分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 18

类型山东省滨州行知中学2018届高三上学期期末考试英语试题 WORD版含答案.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:353296
  • 上传时间:2025-11-28
  • 格式:DOC
  • 页数:18
  • 大小:121.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    山东省滨州行知中学2018届高三上学期期末考试英语试题 WORD版含答案 山东省 滨州 中学 2018 届高三上 学期 期末考试 英语试题 WORD 答案
    资源描述:

    1、滨州行知中学2017-2018学年第一学期期末试卷英语试题 第I卷 (满分100分) 第一部分 听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1. What will the man do tonight?A.Stay home.B.Go to the cinema.C.Attend a meeting.2.What does the man expect to have for

    2、 supper?A.Salad.B. Chips.C. Bread. 3.What is the mans problem? A.He cant find the books he wants.B.He cant finish his term paper on time.C.He cant renew the library books he needs.4. Where is the man going?A. To the City Hall. B. To the Rockefeller Center. C. To the Empire State Building. 5. When is

    3、 the report expected to be given out? A. This morning. B. At noon. C. This afternoon. 第二节 (共15小题;每小题1分,满分15分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。6.Why is the man sleeping on the job?A.He has to get up ea

    4、rly. B.He has a busy social life. C.He stayed up late last night.7.How does the man usually go to work?A.By bus. B.By train. C.By motorbike.听第7段材料,回答第8、9题。8. What are the speakers talking about?A. Popular sports events. B. TV programs people like best. C. Things people do after work. 9. How did the

    5、woman do the research?A. She talked to people. B. She sent letters to people. C. She collected data from papers. 听第8段材料,回答第10至12题。10.Why does the woman want to change schools?A.She takes no interest in commercial art.B.She wants to take a bachelors degree.C.She has been tired of her present school.1

    6、1.What do we know about Westwater University?A.It isnt selective.B.Its a state college.C.Its of great fame.12.What does the man suggest the woman do?A.Finish the fourth term.B.Get all“A”s in sciences.C.Get recommendation letters.听第9段材料,回答第13至16题。13. What surprises the man at first?A. The woman got d

    7、og food. B. The woman bought such a big dog. C. A horse is in the back of the womans truck. 14. Why does the woman buy cookies and soft drinks? A. The man likes them very much. B. She wants to feed the dog on them. C. She plans to change the way she eats. 15. How much is the tomato juice?A. $12. B.

    8、$18. C. $ 24.16. Why does the man get upset at last?A. The woman prepares steaks for the dog. B. The grill cant be used to cook the steaks. C. The woman only bought one steak for him. 听第10段材料,回答第17至20题。17.How many years did Emily Morris live for?A. 80. B. 74. C. 54. 18.What does the speaker think is

    9、 most important?A.Emily Morrishealth.B.Emily Morrisparents.C.Emily Morrisbackground.19.Who had a great influence on Emily Morris?A.Her teacher.B.Her brothers.C.Her father.20.What do we know about Emily Morrisfirst books?A.They are related to her tours.B.They sold well once published.C.They are novel

    10、s about her life.第二部分 阅读理解:(共两节,满分40分)第一节 (共 15 小题;每小题 2 分,满分 30 分) 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C、和 D)中,选出最佳选项. ABookable study roomsThe Library provides a variety of bookable group study rooms,some with presentation areas,for groups of between 6 and 12 students to use for team work.Group study roomsThere

    11、 are 10 Group Study Rooms on Level 30f Northampton Square Library.Rooms 3A,3F,3G,3H,3J and 3K are equipped with presentation area to help prepare group presentations.Rooms 3B,3C,3D and 3E are intended for group discussion and seminar work.These rooms are equipped with whiteboards.Whiteboard pens can

    12、 be borrowed from the service desk on Level 2.Please do not use any other writing tools on the whiteboards.Maximum booking period of 2 hours at one time.Presentation areas provide:LED screen to practice presentation with group colleaguesNetwork access on PC with wide range of softwareUSB port to plu

    13、g in(插入)your own device or laptopAssistive(为残疾人设计的)Technology RoomsAssistive technology rooms are available for students by using ID cards to get access permission and can be booked for a maximum of 4 hours per person per day.Rooms are equipped with the following software:Dragon,JAWS,Zoom Text,Kurzw

