find out the answers.可知本文主要讲的是动物和人类的相处。B 1.What i
6、s John and Marys problem now?A.They dont have enough money for an e-car.B.Their daughter cant go to school.C.They cant find any part-time jobs.D.Theres something wrong with the e-car.请同学们看点拨训练第82页原文。A【点拨】根据原文中句子John and Mary want to buy an e-car to drive their daughter to school,but they have a big
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-352156.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