    14、eil,Supernova,Text Help and Inspiration.A scanner is provided for use with the assistive software packages.For further information click Guide to Library Services for Additional Needs.21If you and your five team members need to book a room to present a project,which room should you go to?ARoom 3B. B

    15、Room 3C. CRoom 3E. DRoom 3G.22What do we know about Group Study Rooms?AThey are on Level 2.BThey are equipped with whiteboards.CThey have no Internet access.DThey provide USB disks.23Which of the following is specially provided for students with disability?A2 hours per person per day.BWhiteboard pen

    16、s.CLED screen.DA scanner with assistive software packages.24We may read this article on a_Awebsite BmagazineCbooklet Dstory bookBThere are many ways to find a job.It can be as easy as walking into a neighborhood store to look at its announcement board.Local stores often have areas where people can p

    17、ut small signs telling what kind of service they need or can provide.Such services include caring for children or cleaning houses.Or,job searchers can look in the newspaper.Local newspapers have employment announcements placed by companies seeking workers.Another popular tool for finding jobs is the

    18、 Internet.For example,people in four hundred and fifty cities around the world can use the Craigslist Web site to buy objects,meet people or find a job.Craigslist says that it receives two million new job listings each month.Another useful way to find a job is through a college or university.For exa

    19、mple,students at the University of Texas in Austin can go to the Career Exploration Center to get help in finding a job.Of course,looking for a job requires knowing what kind of work you want to do.For example,there is a book called“What Color is Your Parachute (降落伞)?”by Richard Bolles.This book has

    20、 been helping people choose a career (职业) since it was first published in nineteen seventy.Some experts also help people find jobs.Susan WMiller owns a company called California Career Services in Los Angeles.She says her company helps people find jobs by first helping them understand their strength

    21、s,goals and interests.Then she provides them with methods and resources to help them find the right job.25What is the passage mainly about?ACraigslist Web site.BCollege students part-time jobs.CFinding a job.DThe relation between study and work.26By logging on the Craigslist Web site,you can_Asell y

    22、our old thingsBcreate your own announcement boardCdo some shopping onlineDget useful information about 450 cities27How many ways of finding a job are mentioned in the passage?AThree. BFive. CFour. DSix.CI first came across the concept of pay-what-you-can cafes last summer in Boone,N.C.,where I ate a

    23、t FA.R.M (Feed All Regardless of Means) Caf.You can volunteer to earn your meal,pay the suggested price($10) or less,or you can overpaypaying it forward for a future customers meal.My only regret after eating there was not having a chance to give my time.So as soon as Healthy World Caf opened in New

    24、 York in April,I signed up for a volunteer shift(轮班)FA.R.M and Healthy World are part of a growing trend of community cafs.In 2003,Denise Cerreta opened the first in Salt Lake City.Cerreta now runs the One World Everybody Eats Foundation,helping others copy her pay-what-you can model.“I think the co

    25、mmunity caf is truly a hand up,not a handout,”Cerreta said.She acknowledged that soup kitchens(施粥所) have a place in society,but people typically dont feel good about going there.“One of the values of the community caf is that we have another approach,”she said.“Everyone eats here,no one needs to kno

    26、w whether you volunteered,overpaid or underpaid.”The successful cafs not only address hunger and food insecurity but also become necessary parts of their neighborhoodwhether its a place to learn skills or hear live music.Some teach cooking to seniors; some offer free used books.Eating or working the

    27、re is a reminder that we are all in this world together.My 10 am1 pm shift at World-Healthy-Caf began with the caf managerone of the two paid staff members.Our volunteer crew wasnt the most orderly,but we managed to prepare and serve meals with a lot of laughs in between.At the end of my shift,I ord

    28、ered my earned meal at the counter,together with other volunteers.After lunch,I walked out the door,with a handful of new friends,music in my head and a satisfied belly and heart.28What did the author do at FA.R.M Caf last summer?AShe enjoyed a meal.BShe ate free of charge.CShe overpaid for the food

    29、.DShe worked as a volunteer.29What is the advantage of community cafs compared with soup kitchens?APeople can have free food.BPeople can maintain their dignity.CPeople can stay as long as they like.DPeople can find their places in society.30 Why are community cafs becoming popular in the neighborhoo

    30、ds?AThey bring people true friendships.BThey help to bring people together.CThey create a lot of job opportunities.DThey support local economic development.31How did the author feel about working at Healthy World Caf?AIt paid well. BIt changed her.CIt was beneficial. DIt was easy for her.DWhen its f

    31、ive oclock,people leave their office.The length of the workday,for many workers,is defined by time.They leave when the clock tells them theyre done.These days,the time is everywhere:not just on clocks or watches,but on cell-phones and computers.That may be a bad thing,particularly at work.New resear

    32、ch shows that clock-based work schedules hinder(阻碍) morale(士气)and creativity.Clock-timers organize their day by blocks of minutes and hours.For example:a meeting from 9 am to 10 am,research from 10 am.to noon,etc.On the other hand,task-timers have a list of things they want to accomplish.They work d

    33、own the list;each task starts when the previous task is completed.It is said that all of us employ a mix of both these types of planning.What,then,are the effects of thinking about time in these different ways? Does one make us more productive? Better at the tasks at hand? Happier? In experiments co

    34、nducted by Tamar Avnet and Anne-Laure Sellier,they had participants organize different activitiesfrom project planning,holiday shopping,to yogaby time or to-do list to measure how they performed under “clock time” vs “task time”They found clock-timers to be more efficient but less happy because they

    35、 felt little control over their lives.Task-timers are happier and more creative,but less productive.They tend to enjoy the moment when something good is happening,and seize opportunities that come up.The researchers argue that task-based organizing tends to be undervalued and under-supported in the

    36、business culture.Smart companies,they believe,will try to bake more task-based planning into their strategies.This might be a small change to the way we view work and the office,but the researchers argue that it challenges a widespread characteristic of the economy:work organized by clock time.While

    37、 most people will still probably need,and be,to some extent,clock-timers,task-based timing should be used when performing a job that requires more creativity.Itll make those tasks easier,and the task-doers will be happier.32What does the author think of time displayed everywhere?AIt makes everybody

    38、time-conscious.BIt is a convenience for work and life.CIt may have a negative effect on creative work.DIt clearly indicates the fast pace of modern life.33What did Tamar Avnet and Anne-Laure Sellier find in their experiments about clock-timers?AThey seize opportunities as they come up.BThey always g

    39、et their work done in time.CThey have more control over their lives.DThey tend to be more productive.34What do the researchers say about todays business culture?AIt does not support the strategies adopted by smart companies.BIt does not attach enough importance to task-based practice.CIt places more

    40、 emphasis on work efficiency than on workers lives.DIt aims to bring employees potential and creativity into full play.35What do the researchers suggest?ATask-based timing is preferred for doing creative work.BIt is important to keep a balance between work and life.CPerforming creative jobs tends to

    41、 make workers happier.DA scientific standard should be adopted in job evaluation.第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Color is in everything we touch, taste, smell and feel.It evokes (唤起) emotion without any thought._36_ We are all familiar with it, but do you know the follo

    42、wing facts?Silver will save your life.When buying a new car and finding yourself facing various choices, you cant think clearly.Your best choice is to go with silver.Silvercolored cars are least likely to be involved in a car accident._37_ Another reason is the silver colors ability to have a look o

    43、f cleanliness._38_ Tough prisoners and crazy patients? It is the color commonly used to help calm down those who are out of control.So it surely has a useful place and a purpose, other than decorating a dress or Barbies dream house.Yellow makes you hungry.Yellow and orange are not recommended for us

    44、e in kitchens, as they have a positive influence on your appetite._39_ Im not normally one for conspiracy (阴谋) theories but perhaps theres something in it for them if we remain ignorant of yellows effects. Color is an imaginary friend.Technically, its all in our heads: color does not exist at all._4

    45、0_ So, if you start a heated debate over color combinations with someone that you are certain has a low IQ or is just colorblind, remember its a pointless argument and you should drop it instantly.Youre both wrong.APink comforts the nerves.BBlue is the most common favorite color.CThey are most notic

    46、eable on the road and in low light.DYellowcolored walls seldom leave us wanting more food.EIt can be the focus of our careers, our lifestyle and the fun we have.FThen where would our restaurant owners be without the clever tricks?GColor tries to make sense of the huge amount of information from the

    47、outer world.第二部分 英语知识运用(共两节,满分45分)第一节 完形填空(共20小题;每题1.5分,满分30分)阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A, B, C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。In the week before Christmas,one Delta Air Lines pilot gave a sad Arizona family a gift that no one else could.Father of three,Jay short died after a_41_with lung cancer Dec,16th

    48、.Three days later,his family was attempting to_42_to Tennessee for the funeral scheduled for the next morning.But a 90-munite_43_at the Phoenix airport_44_them only seven minutes to make their connecting flight in Minnesota.“This was our_45_chance to say goodbye to my dad,and if we hadnt_46_the flig

    49、ht,we would have missed the_47_”Jays daughter said.But when they arrived at the gate,the last plane of the day to Memphis was_48_away from the gate.“My son was_49_his arms and pleading with the pilot through the floor-to-ceiling windows.”said Marcia,“I was_50_and comforting my girls who were also in

    50、 tears when the phone rang, _51_us that the pilot was returning to the gate to let us_52_the plane.”Captain Adam Cohen saw the_53_on their faces through the gates windows and decided to turn the plane around.Airline experts pointed out Cohen could have_54_gotten into trouble for the_55_decision,but

    51、Delta_56_the move instead.“This is_57_well take with us,knowing we made a_58_”confirmed Adam.This story is an_59_that we can bring humanity back to society.Show care and it may_60_you how far that you will go.41A.competitionBSymptom Cconnection Dbattle42A.ride BRun Cfly Ddrive43A.wait BDelay Cinterv

    52、al Dsleep44A.spared BOfferedCbrought Dleft45A.last BSlight Crare Dproper46A.followed BCaught Cbooked Dconfirmed47A.doctor BMeeting Cpolite Dfuneral49A.raising BWaving Cfolding Dcrossing50A.struggling BShouting Ccrying Dpraying51A.advising BInformin Cwarning Dinstructing52A.land BGuide Cchange Dboard

    53、53A.appreciation BSatisfaction Cdesperation Dcaution54A.easily BMerely Coptionally Ddeliberately55A.careless BUnusual Cselfless Dunwise56A.resisted BOpposed Cpraised Dsponsored57A.nothing BSomething Canything Deverything58A.difference BChange Cpromise Ddeal59A.activity BEvent Cincident Devidence60A.

    54、surprise BPanic Cdisappoint Dembarrass第II卷注意事项: 用0.5毫米黑色笔迹的签字笔将答案写在答题卡上。写在本试卷上无效。第三部分 英语知识运用(共两节,满分45分)第二节(共10小题;每小题15分,满分15分) 阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(不多于3个单词)或括号内单词的正确形式。 Summer camps are the place 61._teenagers are going to be helped under professional guidance.Troubled teens 62._(suffer) from behavior

    55、 problems are treated through different methods.A number of summer camps are offering 63._wide range of services.Right now large 64._(quantity) of youths have serious behavior problems.Among the reasons behind the rude nature of a kid 65._(be) the modern life style,bad company,and perhaps improper c

    56、are by their parents.Military summer camps are helpful in solving the behavior problems.A strict training program is offered to youths.Outdoor projects 66._(give) to teenagers for improving their creative skills.These projects also bring confidence inside a troubled teen.67._addition,weekly reports

    57、are sent to them based upon analysis of performance and activity of teens.Teenagers are the main sufferers of eating disorder.It increases unwanted fat on various parts of the body and 68._(negative) affects a persons physical or mental health.The children who dont care about their health and are un

    58、able to pay attention to physical fitness are admitted into 69._(weigh) loss summer camps.There the staff members and trainers are expertise in helping troubled teens.They put full effort into their work 70._(bring) back their normal life.第三部分:写作(共两节,满分35分)第一节 短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分) 假定英语课上老师要求同桌之间交

    59、换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处错误。错误涉及一个单词的增加、删除或修改。 增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。 删除:把多余的词用斜线()划掉。 修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1每处错误及其修改均仅限一词;只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。Childhood is a time when there are little duties.If a child has good parents,he is fed,looked after,and loved no matter when he may do.I

    60、ts impossible for him to be given such much again in his later life.But a child is not so free to do as he wishes it.He is continually being told not to do this,not to do that,or being punished for what he had done wrong.When he starts to make their own living,he becomes free from the rules of schoo

    61、l and parents.Therefore,he can no longer expect others to pay his food,his clothes,and his room.He has to work hard to live comfortable.If so,he can have the great happiness of build up his own position in society.第二节 书面表达 (25分) 每年都有许多人外出旅游,一些人的不文明行为引起了社会的广泛关注。某英文报社正在举行以“文明旅游”为主题的讨论。假定你是李华,请你给报社写一封信

    62、,呼吁大家做文明游客。要点如下:1尊重习俗;2不高声喧哗;3其他。注意:1.词数100左右;2可以适当增加细节,以使行文连贯;3开头和结尾语已为你写好,不计入总词数。Dear Editor,Ive read your discussion on how to behave properly while traveling._Yours,Li Hua期末试卷英语试题 第三部分 英语知识运用(共两节,满分45分)第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)61._62._63._64._ 65._66._ 67._68._ 69._70._第三部分:写作(共两节,满分35分)第一节短文改错(共

    63、10小题;每小题1分,满分10分) 假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处错误。错误涉及一个单词的增加、删除或修改。 增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。 删除:把多余的词用斜线()划掉。 修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1每处错误及其修改均仅限一词;只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。第三部分第一节Childhood is a time when there are little duties.If a child has good parents,he is fed,looked af

    64、ter,and loved no matter when he may do.Its impossible for him to be given such much again in his later life.But a child is not so free to do as he wishes it.He is continually being told not to do this,not to do that,or being punished for what he had done wrong.When he starts to make their own living

    65、,he becomes free from the rules of school and parents.Therefore,he can no longer expect others to pay his food,his clothes,and his room.He has to work hard to live comfortable.If so,he can have the great happiness of build up his own position in society.第二节 书面表达 (25分) 每年都有许多人外出旅游,一些人的不文明行为引起了社会的广泛关注

    66、。某英文报社正在举行以“文明旅游”为主题的讨论。假定你是李华,请你给报社写一封信,呼吁大家做文明游客。要点如下:1尊重习俗;2不高声喧哗;3其他。注意:1.词数100左右;2可以适当增加细节,以使行文连贯;3开头和结尾语已为你写好,不计入总词数。Dear Editor,Ive read your discussion on how to behave properly while traveling._Yours,Li Hua期末试卷第I卷第一部分 听力(共两节,每题1.5,满分30分)1.-5ABCBA6-10 ACCAB 11-15CCACB 16-20AACAA第二部分阅读理解(共两节,

    67、满分40分)第一节 (共15小题;每小题2分,满分30分)21解析:推理判断题。根据Group study rooms部分中的“Rooms 3A,3F,3G,3H,3J and 3K are equipped with presentation area to help prepare group presentations.”可知,3G房间适合团队展示会,故D项正确。22解析:细节理解题。根据Group study rooms部分中的“These rooms are equipped with whiteboards.”可知,这些房间配有白板,故B项正确。23解析:细节理解题。根据Assis

    68、tive Technology Rooms部分中的“A scanner is provided for use with the assistive software packages.”可知,扫描仪辅助软件是为残疾人设计的独特之处,故D项正确。24解析:推理判断题。根据最后一段中的“For further information click Guide to Library Services for Additional Needs.”可知,这篇文章出自一个网站,故A项正确。25解析:主旨大意题。文章是关于找工作的多种方法,每一段都提出了一种方法。故C正确。26解析:细节理解题。根据文章第三

    69、段“people in four hundred and fifty cities around the world can use the Craiglist Web site to buy objects,meet people or find a job.”可知在这个网站可以买东西。故选C。27解析:细节理解题。文章共五段,每一段都提出了一种找工作的方法,第一段是到商家直接寻找。第二段通过报纸;第三段通过网络;第四段通过大学;第五段通过专家及专门的公司的帮助。28解析:细节理解题。根据文章第一段“I first came across the concept of pay-what-yo

    70、u-can cafes last summer in Boone,N.C.,where I ate at FA.R.M (Feed All Regardless of Means) Caf.”可知去年夏天,我第一次在pay -what-you-can餐厅吃饭。故选A。29解析:推理判断题。根据文章的第三段“.people typically dont feel good about going there.”以及第四段“Everyone eats here,no one needs to know whether you volunteered,overpaid or underpaid.”可

    71、知soup kitchens让人感觉不好,而在community cafs吃饭,没人想知道你是否是志愿者、多付还是少付。说明这种方法的优点是保护了他们的尊严。故选B。30解析:细节理解题。根据倒数第二段最后一句内容“Eating or working there is a reminder that we are all in this world together.”可知community cafs受欢迎的原因是帮助把人们团结在一起。故选B。31.解析:推理判断题。根据文章最后一句“After lunch,I walked out the door,with a handful of new

    72、 friends,music in my head and a satisfied belly and heart.”可推断,作者通过在Healthy World Caf工作收获满满。故选C。32解析:细节理解题。根据文章第二段“New research shows that clock-based work schedules hinder morale(士气)and creativity.”可知time displayed everywhere对有创意的工作有不好的影响。故选C。33解析:细节理解题。根据文章第四段“They found clock-timers to be more ef

    73、ficient but less happy because they felt little control over their lives. Task-timers are happier and more creative,but less productive.”可知Task-timers没有什么创造力,这正是clock-timers所具有的,故选D。34解析:推理判断题。根据文章第五段“The researchers argue that task-based organizing tends to be undervalued and under-supported in the

    74、 business culture.”可知调查专家认为完成任务的组织方式会更趋向于undervalued and under-supported的情况,所以答案选B。35解析:推理判断题。根据最后一段内容“While most people will still probably need,and be,to some extent,clock-timers,task-based timing should be used when performing a job that requires more creativity.”可知研究者建议当做需要更多创造力的工作时,应该使用基于任务的时间分

    75、配方案。故选A。36选E根据上文的“Color is in everything we touch, taste, smell and feel.It evokes (唤起) emotion without any thought.”可知,色彩与人们的生活密切相关,可以唤起人们的情感。E项“色彩是人们职业、生活方式和娱乐的焦点”与此呼应,所以选E项。37选C根据上文的“Your best choice is to go with silver.Silvercolored cars are least likely to be involved in a car accident.”及下文的“A

    76、nother reason is the silver colors ability to have a look of cleanliness.”可知,银色引人注目,不易引起交通事故,所以选C项。38选A根据下文的“It is the color commonly used to help calm down those who are out of control.”可推知,本段所介绍的颜色有定心安神的作用,所以选A项。39选F根据下文的“Im not normally one for conspiracy (阴谋) theories but perhaps theres somethin

    77、g in it for them if we remain ignorant of yellows effects.”可推知应选F项,餐馆老板利用色彩的作用招揽更多的顾客。40选G根据上文的“Color is an imaginary friend.Technically, its all in our heads: color does not exist at all.”可推知,本段对色彩进行了综合性的客观描述,与G项吻合,所以选G项。41解析:考查名词辨析以及对语境的理解。句意:在与肺癌的斗争之后死去。competition“比赛”;symptom“症状”;connection“连接”;

    78、battle“战斗”。根据语境可知,答案选D。42解析:考查动词辨析以及对语境的理解。根据后文“the Phoenix airport”可知应该是飞往田纳西州。答案选C。43解析:考查名词辨析以及对语境的理解。句意:航班在凤凰城耽搁了九十分钟。wait“等待”;delay“耽搁”;interval“间隔”;sleep“睡眠”。根据语境可知,答案选B。44解析:考查动词辨析以及对语境的理解。句意:航班的延误只给他们留下(left)7分钟的转机时间。根据语境可知,答案选D。45解析:考查形容词辨析以及对语境的理解。句意:这是最后一个和父亲说再见的机会。last“最后的”;slight“轻微的”;r

    79、are“稀有的”;proper“恰当的”。根据语境可知,答案选A。46解析:考查动词辨析以及对语境的理解。句意:如果“我们”赶不上飞机。follow“跟随”;catch“赶上”;book“预定”;confirm“确认”。根据语境可知,答案选B。答案:B47解析:考查名词辨析以及对语境的理解。句意:我们将会错过这场葬礼。funeral“葬礼”。根据语境可知,答案选D。48解析:考查动词短语辨析以及对语境的理解。句意:但是当他们到大门口的时候,最后一架飞机正驶离登机处。pull away“驶离”。根据语境可知,答案选C。49解析:考查动词辨析以及对语境的理解。句意:“我”的儿子挥舞着手臂,祈求飞行

    80、员停下来。wave“挥舞,摇摆”。根据语境可知,答案选B。50解析:考查动词辨析以及对语境的理解。struggle“奋斗”;shout“大叫”;cry“哭”;pray“祈祷”。句意:我哭了起来,并安慰着哭着的女儿。根据语境可知,答案选C。51解析:考查动词辨析以及对语境的理解。句意:这个时候电话响了,告知我们飞行员正把飞机开回来让我们登机。advise“建议”;inform“告知”;warn“警告”;instruct“教导”。根据语境可知,答案选B。52解析:考查动词辨析以及对语境的理解。land“着陆”;guide“导引”;change“改变”;board“登机”。根据语境“飞行员返回大门让

    81、他们登上飞机”可知,答案选D。53解析:考查名词辨析以及对语境的理解。句意:机长看到了他们脸上绝望的表情。appreciation“感激”;satisfaction“满意”;desperation“绝望”;caution“谨慎”。根据语境可知,答案选C。54解析:考查副词辨析以及对语境的理解。句意:由于这个不寻常的决定,这很容易陷入麻烦。easily“容易地”;merely“仅仅”;optionally“有选择地”;deliberately“故意地”。根据语境可知,答案选A。55解析:考查形容词辨析以及对语境的理解。careless“粗心的”;unusual“不寻常的”;selfless“无私

    82、的”;unwise“不明智的”。根据上题句意可知,答案选B。56解析:考查动词辨析以及对语境的理解。句意:但是Delta赞扬这个决定。resist“抵制”;oppose“反对”;praise“赞扬”;sponsor“赞助”。根据语境可知,答案选C。57解析:考查代词辨析以及对语境的理解。句意:这种事情我们会接受的。因为其产生了巨大的影响。根据语境可知,答案选B。58解析:考查固定短语辨析以及对语境的理解。make a difference“产生影响,有意义”。根据语境可知,答案选A。59解析:考查名词辨析以及对语境的理解。句意:这个故事证明我们可以把人性带回人间。evidence“证据”。根据

    83、语境可知,答案选D。60解析:考查动词辨析以及对语境的理解。句意:对别人表示关心,你取得的成功将使你大为吃惊。surprise“使惊讶”;panic“使恐慌”;disappoint“使失望”;embarrass“使尴尬”。根据语境可知,答案选A。1解析:考查定语从句。本题定语从句的先行词是the place,后面定语从句结构很完整,所以使用关系副词where引导定语从句并在句中作地点状语。答案:where2解析:考查分词作定语。动词短语suffer from behavior problems与troubled teens构成主动关系,所以使用现在分词短语在句中作定语修饰troubled te

    84、ens,作用相当于定语从句。答案:suffering3解析:考查固定搭配。a wide range of“许多”。句意:很多夏令营提供了多种服务。答案:a4解析:考查固定搭配。large quantities of“许多,大量”,该短语作主语时谓语动词使用复数形式。答案:quantities5解析:考查主谓一致。本句是倒装句,真正的主语是复数名词短语the modern life style,bad company,and perhaps improper care by their parents,所以谓语动词要使用复数形式are。答案:are6解析:考查时态语态。全文都使用一般现在时介绍暑

    85、期夏令营,且本句主语outdoor projects与give构成被动关系,所以使用一般现在时的被动语态are given。答案:are given7解析:考查固定搭配。in addition“而且,另外”,表示上下文的递进关系。句意:这些项目可以给年轻人带来自信,而且基于他们的表现的分析会发送给他们自己。答案:In8解析:考查副词。在英语中副词通常作状语修饰形容词、副词或动词。而形容词通常作定语和表语。本句中使用副词negatively修饰动词短语affect a persons physical or mental health。答案:negatively9解析:考查名词。在本句中介词后面

    86、的中心词是camps,所以句中使用名词短语weight loss作定语。答案:weight10解析:考查不定式。本句中不定式在句中作目的状语。句意:为了让这些孩子回归正常生活,他们付出了全部努力。答案:to bring Childhood is a time when there are duties.If a child has good parents,he is fed,looked after,and loved no matter he may do.Its impossible for him to be given much again in his later life.But

    87、 a child is not so free to do as he wishes He is continually being told not to do this,not to do that,or being punished for what he done wrong.When he starts to make own living,he becomes free from the rules of school and parents. ,he can no longer expect others to pay his food,his clothes,and his r

    88、oom.He has to work hard to live .If so,he can have the great happiness of up his own position in society.书面表达Ive_read_your_discussion_on_how_to_behave_properly_while_travelingEvery year,a great many holidaymakers go out for sightseeing .While enjoying themselves,some of them behave rudely,which caus

    89、es a big concern.How to be a civilized tourist has become a heated topic.In my opinion,it is necessary to watch our manners.First,we must respect and follow local customs.Besides,wed better not talk loudly in public places.More importantly,if we travel abroad,we should bear in mind that we are representing our country,so we need to be cautious about how we act.Only in this way can we enjoy our trips and have beautiful memories as well.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:山东省滨州行知中学2018届高三上学期期末考试英语试题 WORD版含答案.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-353296.html
    相关资源 更多
  • 六年级上册英语素材Unit 3 说课稿1人教.doc六年级上册英语素材Unit 3 说课稿1人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects7_广东开心英语.ppt四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects7_广东开心英语.ppt
  • 六年级上册英语素材Unit 3 My weekend plan 知识详解 人教PEP.doc六年级上册英语素材Unit 3 My weekend plan 知识详解 人教PEP.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects6_广东开心英语.ppt四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects6_广东开心英语.ppt
  • 六年级上册英语素材Unit 3 My weekend plan 教学反思人教.doc六年级上册英语素材Unit 3 My weekend plan 教学反思人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects5_广东开心英语.ppt四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects5_广东开心英语.ppt
  • 六年级上册英语素材Unit 2 说课稿人教.doc六年级上册英语素材Unit 2 说课稿人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects3_广东开心英语.ppt四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects3_广东开心英语.ppt
  • 六年级上册英语素材Unit 2 Ways to go to school知识详解 人教.doc六年级上册英语素材Unit 2 Ways to go to school知识详解 人教.doc
  • 六年级上册英语素材Unit 1 第一课时 教案人教.doc六年级上册英语素材Unit 1 第一课时 教案人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects2_广东开心英语.ppt四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects2_广东开心英语.ppt
  • 六年级上册英语素材Unit 1 How can I get there 知识详解 人教.doc六年级上册英语素材Unit 1 How can I get there 知识详解 人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects1_广东开心英语.ppt四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects1_广东开心英语.ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects10_广东开心英语.ppt四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects10_广东开心英语.ppt
  • 六年级上册英语素材 一般过去时 牛津译林.doc六年级上册英语素材 一般过去时 牛津译林.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1Nice to meet you4_湘少版.ppt四年级上册英语课件-Unit 1Nice to meet you4_湘少版.ppt
  • 六年级上册英语知识点及练习题Module 8丨外研版.doc六年级上册英语知识点及练习题Module 8丨外研版.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1Nice to meet you2_湘少版.ppt四年级上册英语课件-Unit 1Nice to meet you2_湘少版.ppt
  • 六年级上册英语测试题第三单元_牛津译林(一起).doc六年级上册英语测试题第三单元_牛津译林(一起).doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1Nice to meet you1_湘少版.ppt四年级上册英语课件-Unit 1Nice to meet you1_湘少版.ppt
  • 六年级上册英语模块试卷Module 13 外研版.doc六年级上册英语模块试卷Module 13 外研版.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 12Peter can jump high_湘少版.ppt四年级上册英语课件-Unit 12Peter can jump high_湘少版.ppt
  • 六年级上册英语期末试题-质量检测2018- 人教.doc六年级上册英语期末试题-质量检测2018- 人教.doc
  • 2020-2021学年浙江省高二下学期期末考试英语模拟试卷分类汇编:应用文写作专题(含解析).docx2020-2021学年浙江省高二下学期期末考试英语模拟试卷分类汇编:应用文写作专题(含解析).docx
  • 四年级上册英语课件-Unit 12Peter can jump high4_湘少版.ppt四年级上册英语课件-Unit 12Peter can jump high4_湘少版.ppt
  • 六年级上册英语期末试题轻巧夺冠∣1718 牛津译林(一起)(含答案).doc六年级上册英语期末试题轻巧夺冠∣1718 牛津译林(一起)(含答案).doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 12Peter can jump high3_湘少版.ppt四年级上册英语课件-Unit 12Peter can jump high3_湘少版.ppt
  • 六年级上册英语期末试题轻巧夺冠_广州版(无答案).doc六年级上册英语期末试题轻巧夺冠_广州版(无答案).doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 12Peter can jump high2_湘少版.ppt四年级上册英语课件-Unit 12Peter can jump high2_湘少版.ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1